En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhaba temiz hanımlar....

kızlar wc vw banyoyu marka verilir mi bilmem ama do...tos la yıkıyorum ölüyorum kokusundan bunun yerine gecebilecek temiz olacak baska önerinizz var mı ?

ben mistır masılın cif gibi kremini kullanıyorum çok güzel kokuyo.... ama yinede arada bir domestosta döküyom....çamaşır suyu çamaşır suyudur deyip...

Hanımlar iyi akşamlar nerdesiniz
Rapor vermeye geldiydim bend
Sabah kalktıkdan hemen sonra. Akşam yemeğimi yaptım
Sancım vardı hemen duşa girdim
Kahvaltımı yaptım agrı kesici içtim başladım işlere

Yatak odama geçtim yatağımın Koruyucu pedini makinaya attım sonra astım
Koruyucu lastikli çarşafımı geçirdim nevresimimi serdim
Yatak örtümü serdim
Kocişin kıyafetlerini düzenledim
Odayı süpürdüm
Komidinlerin tozunu aldım

Oturma odasını süpürdüm
Tozunu aldım
Tv sehpamın cekmecesini temizledim

Holü süpürdüm
Katlancak çamaşırlar vardı katladım yerleştirdim
10 tane gömlek 5 pantolon ve yastık kılıfı ütüledim belim koptu resmen
Mutfaga geçtim ocagımı temizledim
Kirlileri makinaya attım çalıştırdım bitince hemen temizleri dizdim
Masamı sildim
Akşam yemeğini yaptım ama salata ekledim hemen
Mutfagıda süpürdüm

Banyo lavabosunu küvetini çamaşır suyu cifle ovdum bi güzel
Aynalarını sildim
Yerinide domestosla sildim
Paspaslarını silkeledim serdim
Wc yi domestosla bekletip yıkadım

Sonra kahve mi içtim saçımı fönledim kocişi bekliyorum

ziyade olsun efenim....pek kıskandım hamarat hatun....

Ay pardon canim yazmissin tsk ederm

Ne cevherler varmis aramizda, bakin limon tuzunu cok tuttum.
Ben mumkun oldugu kadar saglikli ve zararsiz, dogaldan yanayim. Cok arastirim boyle seyleri.

Bence sen uzun uzun yazma canim, zaten evi full temizliyon hergun
Maasallah diyim nazarlara gelme bana enerji veriyosunuz kizlar

ah canım ya geçmiş olsun rabbim evlatlarını sana bağışlasın.erken doğumun kendimi yormamla bi ilgisi olur mu ki ben biraz hiperaktifim hiç yerimde duramıyorum.merdivenleri bile hala koşarak çıkıyorum bebeği unutuyorum korktum şimdi Allah korusun
[/QUOTE]

Evet canim, yormayla cok ilgisi varmis.
Ben 15 gunde hatta bazen haftada bir dr a gidiyordum bayabi konusuyorduk.
Sık sık gitmem gerekiyordu. Bebegin kilo almasi icinde dinlenmek cok onemliymis.

yengem hiç çalışan bir insan olmadığı için halden anlamaz malesef :) amaan pabucumu yesin :))) oldu olan.....

Anlamasin bosver, senden onemli bisey yok, ben kuzularim dogduktan sonra duzen takintimi baya bi biraktim. Eve gelince beni kinayanlar cook benzerlerini yasadi merak etme. Zaten seni anlamayan gelmesin. Gelen bizim icinmi geliyo evi suzmeyemi geliyo hic anlamiyom.

merhaba temiz hanımlar....

kızlar wc vw banyoyu marka verilir mi bilmem ama do...tos la yıkıyorum ölüyorum kokusundan bunun yerine gecebilecek temiz olacak baska önerinizz var mı ?

Ben genelde dogalliktan yanayim, mumkun oldugunca camasir suyu kullanmamaya calisirim.
Karbonat serpip ustune elma sirkesi dokerseniz fosur fosur sesle kabariyor, pesinden ovuluyor, cok guzel sonuc.
Beyaz sabun, boraks, karbonat , camasir sodasi karisima guzelmis de henuz boraks almadim onuda kullanmak istiyorum.
Simdi hedefim bulasik makinasinda dogallik.
Bilen varsa cok sevinirim

Amanda aman kahveler fonler bende burdan agzimi siliyorum

parlatıcı yerine elma sirkesi koyuyordum koku bi felaket hal alini alınca
baktım olmayacak parlatıcı bölmesini boş bırakıp durulama yaparken açıp kendin sirke koydum daha az koku var
(bir tatlı kaşığı kadar sirke)
deterjan ersağmıydı erbağmıydı öyle bi markanın bitkisel diye iddia ettiği bir markayı kullandım ama beğenmedim çizdi bardaklarımı
yine normal deterjana döndüm durulamadada elmasirkesi koymaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…