En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Herkese mrb kızlar nasılsınız
Günlük raporumu veriyim hemen
Sbah evi havalandırdım
Nevresimlerimi silkeledim
Makinaya çamaşır attım
Oturma odamla. Yatak odamın tozunu aldım
Halılarımı süpürüp fırçaladım
Evin açık yerlerini domestoslu suyla bi güzel sildim

Mutfaga geçtim byaz esyalarımı sildim
Ocagımı temizledim
Buzdolabımın içini düzenledim lavaboyu tezgahı çamaşır suyuyla ovdum
Çöp kutusunu boşalttım domestosla yıkadım
Kirlileri makinaya attım çalıştırdım

Kurumuş çamaşırlarım vardı katladım
Ve yine ütü yaptım bi yığın
Balkonumu yıkadım
Çamaşırlarım makinadan çıktı onları astım

Büyük wc yi domestosla yıkadım
Banyo aynalarını sildim
Lavabosunu küvetini domestosla cifle ovdum
Yerini çamaşır suyuyla sildim
Paspaslarını silkeledim serdim

Daha sonra akşam yemeğimi yaptım kendime sandviç hazırladım yedim
Banyoya girdim saçımı fönledim birazdan kahve keyfi yaparım

Slm kızlar bugunpazartesi normalde temizlik gunün ama gelin görünki hiç bir iş yapmadım
Sabah cocukları geçirdikten sonra hava cok kapalıydı biraz evde oyalandım
cildime bakım yaptım yatakları bile toplamadan kursa gittim
Eve gelince dun kayınvalidemin tullerini almıştım yıkamak icin onları attım makineye
Onlar yıkanırken yatakları topladım
Nevresimlerimi degiştirdim
Odaları topladım
Mutfağı topladım makinede ki bulaşıkları boşalttım
Süt kaynatıp yogurt mayaladım
Banyonun wc şini çamaşır suyuyla fırçaladım
Sonra yine evden çıktım kayınvalideme gittim tullerini taktım biraz oturdum
Eve gelince yemek yaptım
Yarın da galiba misafir gelecek napcam ben ya 12.30 da geliyorum eve evin süpürülmesi lazım en azından inşallah yetiştiririm....

Ellerine saglık canım ne zamandır soracağım hep unutuyorum bu halı fırçalamak nasıl oluyo?

Ellerine saglık canım ne zamandır soracağım hep unutuyorum bu halı fırçalamak nasıl oluyo?

Canım benim halılar shagy hani şu ipli olanlardan o yuzden kıllar falan hep içine giriyo önce süpürüyorum ipler kalksın diye sonra halı fırçasıyla üstünden geçiyorum bütün saçı , kılı topluyo

Iyi geceler kknın hamaratları,10 parmağında 10 marifetlileri
Ben bu ara gerek havalardan gerekse ilaçtan sürekli uykum geliyor bende uyuyorum :)))bu yüzden bügünde işlerimi baştan sapma yaptım
Ütü yaptım, mutfağı toplayıp süpürdüm,salonu yatak odasını düpürdüm dağınıklığı topladım galiba bütün yaptıklarım bu kadar

Birde bu topik yüzünden iş yaparken şu işide yapıyımda rapora yazarım diyorum :)))

6 hafta var - valla ben alıştığımdan herhalde az gelmiyor her hafta 1 kitap bitirsem tamamdır sen de öyle yap istersen

valla bende 10 ders var... o kadar kolay gelmiyo gözüme açıkçası ama hiç ara vermeden devam edicem inşallah... hazır elim alışmışken artık olduğu kadar....

ben de akşam geç astım valla zorla kalktım dedim biraz daha durursa nem kokacak kalk şunları as diye kendimi gazladım
ama bu akşam kaçış yok o işler yapılacak

aferim kıss... ben yattım mı beni şeriftahı gelse kaldıramaz yerimden....

yetişir yetişir :))) kolay gelsin....

Iyi geceler kknın hamaratları,10 parmağında 10 marifetlileri
...........
Birde bu topik yüzünden iş yaparken şu işide yapıyımda rapora yazarım diyorum :)))

dimi bağlayıcı oluyo burası.... bende buraya yazıp yapamazsam çok sıkılıyorum.... mahçup olmamak için yapıveriyorum :))

Günaydın beybiler,

dün yaptıklarım;

- bütün evi süpürdüm
- bütün evi sildim misler gibi
- salonun tozun alldım
- kapıları sildim
- mutfak dolap kapaklarını içli dışlı sildim
- yimaah yaptım bu akşam ona ilaveler yaparım artık
- çamarşırlar bir kez daha döndü kokuşmuştur diye onları astım
- kurumuş çamaşırları topladım ama katlamadım yatağıma yığdım öylece çok bişi yok ama orda duruyolar işte ütülenmeleri lazım
- iş yerinden aradılar onlara yardımcı ldum
- ders çalıştım.... ayyy gözlerim yaşardı.... ben ve ders...becerebiliyorum öğrenebiliyorum çok mutlu oldum.... benden geçmiş artık diyodum meğer ben çalışmıyomuşum yaa :)))

bu kadan.... sonrada uyudum tabiki...

