- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.341
ben geldim kızlar
............
kızlar haftada 2 defa mı yapıyosunuz dipbucak yoksa evin durumuna göre mi yapıyosunuz ?
Gunaydın kızlar. NAsılsınız bu hafta hastalığımdan dolayı yazamadım ama bugün temizlik günü diye. Ayaklandım çok şükür
...................
Domestosun dozunu biraz abartmışım başım dönüyo midem bulanıyo çok kötü oldum bi kahve içip kendime geliyim bari
süpürüp silmeyi kastediyorsan eğer ben hafta içi erken geldiysem mutlaka her yeri süpürüp siliyorum... çok eşyamda olmadığı için dip köşe ttanımına giriyo :))) sonraki gün elleşememe ihtimalim çok yüksek oluyo.... haftada 2 bazen 3... ama kapı silme dolap silme dersen onlar benim lügatıma yeni girdi sayılır 6 ayda bir yapardım :))) ama artık haftada bir yapayım diyorum kısmetse elime yapışmaz yaniii....
geçmiş olsun.... bağışıklık kazanmadın mı hala domestosa... evrimleşçez yakında biz :))
Günaydın titiz hatunlar
Kaç gündür rapor veremedin internet paketim bittide :))zaten keç gündür rapora değer temizlikte yapamıyorum bir kaç aydır göğüsümde iltihap var şişti tedavi görüyordum buna rağmen son 10günfür falan iyice şişti göğüsün kolumu zor kaldırıyorum tekrardan usg çektirip salı günü doktora gittim apse bayağı büyümüş tekrar antibiyotik verdi bu ilaç bende baş dönmesi ve uyku yapıyor :/ bende paso uyuyorum :)))) göğüsün geçsin tekrardan sahalara dönerimşimdilik yedeklerdeyim
Gunaydın kızlar. NAsılsınız bu hafta hastalığımdan dolayı yazamadım ama bugün temizlik günü diye. Ayaklandım çok şükür
Neyse 7. De uyandım kocşi işe yolladım
Hemen temizlik sularımı hazırladım
Evi havalandırdım
Geçtim yatak odasına nevresimlerimi değiştirdim temizlerini serdim
Yatak örtümü silkeledim serdim bi güzel
Yollugumu süpürdüm kaldırdım
Komidinlerimi çktim bi güzel altlarını süpürdüm
Sildim
Mobilyalarımın tozunu aldım
Ordaki kapalı balkonumu sildim tozunu aldım
Kapısnın tozunu aldım çıktım
Oturma odasına geçtim
Koltukları tv sehpasını sehpaları çektim altlarını süpürdüm
Koltuklarımı açtım süpürdüm
Koltuk kırlentlerini makinaya attım
Yerini sildim
Mobilyalarımın tozunu aldım, aksesuarları sildim
Koltuk derilerimi cifledim
Halısını süpürdüm kapısının da tozunu aldım çıktım
Holün halısnı süpürdüm kaldırdım
Yerini süpürdüm
Sildim
Ütü dolabımı düzenledim sildim
Geçtim mutfaga. Mutfak dolaplarını yağ çözle bi güzel sildim
Masamı sandalyelerimi cifledim
Ocak demirlerimi yağ çözle yıkadım
Ocağımı temizledim
Çaycımı yıkadım
Beyaz esyalarımı sildim
Fırınımın içini sildim
Ekmekliğimi temizledim
Buzdolabımın içini düzenledim sebzeliği temizledim
Kirlileri makinaya attım çalıştırdım bulaşık makinamın altını yağ çözle temizledim
Buzdolabımın üstünü sildim
Çöp kutumu boşalttım domestosla yıkadım
Halısnı süprdüm kaldırdım
Tezgahı lavaboyu çamaşır suyu ve cifle bi güzel ovdum bekletip duruladım
Tezgah bezlerimi çamaşır sulu suda beklettim
Yerini süpürdüm
Sildim
Kapısının tozunu aldım çıktım
Geçtim salona koltuklarını süpürdüm
Mobilyalarımın tozunu aldım
Aksesuarları sildim
Koltukların derilerini aspirinle sildim
Koltukları çektim altlarını süpürdüm
Sildim
Halısını süpürdüm büyük diye kaldırmadım
Kapısnın tozunu aldım
Salonda balkonum var onu yıkadım bi güzel çıkan çamaşırlarımı astım
Wc ye girdim domestosla yıkadım lavabosunu ovdum
Banyoya girdim paspaslarını silkeledim
Dolapların içlerini sildim
Aynalarını sildim
Sabunluğu temizledim
Lavaboyu küveti cifle domestosla ovdum duruladım
Çamaşır makinamın yüzeyini sildim
Havlularımı değiştrdim temizlerini koydum
Yerleri çamaşır suyuyla bi güzel fırçaladım duruladım sildim
Kapısının tozunu aldım
Kovalarımı yıkadım
Ütü yaptımakşam yemeğimi yaptım
Duşa girdim saçımı fönledim
Domestosun dozunu biraz abartmışım başım dönüyo midem bulanıyo çok kötü oldum bi kahve içip kendime geliyim bari
