- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.321
rabbim yardımcın olsun nasıl bir mahlukattır onlar öyle insan diyesim gelmediinşallah bir anca ayrılırsınız eşinle o evden
Öncelikle aramıza hoşgeldin
Ne diyeceğimi bilemedim evli değilim dolayısıyla kaynanam da yoko yüzden ne hissettiğini anlayamam ama inşallah nasip olur da ayrı eve geçersiniz
açıkçası ya karşına alıp konuşacaksın görümce ve kaynanayla ya da eşinle konuşacaksın - ben kk sayesinde şu eşlerin aileleriyle eşleri arasındaki dengeyi kuramadığını hele ki eşini yeterince savunmadığını yeterince öğrendim ama inşallah seninki senden yana olur
ne diyim Allah kolaylık versin
Selam beybiler,
neler yapıyorsunuz hadi az döktüründe gaza geleyim...
Ben sınav bunalımındayım... ne çalışabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum... elimi ayağım bağlanmış gibi... bu tür şeyler için yaşlıyım artık yaaa bariz hissediyorum bunu... çalışmış olsam böyle konuşmazdım :) ne kabuslar görüyorum ne kabuslar... bir gece beni timsah yedi... bir gece salonumun dibi okyanusmuş köpek balığı kovaladı, bir gece hamileymişim doğum yaptım ama kendi kendime bir gece kapkara bir denizdeyim her kez yanımda ama nasıl böyle daralıyor içim götürün beni burdan diyorum nefes alamıyorum falan... ayy bitsin artık bu hafta uykumda bile rahat yüzü göremiyorum :))
temizliğe kurban olayım be yaaaa.... sileyim süpüreyim laylaylom yani :)
dün yaptıklarım
- bulaşık yıkadım
- yemek yaptım
- maydanoz ve dereotu ayıklayıdım yıkadım kurusun diye serdim, sabahta kavanozlara doldurdum... hafta sonu kullanıcam....
yarın izinliyim bu akşam temzlik olayını bitirirsem yarın gönül rahatlığıyla ders çalışabilirim....gerçi misafir geledebilir bu akşam bilemedim... o gelene kadar süpürüp silme işlerini tamamlarım en azından.. kuşları muşları hallederim....onlar gidincede silmek kalır...mutfak kalır onları yaparım....
bu akşam yapacaklarım;
- kuşların kafesleri temizlenecek
- balıkların suyu değiştirilecek
- ev komple süpürülecek
- her yer silinecek
- toz alınacak
- bi zahmet börek yapılacak
- bulaşıklar yıkanacak
- mutfak dolapları kapakları ve açık olan rafları silinecek
- marullar yıkanıp kurutulacak, hatta salata için doğrayıp hazır bırakabilirim....
- baharatlıklar düzenlenecek
- kullanılmayan bardaklar kaldırılacak
- pirinçler falan tekrar kontrol edilecek... bir tanesi böceklenmiş gibi bişi olmuş... atılacak... kış vakti ne arıyor bu hergeleler evimde bilmem....
- kapılar silinecek
- banyo temizlenecek, kova mova bir düzene sokulacak...
- banyo kovası plastik ve kireçten çok kötü görünüyor.... sirkeli suyla bir sileyim bakayım....
- çamaşır mak. çalıştırılacak, yıkananlar asılacak.....
- çöp kovalarını banyo ve mutfaktakini çamaşır suyuyla bekletirim
- wc yi çamaşır suyuyla bekletirim
- salondaki çalışma masası toplarlanacak... fazlalık ıvır zıvırlar kaldırılacak... buraya vitrin almam lazım ahhh gelmedi şu ocak ayı... çalışma masasını küçük odaya taşıcam bir tv sehpaso bir vitrin alıvercem.... miss... tv yok henüz ama olsun :)) yeri hazır olsun....
- koltukların deri kısımları silinecek
- bazanın deri kısımları silinecek.....
kızlar bu kadar liste yapıyorum ama ev o temizlikten sonra hala dağalmadı arkadaş :))) mutfak için söylediklerim hariç diğerleri olmasada olur cinsinden :)) evde yıkıcak çamaşırlar bile bitti biriksin makina dolsun diye bekliyorum :))
neyse ben bunları kağıda yazayım ki garanti olsun....
Kız sen bu gece bu yazdıklarının hepsini yap helal olsun sana dicem valla....
Ruyalarina çok güldüm Betül ya ilahi sen
Bu yazdıklarını kağıda yazıp buzdolabina as her daim göz önünde olsun
Hoşgeldin canımgezmenin nesi kötü hava alıyorsun işte fena mı
Bu gobusle bi yerde yuvarlanmadigim kalmıştı zati Betül
Merhaba çikolata nasılsın
Biz de kızımla geç kalktik bu gün öylece topladım ortalığı bulasigi falan hall ettim kar olunca hiç bir ev işi yapasim gelmiyor
bir arada olunca gitmeme lüksün de olmuyor değil mi?
