- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.901
Kızlar cumartesi günü misafirim var kuzenimle eşi gelcek menü hakkında önerilerinizi bekliyorum
Cok fazla birsey diyemedim hep boyle yapiyorum zaten.ama icim hic rahat degil. Itiraf etmem gerekir ki ben de bir yada iki kere uyurken karsi komkomsuyindim ama 5 dakikada bir gelip kontrol ediyordum kadinin ayni hassaiyeti gosterdiginden emin degilim ayrica bir de 10 yasinda oglu var ben den biraz sonra geldi .ya cocukla yalniz kalinca (hersey olabilir) birsey yapsa, sonucta oda cocuk.kafam cok karisik sadece uyarmak yeterli olurmu sizce ya da degistirmem sart mi .guvenilir birini bulmak oyle zorki. Birde esim var yeni yeni razi olmustu ise gelmeme simdi o da hakli olarak sorun cikaracak
Yettim gari
Hoşgeldin canım şimdi ben halıya yada koltuga çay döküldüğünde direk ya kolonya yada. Bulaşık makina parlatıcısı döküyorum leke kalmasını engelliyo bide halıları koltukları. Sildiğimizde kullandıgımız bi karışım var aspirin, beyaz sabun ve kir çöz bunuda tavsiye ederim kiri söküp atıyo. İkisinide denemelisin inş sonuç alırsın
Askitom benim topikten bi şey çıkmadı mı:26:belki şu toplardan yaparsın çok güzel ve kolay
kirçöz derken:26: hangisi
Evet zor bi durum gerçekten
Açıkçası ben kız çocuğumu öyle birilerine bakması için veremem bakacaksa evimde baksın ayrıca da on yaşında oğlu varsa
Yani hayat bu neler duyuyoruz ALLAH korusun
Sen de eşine başka yolla söyle mesela titiz olmadığını soyle vs aklıma başka bir şey gelmedi
Ya da uyar ama sık sık erken gidip yokla
Akşam yemegine gelcekler azim yatıya kalcaklar o topları tatlının yanına yapabilirim anca
kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmuskosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan
kuzum kac kez kustuhep benim ihmalim yuzunden Allahtan cok derine gitmemis neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik
işlerimin hepsini halletim:)10.30 da kalktım :) keyif uykusu yaptım biraz:)
*şimdi kalkcam evi dip köşe süpürüp silcem toz alcam camlarında tozunu alırım
*halılarıda artık serçem:) benim paşa gelmeye kalkarsa ev cıbıl cıbıl:)
*mutfakta azcık bulaşık var onu yıkarım
*klozeti lavaboyu fırçalarım
*patates yemeği yapcam akşama:)
*nevresimimi makinaya atcm kurur zaten bi saate onu sererim neden yenisini sermiorum yoksa bunu ütülemek zorunda kalçam:) hemen serince sorun olmuyo
*paşanın beşiğine nevresimlerini sermemiştim yatağını yapcam:)
*balkonu yıkıcam
başkada işim yok yaklaşık 3-4 saatlik işim var kalkim halledim bari sonnada çayımı alıp gelip rapor veririm size:)
vede bugün bu bahar temizliği işine noktayı koyyorum bundan sonrası rutin temizlik işte hergün süpür toz al yemek yap falan:)
Kızlar cumartesi günü misafirim var kuzenimle eşi gelcek menü hakkında önerilerinizi bekliyorum
gel bıdığım hoşgeldin burası sihirlidir ben gibi pasaklı birini bile sevgiyle hizaya getirip bi de temizlik delisi yaptılar bi de onurlandırdılar 1. yaptılar o derecede iyidir başta dünürüm azerincim ve diğer kızlar her daim destekçiler ne sorsan gördükleri zaman cevap veriyorlar seni şevklendiriyorlar hiç yabancı kalmıyorsun diyim sanakaç zamandır okuyorum sizleri bazen arada sırada yazdıgımda oldu ama yok ben aranıza daimi katılıp her daim yazıp paylaşmak istiyorum
