En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

canım hikayesni okudum birazda güldüm :)
erkekler kadınlar kadar hassa değil pek önemsemiyorlar bence benim eşimde doğumumda işinden dolayı yanımda değildi gerçi ben akşam değil sabah yaptım doğumu o zaman gelmiş dışarıda beklmeiş ama gayette sakindi yani annemler falan ağlamaktan şişmiş yazık

ben bugün oturma odamı topladım süpürdüm sildim yatak odamı sadece topladım süpürmedim bulaşıkları yıkadım tezgahı fırını sildim mutfağı süpürdüm yerleri sildim antreyi süpürdüm yerleri ve dış kapıyı sildim yemeğimi yaptım şimdilik oturdum
aslında wc kaldı ovulacak ama regl olmuşum biraz belim falan ağrıyo onu biraz dinlenip ondan sonra ovucam sizlere kolay gelsin kızlar öpüyorum hepinizi

Evet canım bazları gercekten işlenmemiş ham odun yani ne yapalım başka kötü huyları olmasında buna da razıyız artık başa kalka kalka arda bir gazete kağırdına sarılı çiçek geliyor

alıntıyla cevapla yazısının yanında ekran artı varya alıntılamak istediğin mesajda ona tıklıyorsun oluyor

Canım Bencede yorma kendini benim tam 3.ayım biterken kanamam olmuştu çok çooook kötü birşey.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

aminn cnm inş.. çok haklısın belli olmuyo nezaman ne olacağı rabbim o acıyı yaşatmasın kimseye.
çok saol tavsiye için

çok saol cnm. ewt haklısın genelde sorun yaşanıyor kayınvalidelerle ama benim kv çok ii annemden daha ii anlaşırız onunla,
rabbim inş bozmaz. ve aynen benimki gibi kv nasip eder sana

Ben gevezelikten yaptigim isleri unutmusum

Kahvalti hazirladim, yedik, mutfagi toparladim.
Dun gardrop, kanepe ve baza altlari toplicaktimya bitti cok sukur,
Bugun nevresim ve yorganlarim cigrindan cikmisti onlari adam etmeye calisiyorum, nevresimler kucuk yorganlar buyuk uffff cik isin icinden.
Neyse cocuk salliyorum, uyurlarsa birazda dikecegim nevresim var.. bu arada yastik icini bosaltmistimya didikleme isi hala bitmedi ne gicik bi is o oyle yaa, yarim isler muduruyum remen her yer yarim i kayniyo
Sizde de oluyomu a su kucucuk evde aksama kadar oyle cok sey kaybediyorumki bunadimmi ne....
Bide cocuklar yerlerini degistiriyo , deli dana gibi dolan dur evin icinde, bacaklarima karasular iniyo ama ortada bisey yok

Azeriiin bu arada yakinda sende iki guccuk bebe sahibi olcan , valla uykununda, gezmeninde, ev isininde tadini cikar yoksa hangi bebeye kosucani sasircan zaten
Benimkilerin kavgasindan bazen zorunlu isleri yapamiyorum

peki hamınlar aranızda hamilelerde var :))
hamileliğinizin ilk zamanlarında nasıl yaptınız işleri
ben bişey yapamıyorum
anca oturduğum oda mutfak topluyorum bide yalandan süpürge tamam
ama bunları bile yapınca 40 gün 40 gece çalışmış gibi olluyorum.. enerjim yok hiç..
siz nasıl başettiniz temizlik yapmadan da olmuyor

Ben basindan beri sorunlu bi hamilelik geciriyorum,cogu zaman isler kaldi oyle,ve esim cok yardim etti sagolsun.tek care esinden yardim alacaksin,yada ailem yakinindaysa onlardan.ev isi kacmiyor ya,bebek ve saglik en onemlisi...

merhaba hanımlar aylardır topiğe girmiyordum zaten makbule değer birsey yapamıyordum malüm hamilelik am simdi büyük temizliğe başladım biryanda da doğuma az kaldı çünkü ama çok yavaşım nasıl yetiştiricem bilmiyorum sonra burası aklıma geldi yazarsam teşvik olurum diye düşündüm bugün yaptıklarım yemek odamı temizledim dantellerini önceden ütülemiştim toz alıp sevdim bebişin yorgan battaniye gibi şeylerini ütüledim huncuna yerleştirdim daha mutfağı toparlayıp çamaşır asmam lazım herkese kolay gelsinnn

İyi geceler hatunlar kaç gundur doğru dürürst rapor veremedim yarın için iyi bir rapor vereceğim diye yazacaktım ama bu saatte oldu daha yeni yatıyorum kızım olduğu gibi midesinde ne varsa odalarındaki halının üstüne boşalttı kibu saate kadar kusmuk temizledim bazasının yanları battı, battaniyeyi attım makineye Offf halıyı sildim kaldırdım yarın yıkamaya vercem yerleri sildim gece gece...

Günaydı hanımlar
Nasılsınız bnde bu topige katılmak istiyorum
75 m2 bi ewim war ama bir türlü bitmiyor işim bana abartıyosun diyolar ama gerçekten bitmiyo
Bndde bunu düzensiz olarak yapmaya baglıyorum
Hergün 4 saat temizlil yapıyorum
Bir kızım var 17 aylık heran peşimde
Ütü yaparken mutfaktaykn ewi süpürürken bile sapı tutacak
:)))
Ama yinede basımın tacı o ayrı
Bazende öle bılıyorum ki gündüz yatıyom dizi film aksama doru bi kalkıyom bı hışımla temizliyom ewimi
:))))) yalan solemim yani
Herseyi bi düzene koymak güsel olacak bnce
??????
Bugün büyük bi temizlik war
Duwarlarımı bile silecem ki erkwn kalktım
Azerinn senin yazılarını takip ediytum cok faydalı bilgiler özellikle 30 dk ewini temiz göster yazısı tam bana göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…