- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.381
Abla ben unuttum senin bebelerin yaşları kaçtı:26:İyi akşamlar kızlar bugun sabah cocukları okula gönderirken dedim ki içimden "cocukları geçireyim de yatıp uyayım" neyse cocuklar gitti
Ay yataklarını toplayım da öyle yatarım dedim yataklarını topladım
Geçerken salonda aksamdan kalmış birkaç sey gözüme ilişti onları da topladım koltuğun örtüsünü sirkeledim serdim
Bir makinede çamaşır alıyım kalkınca asarım dedim çamaşır attım makineye
Mutfağa girdim baktımorda da akşamdan kalma bir kaç sey onları ve ocağın tellerini attım makineye
Eeeee tabi benim uykum kaçtı yatmak hayal oldu...
Yatağımı topladım
Komşuma kahvaltıya gittim
Gelince butun evi süpürdüm çamaşır astım
Banyonun yerlerini sildim lavabo wc çamaşırsuyuyla ovuldum toz bezlerini makineye attım
Kapı çektim gittim amcamın kızına oturmaya
Ordan gelirken pazara uğradım alışveriş yaptım
Çocuklar gelince onları yıkadım yemek hazırladım mutfağı topladım...
Hoşgeldin canım bitmedi mi senin misafirleringunaydın kızlarr ....
bendede tembellik var yoruldum misafirlerlee ugasmaktan ooff ooff bitmiyo kı sabahtan aksama kadar temizlik yapıyom bitmiyo...ben toparlıyorum cocukları dagıtıyo valla yoruldum evimde yalnız kalmayı ozledim((
Buldum abla kızımın gardrobunu katladimBir iş bul kendine ama lütfen cok ağır ve yorucu bir iş olmasın şekerim
Abla onun daha çocuğu yok misafir çocuklarından bahsediyorBenim de aynı hep topla hep topla bazen bagrınıyorumm cocuklara ama yine aynı yine aynı oyuncak + kalem defter toplama toplama dönemimdeyim senin cocukların yasları kac canım?
Kız askos ne işin vardı o saatte kk da herufun nerdeydiEllerine saglık cnm miss gibi olmuştur evin şimdi güle güle kirletin
Benim oturma odam da oyuncak havuzu gibiTeşekkür ederim çok titiz bir insan değilim ama bu halimle çok zor kolumu çok kaldırınca sanki göğüsümde bişeyler kopuyor gibi oluyor( bir oğlum şu oyuncakları yatak odasına varıncaya kadar dağıtmasa çok güzel olacak valla bazen bir bakıyorum yatağın içinde oyuncak :))
mrb. kızlar uzun bir tembellikden sonra bebişimle birlikdeyavaş,yavaş fazla olmasada işlerimizi yapıcaz
allahın iziniylesizler nasılsınız ?
Merhaba kızlarnasılsınız? Oncelikle fatihpepe ve Lily çok geçmiş olsun:26:
Betül yok dünden beri yine guccuk odaya mı daldı ne
Raporlarınızi okudum kızlar ellerinize sağlık
bbeeeğğn geldiiğğm...
sınavlardaydım.... çoook yoruldum sabah ayrı yerde akşam ayrı yerde sokkaklarda dondum ettim hepsini salladım geldim :)))
yanarım yanarım bu eziyete sırf soruları sallamak için katlandım ona yanarım... az çalışaydım da deyeydi bari...
temizlik babında ne yaptığıma gelirsek
- bulaşık çıkarıp çıkarıp yıkadım
- dağılmasına izin vermeden hemen topladım
- sabahları yatağımı hemen topladım
- toz aldım elime bez geçtikçe
- koltuk örtülerini silkeleyip yaydım....
dağınıklık olarak hiiiç dağınık bir yer yok.... çok her yer cillop şimdilik...
yarın yapacaklarım
- komple süpürücem
- komple silicem
- yemek yaparım
- kapıları silerim....
- koltukları silerim...
- bazanın başlığını silerim....
- sabah erken kalkıp 1 saat ders çalışmam lazım.... son umudum finaller.... onlardanda çakarsam okulu bırakayım daha iyi....
