En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
rabbim yardımcın olsun nasıl bir mahlukattır onlar öyle insan diyesim gelmedi inşallah bir anca ayrılırsınız eşinle o evden

Amin canim Amin Allahtan 3 dilegim var benim ve ailem icin saglik,bebek ve ayri bir evimin olupta bu lanet yerden gitmek

Tesekkur ederim canim.Bekarlik sultanlik valla ben onu bilir onu derim .Benimki de pek farkli degil ailesinden odu kopar cit cikarmaz dun de bisuru soylendim ona tek kelime etmedi tamamm iyii diye bi cevap verdi yuksek sesle ailesiyle ilgili konusmam hosuna gitmiyor tabii dedim yaza Turkiyeye gidicem gelince ev bakcaksin yetti artik dedim bakalim gorcez.Cok zor gercektende o dengeyi saglayamiyolar daha dogrusu artik esi onun icin herseyden daha onemli olacagini kavrayamiyorlar

Kız sen bu gece bu yazdıklarının hepsini yap helal olsun sana dicem valla....

Selammm kızlar
Bugun sabah kalktım oğlumu ve esimi gönderdim kızm evdeydi birazcık uyuduk
Yatakları topladım
sonra kahvaltı hazırladım komşumu çağırdım kahvaltıya
Yedik içtik muhabbet saat 12 gibi gitti
Bende onun arkasından mutfağı topladım
Çamaşır yıkamıştım gece onları astım
Klozet takımlarımı attım makineye yıkandı
Ütülerimim vardı onları yaptım
Kızımla alışverişe çıktık
Eve geldik bişeyler yedik
Süt kaynattım yogurt mayaladım
Akşam üstü şöyle bir kırılıp şekerleme yapmışım
Şimdi mutfağa geçip bişeyler hazırlayacağım

Kız sen bu gece bu yazdıklarının hepsini yap helal olsun sana dicem valla....

daha gece uzun aman sabahlar olmasııın.....

- kuşların kafesleri temizlenecek
- balıkların suyu değiştirilecek
- ev komple süpürülecek
- her yer silinecek
- toz alınacak
- bulaşıklar yıkanacak
- çamaşır mak. çalıştırılacak, yıkananlar asılacak.....
- salondaki çalışma masası toplarlanacak...

bunlar yapıldıııı.......... şimdi az mola verdim.....molam biter mi bilmiyorum... kendime bi çay yapiimm...üşüdüm yahu....th helal olsunu da kaçırdım.... sabah 10 a kadar müsade ver bana :))

aaaa ocağıda sildim o da cillop gibi oldu
evi havalandırdım hala ısınamıyom... ayazın en koyu saatinde çok şarttı sanki.... Allah akıl fikir ihsan eylesin şahsıma ne diyim.....

hiç sevmem öyle ev gezmelerini dedikodu dolu koca karı gibi hissediyorum kendimi kötü bir tabir kusura bakmayın ama

bir arada olunca gitmeme lüksün de olmuyor değil mi?

illaha beraber gidelim istiyor kayınvalidem ben çoğu zaman bahane uyduruyorum ders ütü ev temizliği falan diye ayda hatta 2 ayda gidiyorum artık
eskiden her hafta giderdim hayır diyemezdim
ama yine de bıkmıyor her hafta çarşamba çağırıyor arıyor gideli kızım diye bu hafta yan çizemedim

rabbim tüm dileklerini gerçek etsin seni feraha kavuştursun inşallah canm

merhaba temiz hatunlar bugun erkenciyim ya masaaallah bana dün rapor verememiştim hemen anlatayım.....

güzelce evimi havalandırdım.....yatakodamı bir güzel düzenledim,yatak örtümü serdim,komidinlerimi düzenleyip sildim,dolabımıda düzenledim tozunu aldım,pencere önleri petekleri yerleri güzelce sildim,,,,diğer odalarıda güzelce toz aldım mutfaga gectim yemegimi yaptım komsum geldı sarma yaptık ona oyuzden ppek bişey yapamadım ama bugun güzelce mis gibi yapıcam evimi...ama yüzeysel yaparım haftasonu dipbucak temizlik var.......

