- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.301
canım tabletle alakalı olabilir mesaj kısmının altında hareketli smileyler var sende yok herhalde, teknoloji kısmı var bulup ekleyeyim canım olur mu?Su sevimi smile lerden kullanmak istiyorum bende tablet kullaniyom cikmiyo biturlu yaaa
Kk da teknoloji sorulari icin baslik varmidirki
Yada aranizda bien varmi kissslar
Su sevimi smile lerden kullanmak istiyorum bende tablet kullaniyom cikmiyo biturlu yaaa
Kk da teknoloji sorulari icin baslik varmidirki
Yada aranizda bien varmi kissslar
Bu arada Merhaba kızlarkarlı bi güne başladık biz de
Karı koca pek bi sevindikkizimla babasının işten gelmesini bekliyoruz karda oynamak için
Az biraz balkonda oynadik ama kesmedi
Ruyalarina çok güldüm Betül ya ilahi senSelam beybiler,
neler yapıyorsunuz hadi az döktüründe gaza geleyim...
Ben sınav bunalımındayım... ne çalışabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum... elimi ayağım bağlanmış gibi... bu tür şeyler için yaşlıyım artık yaaa bariz hissediyorum bunu... çalışmış olsam böyle konuşmazdım :) ne kabuslar görüyorum ne kabuslar... bir gece beni timsah yedi... bir gece salonumun dibi okyanusmuş köpek balığı kovaladı, bir gece hamileymişim doğum yaptım ama kendi kendime bir gece kapkara bir denizdeyim her kez yanımda ama nasıl böyle daralıyor içim götürün beni burdan diyorum nefes alamıyorum falan... ayy bitsin artık bu hafta uykumda bile rahat yüzü göremiyorum :))
temizliğe kurban olayım be yaaaa.... sileyim süpüreyim laylaylom yani :)
dün yaptıklarım
- bulaşık yıkadım
- yemek yaptım
- maydanoz ve dereotu ayıklayıdım yıkadım kurusun diye serdim, sabahta kavanozlara doldurdum... hafta sonu kullanıcam....
yarın izinliyim bu akşam temzlik olayını bitirirsem yarın gönül rahatlığıyla ders çalışabilirim....gerçi misafir geledebilir bu akşam bilemedim... o gelene kadar süpürüp silme işlerini tamamlarım en azından.. kuşları muşları hallederim....onlar gidincede silmek kalır...mutfak kalır onları yaparım....
bu akşam yapacaklarım;
- kuşların kafesleri temizlenecek
- balıkların suyu değiştirilecek
- ev komple süpürülecek
- her yer silinecek
- toz alınacak
- bi zahmet börek yapılacak
- bulaşıklar yıkanacak
- mutfak dolapları kapakları ve açık olan rafları silinecek
- marullar yıkanıp kurutulacak, hatta salata için doğrayıp hazır bırakabilirim....
- baharatlıklar düzenlenecek
- kullanılmayan bardaklar kaldırılacak
- pirinçler falan tekrar kontrol edilecek... bir tanesi böceklenmiş gibi bişi olmuş... atılacak... kış vakti ne arıyor bu hergeleler evimde bilmem....
- kapılar silinecek
- banyo temizlenecek, kova mova bir düzene sokulacak...
- banyo kovası plastik ve kireçten çok kötü görünüyor.... sirkeli suyla bir sileyim bakayım....
- çamaşır mak. çalıştırılacak, yıkananlar asılacak.....
- çöp kovalarını banyo ve mutfaktakini çamaşır suyuyla bekletirim
- wc yi çamaşır suyuyla bekletirim
- salondaki çalışma masası toplarlanacak... fazlalık ıvır zıvırlar kaldırılacak... buraya vitrin almam lazım ahhh gelmedi şu ocak ayı... çalışma masasını küçük odaya taşıcam bir tv sehpaso bir vitrin alıvercem.... miss... tv yok henüz ama olsun :)) yeri hazır olsun....
- koltukların deri kısımları silinecek
- bazanın deri kısımları silinecek.....
kızlar bu kadar liste yapıyorum ama ev o temizlikten sonra hala dağalmadı arkadaş :))) mutfak için söylediklerim hariç diğerleri olmasada olur cinsinden :)) evde yıkıcak çamaşırlar bile bitti biriksin makina dolsun diye bekliyorum :))
neyse ben bunları kağıda yazayım ki garanti olsun....
