- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.881
parlatıcı yerine elma sirkesi koyuyordum koku bi felaket hal alini alınca
baktım olmayacak parlatıcı bölmesini boş bırakıp durulama yaparken açıp kendin sirke koydum daha az koku var
(bir tatlı kaşığı kadar sirke)
deterjan ersağmıydı erbağmıydı öyle bi markanın bitkisel diye iddia ettiği bir markayı kullandım ama beğenmedim çizdi bardaklarımı
yine normal deterjana döndüm durulamadada elmasirkesi koymaya devam ediyorum.
Evet canim, yormayla cok ilgisi varmis.
Ben 15 gunde hatta bazen haftada bir dr a gidiyordum bayabi konusuyorduk.
Sık sık gitmem gerekiyordu. Bebegin kilo almasi icinde dinlenmek cok onemliymis.
Kızlar muz kurabiye yaptım süper oldu yumuşacık
Anlamasin bosver, senden onemli bisey yok, ben kuzularim dogduktan sonra duzen takintimi baya bi biraktim. Eve gelince beni kinayanlar cook benzerlerini yasadi merak etme. Zaten seni anlamayan gelmesin. Gelen bizim icinmi geliyo evi suzmeyemi geliyo hic anlamiyom.
Kızlar muz kurabiye yaptım süper oldu yumuşacık
ahh azerincim hiçbirşey yapasım yok nasılsa ne takdir görüyorsun ne işin bitiyor hevesimi kaçırdılarrrrrr ya
arkadaşlar dün çok pis gaza gelmiştimburaya yazdıktan sonra diyet kahvaltımı yaptım sonra çocumn altını üstnü hallttm
giriştim işlere oturma odasında kanepe ve tv nn altını süpürdüm sildm
yarlerni süpürdüm sildim cam önlerini tv yi kapıyı sildim çıktım
yatak odasna geçtm karyolyı beşiği düzelttm halısını çırptım yerlerini süpürdüm sildim toz aldım kapısını sildim çıktım
salona geçtim L salon benmki iç tarfnı düznledm kanpe altını spürdüm diğer tarfna geçtim aynalı konsol masa üzeri dağınıktı her zamnki gbi oraları düzenledim salonda kuyan çamşırlarımı katlıyodum ki
babam aradı annem hastalnmış safra kessn de taş varmış hastnedelermiş ona gittim canım annm yaneyse oraya gittim btn işler kaldı haliyle gelnce sadec yemek yapıp makine çalıştırdım bugn o iştahım kalmadı ama hayırlısı bakalım
Günaydın elmalı turtalarim
Işlerimi yariladim bitirip geliyorum
Günaydın elmalı turtalarim
Işlerimi yariladim bitirip geliyorum
Sanırım çalışıyorsungünaydın beybiler,
dün yaptıklarım;
- eve gider gitmez bulaşıkları yıkadım , yemek yapçaktım vazgeçtim tavuğum vardı az onu yedim
- çamaşır yıkadım, astım....
burda bir soru sorayım baahh gülmeyin amaa... nevresim yıkama sıklığınız nedir... misal ben misafirlere temiz nevresim verdim ertesi gün onlar gidince yıkamalı mıyım... yıkamada problem yok ama tasarrufi açıdan da düşünüyorum da kafama takıldı.... bu işin raconu nedir bir sorayım dedim.... sor dağları aşmış sormayan düz yolda şaşmış derler....
- güccük odamdaki kağıtları geri dönüşüme attım, yünleri yün sepeti yaptığım bir sepette topladım... parça kumaşlarıda orda topladım.... nihayet zemin gözüktü ama halaa var bir dağınıklılık.... ve hala açılacak iki kolim var böhöhhüüüü.... benden haber alamazsanız bilinki o güccük odadayımdır.....
