- 8 Aralık 2011
- 45.785
- 166.874
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.041
Kızlar sabah doktora gittik kan testi yaptırdık 3 haftayı bitirmişiz 4. Haftayı girmişiz çok şükür rabbime allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin
Canım çok teşekkür ederim dünden beri ağlıyıp duruyorum bugünde kesinleşince iyice tuhaflaştım inşallah sağlıkla atlatırım
Kızlar sabah doktora gittik kan testi yaptırdık 3 haftayı bitirmişiz 4. Haftayı girmişiz çok şükür rabbime allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin
canım hayırlı olsun bebişinçok sevindim
artık domestos içine düşmek yok aşkcım cünkü artık hamişsin sen
kızlar bu aralar pek giremiyorum..aklım fikrim bebişte ...hamiş olabilir miyim ki diye...ama sanırım deilim
ama kendimi toparlayıp raporlarıma devam edicem öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim vuslatım nerelerdesin yahu özlettin kendiniAskcım hamile misin
Canım benim hayırlı olsunRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Dikkat et kendine canım
Çok saolunkızlar ben bugün hiiiiç iş yapamadım kavaltı yapıp sınava kaçtım sınavdan gelince evi mutfağı topladım düzenledim yoruldum mu ne şimddi de dinleniyom Askcım bebeğin hayırlı olsun canım tebriklerrabbim kucağına alıp büyütmeyi de nasüp eder inş. allahım olmayanlara da biran önce hayırlısıyla nasip eyler inş.
Teşekkür ederim lovelicim siz bebişleri alın sağlıcakla kucağınıza sonrada ben inşallahtebrikler taze anne allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Evet canım resmen mucize ben bide hemen tutucağını hiç düşünmemiştim rabbimin büyüklüğüMaşallah sizeben çok mutlu oluyorum bebek haberi alınca hamileliği çok seviyorum 9ay bir mucize yaşıyorsun Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim vuslatım nerelerdesin yahu özlettin kendini
Canım benim ben de özledim siziKüçük cadıdan sonra iş yapamıyorum gece uyuyunca genelde yapabildiğim kadar yapıyorum, rapor yazacak bir seyim olmuyor Ara da bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum
Artık kimyasal temizlik ürünleri bir kenara atarsın artık canım bebiş solumasın
Kendine, bebişe dikkat et canım
Oyyy yerim o tatlı prensesi ben
Bundan sonra daha dikkatli olcam cnm kimyasallarıda en aza indirmeye çalışcam ama lütfen arada gel olurmu sohbetini özledik
Tamam canım benim sohbete gelirimBenden rapor beklemeyin ama
Aman canım ev işi bahane sohbet şahanemaksat muhabbet edebilmek yani
Canım çok feci sırt ve bel ağrım var onun haricinde şu an bi problem yok bulantılarım henüz başlamadı haftayada doktora gitcem bakalım o ne diycekAynen öyle canımNasıl geçiyor hamişlik canım bulantıların var mı
Canım çok feci sırt ve bel ağrım var onun haricinde şu an bi problem yok bulantılarım henüz başlamadı haftayada doktora gitcem bakalım o ne diycek
Aman dikkat, iş mi yapıyorsun yoksa sen halaİlk aylar ve son aylar önemli tatlım yorma kendini sakın, yat dinlen
Canım 3 gün oldu hamile olduğumu öğreneli daha öncesinde temizlik falan yaptım belki ondan olabilir ama bundan sonra dikkat etcem
Senin adamın tepkisi de süper ama canımCanım çok güzel olmuş süprizin
Ben 3 hamileğimde odundum herhal direk adamın yüzüne söylerdim oda iyi derdişimdi yazdıkların çok hoşuma gitti
Allah tamamına erdirsin kuçağına aldığın anda böyle çoşkuyla kutlarsınız inşallah
Eneeem doguruyon ya sen askosumKızlar sabah doktora gittik kan testi yaptırdık 3 haftayı bitirmişiz 4. Haftayı girmişiz çok şükür rabbime allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin
Dün bebisi gördük betusum aynı benim kızsenin tempona bebiş hiperaktif olacak... sonra kızma çocuğa bu niye duvarlara tırmanıyo diye :)))
