- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.901
Anam askos gözün aydınGünaydın kızlar bugün pek iş yapmaya niyetim yoktu cuma günü yaptığımiçin ev temiz ama yarın akşam annemler gelebilir o yüzden bugün detaya giricem yarın sabahta sil süpür toz alımı yaparım annemler bizde kalcaklar gecede kahvaltı için poğaca , sigara böreği falan yaparım hazır olur tabi tv ve pc başından kalkabilirsem
Sen ne yapacaksın yılbaşında canım:26:arkadaşlarinla mı olacaksınsen yaparsın maşallah hamarat bi hatunsunne guzel yılbaşında ailen yanında olcak
Guccuk oda resmen büyük dert oldu başınızabu arada kızlar küçük odayı atladım zira oraya pek girmiyorumbi ara da orayı elden geçirmek gerek
hoşbuldum arkadaşlar. Hakikaten hepiniz çok candansınız cok tatlısınız.gerçekten insan buradan çok şey öğreniyor. Sizleri olkurken hayretler içinde kalıyorum.gerçekten hepinizz çok marifetli ve çok çalışkan hanımlarsınız.anladığım kadarı ile bi çoğunuz çalışıyor ve de çocuğu var ve yinede herşeyi eksiksiz ve düzenli hallediyorsunuz.benim eşim çok düzensiz çalışıyor.gece evde oluyor genelde.ben sadece pazarları evdeyim ve ondada hiçbişey yaptırmıyor. Yapma boşver dinlen diyor kendiside saolsun hiçbişeye dokunmaz.ama hergün çeşit çeşit yemek yiyelim der bende anlamadım o nasıl olacak.öyle idare ediyoruz.
Benimde yemekleri biraz fazla yapıp konserve usulu koymak aklıma geldi ama cearet edemedim.şimdi saklama kaplarına koyup buzluğa atmaya başladım.sarmsakları soyup kavanoza koyup dolapta aylarca bişi olmuyordu ama yeni yaptıklarımın rengi değişti anlayamadım. Arkadaşlar birde benim çok fırsatım olmuyor nete girmek için sık katılamazsam affedin ben. Bayyyy.
Anam askos gözün aydınbu sefer kv yok mu duramaz o gelir bayrama
Sen ne yapacaksın yılbaşında canım:26:arkadaşlarinla mı olacaksın
Guccuk oda resmen büyük dert oldu başınıza
Canım senin herif de çok şey istiyor ama
Benim esimde hiç yardım etmez bu arada
istediğin zaman gel topige her zaman bekleriz
sarmisaklarin üzerine yağ dokuyormusun:26:
İstediğin zaman gel canım her zaman beklerizhoşbuldum arkadaşlar. Hakikaten hepiniz çok candansınız cok tatlısınız.gerçekten insan buradan çok şey öğreniyor. Sizleri olkurken hayretler içinde kalıyorum.gerçekten hepinizz çok marifetli ve çok çalışkan hanımlarsınız.anladığım kadarı ile bi çoğunuz çalışıyor ve de çocuğu var ve yinede herşeyi eksiksiz ve düzenli hallediyorsunuz.benim eşim çok düzensiz çalışıyor.gece evde oluyor genelde.ben sadece pazarları evdeyim ve ondada hiçbişey yaptırmıyor. Yapma boşver dinlen diyor kendiside saolsun hiçbişeye dokunmaz.ama hergün çeşit çeşit yemek yiyelim der bende anlamadım o nasıl olacak.öyle idare ediyoruz.
Benimde yemekleri biraz fazla yapıp konserve usulu koymak aklıma geldi ama cearet edemedim.şimdi saklama kaplarına koyup buzluğa atmaya başladım.sarmsakları soyup kavanoza koyup dolapta aylarca bişi olmuyordu ama yeni yaptıklarımın rengi değişti anlayamadım. Arkadaşlar birde benim çok fırsatım olmuyor nete girmek için sık katılamazsam affedin ben. Bayyyy.