hepinizi cok öptüm hayırlı cumalar,mutlu huzurlu günlerimiz olsun inş ben hemen evimi düzenleyeylim...sonra mutfaga gecip sütlü tatlı yapıcam yemek yapmam gerek ....daha sonra görüsürüz

Günaydın titiz hatunlar
Kaç gündür rapor veremedin internet paketim bittide :))zaten keç gündür rapora değer temizlikte yapamıyorum bir kaç aydır göğüsümde iltihap var şişti tedavi görüyordum buna rağmen son 10günfür falan iyice şişti göğüsün kolumu zor kaldırıyorum tekrardan usg çektirip salı günü doktora gittim apse bayağı büyümüş tekrar antibiyotik verdi bu ilaç bende baş dönmesi ve uyku yapıyor :/ bende paso uyuyorum :)))) göğüsün geçsin tekrardan sahalara dönerim şimdilik yedeklerdeyim

Günaydın sevgili hamarat titiz arkadaşlarımmmm
Hepinize hayırlı Cumalar...
Valla kendimi son günlerde o kadar yorgun hissediyorum ki... Dün eve gıdım gıdım, aşırı yavaş, yürüyerek gittim belim koptu resmen
.bu sabah da 10-15dklık yolu 40dk.da geldim anan yoldan yürüyerek, araba geldikçe kenara çekildim tabii... Kaldırımlar buz pateni gibi... İş yerine geldim içeri girmek için merdivenden inemezdm arkadaşı çağırdım ona tutuna tutuna girdim kuruma:18:
Normal zamanda yazın sıcağında ve kışın karlı havalarda hiç bi kuvvet beni evden çıkaramazdı ama şimdi çalışıyorum ve izin hakkım yok (zaten olsa da alana kadar kırk takla atmak gerekiyor) haftabaşı napcam bilmiyorum

Dün eve gittim ne zamandır yapmak isteyip bi türlü yapamadığım çorbamı yaptım, yufkaları üçgen böldüm ama henüz yapma aşamasına gelemedim çünkü peynir çok tuzlu geldi suya koydum bu akşam da onu yaparım artk. Ne hevesle almıştım halbuki yufkayı ama işte havalardan mı nedir halim kalmıyor eve gidince... şu kar buz beni mahvetti bu yıl! üstelik daha tam manasıyla kar yağmamış buraya öyle diyorlar valla böyle iklime alışamam niyetim de yok

Betülcüm ben de eve gidince cam pencere açarım sıkıntı basar beni kapalı alanda illa havalanmalı kendime kızarım ne akla hizmet açıyorsun diye ama hava almam lazım yalnız değilsin yani canım

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine... Ev işi çok önemli değil yeter ki sen iyi ol

merhaba canım cok gecmiş olsun ....inş hemen gecer rahatsızlıgın,iyi işte bol bol uyu dinlen

günaydın canım hayırlı cumalar eve gıdım gıdım gıtmek gercekten mantıklı canım ya karda düşüp biyerimizi kırmassak iyidir bende özellikle mervivenlerden korkuyorum düşersem diye tutuna tutuna cıkıyorum bende betül ve sana katılıyorum hergün evi havalandırmazsam olmuyor

evet canım aynen bu arada karda düşmemek için yavaş gidiyorum düşüp bir yerimi kırmadım çok şükür ama bel ağrısı mhvediyor şu kar buz bi geçse diye dua ediyorum bize tatil olmuyor çünkü

ben geldim kızlar erkenden uyandım,güzelce kahvaltı hazırladım.eşimle bi güzel kahvaltı yaptık...( rabbim olmayanlara bol bol versin inş) sonra kahvaltı masamı topladım bulasıkları makınaya dizdim...sonra hemen evimi havalandırdım.yatak odamı topladım yatagımı düzenledim,güzelce toz aldım,oda kucuk oldugu için halı koymadık sildim yerleri....küçük odama gectim süpürdüm....sehpalarımı pencere önünü petekleri,tv ve sehpasını yerleri güzelce sildim, havalandırdım odayı.....salonumuda havalandırıp tozunu aldım düzenledim odayı .....wc ve lavaboları temizledim....mutfaga girip hemen yemek yaptım,sonra düzenledim.toz aldım,dolaplarımı sıldım .....birazdan tatlı yapmaya baslıcam.....

