En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
2014 hepimize sağlık huzur başarı şans huzur barış bereket getirsinn canlar ,
kalkıp işlerimi yapayım
yatak odası toplanacak
tuvalet banyo yıkanacak
mutfak toplanacak salon toplanacak silinecek yemek de varrrrr oy

2014ün ilk sabahindan hepinize Günaydın kurabiyelerim
günaydın azerincimm

kolay gelsin ben bu ara savsakladım biraz yapamadım iş güç ben de bugün bi dip köşe temizlik yapıcam

bir tek yerler kaldı ve tabi eşim uyuduğundan süpüremedim hep böyle oluyorrrrrrrr süpüremeyince silemiyorum bir işe yaramıyor yaptığım

dün pazar yaptım bugün market
evi topladım
çamaşırları katlayıp yerleştirdim
çamaşır attım makinaya
kumaşlarım vardı ortada topladım dikiş çantamı düzenledim
bulaşıkları makinaya dizdim büyük parçaları elde yıkdaım
tezgah ocak temizledim
aldığım malzemeleri yerleştirdim
banyoyu temizldeim kolzet lavobo küvet
evi süpürdüm

yeni yıl hepimize sağlık getirsin gerşi zaten olur:)

bugün yaptıklarım

yataktan 13.30 da resmi kalkışımı yaptım:)

ocağa çay suyunu koydum buzluktan menemen çıkarttım ocağa koydum kocişi süt almaya yolladım

bende yatak çarşafını sirkeledim
o gelene kadar hızlıca bi süpürge açtım
evi toparladım zaten topluydu kuruyan çamaşırları yatağın üstüne aldım
sofrayı hazırladımtuvalet banyoya çamaşır suyu döktüm geldi
kahvaltıya oturduk
sonra sofrayı topladım tuvalet banyoyu temizledim
toz aldım
sütü pişirdim mutfağı topladım bulaşıkları makinaya attım:)
puding yaptım
bebişi yıkadım o ara ocağa çorba koydum
bebişe püre hazırladım eşim doyurdu yatırdı
ben kendimi banyoya attım
çıktım yemek yedik mutfağı topladım
çamaşırları katladım
bitti şükür

böylece hafta sonunu hafifletmiş bulunuyorum:)
artık eskisi gibide kendimi temizliğin kölesi yapmıyorum yahu daha gezecek görecek okuyacak çok şey var:)))))

arkadaşlar süpersiniz vallaaa bayadır takipdeyim sizleri okudukca aaaa ben bunu yapmamıştım diyip gidip hemen işe koyuluyom iki oğlum var benim maşallahları da var tabe ben temizliyom onlar batırıyo 7/24 böle ama temizlik gibisi yok devam

ve şimdi yerler de bitti el ayak kesilince sildim evi havalandırdım bu arada şimdi azcık dolanıp ilacımı içim
sonra yatarım

erken kalkmışsin selin
kız bebis korkmuyor mu supurgenin sesinden:26:
yemek hazırladım yedik bulaşıkları yıkadım
çikolatalı puding yaptım
şimdi mısır patlatıp film izlicez
Wuuuuu hayat size güzel şekerim
Hoşgeldin canım
ve şimdi yerler de bitti el ayak kesilince sildim evi havalandırdım bu arada şimdi azcık dolanıp ilacımı içim
sonra yatarım

Loveli bebeğim niye o saate kadar uyumadin:26:yorma bu kadar kendini

Günaydın elmalı turtalarim
ben hala annemdeyim bu akşam gidicez eve
ayın 4 ü Bakuye gidicez eşimin arkadaşının bebeği olmuş 5 yıl sonraonu görmeyeAllahım isteyen hakeden herkese versin inşallah
1 gün kalır biraz gezer geliriz doktora da gidicem zaten:26:

