En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sayın azerin hanım...ev işleriyle başım dertte çünkü totomu kaldıramıyorum artıkkk
Allah seni ne etmeye kız azerin hanımı okuyunca didim noluyoz yaw neen kızdı bu bana
Toto işine biz bakmiyoruz malesef
yok anacım kalsın ben önce koca adayı bulacam da adamı tanıyıp onunla evlenmeye karar verecem de evlenecem de çocuk yapcam...:44: ooooo, bunun için 1 yıl çok az anacım hı hı

Olur olur o dediklerini 2-3 ay içinde yaparsaniz yıl sonunda doguruverirsiniz lilym

Ben de ben de... yazmayı unutmuşum

Çoğalıyoruz
yok anacım kalsın ben önce koca adayı bulacam da adamı tanıyıp onunla evlenmeye karar verecem de evlenecem de çocuk yapcam...:44: ooooo, bunun için 1 yıl çok az anacım hı hı

Canım hakkında hayırlısı

Tabi her yere yetişecem diye yaparım burda azeriden alıntı yerine kedimi alıntılamışım

Ayyy tamam ozama bir erdem olarak topiğin teyzeliğini yaparım ben

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldinz

Azerinimmmm bu arkadaşı çok korkutmak istemem ama videoları tavsiye edesim geldi bir video izlese yeter bence

hosbuldummmm teşekkürler

Allah seni ne etmeye kız azerin hanımı okuyunca didim noluyoz yaw neen kızdı bu bana
Toto işine biz bakmiyoruz malesef

Olur olur o dediklerini 2-3 ay içinde yaparsaniz yıl sonunda doguruverirsiniz lilym

Hacım totoma bakma zaten yawwwderdimi paylaşmak istedim.evi sey götürüyo ama yapan yok....sıpam izin vermiyoben işe başlayınca dayanıyo asagıya

Allah iyiliğini versin benim bi adamı eş olarak düşünmem için bir yıl anca yeter anacım neyse büyük konuşmayım da sonra rezil olurum maazallah

Canım hakkında hayırlısı
Amin sağolasın Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin

Bizden günah gitti oneriver bacim
bundan sonra her gelene ilk onları izleticez
Bence en güzeli valla ben fena sardım valla her gün 2 video izliyorum mesela dün fırının beklemiş yağlı pisliğini nasıl çıkaracağımı öğrendim. Karbonatla bulaşık deterjanını karıştırıp açık yeşil kremsi birşey elde etti, onu fırının üstüne sürüp biraz ovdu sonra da spatulayla kazıyıp üstünden nemli bir bezle geçti - valla cam süper parladı ben de evdeki annemin 20 yıllık bana verdiği fırının kapağında deneyeceğim bazı lekelerini çıkarmıştım ama yıllanmış lekeler çıkmamıştı onlar üzerinde denemeyi planlıyorum haftasonu

Ev işi konusunda gaza gelmek ve yeni püf noktaları öğrenmek için tavsiyemiz:
1) Youtube sitesini açıyorsun
2) How clean is your house diye yazıyorsun hatta sonunda full episodes yazanı tıkla, sana çöp evler bile mis gibi nasıl olur canlı örneklerle gösteriyorlar

Günaydın beybiler,

Dün neler neler yaptım hemen yazıvereyim;

- Kuşların kafesleri temizlendi
- her yer süpürüldü ( salon - mutfak -yatakodası - küçük oda -hol)
- halılar kaldırılıp her yer silindi
- 1. mak çamaşır yıkandı
- bulaşıkları yıkadım
- ocağı ve tezgahı sildim
- kurumuş çamaşırlar toplandı yerleştirmedim
- koltuk baza masa ve sandalyeler asprinle silindi
- gardrop boşaltıldı silindi

burada telefon geldi oturdum bir halsizlik çöktü oturduğum yerde uyumuşum........yastıksız battaniyesiz... uyumam için gözümü kapamam yetiyo...psikolojik yorgunum ben....

sabah garropu yerleştrdim bir kısmını....
çamaşırları astım

bu akşam yapılacaklar
- gardropun kalan kısmı toparlanacak
- banyo fayansları yıkanacak duvarı kastediyorum
- mutfak dolapları silinecek şöyle içli dışlı bir daha girişeyim
- ütü yapılacak
- 1. mak çamaşır yıkanacak
- çöp kovaları yıkanacak
- çöpler çıkarılacak
- buz dolabı elden geçirilecek
- sebzelik elden geçirilecek
- tabi bundan sonra mutfak gene batar gene süpürülüp silinecek....
-cam önler ve petekler silinecek
- kapılar silinecek

doğal spor yöntemi ayol....

ama ben böyle oda oda yazmıyom raporum kısa oluyo tembel görünüyom.......aaaaaaaaaa...........

Günaydın beybiler,

------------------------------------------------------
doğal spor yöntemi ayol....
Şekerim o kadar işten sonra spora gerek kalmıyor ki yeterince pestilin çıkmış oluyor zaten
ben de mutfak dolaplarını ve buzdolabını elden geçirmek konusunda niyetliyim bu hafta sonu. Zaten mutfak dolaplarının hep 1. raflarını kullanıyorum diğerleri yuksek ya ulaşamıyorum ama tozunu alırım yine de...hem zaten çok eşyam yok mutfak da büyük olunca 1. raflara yayıyorum herşeyi bi de şu ince plastik örtü gibi renkli rulolar var ya onlardan kesip koyuyorum kızlar siz de kullanıyor musunuz?

Canım benim çok saol bu cuma günü bebiş isteyen herkese dua edicem herkes bu duyguyu tatmalı şu an görmelisiniz beni bi gülmeli ağlamalı değişik duygular içerisindeyim ilk olduğu için sanırım

Günaydın bisküvilerim
topige yeni bi bebis daha geliyo
askos hamile teyze oluyoruuuuuuuuuuz
darısı isteyen diğer arkadaslarin başına
bi kaç işim var yapıp geliyorum müjdeli haberi vereyim dedim

oooo hayırlı olsuun... ne güzel ne güzel kalabalıklaşıyoruz :))

ben eşeysiz üremek istiyorum... bölünerek çoğalabilsek keşke... ben bu erkek milletiyle anlaşamıyorum....iki günde ya o beni boğar ya ben onu....

Canım benim çok saol bu cuma günü bebiş isteyen herkese dua edicem herkes bu duyguyu tatmalı şu an görmelisiniz beni bi gülmeli ağlamalı değişik duygular içerisindeyim ilk olduğu için sanırım

Farklı bir duygu olsa gerek... Mutluluğunuz daim olsun inşallah Rabbim herkesi eşiyle evladıyla ailesiyle sevdikleriyle mutlu etsinnnn

banada dua et kııss... hamişin duası kabul olurmuş... bunu neremden uydurdum bilmiyorum :)) coca olmasada olur bebe istiyom ben....

önemli olan evinin temiz olması sonuçta sen de kısa ve öz anlatıyorsun hem bu listeyi görüp sana tembel diyemez kimse valla önce biz mahvederiz onu

sağol lilişimm... koltuklarımı sildim yaa... kendimi sınıf atlamış gibi hissettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…