Amin canim Amin Allahtan 3 dilegim var benim ve ailem icin saglik,bebek ve ayri bir evimin olupta bu lanet yerden gitmek
Tesekkur ederim canim.Bekarlik sultanlik valla ben onu bilir onu derim .Benimki de pek farkli degil ailesinden odu kopar cit cikarmaz dun de bisuru soylendim ona tek kelime etmedi tamamm iyii diye bi cevap verdi yuksek sesle ailesiyle ilgili konusmam hosuna gitmiyor tabii dedim yaza Turkiyeye gidicem gelince ev bakcaksin yetti artik dedim bakalim gorcez.Cok zor gercektende o dengeyi saglayamiyolar daha dogrusu artik esi onun icin herseyden daha onemli olacagini kavrayamiyorlar
Günaydın titiz hatunlar
Kaç gündür rapor veremedin internet paketim bittide :))zaten keç gündür rapora değer temizlikte yapamıyorum bir kaç aydır göğüsümde iltihap var şişti tedavi görüyordum buna rağmen son 10günfür falan iyice şişti göğüsün kolumu zor kaldırıyorum tekrardan usg çektirip salı günü doktora gittim apse bayağı büyümüş tekrar antibiyotik verdi bu ilaç bende baş dönmesi ve uyku yapıyor :/ bende paso uyuyorum :)))) göğüsün geçsin tekrardan sahalara dönerimşimdilik yedeklerdeyim
Günaydın titiz hatunlar
Kaç gündür rapor veremedin internet paketim bittide :))zaten keç gündür rapora değer temizlikte yapamıyorum bir kaç aydır göğüsümde iltihap var şişti tedavi görüyordum buna rağmen son 10günfür falan iyice şişti göğüsün kolumu zor kaldırıyorum tekrardan usg çektirip salı günü doktora gittim apse bayağı büyümüş tekrar antibiyotik verdi bu ilaç bende baş dönmesi ve uyku yapıyor :/ bende paso uyuyorum :)))) göğüsün geçsin tekrardan sahalara dönerimşimdilik yedeklerdeyim
Günaydın sevgili hamarat titiz arkadaşlarımmmm
Hepinize hayırlı Cumalar...
Valla kendimi son günlerde o kadar yorgun hissediyorum ki... Dün eve gıdım gıdım, aşırı yavaş, yürüyerek gittim belim koptu resmen
.bu sabah da 10-15dklık yolu 40dk.da geldim anan yoldan yürüyerek, araba geldikçe kenara çekildim tabii... Kaldırımlar buz pateni gibi... İş yerine geldim içeri girmek için merdivenden inemezdm arkadaşı çağırdım ona tutuna tutuna girdim kuruma:18:
Normal zamanda yazın sıcağında ve kışın karlı havalarda hiç bi kuvvet beni evden çıkaramazdı ama şimdi çalışıyorum ve izin hakkım yok (zaten olsa da alana kadar kırk takla atmak gerekiyor) haftabaşı napcam bilmiyorum
Dün eve gittim ne zamandır yapmak isteyip bi türlü yapamadığım çorbamı yaptım, yufkaları üçgen böldüm ama henüz yapma aşamasına gelemedim çünkü peynir çok tuzlu geldi suya koydum bu akşam da onu yaparım artk. Ne hevesle almıştım halbuki yufkayı ama işte havalardan mı nedir halim kalmıyor eve gidince... şu kar buz beni mahvetti bu yıl! üstelik daha tam manasıyla kar yağmamış buraya öyle diyorlar valla böyle iklime alışamam niyetim de yok
Betülcüm ben de eve gidince cam pencere açarım sıkıntı basar beni kapalı alanda illa havalanmalı kendime kızarım ne akla hizmet açıyorsun diye ama hava almam lazımyalnız değilsin yani canım
evet canım aynengünaydın canım hayırlı cumalareve gıdım gıdım gıtmek gercekten mantıklı canım ya karda düşüp biyerimizi kırmassak iyidir bende özellikle mervivenlerden korkuyorum düşersem diye tutuna tutuna cıkıyorum bende betül ve sana katılıyorum hergün evi havalandırmazsam olmuyor
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah geçer(artık bende dizin yazdıklarınızı okurum
evet canım aynenbu arada karda düşmemek için yavaş gidiyorum düşüp bir yerimi kırmadım çok şükür ama bel ağrısı mhvediyor şu kar buz bi geçse diye dua ediyorum bize tatil olmuyor çünkü
Yaseminciğim, linki buldum oradan yazabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek-f55/
Canım
kullanıcı kontrol paneli-Seçenekleri düzenle-mesaj editörü-Standart editor toolbar
Yap düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?