En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
lily863695 .!.:
Oyyy güzelime maşallah yerim ben onu, ona da kocamannnn mutlu yıllar Kızın da 2014 ile beraber büyüdü annesi yaş aldı küçük hanım ondandır yaramazlıkları
Orasını bilemem ama bir yil böyle geçmez canimdan biktirdi valla

Misafirligin iyi geçmesine sevindim canım
Ben de evimi miss gibi yapıp geldim Anama evde işim yok ütü dışında

Günaydın canım ne güzel annenlerle hasret gidermishsinbizim de yilbasimiz harika geçti habire yedim

Aynen canım annemle kız kardeşimle sabaha kadar oturup sohbet ettik gittiklerinde yine agladım ama olsun
Yarasın azim sanada bebişede ye accık almadınmı daha kilo falan:26:

canım öncelikle kızına geçmiş olsun - diş ağrısı çekmesi zordur
zevkine uygun bir koltuk takımı bulduğuna da sevindim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Oh ne güzel bol bol dinlemişsindir Sana da iyi yıllarrrr....

Kızlar sizin sayfada değişti mi:26:bi tuhaf oldu site:26:
ben de beğen tuşunda sorun yaşıyorum beğene basıyorum bi 15-20 sn bekletiyor sonra alıntılayıp cevap yazıyorum ya geri döndüğümde beğene basmamış görünüyorum yani benim sorunum da bu 1 haftadır falan...

Gunaydın kızlar nasılsınız bende dün akşam annemleri yolladım çok güzel 2 gün geçirdik umarım sizinkide öyle geçmiştir
hoşgeldin canım, ailenle güzel zaman geçmesine sevindim

Sa kızlaar hepimize kolay gelsin ne güZel bi konu olmuş ben de şmdi başlcm işlere hamileym bi de grip olmusum hersey agır geliyo ama evimin hep tertemiz olmasını istiyorm önce askıda camaşırlar var onlar katlanacak sonra süpürge sonra yemek koyarm ama ne yapacagmı hc blmyorm( daha sonra her yerin tozunu alıp nevresimleri makinaya atıp yerleri viledalarım sonra mumları yakıp kendime kalırsa zaman ayırırm saclarımı da kestiremedgm için hep topluyorm kötü hissediyorum kendimi(( sanki içimi de dökmüş oldum kızlar öptüm hepinizii

bugün yatak odasını topladım çarşafları havalandırdım tekrar açtım odayı süpürdüm sildim daha sonra mutfağa geçtim bulaşıkları yıkadım önce sonra süpürdüm ardından karbonatlı suyla buzdolabını sildim fırın kaldı onuda akşam silmeyi düşünüyorum 1 sepet çamaşır vardı asılacak onları astım onlar kurusun 1 sepet daha var onları asıcam benden bugünlük bu kadar kızlar :)

dikkat et canım kendine hamilelikte grip tehlikeli olabilir
ilk hamileliğinmi senin?

Kızlar bugün reglim geçeli 4. Gün olcak test yaptım konu açtım sonçtan pek bişey anlamadımda bi bakabilirmisiniz

Günaydın mis kokulu arkadaşlarımmmmm
Hepinize hayırlı Cumalar...
Ben dün pek bişey yapmadım, biraz oturma odamı dağıttım yaaa sabah da geç kalkınca toplayamadım artık akşam gidince ilk işim odayı toplamak olur. Bu hafta yılbaşı tatili olduğundan mıdır nedir çok çabuk geçti benim için. Ne güzel ki haftasonu yine geldi Yarını ev işine ayırsam, Pazar da dinlenirim Çok iş yok zaten bi genel toz alırım süpürge açar yerleri silerim bitti Ha en önemli işimizi unuttuk: Kendi küçük derdi dünyalar kadar büyük minnak odamız Bu hafta da ona vakit ayıralım bari... Zaten el atsam yarım saatte hallederim Allahın izniyle...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Azerin bu aralar senin söylediğin şu videoları seriye bağladım canım sıkıldıkça, tv izleyesim gelmiyor artık hemen onlardan birini açıyorum şevke geliyorum

Günaydın bisküvilerim
topige yeni bi bebis daha geliyo
askos hamile teyze oluyoruuuuuuuuuuz
darısı isteyen diğer arkadaslarin başına
bi kaç işim var yapıp geliyorum müjdeli haberi vereyim dedim

Günaydın bisküvilerim
ayyy çok sevindimmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun aşkcığımmmmm çok sevindim Allah tamamına erdrsin kucağına aldığın günleri de göstersin ne mutlu bir Cuma bugün
Azerinin bebişine arkadaş gelecekkkk

Günaydın bisküvilerim

Ayy bende çok sevindim bende talibim senin ve aşkitomun bebişine teyzelik yapmaya

Son düzenleme:

Günaydın lilymamin inşallah
benim bebise kuzen geliyozaten vardı burda kuzenleri biri daha geliyo
Allahım diğer arkadaşları da sevindirsin 2014 onlara da uğurlu gelsin
senle betus de cabik olursanız sene sonunu yakalaya bilirsiniz

yok anacım kalsın ben önce koca adayı bulacam da adamı tanıyıp onunla evlenmeye karar verecem de evlenecem de çocuk yapcam...:44: ooooo, bunun için 1 yıl çok az anacım hı hı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…