Hoşgeldin canımsalon mutfak bitti şimdi sıra yatak odası sonra da eşimin anneannesini gezmeye gitcez kynvalidmle bu gezmelerden sıyrlmadım bi türlü
Bu gobusle bi yerde yuvarlanmadigim kalmıştı zati Betülkardan adam olmadan olur mu hiç iki yuvarlanmadan karın tadı mı çıkarmış :)) çocuk haklı...
merhaba mismis hanımlarbugun cok işim var...ama öncelikle eşim gelecek ögle yemegini hallettikten sonra girisecem işlere bugun tembellik yaptım gec kalktım....
herkese huzurlu mutlu sevgi dolu günler
salon mutfak bitti şimdi sıra yatak odası sonra da eşimin anneannesini gezmeye gitcez kynvalidmle bu gezmelerden sıyrlmadım bi türlü
Ruyalarina çok güldüm Betül ya ilahi sen
Bu yazdıklarını kağıda yazıp buzdolabina as her daim göz önünde olsun
Bu gobusle bi yerde yuvarlanmadigim kalmıştı zati Betül
yaaaa sorma... her gece bir tramva yaşıyorum... kırık mırık mı döktük acep bir temizlik şart oldu :)
yazdım kağıda eve girer girmez asayım buz dolabına haklısın sıralam hep aynı nasılsa :))
tavana tırmanıyonda yerde mi yuvarlanamıyon :))
yaaaa sorma... her gece bir tramva yaşıyorum... kırık mırık mı döktük acep bir temizlik şart oldu :)
yazdım kağıda eve girer girmez asayım buz dolabına haklısın sıralam hep aynı nasılsa :))
tavana tırmanıyonda yerde mi yuvarlanamıyon :))
kızlar çok güldüm yaaa Allah iyiliğinizi versin ses de çıkaramıyorum odada arkadaşlar varNevresimleri felan silkele yemek falan mı yedin acep yatakta
kız azerin sen bu hamiş halinle bi de karın buzun içine mi girmeyi planlıyorsunnnn????valla sanırım ben çok sorunluyum sabah işe kayıp düşmeden nasıl gelirim düz yolda denge sağlayamazken buzllu yolda nasıl yürürümün düşüncesi içindeyim. hadi işe bi şekilde geliyorum da kurumun bahçesinden içeri gelene kadar resmen eziyet.... merdiven var tutunacak yer yok kaydın mı bel falan kalmaz Allah korusun, araba yolundan geleyim desem yokuş aşağı valla araba yolunun kenarından karın içine bata çıka duvara tutunarak iniyorum ama bugün biraz buzluydu gerçi kaymadım ama her geçen gün buzlanma artarsa yandım:18:
betülcüm valla listen süper maşallah
valla ben de oldum olası okuyorum ha okumaktan bir yandan bıktım ama yaş ilerlemeden de içimde ukde kalmadan okuyayım da diyorum bi yandan... kafa artık gerçekten kaldırmıyor ama pes etmek yok azim azim azim
benim öyle sınav öncesi rüyalarım olmaz ama sanırım hepsi stresten, biraz rahat olmaya çalış tatlım
neresi orası??? :)Napıyım bacim çocuk heves etmiş hem bizim buralara pek kar yagmaz yagmisken çocuk oynasın dedim
Ay o merdivenlerden odum kopuyor benim de:18:
Merhaba çikolata nasılsın
Biz de kızımla geç kalktik bu gün öylece topladım ortalığı bulasigi falan hall ettim kar olunca hiç bir ev işi yapasim gelmiyor
kız azerin sen bu hamiş halinle bi de karın buzun içine mi girmeyi planlıyorsunnnn????valla sanırım ben çok sorunluyum sabah işe kayıp düşmeden nasıl gelirim düz yolda denge sağlayamazken buzllu yolda nasıl yürürümün düşüncesi içindeyim. hadi işe bi şekilde geliyorum da kurumun bahçesinden içeri gelene kadar resmen eziyet.... merdiven var tutunacak yer yok kaydın mı bel falan kalmaz Allah korusun, araba yolundan geleyim desem yokuş aşağı valla araba yolunun kenarından karın içine bata çıka duvara tutunarak iniyorum ama bugün biraz buzluydu gerçi kaymadım ama her geçen gün buzlanma artarsa yandım:18:
betülcüm valla listen süper maşallah
valla ben de oldum olası okuyorum ha okumaktan bir yandan bıktım ama yaş ilerlemeden de içimde ukde kalmadan okuyayım da diyorum bi yandan... kafa artık gerçekten kaldırmıyor ama pes etmek yok azim azim azim
benim öyle sınav öncesi rüyalarım olmaz ama sanırım hepsi stresten, biraz rahat olmaya çalış tatlım
Napıyım bacim çocuk heves etmiş hem bizim buralara pek kar yagmaz yagmisken çocuk oynasın dedim
Ay o merdivenlerden odum kopuyor benim de:18:
neresi orası??? :)
valla ben de sıcak memleketten geldim burada donuyorum alışık değilim karmış buzmuş en son 10 yıl önce böyle bir kış gördüm ben ama buradakiler bu yıl çok kış olmadı diyorlarrrr:18:
kızlar çok güldüm yaaa Allah iyiliğinizi versin ses de çıkaramıyorum odada arkadaşlar var
betül fena kaptırmış anlaşıldı kendini şu ev işlerine... Ben bu kadar heyecanla iş yapmıyorum maşallah Betüleeeee
Nevresimleri felan silkele yemek falan mı yedin acep yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?