Ayyy canım sende gurbettesin demi çok zordur eminim ama zamanla alışırsın ama özlüyo insan işte martada az kalmış zaten allah kavuştursun sizi biran önce
Yok azim kaynanam yok bu sefer sdece bizimkiler onlar tayinlerinin çıkmalarını bekliyolar sanki çıkmıycakmış gibi geliyo bana ama hayırlısı artık
Bana annem söylemedi hazırlık yapmıyım diye heralde kız kardeşim söylediiyikide söylemiş walla her işimi hallederim onlar gelmeden sende ne güzel ailenle geçiricen erkenden gitte annene yardım et yazık kadına hemde çalışıyo hangi birine yetişsin
Evet canım yardıma gidicem bu gün gece de orda kalicazbüyük ihtimal bu akşamdan nete giremem
hepinize şimdiden güzel huzurlu çok güzel bi yıl dilerim kızlar
ilk sayfamıza bi noel baba ekledim
İnşallah canım çok saol eksik olma bizde öyle kutlama falan yapmayız öyle güzel yemeğimizi yer çerez tatlı eşliğinde tv izleriz 2014 yılında rabbim içimizde geçen her duayı kabul eder inşallahAzerinimmmm
Anacım yılbaşında ben tek takılıyorum öyle çok eğlence modunda olmayız zaten yani çok sade geçiririz biz- ailecek en renkli hali tv karşıısnda pasta kek yapıp yemek olurdumesela çocukken tombala oynardık geçen sene de bir nostalji yapmıştık iyi ki de yapmışız
1 Ocak tatil ya ben o derdi büyük kendi küçük olan odayla ilgilenmeyi planlıyorum hatta dünden planladım biledüşün artık kafamdaki ev işi aşkını bu ara internete girdiğimde yaptığım şey o videoları izlemek oluyor bende bağımlılık yaptı, izledikçe yeni püf noktaları öğreniyorum ve tabii süper gaza geliyorum
ha bu arada kanepe-yatak yer değiştirmelerine alışığım ben yaaaa...canım sıkıldıkça eşyaların yerini değiştirirdim ben çalışmadan önce :))) bi de annemlerin şu an oturduğu evdeki kanepelerin kenarları ahşap olduğu için acayip ağırlar onların yanında benimkiler hafif kalıyor
sana da ailenle güzel bir yılbaşı diliyorum ne güzel anneciğinin dizinin dibinde olursun nete girmesen de olurSana da mutlu ve güzel bir yeni yıl diliyorum
Aşkcım sana da aynı şekilde, ailenle güzel bir gece geçirin eğlenin, umarım beklediğin bebek müjdesini de alırsın ve bizle de paylaşırsın
İnşallah yeni yıl hepinize sağlık, şans, para ve dilediğiniz ne varsa tüm güzellikleri getirsin
Ay inşallah bu sefer regli olmazsin askitomKız heruflemi gidiyonuz yoksa siz tekmi
Amin canım benim inşallah hepimiz için hayırlı bi yıl olur benimde bugün regli günüm inşallah hastalanmam da yeni yıl hediyemiz olur
Inşallah canımAzerinimmmm
Anacım yılbaşında ben tek takılıyorum öyle çok eğlence modunda olmayız zaten yani çok sade geçiririz biz- ailecek en renkli hali tv karşıısnda pasta kek yapıp yemek olurdumesela çocukken tombala oynardık geçen sene de bir nostalji yapmıştık iyi ki de yapmışız
1 Ocak tatil ya ben o derdi büyük kendi küçük olan odayla ilgilenmeyi planlıyorum hatta dünden planladım biledüşün artık kafamdaki ev işi aşkını bu ara internete girdiğimde yaptığım şey o videoları izlemek oluyor bende bağımlılık yaptı, izledikçe yeni püf noktaları öğreniyorum ve tabii süper gaza geliyorum