- yatak odamı topladım çarşafığını değiştirdim... en kısa zamanda nevresim takımı almam lazım.... bir tane var takım onuda yıkayınca kel kalıyo yatak... birde yatak örtüsü istiyorum... gel ocak geeel geeel geeel...... ocakta borçlarımın büyük bir kısmı bitiyoda :)
- sonra gene evden çıkarkene kuş yemlerini döktüm :)) şimdi büttün salon kuş yemiylen dolu ..... bi de şu sakarlığa çözüm bulaydık eyiydi....
işte böyle çok bişi yapmadım.. kızlar ev sıcak ama benim bildiğin kanım çekiliyo hiiç böyle ellerim ısınmıyo ne üşümek ne üşümek en son battaniye altına atıyom kendimi sonrada sabah oluyo....kansızmıyım acep....
Yarıladın mıben az önce uyandım gece geç yattım da ))
Bu gün bişey yapamam gibime geliyor çünküüüü eşim evde :/ neyse bende onun tlf dan buraya takılırım :)))
Betüüüül ha gayret bitecek küççük odan,yünlerle napıyon? Örmeyi biliyormusun?
Sanırım çalışıyorsun
Ben de dün renklileri attım makineye gece astım kaloriferin önüne koydum çamaşır askısını sabaha kadar çoğunluğu kurumuş. Akşam gidince onları toplar yerleştiririm ütülenecekleri de halletmem lazım yoksa ev çok dağınık görünüyor. Evim büyük aslında... Eşyam da az Allahtan... Küçük odayı ütü odası yaptım bi de kitap kolilerim var kitaplık alabilirsem yerleştireceğim onları da...
Merak etme canim kilosu gayet guzel. Zaten iki haftaya kadar geriden gitme bile normal sayiliyormus.
22. haftadayım bebişim 420 gr normal mi sence .çünkü ben ilk 4 ay fenalardaydım hep midem bulanıyordu saglıklı beslenemiyordumson zamalarda düzeldim ama minik meleğim zayıf kalıcak diye korkuyorum .yarın da şeker yüklemesi yapıcaklar o nasıl oluyo bebişle ne ilgisi olucak acaba bilgin varmı canım
günaydın beybiler,
dün yaptıklarım;
- eve gider gitmez bulaşıkları yıkadım , yemek yapçaktım vazgeçtim tavuğum vardı az onu yedim
- çamaşır yıkadım, astım....
burda bir soru sorayım baahh gülmeyin amaa... nevresim yıkama sıklığınız nedir... misal ben misafirlere temiz nevresim verdim ertesi gün onlar gidince yıkamalı mıyım... yıkamada problem yok ama tasarrufi açıdan da düşünüyorum da kafama takıldı.... bu işin raconu nedir bir sorayım dedim.... sor dağları aşmış sormayan düz yolda şaşmış derler....
- güccük odamdaki kağıtları geri dönüşüme attım, yünleri yün sepeti yaptığım bir sepette topladım... parça kumaşlarıda orda topladım.... nihayet zemin gözüktü ama halaa var bir dağınıklılık.... ve hala açılacak iki kolim var böhöhhüüüü.... benden haber alamazsanız bilinki o güccük odadayımdır.....
- yatak odamı topladım çarşafığını değiştirdim... en kısa zamanda nevresim takımı almam lazım.... bir tane var takım onuda yıkayınca kel kalıyo yatak... birde yatak örtüsü istiyorum... gel ocak geeel geeel geeel...... ocakta borçlarımın büyük bir kısmı bitiyoda :)
- sonra gene evden çıkarkene kuş yemlerini döktüm :)) şimdi büttün salon kuş yemiylen dolu ..... bi de şu sakarlığa çözüm bulaydık eyiydi....
işte böyle çok bişi yapmadım.. kızlar ev sıcak ama benim bildiğin kanım çekiliyo hiiç böyle ellerim ısınmıyo ne üşümek ne üşümek en son battaniye altına atıyom kendimi sonrada sabah oluyo....kansızmıyım acep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?