- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.981
Aramıza hoşgeldinzsayın azerin hanım...ev işleriyle başım dertte çünkü totomu kaldıramıyorum artıkkk
Allah seni ne etmeye kız azerin hanımı okuyunca didim noluyoz yaw neen kızdı bu banasayın azerin hanım...ev işleriyle başım dertte çünkü totomu kaldıramıyorum artıkkk
yok anacım kalsınben önce koca adayı bulacam da adamı tanıyıp onunla evlenmeye karar verecem de evlenecem de çocuk yapcam...:44: ooooo, bunun için 1 yıl çok az anacım hı hı
ÇoğalıyoruzBen de ben de...yazmayı unutmuşum
Canım hakkında hayırlısıyok anacım kalsınben önce koca adayı bulacam da adamı tanıyıp onunla evlenmeye karar verecem de evlenecem de çocuk yapcam...:44: ooooo, bunun için 1 yıl çok az anacım hı hı
Aramıza hoşgeldinz
Azerinimmmm bu arkadaşı çok korkutmak istemem ama videoları tavsiye edesim geldibir video izlese yeter bence
Aramıza hoşgeldinz
Azerinimmmm bu arkadaşı çok korkutmak istemem ama videoları tavsiye edesim geldibir video izlese yeter bence
Allah seni ne etmeye kız azerin hanımı okuyunca didim noluyoz yaw neen kızdı bu bana
Toto işine biz bakmiyoruz malesef
Olur olur o dediklerini 2-3 ay içinde yaparsaniz yıl sonunda doguruverirsiniz lilym
hosbuldummmmteşekkürler
Hacım totoma bakma zaten yawwwderdimi paylaşmak istedim.evi sey götürüyo ama yapan yok....sıpam izin vermiyo ben işe başlayınca dayanıyo asagıya
Allah iyiliğini versinOlur olur o dediklerini 2-3 ay içinde yaparsaniz yıl sonunda doguruverirsiniz lilym
Amin sağolasın Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versinCanım hakkında hayırlısı
Bence en güzeli vallaBizden günah gitti oneriver bacim
bundan sonra her gelene ilk onları izleticez
Seninki 2,5 aycık daha sabretsinvay sipa vay
benim sipa da aşağıya direniyo ama tinlamiyorum ben
Şekerim o kadar işten sonra spora gerek kalmıyor kiGünaydın beybiler,
------------------------------------------------------
doğal spor yöntemi ayol....
ayyy çok sevindimmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun aşkcığımmmmm çok sevindim Allah tamamına erdrsin kucağına aldığın günleri de göstersin ne mutlu bir Cuma bugün
Azerinin bebişine arkadaş gelecekkkk
ama ben böyle oda oda yazmıyom raporum kısa oluyo tembel görünüyom.......aaaaaaaaaa...........
Ayy bende çok sevindimbende talibim senin ve aşkitomun bebişine teyzelik yapmaya
Günaydın bisküvilerim
topige yeni bi bebis daha geliyo
askos hamile teyze oluyoruuuuuuuuuuz
darısı isteyen diğer arkadaslarin başına
bi kaç işim var yapıp geliyorum müjdeli haberi vereyim dedim
Günaydın lilymamin inşallah
benim bebise kuzen geliyozaten vardı burda kuzenleri biri daha geliyo
Allahım diğer arkadaşları da sevindirsin 2014 onlara da uğurlu gelsin
senle betus de cabik olursanız sene sonunu yakalaya bilirsiniz
Canım benim çok saol bu cuma günü bebiş isteyen herkese dua edicem herkes bu duyguyu tatmalı şu an görmelisiniz beni bi gülmeli ağlamalı değişik duygular içerisindeyim ilk olduğu için sanırım
Canım benim çok saol bu cuma günü bebiş isteyen herkese dua edicem herkes bu duyguyu tatmalı şu an görmelisiniz beni bi gülmeli ağlamalı değişik duygular içerisindeyim ilk olduğu için sanırım
Ayyy şimdiden ne çok teyzesi oldu kuzumun eksik olmayın
önemli olan evinin temiz olması sonuçta sen de kısa ve öz anlatıyorsun hem bu listeyi görüp sana tembel diyemez kimsevalla önce biz mahvederiz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?