En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

aa yine şükür ne evler varmış diyorum senin gösterdiğin bu videoları izledikten sonra tamam çalışıyoruz tamam yoruluyoruz da bu kadar değil ev hanımlarının ellerine sağlık nasılda pırıl pırıl evleri maşallah gerçekten çok zor oluyo ev temizliği eminim benim gibi arkadaşlara. koştur koştur eve git temizlik yap... offf offf ...

Farklı bir duygu olsa gerek... Mutluluğunuz daim olsun inşallah Rabbim herkesi eşiyle evladıyla ailesiyle sevdikleriyle mutlu etsinnnn
Amin canım benim 3 kişi oluyoruz allah nasip ederse tabi bundan güzel bi duygu olamaz

banada dua et kııss... hamişin duası kabul olurmuş... bunu neremden uydurdum bilmiyorum :)) coca olmasada olur bebe istiyom ben....

Kuzum etmezmiyim hiç ederim tabi önce hayırlı bi eş sonra gelsin bebişler

Ayyy şimdiden ne çok teyzesi oldu kuzumun eksik olmayın

teyzelik nerede ben orada hep teyze olamayacağım diye üzülürdüm kız kardeşim yok da... o yüzden teyzeliğe oldum olası talibimdirbebiş sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bu mübarek Cuma gününde aldığımız haber beni çok sevindirdi canım
ben eşeysiz üremek istiyorum... bölünerek çoğalabilsek keşke... ben bu erkek milletiyle anlaşamıyorum....iki günde ya o beni boğar ya ben onu....
ah ah keşke öyle bişey mümkün olsa :)) ben de pek kimseyle anlaşamam dediğin gibi ya o beni zıvanadan çıkartır ya ben onu ama daha çok ben kızarım onun alttan alması lazımsanırm o yüzden karşıma hep nazlı bebek gibi erkekler çıkyor

banada dua et kııss... hamişin duası kabul olurmuş... bunu neremden uydurdum bilmiyorum :)) coca olmasada olur bebe istiyom ben....

ben bunun formülünü buldum anacım :))) evlat edinmeyi düşünüyorum 2,5 yıldır evlat edinme topiğinde takılıyorum, ve bizim sloganımız şu:
annelik sadece karnında değil bir evladı asıl yüreğinde büyütmektir!!!
sağol lilişimm... koltuklarımı sildim yaa... kendimi sınıf atlamış gibi hissettim :)))

ben geçen yıl aştım anacım kendimi - annemler salona krem rengi halı almışlar düşün bi de soba yanıyor - ben de evde canım sıkıldığı bir gün küçük bir kaba vanish döktüm üstüne su ekledim köpürte köpürte sildim mis gibi oldu henüz bu evde o tür bir girişimde bulunmadım gerçi ama yakında onu da yapacam koltukları 2 hafta önce silmiştim bu hafta canım isterse belki silerim bakalım herşeyi aynı anda yapamam söz vermeyim:44:

evet ya o videolara bakınca yok artık diyor insan... ben de çalışıyorum tamam çabuk dağıtabiliyorum ve eve gidince topluyorum ne yalan söyliyim ama o evler kadar da pis değilim yani...çoğuna bakıyorum hani çalışmıyorlar evdeler ama ev pis diye kendilerini dışarı atıyorlar - dün iki kız kardeşin evini dip köşe temizlediler yani bunlar bi de genç kız. ben en dağınık olduğum zamanda bile bir odaya girer işin bi ucundan başlarım iyi kötü en azından bir kez yapamazsın iki kez yapamazsın sonra mecbur yapıyorsun
mesela dün onları izledikten sonra banyoya baktım benimki ışıl ışıl - fayansları silmedim bu aralar ama küflü de değil hani ya da örümcek bağlamadı

Kızlar bugün uzun uzun rapor veremiycem heycanıma verin ama evi dip köşe temizledim pırıl pırıl oldu ardından çarşıya gittim minik sarı patikler aldım minnoşun henüz cinsiyetini bilmediğim için bebişten babasına mektup yazıp patikleri bağlıycam
Yaş pastada aldım yine burda görmüştüm üzerine baba geliyorum yazıcam off heycan bastı keşke biran önce akşam olsa

vay vay vayyy biz babadan önce mi öğrendik? :) eee teyze farkı dimi ama

vay vay vayyy biz babadan önce mi öğrendik? :) eee teyze farkı dimi ama

Evet cnm hiç kimse bilmiyo öz teyzesi bile
Ne kendi aileme nede eşimin ailesine söylemedim eşim gelsin ona söyliyim yarın kan testi yaparız ondan sonra söylemeyi düşünüyorum

Evet cnm hiç kimse bilmiyo öz teyzesi bile
Ne kendi aileme nede eşimin ailesine söylemedim eşim gelsin ona söyliyim yarın kan testi yaparız ondan sonra söylemeyi düşünüyorum
evet canım kesin olunca herkesle paylaşırsın eminim eşin çok sevinecektir
bu arada avatarın çok hoş...

evet canım kesin olunca herkesle paylaşırsın eminim eşin çok sevinecektir
bu arada avatarın çok hoş...

