En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Lily tam cikiyordum, bisey soylemek istedim, evlatlik istemen cok guzel. Esim kabul etse bende gonullu aile olmak istiyorum ama kabul etmiyor
Bende o evlatlik alan yada bekleyenleri okuyorum. By byyy.

canım sağol ben ilk üye olduğumdan beri evlat edinme topiğindeyim ayrıca koruyucu aile olmak evliler açısından daha kolay - genelde evlat edinmede erkekler çok sıcak bakmıyorlar erkeklerin mantığı tamamen benim genimden olsun mantığı... kadınlarsa duygusal olarak koruma iç güdüsüyle hareket ediyorlar
yazın için tekrardan teşekkürler

Aynen öyle yapıcam canım evet çok sevinicek ben bide dün hastalancam falan dedim sürpriz olcak onada
Tşkr ederim avatar için şimdidn hamiş moduna girdim napim

bende yeni üye olarak Allah kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyüttürsün

Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Iyi geceler kızlar
Bu sefer rapor vermeye geldim :/ önce mutfaktan başladım dolapların kapaklarını yağçözle sildim,içlerini düzenledim ocağı cifledim,mutfak kapısını aspirinde sildim tezgahı çamaşır suyu ile sildim beyaz eşyaları sildim baharatlıkları temizledim ekmekliği temizledim süpürdüm sildim bulaşık mak.çalıştırdım çıktım :))
Salonu süpürdüm sildim toz aldım,antreyi süpürdüm sildim Çelik kapıyı uzuun uzuun sildim çerçevelerin tozunu aldım,
tuvaleti çamaşır suyu ile yıkadım lav.cifledim çöp kutusunu boşalttım,
banyo lav.cifledim yerlerini sildim havluları değiştirdim banyo dolabını düzenledim Allahım ne çok ıvır zıvır var yaaa :) hepsinizde çok seviyorum ama :))
Yatak odasını süpürdüm sildim toz aldım
Çamaşır yıkandı birazdan asıcam önce oğlumu uyutmam lazım
Herkese iyi geceler

Yaaaa ne kadar güzel düşünmüşsün ben bile heyecanlandım eşinin tepkisini merak ettim yarın msj ını sabırsızlıkla bekliycem Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende nette görmüştüm pastanın iç kremasını cinsiyete göre pembe yada mavi yapıyorlar herkes o an pasta kesilince öğreniyor cinsiyeti çok hoşuma gitti bu fikir :))))

Canım eşim işten gelir gelmez hastalandınmı diye sordu bende yok hastalanmadım ama çok sancım var kesin hastalancam dedim dedi neyse morali bozuldu üzüldü falan ilk ayımız bişey olmaz üzülme falan dedim
Yemeğimizi yedik sonra çayı koydum tabi söylemek için kendimi zor tutuyorum girdim içeri elimde mektup ve patikler yüzüme şaşkınlıkla bakıp neoluyo dedi ben kendimi tutamadım agladım hamileyim dedim
Baktım gözleri parladı şok oldu aglamaya başladı birlikte bi süre sarılarak ağladık çok duygusal anlardı gerçekten pastamızıda yedik sürprizimi çok beğendi
evin içinde demek baba oluyorum diyip diyip duruyo kendi kendine yarında kan testine gidicez ordanda olumlu sonuç alırsak ailemizle paylaşcaz inşallah bugün bile söylemek için zor tuttum kendimi

ayyy ne hoşşş darısı başımaaaa

Canım benim İnan çok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin. Sen boyle anlatınca benim de ilk hamile kalmam geldi aklıma haberi eşime vermem eyyy gidi günler..... ne guzel kutlanmışsınız hiç unutulmaz ilk üç ay kendine ve bebegine cok iyi bakmalısın, çok dikkat et, o verdiğin uzun raporları da kısa kısa ver tamam mı canım

askçımmmm çok sevindim allah tamamına erdirsin sürprizin çok duygulandırdı beniii

bugün 3 saattee dip köşe yapcam tabi 3 saatte bitmez amaaaaaaaa

kesinlikle katılıyorum, çalışan bayanlar biraz hızlı olmak zorundayız koştur koştur gidiyoruz hangi işin neresinden tutsak diye çırpınıyoruz biraz dağınık kalabiliyor ev herşeye yetişemiyoruz robot da değiliz ama pasaklıda değiliz kesinlikle bu kadınlar da sorumluluk yok canım biz böyle bıraksak evi akşam dönene kadar kahrımızdan ölürüz benim ede evimin en kötü hali dağınık olması olur bulaşık bırakmam mutfakta kirli yada wc banyo öyle pislikten gitmez işte tokalarım bi yerde kalmıştır kıyafet dolabım karışmıştır eşim gömleğini atmıştır bi yere en fazla böye şeyler dediğin gibi çok şükür çalışıyoz diye örümcekgillerle uğraşmıyoruz ev hanımlarını öpüyorum kolay gelsin diyorummm çalışan arkadaşlaradaa allaahtan güç kuvvet diliyorum

