- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.081
Yok canım hiç bir tepki yokhata oğlumun doğumunu hiç unutmuyorum sabah sancım vardı sakın bir yere kaybolma dedim tamam dedi bende o sancıyla evin altından girdim üstünden çıktım her yeri temizledim çamaşırlarımı yıkadım öğlen aradım nerdesin dedim gayet sakin elazığ dayım dedi eee ben doğuryorum dedim hemen geliyorum dedi ben büttün işi bitirdim akşam 6 oldu çıktı geldi ütümümü yapmaya çalışıyorum sançı geliyor oturuyorum yapamıyorum sançı gidincede kalkıp ütüye devam ediyorum maksat geldiğimde rahat edebilmek yanı 2 3 gün kimseye yük olmıyayım diye uğraşıyorum sevgili odunum çıkıp gelmiş ben bir yanda ütü yapıp sancı cekiyorum döndü bana eee beni koştura koştura getirdin hani ne doğumu dedi bana inanmıyor koşkoştura dediği öğlen dedim akşam geldi neyse hemen hastaneye gittik ben doğuma girdim yarım saat sonra doğum oldu al sanadoğum dedim biraz utandı tabi ben ne bileyim sen öyle ütü yapınca ufaktan bir sancı zannetim dedi tabi doğum sonrası ufak bir çiçek bile gedirmedi bende yani belediye bahcesinden ot toplayıp getirsen kabulumdu deyip başına kalkıyorum
Bir başka günde 3. Doğumu anlatayım traji komik bir olay oda
canım hikayesni okudum birazda güldüm :)
erkekler kadınlar kadar hassa değil pek önemsemiyorlar bence benim eşimde doğumumda işinden dolayı yanımda değildi gerçi ben akşam değil sabah yaptım doğumu o zaman gelmiş dışarıda beklmeiş ama gayette sakindi yani annemler falan ağlamaktan şişmiş yazık
geliyor benimkiler netten aldım bugün gelsinde takayım bende.. :)Bende banyomun giderinde kullanıyorum bundan çok şık duruyo hatta kayınvalidem görüp çok beğenmişti burdan alıp memlekete götürdü bi kaç tane
Ayyy o gider kapaklari cok guzelmis
Efser cok guldurdun beni.
Benimki cok sukur birazda cocugmuz olmadi acaba olmayacakmi diye korkmustuk heralde o yuzden haberi, hamileleigi ve dogumla cok ilgilendi tabi arasira inadi tutar beni uyuz eder canisagolasica adam.
Azerin su coklu alintiyi nasil yapiyorsun bilemedimki ben yada benim pc de mi olmuyor
Ben mutfak dolaplarina yukaridaki raflara birsey sermiyorum yerlestirdiklerimi kurulayip yerlestiririm.
Asagidaki raglara ve buzdolabina. O dantel gibi olan beyaz ortuler varya onlardan seriyorum, ayyyy cokmu kokos oldu acep
Canım Bencede yorma kendini benim tam 3.ayım biterken kanamam olmuştu çok çooook kötü birşey.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Oy oy yılbaşı ağacın da var demek :124: süsle de gözümüz gönlümüz açılsın foto da beklioz
bu arada yoğurttan çökelek olmaz da süzme yoğurt olur canımYakın olsaydık sana yoğurt keselerimden birini verirdim, hani evden onu bile getirdim
Canım benim çok dikkat et kendine de bebişine de
Maşallahkayınvaliden de gelecekmiş çok seviniyorum böyle kayınvalidelerle ilgili duyumlar alınca... Çünkü kkda o kadar çok hikaye okuyorum etrafımdan o kadar şey duyuyorum ki artık kayınvalidelere yönelik bir antipati oluşmaya başlamıştı ama güzel örnekler de insanın hoşuna gidiyor Ayrıca ev işi raporu vereceksin sonuçta ha sen yapmışsın ha kayınvaliden
Saol azim he ya az kaldı doğurmama 8 aycıkk
Ya şu hamilelik cetvelini yapamadım azim beceriksizmiyim neyim ben
alıntıyla cevapla yazısının yanında ekran artı varya alıntılamak istediğin mesajda ona tıklıyorsun oluyor
Aşk olsun vuslatim sen bilmiyomusun rapor falan bahane asıl önemli olan arkadasligimizher zaman bekleriz
peki hamınlar aranızda hamilelerde var :))
hamileliğinizin ilk zamanlarında nasıl yaptınız işleri
ben bişey yapamıyorumtek care
anca oturduğum oda mutfak topluyorum bide yalandan süpürge tamam
ama bunları bile yapınca 40 gün 40 gece çalışmış gibi olluyorum.. enerjim yok hiç..
siz nasıl başettiniz temizlik yapmadan da olmuyor
canım gözün aydın bebeğin hayırlı bir evlat olur inşallah
3. çocuk mu olacak senin ki
Ask çım yazdım ama tekrar yazıyım hayırlı olsun canım İnan cok sevindim Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?