- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.101
Canım lilycim çok teşekkür ederim evet kaç gündür değişik duygular içerisindeyiz bi an oluyo eşimle oturup aglıyoruzMerhabalarrrr sevgili titiz, mis kokulu, kimi hamiş kimi çalışan temizlik gurularıııı
Hepinize güzel, mutlu, sağlıklı, huzurlu bir hafta dilerim.
Maşallahepey lak lak etmişsiniz hafta sonu oku oku bitiremedim
Şimdi bi yandan okuyup bir yandan da önümdeki müsveddeye aldığım notlarımı yazayımSırası karışık olabilir idare ediverin canlarım
Sardunyam, öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim güzel duana da amin diyorum benim de hep dileğim kayınvalidemle öyle iyi anlaşayım ki yeri gelsin annemden bile önce onu arayabileyim öyle isterim yani hele ki yakın oturuyorsak bi de... o yüzden öyle içten amin dedim ki sağolasın
Yasemincim, canım evlat edinme konusunda eşin farklı düşünüyor tamam bi yandan onu sahiplenirken bir yandan da bağırıp çağırmak istemez hassas düşünmüş ama bence yuvadan alınan çocuk-doğurduğun/kendi geninden olan çocuk arasında bir fark yok yani fark olmamalı, ikisi ayrı tutulmamalı. Zaten kendi evladından tek farkı onu başka bir kadının doğurması oluyor ama büyüten sensin, emek veren sensin, kişiliğini yapılandıran sensin. O da senin öz evladın oluyor - eğer farklı davranırsan onu ayırmış, benimsememiş oluyorsun gibi bir şey olur bilmem doğru anlatabildim mi? tam doğru kelimeleri de bulamadım sanırım yani bi nevi ayrımcılık yapılmamalı demek istiyorum. Eğer çok istiyorsan eşinle oturup konuşursun, bununla ilgili sosyal hizmetlerdeki görevlilerle görüşüp bilgi de alabilirsinkoruyucu aile olmakta dediğin gibi biyolojik ailenin çocuğu tekrar geri alma durumu var ama 0-3 yaşta daha az bi olasılık bu - aile ne evlat edinilmek için izin veriyor ne de çocuğu alıyor bu durumda da olan çocuğa oluyor. Hem bu korkularını içinde yaşayarak acaba demektense acizane tavsiyem, bir uzmanla görüşüp fikir almalısın doğru yönlendirmeyi onlar elbet yapacaktır.
Azerinim canım benim - ben evlat edinmeyi ileride düşünüyorum şimdi bekarken çok zor yani hem sıra zor gelir hem de 30umdan önce zaten başvuramıyorum - evlendikten sonra çocuğum olsa da olmasa da istiyorum eşim ne der bilmiyorum ama zaten bu tür konular baştan konuşulur yani ben biraz garanticiyimdir direkt konuşurum
Bebişinin de sağlıklı olmasına ve kızına benzemesine sevindim, ne mutlu ikiz gibi büyütürsün iştehem kızın o kadar güzel ki eminim oğluşun da yakışıklı olacaktır
Bu arada raf örtüsü dediğim buzdolabı için değil normal mutfak dolapları içindibuzdolabı raflarını ben de çıkarıp yıkayıp kurulayıp öyle yerleştiriyorum yerine
Areser, canım kızına çok geçmiş olsun kıyamam yaaaa, üşütmüş mü, ilaç verdin mi?