- sabah kalktım gene ders çalıştım... adam olcam ben bee.... aferim bana şımarayım acık....

bu akşam yapacaklarımi
- mercimek yemeği
- bulaşıklar yıkanacak
- sonracıma çamaşırlar ütülenecek yatak odasının kalın perdeside buna dahil sonra o perde asılacak
- küçük odanın tülü ütülenip asılacak
- koltukların derileri silinecek dün üşendim buna....
- bazanın derileri silinecek
- küçük odanın kalın perdesi yıkanacak ütülenip asılacak
- mutfakta baharatlık silinecek
- ders çalışılacak
- azda spor neyim yapmam lazım... ben bu gün rejime başladımda... temizlik dışta olduğu kadar içtede olmalı diye böleee böyük böyük laflar ettim kendime...rejime başladım yaaa yıllardır köşede duran henüz bir kere bile uğramadığım fırın beni çağardı geeelll geeeelllll diye... gittim börek aldım pizza aldım... böreği çoktan gömdüm pizza direniyor.... diren pizza... ilk rejim günüm vatana millete hayırlı olsun....

Günaydın bebeklerim
Annemler bebek dükkanı aciyolar dün ordaydim yardım etmek için gittim cennete düştüm sanki her yer bebek eşyasıyavaş yavaş supururum artık dükkanı

valla ben çok uykucu değilimdir ama kış olduğundan mı nedir bu aralar çok yatıyorum yazın hiç durmam da şimdi işten eve geldiğimde hava karanlık oluyor diye iş yapasım gelmiyor
dersleri de halledersin ya - gerçi sana diyorum ben başlamadım henüz ama bu hafta sonu başlayabilirim - kendime plan yapmam lazım yoksa çalışası gelmiyor insanın

Günaydın bebeklerim
Annemler bebek dükkanı aciyolar dün ordaydim yardım etmek için gittim cennete düştüm sanki her yer bebek eşyasıyavaş yavaş supururum artık dükkanı

hoohhooo bu dükkan en çok sana yarıcak sanki :)) kısmetiyle geliyor senin oğluş....

ben her türlü uyurum affetmem... 11 den sonra bana dokanmasın hiç bir şey huyysuuuz aksiii gıcııık bişi olurum....kepenkler inmiştir bende... sabah 5- 6 arası uynarım ama gene yatar uyurum hiç şaşmaz..... ama sınava kadar artık uyandıktan sonra kalkıp ders çalışmam lazım...kışta çok kasvetli hakkaten yaa... 6 daçıkıyom işten hava zifiri karanlık.... gece psikolojisine sokuyo insanı....

Vay vay vay Betül bu ne valla helal olsun bi de koca buldun mu al sana mikemmel bir ev kadını
Ben de markete girdim mi direk temizlik reyonuna daliyorum o yüzden alışverişi hep eşim yapar
hoohhooo bu dükkan en çok sana yarıcak sanki :)) kısmetiyle geliyor senin oğluş....

Valla öyle betusbi tarafım saçmalama kızım onları satmak için getirdiler diyor diğer tarafım bana ne başka dükkan acsalarmis hamile kadınım aseriyorum diyor

Ya Betül Allah iyiliğini versin e mi?
Yazdıklarına istinaden maddeler oluşturdum kendimce

1- Ders çalışmak senden neden geçmiş olsun ben oldum olası okuyorum aslında artık yoruldum kafam almıyor ama bi yanım da boş durmaktan sıkıldığından, içimde de ukde kalmasın diyerekten 2. üni olarak kaydoldum (gerçi aslında bakarsak 3.uni oluyor) ders çalışmayı sevmiyorum zorunluluk olduğundan ama öğrenmeyi sevdiğim için katlanmaya çalışıyorum işte...

2- Ben de yıllardır diyetteyim ama ne diyet bi türlü listelere uyamıyorum dikkat ediyorum bu sefer de nerede yenmemesi gereken şey var insanın canı onu çekiyor. Spor konusunda haklısın ben de leslie yapcam ne zamandır ama eve gidince bi ağırlık oluyor üstümde canım hiç iş yapmak istemiyor yaaaaaa

3- Ben de kurumuş çamaşırları yatağa atıyorum bu noktada da aynıyız senle

4- valla uyku saatlerimiz bile bir 11-12 gibi yatıp 6-7 gibi kalkarım ben de ama tabii o son 5dk uykusu çok tatlı geliyor insana

dükkan tam senlik canım - bebiş mağazası sen de hamilesin valla süper reklam yapar, iyi müşteri çekersin haa

bu arada temizlik reyonuna pek giremem ben, kokular çok tıkıyor nefesim daralır benim, annem bişey alacağında ben onu beklerdim reyon dışında ama bu topik beni temizlik malzemelerine karşı bi sempati geliştirmeme sebep oldu, algılarım direkt o yöne kayıyor

bi koca eksük hakkaten yaa.... ayy beni almayan kaybeder şekerim... havalara da baakkk...

