- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.921
Ayyy çok üzüldüm gerçekten sinir bozucu bir durum neyse iptal ettirebilmişsiniz biraz moralin yerine gelmiştir.çok geçmiş olsun yenilerine sağlık
İyi geceler bayanlar topikçe şifayı kapmışsınız
Hepsini tek tek alıntılayamadım hasta olan arkadaslar hepinize gecmiş olsun acil şifalar diliyorum
Hafta sonu topiğe giremedim moralim cok bozuktu cuma gunu eski koltuklarımı birisine verdim Cumartesi benimkiler gelecek diye salon boşaldı neyse geldi koltuklar daha tekliyi çıkardılar bi baktım ne benim istediğim renk, ne de kumaş farklı sinir oldum zar zor iptal ettirdik. Bugun para iadesi yapacaklardı karta onu da yaptılar mı bilmiyorum neyse hafta sonu koltuk bakmala geçirdim o da fazla bakamadık bugun bile kurstan sonra arkadaşımla başka yerlere baktım napcam bilmiyom salona baktıkca sinirim bozuluyor hayırlısı diyorum sabah 9 da çıktım evden 4.30 geldim ev dandini tabi once banyoya girdim
Banyoyu toparladım yerlerini sildim wc çamaşır suyu döktüm
Bir makine çamaşır attım yıkanmaya
Çarşaflarımı degiştirdim
Sag olsun cocuklar kendi odalarını topladılar
Mutfağı topladım tezgahı, ocağı sildim
Mutfak, antre, yatak odası süpürdüm
Yemek yaptım
Çamaşırları astım
Bir makine çamaşır katladım
Ütülerimi var yapabilirsem onları yapacagım simdi...
evi topladım bulaşık makinasını boşalttım kirlileri tıktım tezgahı sildim
ıspanak yemeğim var
hamur yoğurdum gözleme yağcam patates haşlanıo
bugün iş yapmadım hava çok karanlıkbugün banada bahane lazım
ama temiz evim yani pis pis oturmuyorum yemekten sonra ütümü yaparım inş dün annemden geldim misafir geldi ütü yapamadım
bugünda yatarak net ve tw başında geçti
amaaaaa gözleme ile kocamı mestedicem
aynen canım ben de gaza geliyorum artık ev işi planlar oldum düşünsayfanın hamarat hanımları merhabalar
burada düzenli rapor vermesemde topiği takip ediyorum
sizlerin sayesinde gaza geliyorum
oh maşallah annende bile boş durmuyorsunEvet annemlere geldik yardım ettim annemle yemeklerin büyük bi kısmı bittiyarına pek bi işimiz kalmadı
ben yarin evi temizlerim annem de işten gelince kalan yemekleri de yaparız ohh miss
Iyi akşamlar canlar
bizim burda yeni yıla girmemize 1 saat kaldı
şimdi size olan dileklerimi yazayım
bebek isteyenlere bu yıl Allahım küçük küçük bebeler versin inşallah
kilo vermek isteyenler barbie bebek gibin olup gonullerine göre güzel aileler kursun inşallah
hamisler bi avazda dogursun uslu bebeleri olsun inşallah
evlat sahibi olanlar aileleri ile huzurlu mutlu bi sene gecirsin inşallah
unuttuğum birileri varsa affola
hepinizi tanidigima çok seviniyorum kızlar
MUTLU Yillaaaaaaaaaar
Mutlu yıllar
sizede mutlu yıllarrr....
ne güzel dilekler bunlar, sizlere de mutlu yıllar, bu arada topiciğinizi yeni keşfettim tam benlikTekrardan mutlu yıllar, topiciğiniz için de emeğinize sağlık ...
ne güzel dilekler bunlar, sizlere de mutlu yıllar, bu arada topiciğinizi yeni keşfettim tam benlikTekrardan mutlu yıllar, topiciğiniz için de emeğinize sağlık ...
Ooo gözleme mi ellerine sağlık canımevi topladım bulaşık makinasını boşalttım kirlileri tıktım tezgahı sildim
ıspanak yemeğim var
hamur yoğurdum gözleme yağcam patates haşlanıo
bugün iş yapmadım hava çok karanlıkbugün banada bahane lazım
ama temiz evim yani pis pis oturmuyorum yemekten sonra ütümü yaparım inş dün annemden geldim misafir geldi ütü yapamadım
bugünda yatarak net ve tw başında geçti
amaaaaa gözleme ile kocamı mestedicem
Her zaman bekleriz canımsayfanın hamarat hanımları merhabalar
burada düzenli rapor vermesemde topiği takip ediyorum
sizlerin sayesinde gaza geliyorum
Abla üzme canını:26:cana geleceğine mala gelsin:26:bula bildin mi bari istediğin bi şey:26:İyi geceler bayanlar topikçe şifayı kapmışsınız
Hepsini tek tek alıntılayamadım hasta olan arkadaslar hepinize gecmiş olsun acil şifalar diliyorum
Hafta sonu topiğe giremedim moralim cok bozuktu cuma gunu eski koltuklarımı birisine verdim Cumartesi benimkiler gelecek diye salon boşaldı neyse geldi koltuklar daha tekliyi çıkardılar bi baktım ne benim istediğim renk, ne de kumaş farklı sinir oldum zar zor iptal ettirdik. Bugun para iadesi yapacaklardı karta onu da yaptılar mı bilmiyorum neyse hafta sonu koltuk bakmala geçirdim o da fazla bakamadık bugun bile kurstan sonra arkadaşımla başka yerlere baktım napcam bilmiyom salona baktıkca sinirim bozuluyor hayırlısı diyorum sabah 9 da çıktım evden 4.30 geldim ev dandini tabi once banyoya girdim
Banyoyu toparladım yerlerini sildim wc çamaşır suyu döktüm
Bir makine çamaşır attım yıkanmaya
Çarşaflarımı degiştirdim
Sag olsun cocuklar kendi odalarını topladılar
Mutfağı topladım tezgahı, ocağı sildim
Mutfak, antre, yatak odası süpürdüm
Yemek yaptım
Çamaşırları astım
Bir makine çamaşır katladım
Ütülerimi var yapabilirsem onları yapacagım simdi...