Efser, kocana hiç şaşırmadım :)) benim kafamdaki tipik erkek modeliyani ne bileyim "erkekler odundur" lafına çok inanırım anlattıkların da bunu doğrular nitelikte. Bence bir erkeğin odun olması romantik olması değil de önemli olan kişilikli olması - eşim dediğinde gerçekten hissederek demek - Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla sıhhatle inşallah... gerisi teferruat
Tolganınprensesi, canım dediğin gibi videolardaki kadar örümcekgillerden değiliz valla evimde öyle bişey bulamazsınızama bende alışkanlık yaptı her akşam izliyorum gerçi dün gece halim kalmadı ayrı mevzu.. ama canım sıkıldıkça açıp izliyorum tv izlemiyorum onu izliyorum valla
Aşkcığım, senin yorumu en sona bıraktım çok duygulandım ben de okurken - Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah evladınızı da hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, mutluluğunuz perçinlenir. Eşinle duygusal ama çok hoş anlar yaşamışsınız anladığım kadarıyla o da en az senin kadar garip duygular içinde baksana, ben baba oluyorum diye kendi kendine söyleniyormuşbu arada sen de hemen hamilelik takvimi yap
Royem, sopranos, fatihpepe, loveli, zeraseba, chocolatechips... ve ismini yazmadığım herkes... nasılsınız? hepinizin güzel raporlarını okudum maşallahyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada dikkatimi çekti son 2 gündür yazanların hepsinin hamilelik takvimi var maşallah topiğimiz ev işi kadar hamiş kızlar topluluğuna da döndü hepinize sağlıklı doğumlar inşallah...
Notlarım bu kadar, sıra hafta sonu raporumda...
Hepinize sevgiler...
kız ne diye ağlıyorsunuzCanım lilycim çok teşekkür ederim evet kaç gündür değişik duygular içerisindeyiz bi an oluyo eşimle oturup aglıyoruzben sürekli bebişle konuşuyorum deli gibi benim herifte gidip gelip bebişi seviyo O rabbimin mucizesi resmen darısı senin başına inşallah
kız ne diye ağlıyorsunuzeşin de çok duygusal anlaşılan...
Onlar ailecek duygusallar bacım kaynanama söyledik agladı görümceme söyledik agladı küçük kaynım var 12 yasında o bile ağladıbenim hormonlar tavan yapmış zaten ağlıycak yer arıyorum resmen
kolay gelsin canım baya yorulmuşsunGelelim benim raporuma...
Valla kızlar o kadar yorulmuşum ki bir aylık temizliği bir güne sığdırdım sanırımher tarafım ağrıyor gece 1:30da yattım
Şimdi Cuma günü, klozeti çamaşır suyuyla dezenfekte ettim, ortalığı toparladım yemek yaptım hepsi bu...
Cumartesi - oturma odamın balkonunu yıkayayım dedim demez olaydım su gitmiyor üstelik meyil ters yönde - su diğer köşede birikiyorbunu yeni öğrendim çünkü normalde viledayla siliyordum ama balkonu kullanmadığımdan ne zamandır ne yıkadım ne sildim önce asprinli suyla demirlerini, mermerini, iç kısımdaki fayanslarını sildim - odamın camının biri balkona bakıyor onun da mermerini sildim camı dıştan sildim balkonu süpürdüm sonra suyu boca ettim ama gitmedi ben de mecbur eve girdim.
Akşam üstü tekrar işe koyuldum :) baktım suyu gitmiş ben de o gider kapağını çıkardım vileda kovasıyla su taşıya taşıya yıkadım
Mutfağı toparladım, bulaşıkları yıkadım yiyecek birşeyler hazırladım ne zamandır evde çay yapmıyordum çaydanlığımı yıkadım çayımı demledim oturdum
Koyu renklileri yıkamaya attım gece- sabah astım
Pazar ise canım çıktı günü ful temizlikle geçirdim
kahvaltıdan sonra, ortalığı topladım süpürge açtım oturma odasını süpürdüm sildim - radyatörü sildim camını sildim iç dış mermerlerinin tozunu aldım, havalansın diye açtım camı - sonra asprinli suyla halıyı sildim