heçç... en çok senin hakkın göz hakkıı :)))

kayıp ikizim bulundu :)) benim de 3. üniversite... üstelik bu da benim ikinci üni. kapsamında :)))

spor konusunda bana mekik ve bacak hareketliri yetiyor acayip şekle giriyor vücudum birde tatlı hamur işi ve koladam uzak durdum mu on numara etki ediyor.... ama ben 1 ay yaparım 2 ay yaparım sonra 6 ay yerim :)) sonra gene başa sararım.... böyle geçti ömrüm....

Kızlar bu aralar diyet psikolojisine girdiğimden midir yoksa artık farklılık aradığımdan mıdır nedir el işlerine ve mutfağa merak saldım.
Normalde ilk mutfağa girdiğim zamanlar yani orta son lise başında falan, yemek yapmaya çok meraklıydım yeni tarifler deneyeyim, aileme farklı tatlar hazırlayayım isterdim ama bi zaman sonra temizlik - ev işleri benim üzerime kalınca o açıdan köreldim - şimdi o içimdeki meraklı amatör aşçı yeniden hortladı sanki... böyle butik pasta falan yapasım var 2-3 yıldır araştırıyordum ama çalışmayınca hep askıda kalıyordu şimdi ise şu dersleri bi düzene koyayım da arada mutfak terapi zamanı ayıracağım kendime. Zaten iş yerimde bir büyüğümüz var bana bugün sen börek yapabiliyor musun diye sordu nereden aklına estiyse, yapsan yesek dedi.:44: Alnımda mı yazıyor yaaa mutfağa meraklı olduğum

Bir de dün ev işi falan yapmadım el işleriyle uğraştım. Evde ufak kumaş parçalarım vardı kendimce elimde etrafını diktim (gerçi çok becerikli olduğum söylenemez ya) sonra birleştirip küçük kese yaptım, kurdele geçirdim zaman buldukça devam etmek istiyorum şöyle küçük lavanta keseleri yapayım, sabun sepetime ekleyeyim farklılık olsun dimi ama bu arada bir de tek bildiğim el işi olan kanaviçeyi seviyorum bundan bi 8 yıl önce başlayıp bitiremediğim seccadem vardı birkaç çiçeği kaldı onu da işleyesim var
Valla hanımlar sanırım ev işi, tv, müzik dinleme, facete takılma gibi şeylerin yanında farklılık arıyorum bi de onlar çok boş geliyor ben üretmeyi seviyorum

blog falan mı açsam napsam ki?:44:

kız hakket ikiz gibiyiz desene rejim konusunda da aynı sayılırız ama ben mekik yapamıyorum dr yasak dedi ben bi ara yapıodum dr.a sormadan önce ama o da zorluyordu (dikişlerim var da alt karın bölgemde )
benim diyet+spor yapıp zayıflamam lazım boyunu bilmiyorum ama ben kısa boyluyum ve senden 10kg fazlam var

Kızlar bu aralar diyet psikolojisine girdiğimden midir yoksa artık farklılık aradığımdan mıdır nedir el işlerine ve mutfağa merak saldım.
......................
blog falan mı açsam napsam ki?:44:

aç blog aç açç ben okurum :) bende severim el işi bende tığ işi bişiler yapıyom arada tabikide süs işe yarıcak bişi çıkmaz benden :))

boyum 1,58 beybi...ve gene 70 kg olmuşıum.... malesef... boy aynası aldım kendime soyunup soyunup endamıma bakıyom ıyykk yağlar börtlemiş her yerden........ ığğğyy....koca yok diyom bide neden olsun ki el adamı manyakmı.... dışarısı sülün gibi hatun dolu...

Tatlım blog açarım sorun değil aslında çok yönlü bir ücretli bir blog açmak istiyorum hani farklı alanlarda da rahatça yazabileyim diye ama işte bilmiyorum nasıl yapacağımı...
Bu arada kilonla ve kendinle barışık ol canım benim, beğenen böyle beğensin zaten fiziğin için beğenecekse boşver hiç beğenmesin
ben kendi adıma böyle düşünüyorum çok da mutluyum bi özgüven oluyor ki sorma, erkekler korkuyor

son iki yılda 6 kio aldım, arada 3 - 5 versemde gene aldım.... ben sevmiyorum kilolu olmayı... hiiiç te barışamıcam vallahi... ona da bir el atıcam artık hayırlısıyla... bu yaza tatil planlarım var hayırlısıyla şöyle bir şort neyim giyeyim rahat rahat güneşleneyim.... inşallah onuda başarabilirim... evde yemek düzenimi de oturtucam....aç kalınca abur cubura dadanıyorum o da kilo yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…