Betüş Aslında çok sviyorum domestos kokusunu onsuz temizlik yapamam banyonun fayanslarını ovarken domestosun kapağı tümden açılmışayyyyy betül ya öldüm gülmektendemek domestosa bagısıklık kazanmak .......ayyy bu domestosa ben sahsen hayatta bagısıklık kazanmam ama aşk1 masaallah döktürmüş yine
gecmiş olsun canım...hasta halde bunları yaptıysan normal enerjık halını düşünemiyorum ben senin aşk1cim ya valla bravao
Betüş Aslında çok sviyorum domestos kokusunu onsuz temizlik yapamam banyonun fayanslarını ovarken domestosun kapağı tümden açılmış
Sıkarken yarısnı döktüm bozuntuya vermeden devam ettim ondan oldu sanırım
Teşekkr ederim canım benim biraz hiper aktifim yerimde duramıyorum seninde raporlarını okuyorum hepsi iç açıcı ellerine saglık
aman canım yogurt falan yeseydin...ben öyle yapıyorum domestosa karsı birebir iyi geliyo...sonucta kımyasal havayollarımızı tahrıs edebilir...tabı sen benden daha iyi bilirsin canım
sen kadar iyi deilim ama amacım sana ulasmak...inş senden banada bulasır canım yatemizlik iyidir
ChocolateChips,
Canım teşekkür ederim önerin için, benim bel ağrısı öyle sert yere yatınca geçmiyor maalesefkemiklerle alakalı ama dinlenince azalıyor sağol yine de
Yasemincim, rica ederim ben de 2 yıldır kkdayım yoksa her gün teknoloji ilerleyince takip etmek zorlaşıyor yani sende değil sorun
Aşkcım, maşallahzor okudum
ben de pazar günü böyle dip köşe girişeceğim
Çok midem bulanınca yedim canım 2 kaşık hemen çok şükür geçti iyiyim şimdi
Aynen temizlik kadar güzel bişey yok insan huzurlu oluyo resmen
Tamam bakalım sizin kadar güzel olur mu bilmiorum ama Pazartesi rapor verebilirim inşallahKolay gelsin cnm raporlarını bekliyoruz gözümüz şenlensin
Tamam bakalım sizin kadar güzel olur mu bilmiorum ama Pazartesi rapor verebilirim inşallah
enerjım yerınde diyosun süper yanısenden ögrenecegim seyler var takıpteyım seni
Haşa canım olurmu öyle şey hayat paylaşınca güzelhepimizin birbirmizinden ögreneceği şeyler var mutlaka
Slm kizlar,nasilsiniz,masallah dokturmusunuz gene :)
Ben dun pek Bisey yapmadim.ev temizdi bende iki odanin camini ve Balkon kapisinin camini sildim,mutfagi topladim,banyoyu temizledim ve Evi havalandirip balkonu yikadim.
Bugunde pek halim yoktu,bayagi gec uyandim,kahvalti cay fasli derken,kalkip etrafi topladim.
Camlari acip,tozlari Aldim,yerleri supurup sildim,cam onlerini aldim,en son banyoyu bir guzel temizleyip,temizlik bezlerini yikayip,balkona serdim.yemegimde hazir,bir cay yaptim dinleniyorum simdi.
Simdilik iki kisi oldugumuz icin,ben temizligi gerektikce yapiyorum,bugun temizledim,ortaligi cok dagitmadigimiz surece en az iki gun Idare eder beni.yani haftada iki kez denebilir temizlik rutini,birde dini gordum,cekmece icleriniz,dolaplariniz duzenliyse,herseyin bir yeri varsa ve cok sus esyasi gibi ortalikta duran seyler yoksa,temizlemesi,toplamasi daha kolay oluyor.temizliik malzemelerine karsida cok dikkatli olmak lazim,ozellikle camasir suyu kullanmak solunum yollari icin cok sakincali,aman dikkat,cami pencereyi acip oyle yapmak lazim.lily ve fatihpepe cok gecmis olsun...
Günaydın titiz hatunlar
Kaç gündür rapor veremedin internet paketim bittide :))zaten keç gündür rapora değer temizlikte yapamıyorum bir kaç aydır göğüsümde iltihap var şişti tedavi görüyordum buna rağmen son 10günfür falan iyice şişti göğüsün kolumu zor kaldırıyorum tekrardan usg çektirip salı günü doktora gittim apse bayağı büyümüş tekrar antibiyotik verdi bu ilaç bende baş dönmesi ve uyku yapıyor :/ bende paso uyuyorum :)))) göğüsün geçsin tekrardan sahalara dönerimşimdilik yedeklerdeyim
kızlar haftada 2 defa mı yapıyosunuz dipbucak yoksa evin durumuna göre mi yapıyosunuz ?
Gunaydın kızlar. NAsılsınız bu hafta hastalığımdan
Tamam bakalım sizin kadar güzel olur mu bilmiorum ama Pazartesi rapor verebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?