Aynen öyle yapıcam canım evet çok sevinicek ben bide dün hastalancam falan dedim sürpriz olcak onada
Tşkr ederim avatar için şimdidn hamiş moduna girdim napim

kızlar bugün oturma odasını süpürdüm sildim koltukların altından heryerden oğlumun oyuncakları çıktı
ardından bulaşıkları yıkadım mutfağı süpürdüm yerleri sildim tezgahı ve fırını ovdum antreyi süpürdüm sildim kapıları sildim
dün astığım çamaşırları topladım katladım yerlesştirdim 1 makina çamaşır astım şimdi 1 makina daha yıkanıyor bitince onlarda asılacak
sarma içi hazırladım bolca sarıp bi kısmını pişirip bi kısmını da buzluğa atıcam elime gelir sonra ama benim afacan ın uyumasını bekliyorum yoksa sardırmaz
o yüzden şimdi wc yi ovucam benden bugünlük bu kadar sizlere kolay gelsin canlarım
bun arada hamile olduğunu öğrenen arkadaşım içinde çok sevindim tanışmıyoruz ama Allah tamamına erdirsin
hayırlı evlat olsun annesine babasına inşallah

Teşekkür ederim güzel dileklerin rabbim ogluşunuzuda size bağışlasın

selam kizlar :))

askcim :)) gouzun aydin tatlim ne guzel bir haber bu boyle :))allah tamamina erdirsin,hayirli bir evlat versin insallah.

lily ve betul,kizlar bu kadar karamsar olmayin :) eninde sonunda size uygun bir es adayi cikacaktir karsiniza,zaten karsindaki dogru insansa hissediyorsun,ve birde su varki,cokta mukemmmel olsun diye dusunursen kendini cok sinirlamis oluyorsun,sonucta hicbirimiz mukemmel ,kusursuz degiliz degilmi :) dogru zamanda,dogru insani illaki bulursunuz,bellimi olur 2014 sizin yiliniz olur belki:)

betul,senin raporlarin gayet iyi,daha ne kadar uzun ve detayli anlatacan anacim :)) ona kalirsa benim yazdiklarima bakilirsa ben senden daha pisim :)),ben oyle uzun uzun yazmayi, sevmiyorum,detayli ve derinlemesine dip kose ve eksata seyleri belirtmek icin belki uzun yazabilirim,onun haricinde kisa yaziyorum hep.. :)

yeni gelen arkadaslar hos gelmisler :) liliy o videolari izlemeye halen dayanamiyorum,bu sabah actim bakayaim dedim gerisin geri kapattim,cok sinirlenioyrum boylelerini gorunce,midem bulanyior resmen,bu bir iki gunun kiri degilki senelerin pisligi,temeizleseyler ne olacak,arkani donunce gene ayni hayati yasar bunlar,cok kiziyorum boylelerine!!!

Aynen öyle yapıcam canım evet çok sevinicek ben bide dün hastalancam falan dedim sürpriz olcak onada
Tşkr ederim avatar için şimdidn hamiş moduna girdim napim

Tşkrler canım benim inşallah saglıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Kizlaaar merhaba
Misafirlerim vardi cok giremedim, girdim bi topige ugradim daha buraya gelemeden bebeler uyandi
Neyse, ozledim sizi.
Ayyy bir bebek haberi
Askkkkk cok sevindim Rabbim kucaginiza nasip etsin sen birak ev isini uyuyabildigin kadar uyu bence stok yap uykuyu

Her sayfayi okuyamadim kizlar, ben,
Detayli temizlik yapamadim misafir gelince mutfak ve gunluk isler ve camasir yika as gun bitiyor.
Bana ve kanepe altlarini ayiklayip toparlamam lazim. Optum sizi.

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ben umutsuz değilim insanız ve mükemmel değiliz elbette karşımıza doğru insan bir gün çıkacaktır da şu an yeni bir hayat kurdum ve işimle mutluyum biraz zamana ihtiyacım var yani şu an başkasının sorumluluğunu almak istemiyorum eş diyeceğim insan benim sorumluluklarımı hafifletmeli - ortak hareket edilmeli yani bi tarafa yüklenmemeli sorumluluk. Ben hayatım boyunca hep başkalarının sorumluluğunu aldığımdan artık biraz kafa dinlemek istiyorum - hayatımdan memnunum şükür. Erkek nazıyla uğraşamam- ben bugüne kadar nazlanmadım kimseye... neyse işte içimi döktüm biraz ama durum bu... arkamda dimdik durabilecek kişiliği sağlam biri isterim ama öyle erkek yok ya karşıma hep çocuk gibi nazlı adamlar çıkıyor onları da ben kaale almıyorum açıkçası...
Videolara gelince, ben yemek yeme anları hariç izlemekte zorlanmıyorum tabii senin gibi hamiş değilim

Son düzenleme:
hoşgeldin canım benim, sen imkan buldukça gel şekerim ben de artık buranın müdavimi oldum yazmasam ya da sizlerin yazılarını okumasam kendimi eksik hissediyorum

hoşgeldin canım benim, sen imkan buldukça gel şekerim ben de artık buranın müdavimi oldum yazmasam ya da sizlerin yazılarını okumasam kendimi eksik hissediyorum

Lily tam cikiyordum, bisey soylemek istedim, evlatlik istemen cok guzel. Esim kabul etse bende gonullu aile olmak istiyorum ama kabul etmiyor
Bende o evlatlik alan yada bekleyenleri okuyorum. By byyy.

valla bende hiç sevmesemde ev işleri benim üzerimde, kendimde güç bulsam birde minişim rahat verse kapı ve mutfak dolapları perdeleri temizlesemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…