kanepeyi süpürdüm örtüsünü serdim diğerinin örtüsünü daha önce sermiştim onu da çırpıp tekrar serdim
sonra odamının 2 camı ve radyatörünün tozu alındı camları silindi - mermerleri falan da tabii... yerler silindi bazanın deri kısmının tozunu aldım yatağı eski yerine çektim yerini sildim halısını serdim çamaşırlar serildi
banyonun holün küçük odanın radyatörleri silindi - küçük odanın camı silindi gardırobun 2 rafının ve dışının tozunu aldım
hol süpürülüp silindi
akşam bi makine daha çalıştı havlular ve açık renkliler anca dün yıkanabildiler onları astım
yatağımın üstündeki çamaşırları katladım bir kısmını yerleştirdim bir kısmı kaldı gardıobu iyice temizleyip öyle yerleştireceğim
mutfağın radyatörü silindi - camını, balkon kapısını içten sildim oturma odasınınkini de silmiştim iç dış silindi tabii o malum yıkanmıştı zaten
bir gün önceden yıkanan bulaşıklar yerleştirildi yenileri yıkandı ocağı silmeye çalıştım ama bulaşık deterjanım bittiği için birkaç parça bulaşığım kaldı ocağın da tellerini yıkadım ama ocak gözlerini de yıkamam lazım bi de tam istediğim gibi temizleyemedim mutfağı buzdolabı falan silinecek onu da akşam yapacağım iş falan kalmıyor
artık 1 ay iş yapmasam ev kirlenmez
bu arada camları yetişebildiğim kadar sildim bende düşme korkusu var o yüzden tabureye çıkamıyorum yani evdeyken sorun değil de cam silerken aşağı düşme korkum var o yüzden kolum eriştiği kadarıyla dışını sildim iç kısımda zaten uzanabiliyorum
oh oh ev işleri bitmiş bi de üstüne spor yapılmış ha yetmemiş bi de ders çalışıyorsun maşallah sanamerhaba kızla ben bugün yatak odasını topladım süpürdüm sildim
ardından bulaşıklaı yıkadım fının ve tezgahı sildim
otuma odamı sadece topladım temizdi süpürmedim o yüzden
sonra diğer odamı topalrdım süpüdüm
ardındanda leslie ile sporumu yaptım biazdan oğlumu uyutunca da matematik çalışıcam
bugünlük bu kadar yaın tekrar göüşüüz
Valla yaseminciğim aş benden de okadar,evde deli dana gibi dolanıyorum ama çıks olmuyor kirli değil ama sürekli bir dağınıklık var oğlumuzda hatrısayılır bir katkısı var bu dağınıklıkta :))sürekli dağıtma modunda başka ayarı yok :)))kış diye evde ne yapacağını şaşırıyor dışarı çıkıyoruz ama Parkta falan oynayamıyor ta bütün enerjisini evde atıyor neyse 2.5ay sonra bahar geliyorBen gevezelikten yaptigim isleri unutmusum
Kahvalti hazirladim, yedik, mutfagi toparladim.
Dun gardrop, kanepe ve baza altlari toplicaktimya bitti cok sukur,
Bugun nevresim ve yorganlarim cigrindan cikmisti onlari adam etmeye calisiyorum, nevresimler kucuk yorganlar buyuk uffff cik isin icinden.
Neyse cocuk salliyorum, uyurlarsa birazda dikecegim nevresim var.. bu arada yastik icini bosaltmistimya didikleme isi hala bitmedi ne gicik bi is o oyle yaa, yarim isler muduruyum remen her yer yarim i kayniyo
Sizde de oluyomu a su kucucuk evde aksama kadar oyle cok sey kaybediyorumki bunadimmi ne....
Bide cocuklar yerlerini degistiriyo , deli dana gibi dolan dur evin icinde, bacaklarima karasular iniyo ama ortada bisey yok
Azeriiin bu arada yakinda sende iki guccuk bebe sahibi olcan , valla uykununda, gezmeninde, ev isininde tadini cikar yoksa hangi bebeye kosucani sasircan zaten
Benimkilerin kavgasindan bazen zorunlu isleri yapamiyorum
oh oh ev işleri bitmiş bi de üstüne spor yapılmış ha yetmemiş bi de ders çalışıyorsun maşallah sana
valla bahar temizliğine kadar cam silmem heraldeAz önce raporunu okudum gözlerim böyleaçıldı maşallah yaaa nekadar çok iş yapmışsın artık uzuun bir süre idare eder seni bu temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?