En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi akşamlar kızlar bugun sabah cocukları okula gönderirken dedim ki içimden "cocukları geçireyim de yatıp uyayım" neyse cocuklar gitti
Ay yataklarını toplayım da öyle yatarım dedim yataklarını topladım
Geçerken salonda aksamdan kalmış birkaç sey gözüme ilişti onları da topladım koltuğun örtüsünü sirkeledim serdim
Bir makinede çamaşır alıyım kalkınca asarım dedim çamaşır attım makineye
Mutfağa girdim baktımorda da akşamdan kalma bir kaç sey onları ve ocağın tellerini attım makineye
Eeeee tabi benim uykum kaçtı yatmak hayal oldu...
Yatağımı topladım
Komşuma kahvaltıya gittim
Gelince butun evi süpürdüm çamaşır astım
Banyonun yerlerini sildim lavabo wc çamaşırsuyuyla ovuldum toz bezlerini makineye attım
Kapı çektim gittim amcamın kızına oturmaya
Ordan gelirken pazara uğradım alışveriş yaptım
Çocuklar gelince onları yıkadım yemek hazırladım mutfağı topladım...

çoook geçmiş olsun neden olmuşki öyle....

Valla bende bilmiyorum normalde emzirmen annelerde görülüyor benimki emzirmeden sonra görünen türü göğüsün silikon yaptırmış gibi taş gibi yani ama acısı regl olurken nasıl acıyor daha kötüsü birde regl zamanı ölüyorum kolumu kaldırsam acıyor

Yeni evliyken tuvalete porçöz döktüm biraz beklettim sonra defimi iyice temiz olsun çamaşır suyunu döktüm döktükten sonra boğazımdan aşağısının yandığını hissettim hemen bütün camları uzun bir süre camda kaldım ondan sonra hayatıma domestosla devam etmeye karar verdim porçözü çıkarttım hayatımdan

Ben kimyasallara savas actim resmen, dogalliktan yanayim, mutfak banyo deneme tahtasi oldu
Simdi bulasik makinasi uzerinde calisiyorum
Hamile kalmadan once camasirlarimi beyaz sabunla yikiyordum, bi tiksindim hamileyken simdi anca kullanabiliyorum, 2 yil aramiz yoktu yani
Daha icime siniyr dogal oldukca, belkide anksiyeteli oldugum icindir.
Bana deli diyebilirsiniz ama ben ekmegimi bile cogunlukla kendim yapyorum
Beyaz undan yapiyordum bugun esime tam bugday aldirdim beyaz ekmekte 17 cesit katki varms sok oldum duyunca.
Hazir corba, hazir sos, bulyon bu tur seyler kullanmam.
Peynirimi mumkun oldukca kendim yaparim

Ha bunari yapiyorumda totom cokmu saglam
Allah bugunumuzu aratmasin
Obsesif oldugum icin habire kendimde sevdiklerimde hastalik ariyotum ve atak geciriyorum

gelelim cok degerli raporcuma

satirlarima basamadan once evvela yenilere hosgeldiniz der eskicif balerinalarida hijyenleriden ötüru kutlarim
kahvalti ettik
yataklari ve mutfagi topladim
alsverise gittik geldik yerlestirdim.
kuzucuklarimi uyuttum.
mutfaga girdim tekrar yemek yaptim.
kuzularim uyandilar doyurdum.
bi makie camasir attim.
kuruyanlari topladim. kisinda en zoru bu, camasirlar yetismiyo benim kuzulara. kurutma makinesi alsak yer yok. evi degissek evi alan yok, mevzu derin yani:
neyse
cocuklarla oynadik, ust bas degistim, oglum uyudu kizimi salliyorum.

gunaydın kızlarr ....
bendede tembellik var yoruldum misafirlerlee ugasmaktan ooff ooff bitmiyo kı sabahtan aksama kadar temizlik yapıyom bitmiyo...ben toparlıyorum cocukları dagıtıyo valla yoruldum evimde yalnız kalmayı ozledim((

Benim de aynı hep topla hep topla bazen bagrınıyorumm cocuklara ama yine aynı yine aynı oyuncak + kalem defter toplama toplama dönemimdeyim senin cocukların yasları kac canım?

şimdi kalkıcam

önce mutfağa girip perdesini makinaya atıcam sonra bulaşıklar makinaya
sonra balkonu yıkıcam
dolapların üstünü yüzünü silicem
camınıda silip çıkıcam

evdeki paspaları diğer balkonuma atarı hava alsınlar yatağı toplarım
evi toplarım
sonra girer tuvaleti banyoyu temişzlerim
eve süpürge açarım , silerim ,toz alırım
perdeyi asarım
düm yıkadıklarımı katlarım
akşamda ütü yaptımmı tamadır bu iş:))

gene gitti bütün gün offfffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sabah 10:30a doğru uyandım bu seferki antibiyotik bende uyku yapıyor, neyse bir öncekinden daha iyi o bağırsaklarımı bozmuştu bütün gün gurulduyordu
Uyandım birde ne göreyim elektrik yok
Bizde oğlumla kahvaltı yaptık,yatakları topladım ortalığı topladım evi havalandırdım bulaşıkları mak.dizdim ve arkadaşıma kahve içmeye gittim geldim elektrik hala yok bende oturdum oğluma ördüğüm yeleği devam ettim saat üçte elektrik geldi bende aldım süpürgeyi elime önce salonu süpürdüm koltukların minderlerini kaldırdım süpürdüm yerleri sildim çıktım,yatak odasının yolluklarını silkeledim yerlerini süpürdüm komidinleri çektim altlarını süpürdüm yerleri sildim,aynaları sildim toz aldım çıktım
Mutfağın yolluğunu silkeledim yerlerini süpürdüm,sildim ocağı çifledim tezgahı çamaşır suyu ile sildim çıktım
Antreyi düpürdüm silim,çocuk odasını(küçük odayı:)))) süpürdüm sildim toz aldım oğlumun dolabını düzenledim çıktım,banyonun yerlerini sildim lavaboyu cifledim aynayı sildim çıktım :)))
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim salon-yatak od.-mutfağın tülleri yıkandı astım
Az öncede saçımı boyadım yıkandım buraya geldim :))
Valla bu halimle benden bukadar daga iyi performansları sizlerden bekliyorum

Ellerine saglık cnm miss gibi olmuştur evin şimdi güle güle kirletin

Ellerine saglık cnm miss gibi olmuştur evin şimdi güle güle kirletin

Teşekkür ederim çok titiz bir insan değilim ama bu halimle çok zor kolumu çok kaldırınca sanki göğüsümde bişeyler kopuyor gibi oluyor ( bir oğlum şu oyuncakları yatak odasına varıncaya kadar dağıtmasa çok güzel olacak valla bazen bir bakıyorum yatağın içinde oyuncak :))

Hayırdır cnm geçmiş olsun bi sorunmu var göğsünde:26:
Allah bağışlasın kuzunu Yatagın içinde oyuncak demek güzelmiş walla çocuklu bi evde normal olsa gerek

Merhaba kızlarnasılsınız? Oncelikle fatihpepe ve Lily çok geçmiş olsun:26:
Betül yok dünden beri yine guccuk odaya mı daldı ne
Raporlarınızi okudum kızlar ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…