kızlar haftada 2 defa mı yapıyosunuz dipbucak yoksa evin durumuna göre mi yapıyosunuz ?

ayy evet bel agrısı,,,eve gidince sert bir temıne sırt üstü yatıp ayaklarını da yukarı kaldırırsam biraz rahatlatıyo ben yapıyorum belim agrıdıgında bir dene istersen inş gecer canım ya

Gunaydın kızlar. NAsılsınız bu hafta hastalığımdan dolayı yazamadım ama bugün temizlik günü diye. Ayaklandım çok şükür
Neyse 7. De uyandım kocşi işe yolladım
Hemen temizlik sularımı hazırladım
Evi havalandırdım
Geçtim yatak odasına nevresimlerimi değiştirdim temizlerini serdim
Yatak örtümü silkeledim serdim bi güzel
Yollugumu süpürdüm kaldırdım
Komidinlerimi çktim bi güzel altlarını süpürdüm
Sildim
Mobilyalarımın tozunu aldım
Ordaki kapalı balkonumu sildim tozunu aldım
Kapısnın tozunu aldım çıktım

Oturma odasına geçtim
Koltukları tv sehpasını sehpaları çektim altlarını süpürdüm
Koltuklarımı açtım süpürdüm
Koltuk kırlentlerini makinaya attım
Yerini sildim
Mobilyalarımın tozunu aldım, aksesuarları sildim
Koltuk derilerimi cifledim
Halısını süpürdüm kapısının da tozunu aldım çıktım

Holün halısnı süpürdüm kaldırdım
Yerini süpürdüm
Sildim
Ütü dolabımı düzenledim sildim

Geçtim mutfaga. Mutfak dolaplarını yağ çözle bi güzel sildim
Masamı sandalyelerimi cifledim
Ocak demirlerimi yağ çözle yıkadım
Ocağımı temizledim
Çaycımı yıkadım
Beyaz esyalarımı sildim
Fırınımın içini sildim
Ekmekliğimi temizledim
Buzdolabımın içini düzenledim sebzeliği temizledim

Kirlileri makinaya attım çalıştırdım bulaşık makinamın altını yağ çözle temizledim
Buzdolabımın üstünü sildim
Çöp kutumu boşalttım domestosla yıkadım
Halısnı süprdüm kaldırdım
Tezgahı lavaboyu çamaşır suyu ve cifle bi güzel ovdum bekletip duruladım
Tezgah bezlerimi çamaşır sulu suda beklettim
Yerini süpürdüm
Sildim
Kapısının tozunu aldım çıktım

Geçtim salona koltuklarını süpürdüm
Mobilyalarımın tozunu aldım
Aksesuarları sildim
Koltukların derilerini aspirinle sildim
Koltukları çektim altlarını süpürdüm
Sildim
Halısını süpürdüm büyük diye kaldırmadım
Kapısnın tozunu aldım
Salonda balkonum var onu yıkadım bi güzel çıkan çamaşırlarımı astım

Wc ye girdim domestosla yıkadım lavabosunu ovdum
Banyoya girdim paspaslarını silkeledim
Dolapların içlerini sildim
Aynalarını sildim
Sabunluğu temizledim
Lavaboyu küveti cifle domestosla ovdum duruladım
Çamaşır makinamın yüzeyini sildim
Havlularımı değiştrdim temizlerini koydum
Yerleri çamaşır suyuyla bi güzel fırçaladım duruladım sildim
Kapısının tozunu aldım
Kovalarımı yıkadım

Ütü yaptım akşam yemeğimi yaptım
Duşa girdim saçımı fönledim
Domestosun dozunu biraz abartmışım başım dönüyo midem bulanıyo çok kötü oldum bi kahve içip kendime geliyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…