En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben geldim kızlar
............

kızlar haftada 2 defa mı yapıyosunuz dipbucak yoksa evin durumuna göre mi yapıyosunuz ?

süpürüp silmeyi kastediyorsan eğer ben hafta içi erken geldiysem mutlaka her yeri süpürüp siliyorum... çok eşyamda olmadığı için dip köşe ttanımına giriyo :))) sonraki gün elleşememe ihtimalim çok yüksek oluyo.... haftada 2 bazen 3... ama kapı silme dolap silme dersen onlar benim lügatıma yeni girdi sayılır 6 ayda bir yapardım :))) ama artık haftada bir yapayım diyorum kısmetse elime yapışmaz yaniii....

geçmiş olsun.... bağışıklık kazanmadın mı hala domestosa... evrimleşçez yakında biz :))

ayyyyy betül ya öldüm gülmekten demek domestosa bagısıklık kazanmak .......ayyy bu domestosa ben sahsen hayatta bagısıklık kazanmam ama aşk1 masaallah döktürmüş yine

çoook geçmiş olsun neden olmuşki öyle....

gecmiş olsun canım...hasta halde bunları yaptıysan normal enerjık halını düşünemiyorum ben senin aşk1cim ya valla bravao

Ayyy kizlar cok alemsiniz
Artik raporlari degilde esprileri kacircam diye korkuyom helede benim gibi kaygi bozuklugu olan birine cok iyi geliyosunuz

Fatihpepe cok gecmis olsun, bosver ev isini once saglik.

Kizlaaaaaaaar smilelerime kavustum. Ekranin formati bilene degisti niye daha once sormamisimki
Bende saniyom bizim meret bukadar gosterebiliyo meger teknolojinin gerisinde almisim, akilliymis bizim cihazda ben saflasmisim

ayyyyy betül ya öldüm gülmekten demek domestosa bagısıklık kazanmak .......ayyy bu domestosa ben sahsen hayatta bagısıklık kazanmam ama aşk1 masaallah döktürmüş yine
Betüş Aslında çok sviyorum domestos kokusunu onsuz temizlik yapamam banyonun fayanslarını ovarken domestosun kapağı tümden açılmış
Sıkarken yarısnı döktüm bozuntuya vermeden devam ettim ondan oldu sanırım

gecmiş olsun canım...hasta halde bunları yaptıysan normal enerjık halını düşünemiyorum ben senin aşk1cim ya valla bravao

Teşekkr ederim canım benim biraz hiper aktifim yerimde duramıyorum seninde raporlarını okuyorum hepsi iç açıcı ellerine saglık

aman canım yogurt falan yeseydin...ben öyle yapıyorum domestosa karsı birebir iyi geliyo...sonucta kımyasal havayollarımızı tahrıs edebilir...tabı sen benden daha iyi bilirsin canım

sen kadar iyi deilim ama amacım sana ulasmak...inş senden banada bulasır canım ya temizlik iyidir

Aman kislar camasir suyuna ve agir kimyasallara dikkat
Burda bi komsum hastalandi 2 ayda rahmetli oldu. 41 yasindaydi.
Ecel gelmis hersey bahane tabide, camasir suyunu asiri kullaniyordu dediler. Zaten korkardim simdi daha cok korkuyorum kimyasallardan.
Kocasiylada severek evlenmisler, kadincagiz mayista öldü, adamda ekimde evlendi, 5 ay yani. Buda uzulucek baska bir yön ama hayatin kacinilmaz gercekleri iste. Zaten ev isi canim istemiyo bende deterjanlarami satastim ne

ChocolateChips,
Canım teşekkür ederim önerin için, benim bel ağrısı öyle sert yere yatınca geçmiyor maalesef kemiklerle alakalı ama dinlenince azalıyor sağol yine de

Yasemincim, rica ederim ben de 2 yıldır kkdayım yoksa her gün teknoloji ilerleyince takip etmek zorlaşıyor yani sende değil sorun

Aşkcım, maşallah zor okudum
ben de pazar günü böyle dip köşe girişeceğim

Çok midem bulanınca yedim canım 2 kaşık hemen çok şükür geçti iyiyim şimdi
Aynen temizlik kadar güzel bişey yok insan huzurlu oluyo resmen

Kızlar ben de deterjan kokusuna gelemiyorum çamaşır suyunu da seyrelterek kullanıyorum ama kullanmaktan da vazgeçmiyorum hani
Sabun, deterjan, çamaşır suyu, oda parfümleri falan kokusu ağır geliyor nefesim daralıyor hele sigara kokusu mideme bile vuruyor o derece

Kolay gelsin cnm raporlarını bekliyoruz gözümüz şenlensin

Slm kizlar,nasilsiniz,masallah dokturmusunuz gene :)
Ben dun pek Bisey yapmadim.ev temizdi bende iki odanin camini ve Balkon kapisinin camini sildim,mutfagi topladim,banyoyu temizledim ve Evi havalandirip balkonu yikadim.
Bugunde pek halim yoktu,bayagi gec uyandim,kahvalti cay fasli derken,kalkip etrafi topladim.
Camlari acip,tozlari Aldim,yerleri supurup sildim,cam onlerini aldim,en son banyoyu bir guzel temizleyip,temizlik bezlerini yikayip,balkona serdim.yemegimde hazir,bir cay yaptim dinleniyorum simdi.
Simdilik iki kisi oldugumuz icin,ben temizligi gerektikce yapiyorum,bugun temizledim,ortaligi cok dagitmadigimiz surece en az iki gun Idare eder beni.yani haftada iki kez denebilir temizlik rutini,birde dini gordum,cekmece icleriniz,dolaplariniz duzenliyse,herseyin bir yeri varsa ve cok sus esyasi gibi ortalikta duran seyler yoksa,temizlemesi,toplamasi daha kolay oluyor.temizliik malzemelerine karsida cok dikkatli olmak lazim,ozellikle camasir suyu kullanmak solunum yollari icin cok sakincali,aman dikkat,cami pencereyi acip oyle yapmak lazim.lily ve fatihpepe cok gecmis olsun...

şimdilik iki kişi siziniz kısa bir süre sonra 3 kişilik aile olacaksınız ne güzel

Geçmiş olsun canım sen saglıgına bak iş her zaman olur......

kızlar haftada 2 defa mı yapıyosunuz dipbucak yoksa evin durumuna göre mi yapıyosunuz ?

Ben hafta bir dip bucak, diğer günlerde duruma göre sil süpür yapıyorum......

Gunaydın kızlar. NAsılsınız bu hafta hastalığımdan

Gecmiş olsun canım valla bir geldin pir geldin zaten senin bugün yazdıkların bir haftalığa bedel ellerine saglık tertemiz yapmışsın her yeri.....

Tamam bakalım sizin kadar güzel olur mu bilmiorum ama Pazartesi rapor verebilirim inşallah

Olur olur neden olmasın Betül bile guzel raporlar verdi sıra sende canım bekliyoruz Pazartesi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…