Günaydınnnnnn
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, 2014'te önce sağlık sonra huzur sonra da hangi dilekleriniz varsa onlar sizi bulsun inşallah...
Ben yeni yıla ilk kez bambaşka bir şehirde kendi evimde girdim (yani hem ailemden uzak hem de kendi ayaklarım üzerinde durduğum, işim nedeniyle bulunduğum yerde yoksa henüz ev alabilmiş değilim)
Saat tam 12 olduğunda havai fişekler patladı tam da benim balkondan izlenebilecek bir yerdeydi, yılbaşını normalde çok önemsemem yani öyle fazladan bir kutlama yapmam herhangi bir zaman diliminden farksızdır ama havai fişek gösterisi yüzüme bir tebessüm düşürdü
Rabbim herkese huzur versin inşallah...
Gelelim mevzumuza :)
Salı akşamı eve gittim sabah geç kalmıştım işe o yüzden evi olduğu gibi bırakmıştım, oturma odamı toparladım, duşa kabinin fayanslarına cilit bang sıktım süngerle biraz ovup güzelce duruladım saatlerce banyom cilit bang kokuyordu yaşasın temizlikkkkkk
Gece çamaşır asmıştım dün onları astım.
Dün hiçbir şey yapmadım bol bol dinlendim tatilin tadını çıkardım zaten belim çok ağrıyor bu aralar, malum günlerin de etkisi var tabii...
Eve gidince havlular ve açık renkli-beyazlarla yıkayamadığım çamaşırları atacağım yıkamaya dünkü çamaşırlar kurumadığı için onları bugüne bıraktım evde kurutuyorum kalorifer önünde eee tabii hemen kurumuyorlar.
Geçen hafta sonu yaptığım temizlik sonrası evim çok tozlanmadı tabii ben gündüz evde değilim dağıtacak insan da yok
Bu hafta sonu şöyle genel bir temizlik yapsam yeter, oh mis otururum

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Azerinim dileklerin kişilere özel olmuş sanırım hepsi çok güzel, bize amin demek düşüyor
Salı günü işler yoğundu çok sık giremedim zaten 3ten sonra anca bitirebildim işleri... O yüzden şimdi yazabiliyorum kızlar...
Hepinize sevgiler...

tatlım sen nerede yaşıyorsun? bir yazında yılbaşına 1 saat kalmış demişsin buranın saatiyle 9 imiş. Londra'da falan mısın beybi?:44:

Günaydın şekerler
Dun hiç bir iş yapmadım sabah kahvaltıdan sonra eşimle düştük koltuk yollarına aksama kadar dolandık en sonunda bulduk bitane kesemize uygun ayın 10 da gelecek bakalım bunda da renk değişikliği yaptık bakalım nasıl olacak... Bugun kızm evde gece dişi çok ağrıdı birazdan onu doktora götüreceğim hiç bir iş da yapmadım....

Ellerine sağlık bebisimyeni yıla nasıl girersen tüm yıl öyle gecermis senin bütün yılı evin temiz olacak ne güzel
biz de havai fişek patlattik benim cadı nasıl bağırıyor mutlu yillaaaaaar diye
evet dileklerim size ve kendime özel

tatlım sen nerede yaşıyorsun? bir yazında yılbaşına 1 saat kalmış demişsin buranın saatiyle 9 imiş. Londra'da falan mısın beybi?:44:
Canım ben Azerbaycan'da yaşıyorum 2 saat fark var aramızda
iyiler iyiler de. 2014 benim kıza iyi gelmedi pek hircinlasti:18:

Abla inşallah bu sefer istediğin gibi olur gule gule kullanın
kızına da geçmiş olsun diş ağrısı ne fenadir bilirim:26:

Oyyy güzelime maşallah yerim ben onu, ona da kocamannnn mutlu yıllar Kızın da 2014 ile beraber büyüdü annesi yaş aldı küçük hanım ondandır yaramazlıkları

Gunaydin kizlar,nasilsiniz keyifler yerindedir umarim.Burda dun tatildi cogu Firma,magaza ve marketler kapaliydi.bizde gec kalktik.azerin misafirlik iyi gecti canim:) yedik,uctik,eglendik evimize donduk:) dun butun gun uyku modundaydim,ayilamadim bir turlu.
Araser,cok sevindim butcene Gore bisey bulmana,insallah bu sefer ,istedigin gelir ve gonul rahatligiyla kullanirsin:)
Bende,kalkip kahvalti hazirladim,esim ise gitti,mutfagi topladim,oturma odasinda Sünden kalanlari topladim,camlari actim havalaniyor.bugun oek bir isim yok,yatak odasini toplarim,kiyafet dolabim duzenlemem lazim.daha sonrada banyoyu temizlemek ve yemek yapma disinda pek isim yok.herkeslere kolay gelsin,guzel umutlz,huzurlu saglikli bir yil olsun insallah...

Gunaydın kızlar nasılsınız bende dün akşam annemleri yolladım çok güzel 2 gün geçirdik umarım sizinkide öyle geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…