okudukça şevklenip temizlik yapasım geliyor yaptıkça daha çok yapasım geliyor ama bazende bir seriyorum taaa sabahın bulaşığını akşam koyuyorum makineye
Azerin bu gun gordum mesajini kucuk kizi eskiden komsum olan , simdi de evime cok yakin olan eski komsum bakiyor .yarim gunluk ve tam gunluk yarifelerimiz var tum gun 30 yarim gun 15 tl .ise gidecegim gun aksamdan haber veriyorum sabah kapiua gelip aiyor aksamda ev
e gecince ariyorum getiriyor.simdiye kadar duzenli calismadigim icin yemesine icmesine de karismiyordum evde ne pisirirse ondan yediriyordu bayagi da iyi uediriyordu, anlayacaginiz simdiye kadar cok memnundum.ama dun erken geldim ve nen alayim cocugu diye bakicinin evine gittim kizim uyiyor olabilir diye zile basmadim once tokmagi caldim bir kackez acmayinca zile bastim yine yok .tlf ettim alt komsudaymis kizi uyutup evde birakip komsuya inmis sizce ne yapmaliyim bana fikir verin kizlar kafam cok karisik
Selincim tşkr ederim canım alıcam bişiler içinden mutlaka ekliycem yemeklerime bu arada bende her misafirime revani yaparım kolay ve lezzetli bi tatlıişlerimin hepsini halletim:)
menü: benim klasik menümdür her gelen ilk bunu yer:)
çorba:mercimek çorbası üstüne kıtır ekmek yapıorum ekmekleri küp küp doğrayıp yağda kıtırlaştırıorum
ana yemek:fırında orman kebabı (kızarmış patates ,patlıcan,bezelye ve soğan biberle sotelenmiş eti fırın kabına koyup salçalı suyla pişiriorum
sonra pilav pilavın yanınada tavuk sote yada tavuk kızartması koyyorum
ortaya ise azar azar yapıorum ama çeşit oluyo: hazır mantı, dolma biber yada yeşil fasulye , kırmızı biber közleme salatası , mevsim salatası ve ezme bunlarda ortaya
tatlı olarak ise revaniyi tek geçiorum:)
tesekkur ederim askitom
evet valla verilecek sadakamiz varmis yarin kurban kesicez durumu olmayan insanlara vericez hepsini
kendimi guclu tuttum ama odum koptu yemin ederim :26:doktor iyi ki erken getirmishsiniz dedi uyutup 5 dakikada agzindan aldilar
iyi cok sukur canim cok tesekkur ederim
Allah kimseye gostermesin resmen rontgende parayi gordum
hosgeldin canim aramizacalisiyormusun:26:bebek var mi:26:
farkinda tabi estos dun oyle kusunca ilk aklima para gelmedi
sonra bi kosu odaya kosup bakinca paralari gordum bi baktim biri eksiksoruyorum kizim bunu mu yuttun "gelme hayir hayir "
diyo
banyodan hic cikmadi habire kustu
yolda da hastanede de hic aglamadi hic konusmadi
sonra doktor igneyi vurdu aldi goturdu o zaman agladi
5 dakika sonra getirdi zaten uyuyodu kuzum
bu da bana cocuklarim uzerinden verilen 2.ders oldu estos
Selincim tşkr ederim canım alıcam bişiler içinden mutlaka ekliycem yemeklerime bu arada bende her misafirime revani yaparım kolay ve lezzetli bi tatlı
Bu sefer kuzenime söz verdim alman pastası yapıcam çayın yanına bide tuzlu kurabiye
canım revaninin tarifini verir misin ben hiç yapmadım ama çok istiyorum yapmayı
kizlar suna bakin ya esimde gordum demin hemen taktim parmagima fotosunu cektimbayildim ama ben bunaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 724810
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?