- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.961
hımm nolcakki duymamışsın sanarlarkim bilcekki dimi ya bazen sessizlik iyidir ya
yok ben yapamam işteben babama çekmişim daha bu yaşta işkoliğim
canım sen nerde oturuyosun :)
haha gulumden tavsiyelerhımm nolcakki duymamışsın sanarlarkim bilcekki dimi ya bazen sessizlik iyidir ya
yok ben yapamam işteben babama çekmişim daha bu yaşta işkoliğim
canım sen nerde oturuyosun :)
oda güzel canım bende birazcık işsever olsaydım iyiymiş
ama içimde yok napcan işte
istanbulda canım,sen?
haha gulumden tavsiyelerkizaaam neen cocugun aklini celiyon ne guzel erken kalkiyor iste
yaw bebeeem sen bakma ona kalk erkenden git isine ne guzel
haha gulumden tavsiyelerkizaaam neen cocugun aklini celiyon ne guzel erken kalkiyor iste
yaw bebeeem sen bakma ona kalk erkenden git isine ne guzel
tembelle tembel olma dimi
kız sen bizi çalışkan yapmaya çalışıyon,biz çalışkanları tembel yapmaya
yok ablacan zaten ben duramam ki kalkıp derse gitmesen çalışmadan duramam çatlar ölürüm ben
hastayken bile kalkıp yaparım işimi
konya
bizim sülale sevmez çalışmayı bi annemle babam severler Allah' tan onlara çekmişim
maşallah canım şaka bi yana hep böyle ol inşallah
ben halimden şikayetçiyim arada sırada iş yapsamda:119: tembelliği çok seviyom ben yaa
ay ALLAH iyiligini versin gulum ya bi de kiz hayir dedikce israr ediyo olmaz bir sey diye
bu arada demin anestezi okudum ne is dilvin:26::26::26:
ben uykuyu çok seviyom ya kıyamadım kısondan
abla doktora gidiyorum ya il gidişte 4 iğne yedim sonra 5 şimdi 2 seferdir 3 kere yiyorum ağız damak boğaz dişim uyuşmuyo benim bide özel günüm olunca baya bi hassastım yamuk yamuk geziyorumay ALLAH iyiligini versin gulum ya bi de kiz hayir dedikce israr ediyo olmaz bir sey diye
bu arada demin anestezi okudum ne is dilvin:26::26::26:
maşallah canım şaka bi yana hep böyle ol inşallah
ben halimden şikayetçiyim arada sırada iş yapsamda:119: tembelliği çok seviyom ben yaa
tembellik iyidir de insani uyusuk yapiyo be gulum:26:benim hemen basim agriyo
senin bebeler saat kacta kalkiyor gulum:26:
abla doktora gidiyorum ya il gidişte 4 iğne yedim sonra 5 şimdi 2 seferdir 3 kere yiyorum ağız damak boğaz dişim uyuşmuyo benim bide özel günüm olunca baya bi hassastım yamuk yamuk geziyorumderse falan gitmedim bugün itiraf ediyorum
keşke bende biraz yatabilsemm uykuyu çok severim ama çok yatamam kışın baya bi hasta oldum 2 hafta yataktan çıkamadım annem salmadı derse ben hala gidiceeeem derseeee diye inliyodumo 2 hafta annemin burnundan geldi her gün anne yarın gitcem dimi diyoudum
canım ben uyumazsam başım ağrıyo:44: nedense
küçük kızım ben sabah 8de kalktım baktım odada oyun oynuyodu
büyüğü bana çekmiş çağırmayınca erken kalkmaz
haa evet hatirladim:26:benim de disim oyle ya 3 igneden asagisi kesmez beni deabla doktora gidiyorum ya il gidişte 4 iğne yedim sonra 5 şimdi 2 seferdir 3 kere yiyorum ağız damak boğaz dişim uyuşmuyo benim bide özel günüm olunca baya bi hassastım yamuk yamuk geziyorumderse falan gitmedim bugün itiraf ediyorum
keşke bende biraz yatabilsemm uykuyu çok severim ama çok yatamam kışın baya bi hasta oldum 2 hafta yataktan çıkamadım annem salmadı derse ben hala gidiceeeem derseeee diye inliyodumo 2 hafta annemin burnundan geldi her gün anne yarın gitcem dimi diyoudum
o kalkinca mecbur uyaniyosun dimi yooosam cocugu oyle birakip uyuyon mu kizcanım ben uyumazsam başım ağrıyo:44: nedense
küçük kızım ben sabah 8de kalktım baktım odada oyun oynuyodu
büyüğü bana çekmiş çağırmayınca erken kalkmaz
ben de cikayim bacim kizi parka sutlamisken ortaligi toplayayimgeçmiş olsun tatlım kendine dikkat etbenim çıkmam lazım kıslar size iyi sohbetler
haa evet hatirladim:26:benim de disim oyle ya 3 igneden asagisi kesmez beni decok mu kaldi canim ?
o kalkinca mecbur uyaniyosun dimi yooosam cocugu oyle birakip uyuyon mu kiz
ben de cikayim bacim kizi parka sutlamisken ortaligi toplayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?