Teşekkür ederim yasemincim Allahım tüm kuzulari korusunAzeriiin kizin cok seker Allah bagislasin
Bu gece rapor yazasim yok sinirlerim bozuldu.
Mutfaga ve oturma odasina dökulenler bi gorseniz, bide oyle kazara degil canar dokmek istiyo benim cocuklarin bardagi ters ceviriyolar, hizlarina yetisemiyorum, canlari sagolsun, ben ayri esim ayri soylendik, sinirimden oturup agladim.
Temizlik benim neyime dimi, haddimemi dusmus..... bosuna kendimi yoruyorum.... ufffff gece gergin bitincede uyuyamadim, herkese iyi geceler....
Ama senin kocan da çok şey istiyorah canım benimde isteğim öyle ama daha öncede söylemiştim benim eşim vardiyalı çalışıyor.yani bi gece bi gündüz nezaman nasıl gittiği belli değil evdede o olunca maşallah yatak kalkmıyor bardaklar banyoda yediği şeyler odada falan filan.mesela geçen ay gece 10:30da evden çıkıyordu sabah ben işe gidince ancak gelebiliyordu.akşamda ben gelince kalkıyor yemek yedikten sonra sürekli birlikte oturalım diyordu lavaboya gidiyorum diye kandırıp banyoyu falan temizliyordum ev işlerini degece yapmak istiyorum ama işte süpürge falan açılmıyor gece o saatten sonra.neyse bakalım idare edeceğik artık.yani hayatımız düzenli değil bizim.şimdi bu ay fırsat olabilecek akşam işten gidince ama buseferde gelen giden olmaz işte.
Hey maşallah analar neler doğuruyor öyleSelam hanimlar:)
Araser bozma moralini,vardir herseyde bir Hayir,insallah gonlune gore birsey bulursun canim.
Ayyy kizlar,ben bugun ne calistim ne calistim:) yilbasi temizligi yapacam diye:- )
Cok sukur ,istedigim gibi yaptim herseyi.
Sabah kahvaltisindan sonra,mutfagi toparladim.daha sonra yatak odamin perdelerini yikayip astim,yastiklarimizi yikayip kuruttum ve nevresimleri degistirdim.sirkeli,temizlik suyu hazirlayip bir guzel heryerin tozunu aldim,en son iki halim var zaten onlari sirkeli Su ile sildim,mutfak ve yatak odasi ve oturma odasinin camlarini sildim.temizlerdi ama maksat usteki tozu gitsin.ev bir guzel havalandirildi.mutfak ve girisin avizesi boncuklu onlari indirip bir guzel silip taktim,en son makina cekip yeri sildim.daha bir makine camasirim var,bir makinede kurutmaya girecek.yemek yedik ,simdikahvemi aldim dinleneyim biraz.daha sonra kisisel bakim icin banyoya giricem,banyoyu en sona biraktim ki dustan sonra temizlexince derli toplu kaliyor.cekmece iclerini duzenledim.ha birde serili dantellerimi yikayip utuledim,iyice nemi gitsin onlari sericem.aksama kuzenime davetliyiz,o yuzden yemek hazirlik yapmadim,onlarin hediyesini hazirlamistim,birde borek yaptim goturmek icin..bunca isten sonra,dusumu bakimimi yapip,gonul rahatligiyla oturmaya gidicez:)
Hemden simdilik bu kadar:) hepinize ,guzel ,mutlu huzurlu,saglikli yeni bir yol gecirmenizi diliyorum.hersey gonlunuzce olsun,gorususmek uzere:) iyi yillar:)
Herkese mutlu saglıklı huzur dolu bir yıl diliyorum....
Mutlu yıllar
aminnn canım sanada hayırlı sağlıklı mutlu yıllar olsunnn inş
Iyi geceler tekrarda mutlu yıllar inşallah hepiniz çok güzel geçriyorsunuzdur bu geceyi,yeni yılda sağlık,mutluluk huzur sizlerle olsun gönlünüzden geçen herşey sizin olsun hepinize mutlu TEMIZ :) yıllar
mutlu yillar arkadaslar hepinize saglikli mutlu yillar dilerim imza ziyaretci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?