En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tesekkur ederim canim
valla temizlikte en son asamadasin masallah daha ne diyelim calisan birine gore baya duzenlisin
ah yavrum yaa iyi ki daha kötüsü olmamış arkadaşım

Allah beterinden korusun
tekrar tesekkur ederim estos
bu arada senin kvler geldi mi
ooo desene baya yogun bi gun seni bekliyor canim
bu arada yas kac:26:
ohaaaaa şovalye ve tırnaklı yüzükkk bundan istiyorum bebeyimm!!!
ben de istiyorumsovalyeyi napcan kiz ben korkarim sovalyeden:18:
Tesekkur eferim canim, fikirlerini paylastigin icin .esime gelince malesef coktan soyledim bile bugun evdeyim ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum.bu arada hayirli olsun topigin yeni yasi pasta da harika ...
tesekkur ederim eflosum
noldu senin bakici durumlari:26:
Canım benim çok çok geçmiş olsun, bir anne için evladının canının yanması en kötü şeydir bilirim
Rabbim bir daha yaşatmasın(amin)Öp prensesini benim için
tesekkur ederim vuslatimgercekten bi an dunyan duruyo

ay canim ya migren ne zor seydir cok cok gecmis olsunbelin nasil oldu vuso:26::26:

dun neler yaptim
  • yataklari topladim
  • bulasiklari yikadim
  • ocagi ovdum miss gibi
  • beyaz esyalari sildim
  • mutfak dolaplarinin ustlerini sildim
  • copleri topladim
  • cop kovalarini yikadim
  • banyoyu camasir suyuna yatirdim wc lavaboyu ovdum yerini sildim
  • aynasini sildim havlusunu degistim
  • kapinin onunu sildim distan kapiyi sildim
  • supurge actim
  • yerleri sildim
  • toz aldim
  • pencere onlerini sildim
  • camasir yikandi astim
  • kuruyanlari katladim
  • utu yaptim
bu gun isim az ama yemek var

​
çok geçmiş olsun azerin dün ben kendi sıkıntımdan seninkini farkedememişim , Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .Bununla geçmiş olsun inşallah...

loveli fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim , çok haklısın düşüncelerinde , dediğin gibi bazen çocuklar gözümüzün önündeyken bile sorunlar, kazalar yaşaya biliyoruz. ama tedbirli olmak en iyisi bakalım şimdilik bir karar vermedim ne yapacağıma .

tesekkur ederim vuslatimgercekten bi an dunyan duruyo

ay canim ya migren ne zor seydir cok cok gecmis olsunbelin nasil oldu vuso:26::26:

Öyle canım kolay değil en zor meslek annelik
Evet azim tuttumu ilac bile fayda etmiyor bazen iki gun surdugu bile oluyor
Belim iyi canimcim arada sol taraftan vuruyor egilip kalktikca en azindan gecenki gibi surekli agrimiyor hep eskilerin acisi cikiyor

en zoruda yemek adını koymak be azimm

hayırdır inşallah canım ne ağrıymış bu

aaaaaaaa bıdıkcım hoş geldin kuzucum:)
burası cidden lovelinin dediği gibi sihirli yazdıklarımı aynen yapabiliorum kendimi sorumlu hissediorum:)
ama zaten senin ekstra bişe yapmana gerek yokki annem ya sen aşmışsın:)
ben senden bişeler kapim:)
kizlar suna bakin ya esimde gordum demin hemen taktim parmagima fotosunu cektimbayildim ama ben bunaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 724810

azi bu ne kız hiç beğenmedim

bugün yaptıklarım
*kalktım yatağımızı sirkeledim düzelttim o arada yatak odasının tozunu aldım
*kahvaltı hazırladım
*kahvaltımızı yaptık kocişi namaza gönderdim:)
*kahvaltı bulaşıklarını makinaya attım
*ocağı tezgahı bi elden geçirdim
*sonna banyoya girdim klozeti lavaboyu fırçaladım

bu kadar:) bugün pek bi işim yok:) kociş gelsin yemek odasını bi silip halısını sererim bide ayağa kalkınca toz alırım
vede akşama çiğ börek yapiciğim:)

çiğ böreği hiç yemedim şimdiye kadar merak ediyorum doğrusu

kız o yüzük zaten senin değil mi yani eşin almamış mıydıııı
yok kiz benim esim kuyumcu bu yuzuk satilik

hadi ya:26:ben bayildim ya ama benim tirnaklar kisa uzun olsa daha guzel olur gibime geliyor

cok tesekkur ederim canimamin
edebiyat ogretmenim hep derdi boyle ayakyalin falan dolasmayin acisini yasiniz arttikca cekeceksiniz diye
en zoruda yemek adını koymak be azimm
aynen kuzubi de kizi yikicam
hayırdır inşallah canım ne ağrıymış bu

migren agrisi canim:26:vusonun migreni var da:26:

evet uzun tirnaklilara daha cok yakisir bence debu arada dilvinim istifa mi ettin ev islerinden pek ugramiyon bu aralar

yok ablacım ya zamanım kalmıyo kızma buraya bile zor giriyorum makine gibi yazıp çıkıyorum hemen annem mübarek dolu yağıyo sanki diyo
pazartesi etrafı topladım dersten gelince salı günü geç geldim eve dersim uzundu.
çarşamba misafir gelmeden eve geldim bütün evi süpürdüm bizim süpürge aura cleanmax öyle hafif falanda değil kas yaptım taşımaktan sonra her yeri sildim ozonlu parfümlü suyla tozları aldım lavaboyu ve aynaları hallettim perşembe güü yani dün eve geldim akşam misafirimiz vardı onlar için yine etrafı topladım şambaba tatlısı-fındıklı canpare-kahveli çikolatalı kek-ve kaşarlı sucuklu pide yaptım 5 saat mutfaktan çıkamadım sonra borcam kırdım ama mutfağın her yerine dağıldı baya elime battı bide onun için etrafı makineyle süpürdüm tabakları hazırladım ve benim vucüt iflas etti bugünde doktora gittim birazdan spor yaparım

merhaba kızlar
azerin geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış,
bende nette çok dolanıyorum ve çocuklar çok şikayetçi bağımlılık yaptı galıba beniş
bugün bir işte yapmadım sabahtan beri kk öyle boş boş dolanıyorum
pcye baktan gözlerim kan toplamış nolucak benim bu halım ya sanki
sandalyeye çakıldım kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…