- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.361
şimdilik iki kişi siziniz kısa bir süre sonra 3 kişilik aile olacaksınız ne güzel
çoook geçmiş olsun neden olmuşki öyle....
Aman kislar camasir suyuna ve agir kimyasallara dikkat
Burda bi komsum hastalandi 2 ayda rahmetli oldu. 41 yasindaydi.
Ecel gelmis hersey bahane tabide, camasir suyunu asiri kullaniyordu dediler. Zaten korkardim simdi daha cok korkuyorum kimyasallardan.
Kocasiylada severek evlenmisler, kadincagiz mayista öldü, adamda ekimde evlendi, 5 ay yani. Buda uzulucek baska bir yön ama hayatin kacinilmaz gercekleri iste. Zaten ev isi canim istemiyo bende deterjanlarami satastim ne
Yeni evliyken tuvalete porçöz döktüm biraz beklettim sonra defimi iyice temiz olsun çamaşır suyunu döktümdöktükten sonra boğazımdan aşağısının yandığını hissettim hemen bütün camları uzun bir süre camda kaldım ondan sonra hayatıma domestosla devam etmeye karar verdim porçözü çıkarttım hayatımdan
Günaydın canlar
Bu gün hafif kırıklık var üzerimde:26ek işim yok ya ondandir bi uğraş bulmam gerek uzanmak yasak bana
gunaydın kızlarr ....
bendede tembellik var yoruldum misafirlerlee ugasmaktan ooff ooff bitmiyo kı sabahtan aksama kadar temizlik yapıyom bitmiyo...ben toparlıyorum cocukları dagıtıyo valla yoruldum evimde yalnız kalmayı ozledim((
Ellerine saglık cnm miss gibi olmuştur evin şimdi güle güle kirletinSabah 10:30a doğru uyandımbu seferki antibiyotik bende uyku yapıyor, neyse bir öncekinden daha iyi o bağırsaklarımı bozmuştu bütün gün gurulduyordu
Uyandım birde ne göreyim elektrik yok
Bizde oğlumla kahvaltı yaptık,yatakları topladım ortalığı topladım evi havalandırdım bulaşıkları mak.dizdim ve arkadaşıma kahve içmeye gittim geldim elektrik hala yok bende oturdum oğluma ördüğüm yeleği devam ettim saat üçte elektrik geldi bende aldım süpürgeyi elime önce salonu süpürdüm koltukların minderlerini kaldırdım süpürdüm yerleri sildim çıktım,yatak odasının yolluklarını silkeledim yerlerini süpürdüm komidinleri çektim altlarını süpürdüm yerleri sildim,aynaları sildim toz aldım çıktım
Mutfağın yolluğunu silkeledim yerlerini süpürdüm,sildim ocağı çifledim tezgahı çamaşır suyu ile sildim çıktım
Antreyi düpürdüm silim,çocuk odasını(küçük odayı:)))) süpürdüm sildim toz aldım oğlumun dolabını düzenledim çıktım,banyonun yerlerini sildim lavaboyu cifledim aynayı sildim çıktım :)))
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim salon-yatak od.-mutfağın tülleri yıkandı astım
Az öncede saçımı boyadım yıkandım buraya geldim :))
Valla bu halimle benden bukadar daga iyi performansları sizlerden bekliyorum
Ellerine saglık cnm miss gibi olmuştur evin şimdi güle güle kirletin
Teşekkür ederim çok titiz bir insan değilim ama bu halimle çok zor kolumu çok kaldırınca sanki göğüsümde bişeyler kopuyor gibi oluyor( bir oğlum şu oyuncakları yatak odasına varıncaya kadar dağıtmasa çok güzel olacak valla bazen bir bakıyorum yatağın içinde oyuncak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?