- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.861
Yazilarima baslamadan once buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden oper selam ederiiiim
Bikac gundur gelemeyince mektup yazsim geldi
Gerci du gece okudum okudum cevap yazamadan uyudum
Benim kocis hastaydiya dr gittik, kizimda bende kontrolumuz vardi,, top yekün hastaneye gittik.
Cok sukur kontroller iyi cikti, esimdede cok yogun sinuzit varmis. 2 gun raporluydu birde hafta tatili bugun ise basladi, totom yer girmedide yazamadim.
Esim biraz gozunu acinca, cocuklarla ilgienirken ben direk eve saldirdim, sirayi hatirlamiyorum ama temizlikten esintiler soyle;
Yerleri sirkeli ve arapsabunlu suyla sildim
Halilara karbonat dokup fircaladim, lekelerini sildim
Wc banyo yikadim
Supurgeyle heryeri supurdum
Toz aldim
Buzdolabimi temizledim
Erzak dolabimi temizledim
Mutfagi toparladim
Yemek, pogaca, kek, kurabiye yaptim.
3 makia camasir yikadim
Nevresimleri degistirdim
Bulasik makinasi paso dolup dolup bosaliyo
Daginiklik toplamakda cabasi
Bu kadaaaaannnn
Günaydın hatunlar
bu gece sabahciydim ben dekızım gece ishal oldu sabaha kadar da kustu ben de sabaha karşı 4:30 da uyudum aralıklarla 8 de uyandım kizimla
yediği bi şey mi dokundu acaba nar suyu vermiştim ondan ola bilir mi:26:
hala bi şey yemedi kuzum çay iciyo bi tek onu da hemen çıkarıyo
Günaydın hatunlar
bu gece sabahciydim ben dekızım gece ishal oldu sabaha kadar da kustu ben de sabaha karşı 4:30 da uyudum aralıklarla 8 de uyandım kizimla
Günaydın hatunlar
Çok geçmiş olsun Çarşamba gecesi oğlumda ishal oldu ve gece kustu( neysemi tekrarlamadı inşallah dizinde tekrarlamaz.......2ay önce falan oğlum yine ishal olmuştu tam 15gün ishal ve kusma oldu (( diyeceğim şu ki eğer devam ederse doktora gidene kadar sürekli şekerli tuzlu su ver(netten ölçülerine bakarsın unuttum) ishalin tek ilacı su
Tekrardan çok geçmiş olsun
Perşembe günü oğlum ateşlendi görümcemdeyken biraz ağır bir grip geçiriyor(neysemi bugün çok iyi ilaç verdim geçti) hasta diye evi havalandırmadım dün uyutunca havalandırırım dedim odaları tek tek galiba geç kaldım dün akşam bende hastalandım şuam yanaklarım kıpkırmızı :))) 2saat önce falan eşim geldi hastalanmışişten izin almış :)) ailecek şifayı kaptık.ama tabiki anne olunca hastalığı unutuyorsun eşim ve oğlum uyuyor bende çorba yapıyorum
Gece kusu gibi gene tünedim kk ya
Kizlar sizdemi sifayi kaptiniz, esim atlatti simdi cocuklarla ben gribim, benle olglumun bogazlarimizda yaniyo:2:
Ne yiyip icicemi sasirdim, mutfak aktar gibi
Bugun ikitane yun yastik yikadim, kuzulari,min yastiklarini tekrar yapicam hem buyutucem em yun doldurucam, daha saglikliymis
Kahvalti yaptik, mutfagi topladim, makinayi temizleri cikarip, bulasiklari yerlestirdim.
Yataklwri topladim, kuzularimin dolabini ayikladim ve katladim.
Daginiklik topladim, supurdum
Komsunun kizi okunacakmis ikigundur geliyo 1 saat kadar suruyo o 11 gun devamli. O gitti yemek ve tatli yaptim
Kuzulari uyutup, azcik kestirdim,
Esim gelince yemek yedik, mutfak bidaha toplandi,
Cpcuk salliyorum simdide.
Ayy ben evi hallettim dun mintika temizligi bile yaptim disarlara tastim
Azerin gecmis olsun, gerci topikce hepimize gecmis olsun, acaba birbirimizemi bulastirdik kizlaar.
İshal ve kusma salginmis dr lar da sebebini bilmiyormus.
Cok yorgunum optum sizi by byyyyy
merhaba arkadaşlar.sürekli evle ilgili şeylere bakıyorum.fikir almak istiyorum ama ne yapacağımı bilemedim. ben 6 gün sabah 8 akşam 7 çalışıyorum evim çok çabuk batıyor çok çok küçük eşyam çok ve eşim hiç yardımcı olmuyor ve vardiyalı olarak çalışıyor.yetiştiremiyorum sürekli evimi pis hissediyorum hep düzenli olsun ama ben çok fazla kasmayayım istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim?sizler hepiniz becerikli hanımlarsınız bana yardımcı olurmusunuz.gerçi biraz okudum konuyuda ev işi için kendinizi heba etmeyin diyorsunuz be n her boş anımda temizlik yapmak istiyorum.beni bundan kurtarın ama evimde temiz olsun amaaaa.
Günaydın canlar
bu gece nihayet güzel bi uyku uyudumkızım iyi çok şükür geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize
alıntı yapamadım islerimi bitirince cevaplicam hepsini
evim şu anda o videolardaki evlere benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?