Hayırdır cnm geçmiş olsun bi sorunmu var göğsünde:26:
Allah bağışlasın kuzunu Yatagın içinde oyuncak demek güzelmiş wallaçocuklu bi evde normal olsa gerek
Bana normal geliyor heryerden oyuncak çıkmasıbir dergide yaxınokumuştum çocuk sahibi olduktan sonra neler değişmek diye çok gülmüştüm gülmez olaydım hepsi başıma geldi :)) çantamı açıyorum içinde bir çift çocuk çorabı,ufak bir araba vs. Bazen oğlumu alıp yatağa gidiyorum birlikte uyutalım istiyorum oğlum başlıyor anne;kuzu da gelsin,Pepe'de gelsin,dino da gelsin,köpükte gelsin yatakta resmen 10kişi oluyoruz :))
Göğüsümde süt kanallarında iltihap olmuş göğüsümün yarısı taş gibi sert ilaçla tedavi oluyorum ama geçmiyor hatta iltihaplı alan iyice büyümüş kısmetse cuma günü kontrolüm var sonunda ameliyat olucam galiba :/ artık dayanılacak gibi değil kolumu oynatınca bile acıyor birde sağ göğüsüm
Bana normal geliyor heryerden oyuncak çıkmasıbir dergide yaxınokumuştum çocuk sahibi olduktan sonra neler değişmek diye çok gülmüştüm gülmez olaydım hepsi başıma geldi :)) çantamı açıyorum içinde bir çift çocuk çorabı,ufak bir araba vs. Bazen oğlumu alıp yatağa gidiyorum birlikte uyutalım istiyorum oğlum başlıyor anne;kuzu da gelsin,Pepe'de gelsin,dino da gelsin,köpükte gelsin yatakta resmen 10kişi oluyoruz :))
Göğüsümde süt kanallarında iltihap olmuş göğüsümün yarısı taş gibi sert ilaçla tedavi oluyorum ama geçmiyor hatta iltihaplı alan iyice büyümüş kısmetse cuma günü kontrolüm var sonunda ameliyat olucam galiba :/ artık dayanılacak gibi değil kolumu oynatınca bile acıyor birde sağ göğüsüm
Yasemin,
Ben de çok kimyasal kullanmazdım işte bi cif bi bulaşık deterjanı hatta çamaşır suyu bile pek kullanmazdım ama bulaşık makinem olmadığı için burada, elde yıkarken bile azıcık damlatıyorum. Bir ara evdeyken (çalışmadan önce yani) öyle doğal şeyler yapan bi adam var erkan şamcı onu izliyordum ama çok detay ya onun işi o kadar zaman ayırsam zaten her yer pırıl pırıl olur
Ben de evde tam buğday un kullanıyorum ekmeği de esmer olanlardan alırım ama kendim beceremedim yaaaa aslında mutfağı severim ama sanırım biraz tecrübe gerekBu arada peyniri nasıl yapıyorsun???
Betül sen kaçıncı sınıftaydın?
Bu gidişle benim de olacak alttan derslerimmm zira hiç çalışmadan girdim 5-6 yıl önceki bilgilerimleeee... Ha biraz yapabildim ama keşke çalışıp girseydim neyse artık darısı finallere2. sınıfım alttanda 4 dersim var :)
Bu gidişle benim de olacak alttan derslerimmm zira hiç çalışmadan girdim 5-6 yıl önceki bilgilerimleeee... Ha biraz yapabildim ama keşke çalışıp girseydim neyse artık darısı finallere
Gelelim benim pek olmayan raporuma...
Malumunuz haftasonu aöf sınavları vardı
............
Yani anlayacağınız pek iş yaptım diyemem ama bu akşam eve gidince yapacağım inşallah, planlamamı bile yaptım
final tarihide çok yakın malesef 25 - 26 ocak.... bende 10 ders var şakıttırırım artık.....düşündükçe başıma ağrılar giriyor....
bu hafta sonu senden bende dinlenememişiz... bir de son umudum pazardı eve gelince şöööölee mööö gibi yatacaktım arkadaş gelcem dedi.... bekle bekle... ne banyoya girebildim ne biişi çok geç geldi :) neyse oturduk oşbeş tabe benim gözler kaydıı gene yorgunluktan şuan bile baş ağrısı ve yarı uyur vaziyetteyim.... dün yıkadığım çamaşırlar hala makinadabir daha çevirmek şart oldu hep ziyanlık çok kızıyom kendime.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?