En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben direk cam rafı çıkarıp yıkayıp silip takiyorum buzdolabına

Betül kız Allah seni ne etmeye

bayanlar hazır aklımdayken bir şey sorcam tecrübelilere :) benim evimde mutfakta gider var su gideri hemen mutfağın ortasında yerler fayans yıkanır diye koymuşlar heralde koku yapıyo ara sır bende orayı açtım poşet tıktım.. bu defa daha fazla yaptı koku.. ne yapcam nasıl başederim? işten eve gidiyorum mutfakta ağır bi koku iki gündür böylee??

Askitom profili düzenle-bebeginizin tahmini doğum tarihi
Bu kısmı gün-ay-yil olarak yazacaksin
ayrac olarak - bunu kullan
tek rakamın önüne 0 artır
Tanemim, ya ben eski nicke alıştım
benim hamilelik testimi heruf yaptiydi sen yapamazsin deyipyani bizde tersine olarak müjdeli haberi heruf verdiydi bana

Canım çok şık gider kapakları var onlardan kullana bilirsin

Buda güzel olmuş aziim ama beniki iyi deyip totsunu dönüp yatardı ruh yok adamda süpriz gibi bişeyde yapsam yine aynı tepkiyi verirdi fark eden bişey olmazdı

Ha bu arada dün bakuye gittik
eşimin arkadaşının bebeğini görmeye
gece 3te geldik eve yağmur da yagiyordu
Neyse doktora da gittik benim küçük yaramaz büyümüş kocaman olmuş teyzeleri çok şükür her şeyi normal
aynı azerine benziyo
tombul yanaklı bi şey

Bari dogurdugunda tepki vermismiydi

Yok canım hiç bir tepki yok hata oğlumun doğumunu hiç unutmuyorum sabah sancım vardı sakın bir yere kaybolma dedim tamam dedi bende o sancıyla evin altından girdim üstünden çıktım her yeri temizledim çamaşırlarımı yıkadım öğlen aradım nerdesin dedim gayet sakin elazığ dayım dedieee ben doğuryorum dedim hemen geliyorum dedi ben büttün işi bitirdim akşam 6 oldu çıktı geldi ütümümü yapmaya çalışıyorum sançı geliyor oturuyorum yapamıyorum sançı gidincede kalkıp ütüye devam ediyorum maksat geldiğimde rahat edebilmek yanı 2 3 gün kimseye yük olmıyayım diye uğraşıyorum sevgili odunum çıkıp gelmiş ben bir yanda ütü yapıp sancı cekiyorum döndü bana eee beni koştura koştura getirdin hani ne doğumu dedi bana inanmıyor koşkoştura dediği öğlen dedim akşam geldineyse hemen hastaneye gittik ben doğuma girdim yarım saat sonra doğum oldu al sanadoğum dedim biraz utandı tabi ben ne bileyim sen öyle ütü yapınca ufaktan bir sancı zannetim deditabi doğum sonrası ufak bir çiçek bile gedirmedi bende yani belediye bahcesinden ot toplayıp getirsen kabulumdu deyip başına kalkıyorum
Bir başka günde 3. Doğumu anlatayım traji komik bir olay oda

Son düzenleme:

çok güldüm yaa... efser sen çok kıymetli bi annesin o zman..

çok güldüm yaa... efser sen çok kıymetli bi annesin o zman..

Bazen arda hatıratırım böyle yaptın diye o da sen öyle rahat davanınca bende bişey yok zannetim beni gıçık olayım diye çağırdın zannetim der bende zaten sana gıçık oldum doğum sancım tutu bileydim ortalığı yıkar gecerdim sen inanasın diye
Sağol canım rabbim sizlerede tatdırır çoçuğu kuçağıma aldığım zaman odun babalarında bir parca deyip unutuyor insan

amin inşallah.. çok saygı duyuyorum annelere..cennet yeriniz cennettt

Anne olunca annene başka bakıyorsu nasıl bir sevgi bağı olduğunu neden kızdığını endişelerini anlıyorsun

evet kesinlikle ben düğün günümde anneme sarıldım ağlaım da ağladım.. noldu diyo yeter kızım diye ..ayrılıyorum diye sandı.. ama onun ouğraşlarını acısını emeğini herşeyini bi an hisseetim.. anne olunca nasıl anlarım düşünemiyorum bile... onu çok özledimmm

Ayyy o gider kapaklari cok guzelmis

Efser cok guldurdun beni.

Benimki cok sukur birazda cocugmuz olmadi acaba olmayacakmi diye korkmustuk heralde o yuzden haberi, hamileleigi ve dogumla cok ilgilendi tabi arasira inadi tutar beni uyuz eder canisagolasica adam.

Azerin su coklu alintiyi nasil yapiyorsun bilemedimki ben yada benim pc de mi olmuyor

Ben mutfak dolaplarina yukaridaki raflara birsey sermiyorum yerlestirdiklerimi kurulayip yerlestiririm.
Asagidaki raglara ve buzdolabina. O dantel gibi olan beyaz ortuler varya onlardan seriyorum, ayyyy cokmu kokos oldu acep

Oyyy yerim ben onu azim güzel bi oğlun olcak desene

Yapmaya çalışıyım azim bi belki yapabilirim

aa evet bu çok hoştu.. sipariş verdim 3 tane mutfak banyo bide girişte var bitane bizim... çok teşekkürler.. hemde nazar boncuğu koymuş oldum:13:Eki Görüntüle 919547

Bende banyomun giderinde kullanıyorum bundan çok şık duruyo hatta kayınvalidem görüp çok beğenmişti burdan alıp memlekete götürdü bi kaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…