Günaydın ballı yağlı ekmeklerim
dün işim yok diyorum ben de totom yer görmedi resmen
süpur yemek ütü çamaşır derken akşamı ettim
okudum geçmişi aklımda kalanları yazayım
Betül raporun süper kizam biz raporu en ufak ayrıntısına göre sizin için yazıyoruz gaza gelin diyeyooosam aynı şeyleri yapıyoruz hemen hemen
Lily evlatlık düşünmen çok güzel ama bunu ilerde evlenecegin kişi kabul eder mi:26:
askos suprizin çok güzel olmuşben o suprizi yapsam adam bebekten önce sen bensiz dışarı mı çıktın diye sorardi:18:benim adam odun mu
ama Allahi var her iki hamisligimde de ağladı
Diğer kızlar hepinizi öpüyorum şimdi çıkmam gerek

Canım çok güzel olmuş süprizin
Ben 3 hamileğimde odundum herhal direk adamın yüzüne söylerdim oda iyi derdişimdi yazdıkların çok hoşuma gitti
Allah tamamına erdirsin kuçağına aldığın anda böyle çoşkuyla kutlarsınız inşallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün açık lise sınavım vardı iş falan yapamadım pek sadece bulaşıkları yıkayıp evi toparladım o kadar sabah 1. oturuma girdim saat 2 dede 2. oturumum var bana dua edin

Kızlar sabah doktora gittik kan testi yaptırdık 3 haftayı bitirmişiz 4. Haftayı girmişiz çok şükür rabbime allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin

Canım çok teşekkür ederim dünden beri ağlıyıp duruyorum bugünde kesinleşince iyice tuhaflaştım inşallah sağlıkla atlatırım

senin tempona bebiş hiperaktif olacak... sonra kızma çocuğa bu niye duvarlara tırmanıyo diye :)))

valla bilemedim benim rapor düttürü gibi kalıveriyo :)))

Benim esim, kendi geninden olsun diye degilde, ya cocuga bagirirsam o dengeyi kuramazsam diye korkuyor. İyiligine iyiyim ama kizdimmida cok tersim kendi huyumdan korkuyorum diyor. Kendi cocuguma bagirsam o kadar kotu hissetmem kendimi ama ona bagirdigimda illaki kotu olurum diyor.
Bense koruyucu aileligi cok istiyorum hatta bazen ruyalarima giriyor, ya ailesinin ve akrabalarinin istedigi zaman alma hakki varmis o yuzden korkuyorum ben cok yipranirim ozaman tabi alisirsa cocuklarimda etkilenir. Ordan gelen yavruyu hele hic dusunemiyorum. O dahada kotu olur. Ozellikle 0 -3 yas arasi hevesim var. Bulundugum ildede 100 un ustunde cocuk verilecekmis.

Ask cim anilarimi tazelettin bana

Raporlariniz uzunda olsa kisada olsa icimi aciyo sizinkilerin yaninda benimkiler raporcuk

Dun guya baza ve kanepe altlari duzenlicektim ama ortaligi dagittim tel geldi misfir geliyoruz dedi. Topalandim, servis, kzularim , mutfak, daginiklik topla, cocuk uyut gece bittiiiiii

Simdi kuzulari uyuttum, mutfagi sabahtan toplamistim. Kalan bazq ve kanepe islerine devam. Ben bu yavrularimla 1 saatlik isi 5 saatte anca yapabiliyorum oyalanmiyim by by kisslaaar optum sizi

ask 1 canm tebrik ederim doğum müjdenide burdan alırız inş
bana hamiş ağzınla dua et canm darısı başıma olsun ayağını iyi sürt

bugün saat 14 30 da çıktım yataktan
salonda köşe koltukta yattık da
önce salonu topladım
yatak odasını topladım
misafir odasını topladım
bulaşıkları makinaya dizdim
tezgahı ocağı sildim
klozet lavobo temizledim
evi süpürdüm

yemek ne yapcam bilmiyorum

yemek yapasım yoktu bende hamur yoğurdum
lahmocun harcı hazırladım
bide patatesli harç
yani hem lahmacun hem gözleme yapcam kolay gelsin bana dertsiz başıma dert açıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…