- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.061
Ben direk cam rafı çıkarıp yıkayıp silip takiyorum buzdolabınaŞekerim o kadar işten sonra spora gerek kalmıyor kiyeterince pestilin çıkmış oluyor zaten
ben de mutfak dolaplarını ve buzdolabını elden geçirmek konusunda niyetliyim bu hafta sonu. Zaten mutfak dolaplarının hep 1. raflarını kullanıyorum diğerleri yuksek ya ulaşamıyorum ama tozunu alırım yine de...hem zaten çok eşyam yok mutfak da büyük olunca 1. raflara yayıyorum herşeyibi de şu ince plastik örtü gibi renkli rulolar var ya onlardan kesip koyuyorum kızlar siz de kullanıyor musunuz?
oooo hayırlı olsuun... ne güzel ne güzel kalabalıklaşıyoruz :))
ben eşeysiz üremek istiyorum... bölünerek çoğalabilsek keşke... ben bu erkek milletiyle anlaşamıyorum....iki günde ya o beni boğar ya ben onu....
bayanlar hazır aklımdayken bir şey sorcam tecrübelilere :) benim evimde mutfakta gider var su gideri hemen mutfağın ortasında yerler fayans yıkanır diye koymuşlar heralde koku yapıyo ara sır bende orayı açtım poşet tıktım.. bu defa daha fazla yaptı koku.. ne yapcam nasıl başederim? işten eve gidiyorum mutfakta ağır bi koku iki gündür böylee??
Askitom profili düzenle-bebeginizin tahmini doğum tarihi
Bu kısmı gün-ay-yil olarak yazacaksin
ayrac olarak - bunu kullan
tek rakamın önüne 0 artır
Tanemim, ya ben eski nicke alıştım
benim hamilelik testimi heruf yaptiydi sen yapamazsin deyipyani bizde tersine olarak müjdeli haberi heruf verdiydi bana
Buda güzel olmuş aziimama beniki iyi deyip totsunu dönüp yatardı ruh yok adamda süpriz gibi bişeyde yapsam yine aynı tepkiyi verirdi fark eden bişey olmazdı
Ha bu arada dün bakuye gittik
eşimin arkadaşının bebeğini görmeye
gece 3te geldik eve yağmur da yagiyordu
Neyse doktora da gittik benim küçük yaramaz büyümüş kocaman olmuş teyzeleri çok şükür her şeyi normal
aynı azerine benziyo
tombul yanaklı bi şey
Canım çok şık gider kapakları var onlardan kullana bilirsin
bi bakayım bugün iş çıkışı bulabilirsem alıyım.. teşekkürler canım
Bari dogurdugunda tepki vermismiydi
Yok canım hiç bir tepki yokhata oğlumun doğumunu hiç unutmuyorum sabah sancım vardı sakın bir yere kaybolma dedim tamam dedi bende o sancıyla evin altından girdim üstünden çıktım her yeri temizledim çamaşırlarımı yıkadım öğlen aradım nerdesin dedim gayet sakin elazığ dayım dedi eee ben doğuryorum dedim hemen geliyorum dedi ben büttün işi bitirdim akşam 6 oldu çıktı geldi ütümümü yapmaya çalışıyorum sançı geliyor oturuyorum yapamıyorum sançı gidincede kalkıp ütüye devam ediyorum maksat geldiğimde rahat edebilmek yanı 2 3 gün kimseye yük olmıyayım diye uğraşıyorum sevgili odunum çıkıp gelmiş ben bir yanda ütü yapıp sancı cekiyorum döndü bana eee beni koştura koştura getirdin hani ne doğumu dedi bana inanmıyor koşkoştura dediği öğlen dedim akşam geldi neyse hemen hastaneye gittik ben doğuma girdim yarım saat sonra doğum oldu al sanadoğum dedim biraz utandı tabi ben ne bileyim sen öyle ütü yapınca ufaktan bir sancı zannetim dedi tabi doğum sonrası ufak bir çiçek bile gedirmedi bende yani belediye bahcesinden ot toplayıp getirsen kabulumdu deyip başına kalkıyorum
Bir başka günde 3. Doğumu anladayım traji komik bir olay oda
çok güldüm yaa... efser sen çok kıymetli bi annesin o zman..
amin inşallah.. çok saygı duyuyorum annelere..cennet yeriniz cennetttBazen arda hatıratırım böyle yaptın diyeo da sen öyle rahat davanınca bende bişey yok zannetim beni gıçık olayım diye çağırdın zannetim der bende zaten sana gıçık oldum doğum sancım tutu bileydim ortalığı yıkar gecerdim sen inanasın diye
Sağol canım rabbim sizlerede tatdırırçoçuğu kuçağıma aldığım zaman odun babalarında bir parca deyip unutuyor insan
amin inşallah.. çok saygı duyuyorum annelere..cennet yeriniz cennettt
Anne olunca annene başka bakıyorsu nasıl bir sevgi bağı olduğunu neden kızdığını endişelerini anlıyorsun
Oyyy yerim ben onu azim güzel bi oğlun olcak deseneHa bu arada dün bakuye gittik
eşimin arkadaşının bebeğini görmeye
gece 3te geldik eve yağmur da yagiyordu
Neyse doktora da gittik benim küçük yaramaz büyümüş kocaman olmuş teyzeleri çok şükür her şeyi normal
aynı azerine benziyo
tombul yanaklı bi şey
Yapmaya çalışıyım azim bi belki yapabilirimAskitom profili düzenle-bebeginizin tahmini doğum tarihi
Bu kısmı gün-ay-yil olarak yazacaksin
ayrac olarak - bunu kullan
tek rakamın önüne 0 artır
Tanemim, ya ben eski nicke alıştım
benim hamilelik testimi heruf yaptiydi sen yapamazsin deyipyani bizde tersine olarak müjdeli haberi heruf verdiydi bana
aa evet bu çok hoştu.. sipariş verdim 3 tane mutfak banyo bide girişte var bitane bizim... çok teşekkürler.. hemde nazar boncuğu koymuş oldum:13:Eki Görüntüle 919547
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?