ha bu arada kanepe-yatak yer değiştirmelerine alışığım ben yaaaa...canım sıkıldıkça eşyaların yerini değiştirirdim ben çalışmadan önce :))) bi de annemlerin şu an oturduğu evdeki kanepelerin kenarları ahşap olduğu için acayip ağırlar onların yanında benimkiler hafif kalıyor
sana da ailenle güzel bir yılbaşı diliyorum ne güzel anneciğinin dizinin dibinde olursun nete girmesen de olurSana da mutlu ve güzel bir yeni yıl diliyorum
Aşkcım sana da aynı şekilde, ailenle güzel bir gece geçirin eğlenin, umarım beklediğin bebek müjdesini de alırsın ve bizle de paylaşırsın
İnşallah yeni yıl hepinize sağlık, şans, para ve dilediğiniz ne varsa tüm güzellikleri getirsin
Ay inşallah bu sefer regli olmazsin askitomkız herufu de goturuyorum onsuz olmaz
Inşallah canımher kes bu sene daha huzurlu olsun
bu arada benim cadinin fotolarıni ekledim albüme
Kızlar sizin de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu arada küçük azerin çok tatlı maşallahyüzü de sırma saçları da maşallah o kadar güzel ki Rabbim güzel bir ömür nasip etsin ona Allah bağışlasın canım Bu arada ben azerin nickinden dolayı acaba Azerbaycan'da mı yaşıyor demiştim başta ama dedim isimle ne alakası var ama öyleymiş galiba :) Yazılarından pek belli olmuyor Türkçen çok düzgün mesela bazı üyeler yazışından bile belli oluyor
Aynen askos kıskanç herifler işte nolcakSende bendensin ben nereye herufde oraya
İnşallah azim hayırlısı artık beklemedeyim
Kızlar sizin de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu arada küçük azerin çok tatlı maşallahyüzü de sırma saçları da maşallah o kadar güzel ki Rabbim güzel bir ömür nasip etsin ona Allah bağışlasın canım Bu arada ben azerin nickinden dolayı acaba Azerbaycan'da mı yaşıyor demiştim başta ama dedim isimle ne alakası var ama öyleymiş galiba :) Yazılarından pek belli olmuyor Türkçen çok düzgün mesela bazı üyeler yazışından bile belli oluyor
Ayyy çok üzüldüm gerçekten sinir bozucu bir durum neyse iptal ettirebilmişsiniz biraz moralin yerine gelmiştir.çok geçmiş olsun yenilerine sağlıkİyi geceler bayanlar topikçe şifayı kapmışsınız
Hepsini tek tek alıntılayamadım hasta olan arkadaslar hepinize gecmiş olsun acil şifalar diliyorum
Hafta sonu topiğe giremedim moralim cok bozuktu cuma gunu eski koltuklarımı birisine verdim Cumartesi benimkiler gelecek diye salon boşaldı neyse geldi koltuklar daha tekliyi çıkardılar bi baktım ne benim istediğim renk, ne de kumaş farklı sinir oldum zar zor iptal ettirdik. Bugun para iadesi yapacaklardı karta onu da yaptılar mı bilmiyorum neyse hafta sonu koltuk bakmala geçirdim o da fazla bakamadık bugun bile kurstan sonra arkadaşımla başka yerlere baktım napcam bilmiyom salona baktıkca sinirim bozuluyor hayırlısı diyorum sabah 9 da çıktım evden 4.30 geldim ev dandini tabi once banyoya girdim
Banyoyu toparladım yerlerini sildim wc çamaşır suyu döktüm
Bir makine çamaşır attım yıkanmaya
Çarşaflarımı degiştirdim
Sag olsun cocuklar kendi odalarını topladılar
Mutfağı topladım tezgahı, ocağı sildim
Mutfak, antre, yatak odası süpürdüm
Yemek yaptım
Çamaşırları astım
Bir makine çamaşır katladım
Ütülerimi var yapabilirsem onları yapacagım simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?