- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.961
Orasını bilemem ama bir yil böyle geçmez canimdan biktirdi vallalily863695 .!.:Oyyy güzelime maşallahyerim ben onu, ona da kocamannnn mutlu yıllar Kızın da 2014 ile beraber büyüdü annesi yaş aldı küçük hanım ondandır yaramazlıkları
Gunaydin kizlar,nasilsiniz keyifler yerindedir umarim.Burda dun tatildi cogu Firma,magaza ve marketler kapaliydi.bizde gec kalktik.azerin misafirlik iyi gecti canim:) yedik,uctik,eglendik evimize donduk:) dun butun gun uyku modundaydim,ayilamadim bir turlu.
Araser,cok sevindim butcene Gore bisey bulmana,insallah bu sefer ,istedigin gelir ve gonul rahatligiyla kullanirsin:)
Bende,kalkip kahvalti hazirladim,esim ise gitti,mutfagi topladim,oturma odasinda Sünden kalanlari topladim,camlari actim havalaniyor.bugun oek bir isim yok,yatak odasini toplarim,kiyafet dolabim duzenlemem lazim.daha sonrada banyoyu temizlemek ve yemek yapma disinda pek isim yok.herkeslere kolay gelsin,guzel umutlz,huzurlu saglikli bir yil olsun insallah...
Gunaydın kızlar nasılsınız bende dün akşam annemleri yolladım çok güzel 2 gün geçirdik umarım sizinkide öyle geçmiştir
Günaydın canım ne güzel annenlerle hasret gidermishsinbizim de yilbasimiz harika geçti habire yedim
Günaydın şekerler
Dun hiç bir iş yapmadım sabah kahvaltıdan sonra eşimle düştük koltuk yollarına aksama kadar dolandık en sonunda bulduk bitane kesemize uygun ayın 10 da gelecek bakalım bunda da renk değişikliği yaptık bakalım nasıl olacak... Bugun kızm evde gece dişi çok ağrıdı birazdan onu doktora götüreceğim hiç bir iş da yapmadım....
Oh ne güzel bol bol dinlemişsindirGunaydin kizlar,nasilsiniz keyifler yerindedir umarim.Burda dun tatildi cogu Firma,magaza ve marketler kapaliydi.bizde gec kalktik.azerin misafirlik iyi gecti canim:) yedik,uctik,eglendik evimize donduk:) dun butun gun uyku modundaydim,ayilamadim bir turlu.
Araser,cok sevindim butcene Gore bisey bulmana,insallah bu sefer ,istedigin gelir ve gonul rahatligiyla kullanirsin:)
Bende,kalkip kahvalti hazirladim,esim ise gitti,mutfagi topladim,oturma odasinda Sünden kalanlari topladim,camlari actim havalaniyor.bugun oek bir isim yok,yatak odasini toplarim,kiyafet dolabim duzenlemem lazim.daha sonrada banyoyu temizlemek ve yemek yapma disinda pek isim yok.herkeslere kolay gelsin,guzel umutlz,huzurlu saglikli bir yil olsun insallah...
ben de beğen tuşunda sorun yaşıyorum beğene basıyorum bi 15-20 sn bekletiyor sonra alıntılayıp cevap yazıyorum ya geri döndüğümde beğene basmamış görünüyorum yani benim sorunum da bu 1 haftadır falan...Kızlar sizin sayfada değişti mi:26:bi tuhaf oldu site:26:
hoşgeldin canım, ailenle güzel zaman geçmesine sevindimGunaydın kızlar nasılsınız bende dün akşam annemleri yolladım çok güzel 2 gün geçirdik umarım sizinkide öyle geçmiştir
Sa kızlaar hepimize kolay gelsin ne güZel bi konu olmuş ben de şmdi başlcm işlere hamileym bi de grip olmusum hersey agır geliyo ama evimin hep tertemiz olmasını istiyorm önce askıda camaşırlar var onlar katlanacak sonra süpürge sonra yemek koyarm ama ne yapacagmı hc blmyorm( daha sonra her yerin tozunu alıp nevresimleri makinaya atıp yerleri viledalarım sonra mumları yakıp kendime kalırsa zaman ayırırm saclarımı da kestiremedgm için hep topluyorm kötü hissediyorum kendimi (( sanki içimi de dökmüş oldum kızlar öptüm hepinizii
dikkat et canım kendine hamilelikte grip tehlikeli olabilir
ilk hamileliğinmi senin?
Kızlar bugün reglim geçeli 4. Gün olcak test yaptım konu açtım sonçtan pek bişey anlamadımda bi bakabilirmisiniz
ayyy çok sevindimmmmmmmmmmmmGünaydın bisküvilerim
topige yeni bi bebis daha geliyo
askos hamile teyze oluyoruuuuuuuuuuz
darısı isteyen diğer arkadaslarin başına
bi kaç işim var yapıp geliyorum müjdeli haberi vereyim dedim
Günaydın bisküvilerim
topige yeni bi bebis daha geliyo
askos hamile teyze oluyoruuuuuuuuuuz
darısı isteyen diğer arkadaslarin başına
bi kaç işim var yapıp geliyorum müjdeli haberi vereyim dedim
ayyy çok sevindimmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun aşkcığımmmmm çok sevindim Allah tamamına erdrsin kucağına aldığın günleri de göstersin ne mutlu bir Cuma bugün
Azerinin bebişine arkadaş gelecekkkk
Ben de ben de...Ayy bende çok sevindimbende talibim senin ve aşkitomun bebişine teyzelik yapmaya
Ayy bende çok sevindimbende talibim senin ve aşkitomun bebişine teyzelik yapmaya
yok anacım kalsınGünaydın lilymamin inşallah
benim bebise kuzen geliyozaten vardı burda kuzenleri biri daha geliyo
Allahım diğer arkadaşları da sevindirsin 2014 onlara da uğurlu gelsin
senle betus de cabik olursanız sene sonunu yakalaya bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?