valla bilemedim benim rapor düttürü gibi kalıveriyo :)))
sen bize diyosun ama iki guccuk bebeyle misafir agirliyon ikramlik hazirliyon helal olsunAsk cim anilarimi tazelettin bana
Raporlariniz uzunda olsa kisada olsa icimi aciyo sizinkilerin yaninda benimkiler raporcuk
Dun guya baza ve kanepe altlari duzenlicektim ama ortaligi dagittim tel geldi misfir geliyoruz dedi. Topalandim, servis, kzularim , mutfak, daginiklik topla, cocuk uyut gece bittiiiiii
Simdi kuzulari uyuttum, mutfagi sabahtan toplamistim. Kalan bazq ve kanepe islerine devam. Ben bu yavrularimla 1 saatlik isi 5 saatte anca yapabiliyorumoyalanmiyim by by kisslaaar optum sizi
Harbi başına dert aciyosun onları yapacağına iki tas çorba yapaydin daha kolay olurdu canımyemek yapasım yoktu bende hamur yoğurdum
lahmocun harcı hazırladım
bide patatesli harç
yani hem lahmacun hem gözleme yapcam kolay gelsin bana dertsiz başıma dert açıom
Amin inşallahkızlar ben bugün hiiiiç iş yapamadım kavaltı yapıp sınava kaçtım sınavdan gelince evi mutfağı topladım düzenledim yoruldum mu ne şimddi de dinleniyom Askcım bebeğin hayırlı olsun canım tebriklerrabbim kucağına alıp büyütmeyi de nasüp eder inş. allahım olmayanlara da biran önce hayırlısıyla nasip eyler inş.
Sıkma canım kendini istediğin zaman gelcanım hayırlı olsun bebişinçok sevindim
artık domestos içine düşmek yok aşkcım cünkü artık hamişsin sen
kızlar bu aralar pek giremiyorum..aklım fikrim bebişte ...hamiş olabilir miyim ki diye...ama sanırım deilim
ama kendimi toparlayıp raporlarıma devam edicem öpüyorum hepinizi
Kurabiyem sen ikinciyi düşünmüyormusun:26:Maşallah sizeben çok mutlu oluyorum bebek haberi alınca hamileliği çok seviyorum 9ay bir mucize yaşıyorsun Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aşk olsun vuslatim sen bilmiyomusun rapor falan bahane asıl önemli olan arkadasligimizCanım benim ben de özledim siziKüçük cadıdan sonra iş yapamıyorum gece uyuyunca genelde yapabildiğim kadar yapıyorum, rapor yazacak bir seyim olmuyor Ara da bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum
Artık kimyasal temizlik ürünleri bir kenara atarsın artık canım bebiş solumasın
Kendine, bebişe dikkat et canım
Kız askos hani hamislik cetveliAman canım ev işi bahane sohbet şahanemaksat muhabbet edebilmek yani
Saol azim he ya az kaldı doğurmama 8 aycıkkSenin adamın tepkisi de süper ama canım
Eneeem doguruyon ya sen askosumaz kalmış Allah tamamina erdirsin
Dün bebisi gördük betusum aynı benim kızhuyu benzemesin
sen bize diyosun ama iki guccuk bebeyle misafir agirliyon ikramlik hazirliyon helal olsun
Harbi başına dert aciyosun onları yapacağına iki tas çorba yapaydin daha kolay olurdu canım
Amin inşallah
Sıkma canım kendini istediğin zaman gel
en kısa zamanda Allahım size de nasip etsin
Kurabiyem sen ikinciyi düşünmüyormusun:26:
Aşk olsun vuslatim sen bilmiyomusun rapor falan bahane asıl önemli olan arkadasligimizher zaman bekleriz
Kız askos hani hamislik cetveli
Bileydim 3. Şimdi yapar buralardan bişeyler kapardımSenin adamın tepkisi de süper ama canım
Eneeem doguruyon ya sen askosumaz kalmış Allah tamamina erdirsin
Dün bebisi gördük betusum aynı benim kızhuyu benzemesin
sen bize diyosun ama iki guccuk bebeyle misafir agirliyon ikramlik hazirliyon helal olsun
Harbi başına dert aciyosun onları yapacağına iki tas çorba yapaydin daha kolay olurdu canım
Amin inşallah
Sıkma canım kendini istediğin zaman gel
en kısa zamanda Allahım size de nasip etsin
Kurabiyem sen ikinciyi düşünmüyormusun:26:
Aşk olsun vuslatim sen bilmiyomusun rapor falan bahane asıl önemli olan arkadasligimizher zaman bekleriz
Kız askos hani hamislik cetveli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?