- 26 Aralık 2013
- 74
- 14
- 48
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.021
Aynen öyle yapıcam canımevet çok sevinicek ben bide dün hastalancam falan dedim sürpriz olcak onada
Tşkr ederim avatar için şimdidn hamiş moduna girdim napim
Lily tam cikiyordum, bisey soylemek istedim, evlatlik istemen cok guzel. Esim kabul etse bende gonullu aile olmak istiyorum ama kabul etmiyor
Bende o evlatlik alan yada bekleyenleri okuyorum. By byyy.
Aynen öyle yapıcam canımevet çok sevinicek ben bide dün hastalancam falan dedim sürpriz olcak onada
Tşkr ederim avatar için şimdidn hamiş moduna girdim napim
bende yeni üye olarak Allah kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyüttürsün
Kızlar bugün uzun uzun rapor veremiycem heycanıma verin ama evi dip köşe temizledim pırıl pırıl olduardından çarşıya gittim minik sarı patikler aldım minnoşun henüz cinsiyetini bilmediğim için bebişten babasına mektup yazıp patikleri bağlıycam
Yaş pastada aldım yine burda görmüştüm üzerine baba geliyorum yazıcam off heycan bastı keşke biran önce akşam olsa
Yaaaa ne kadar güzel düşünmüşsün ben bile heyecanlandım eşinin tepkisini merak ettim yarın msj ını sabırsızlıkla bekliycemAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende nette görmüştüm pastanın iç kremasını cinsiyete göre pembe yada mavi yapıyorlar herkes o an pasta kesilince öğreniyor cinsiyeti çok hoşuma gitti bu fikir :))))
Canım eşim işten gelir gelmez hastalandınmı diye sordu bende yok hastalanmadım ama çok sancım var kesin hastalancam dedim dedi neyse morali bozuldu üzüldü falan ilk ayımız bişey olmaz üzülme falan dedim
Yemeğimizi yedik sonra çayı koydum tabi söylemek için kendimi zor tutuyorum girdim içeri elimde mektup ve patikler yüzüme şaşkınlıkla bakıp neoluyo dedi ben kendimi tutamadım agladım hamileyim dedim
Baktım gözleri parladı şok oldu aglamaya başladı birlikte bi süre sarılarak ağladık çok duygusal anlardı gerçekten pastamızıda yedik sürprizimi çok beğendi
evin içinde demek baba oluyorum diyip diyip duruyo kendi kendineyarında kan testine gidicez ordanda olumlu sonuç alırsak ailemizle paylaşcaz inşallah bugün bile söylemek için zor tuttum kendimi
Canım eşim işten gelir gelmez hastalandınmı diye sordu bende yok hastalanmadım ama çok sancım var kesin hastalancam dedim dedi neyse morali bozuldu üzüldü falan ilk ayımız bişey olmaz üzülme falan dedim
Yemeğimizi yedik sonra çayı koydum tabi söylemek için kendimi zor tutuyorum girdim içeri elimde mektup ve patikler yüzüme şaşkınlıkla bakıp neoluyo dedi ben kendimi tutamadım agladım hamileyim dedim
Baktım gözleri parladı şok oldu aglamaya başladı birlikte bi süre sarılarak ağladık çok duygusal anlardı gerçekten pastamızıda yedik sürprizimi çok beğendi
evin içinde demek baba oluyorum diyip diyip duruyo kendi kendineyarında kan testine gidicez ordanda olumlu sonuç alırsak ailemizle paylaşcaz inşallah bugün bile söylemek için zor tuttum kendimi
evet ya o videolara bakınca yok artıkdiyor insan... ben de çalışıyorum tamam çabuk dağıtabiliyorum ve eve gidince topluyorum ne yalan söyliyim ama o evler kadar da pis değilim yani...çoğuna bakıyorum hani çalışmıyorlar evdeler ama ev pis diye kendilerini dışarı atıyorlar - dün iki kız kardeşin evini dip köşe temizlediler yani bunlar bi de genç kız. ben en dağınık olduğum zamanda bile bir odaya girer işin bi ucundan başlarım iyi kötü en azından bir kez yapamazsın iki kez yapamazsın sonra mecbur yapıyorsun
mesela dün onları izledikten sonra banyoya baktım benimki ışıl ışıl - fayansları silmedim bu aralar ama küflü de değil hani ya da örümcek bağlamadı
Canım çok güzel olmuş süprizin
Ben 3 hamileğimde odundum herhal direk adamın yüzüne söylerdim oda iyi derdişimdi yazdıkların çok hoşuma gitti
Allah tamamına erdirsin kuçağına aldığın anda böyle çoşkuyla kutlarsınız inşallah
Günaydın ballı yağlı ekmeklerim
dün işim yok diyorum ben de totom yer görmedi resmen
süpur yemek ütü çamaşır derken akşamı ettim
okudum geçmişi aklımda kalanları yazayım
Betül raporun süperkizam biz raporu en ufak ayrıntısına göre sizin için yazıyoruz gaza gelin diye yooosam aynı şeyleri yapıyoruz hemen hemen
............
canım sağol ben ilk üye olduğumdan beri evlat edinme topiğindeyim ayrıca koruyucu aile olmak evliler açısından daha kolay - genelde evlat edinmede erkekler çok sıcak bakmıyorlar erkeklerin mantığı tamamen benim genimden olsun mantığı... kadınlarsa duygusal olarak koruma iç güdüsüyle hareket ediyorlar
yazın için tekrardan teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?