En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bu ne şirin bi topik olmuş.. yeni görüyorum keşke daha önce keşfetseydim ben 15 aylık evli ve annesinin evinde elini ılıktan soguga vurmayan bi kızdım.. şimdi o kadar özeniyorum ki heran düzenli parlayan evlere..ama gel görki bir gün yapsam bir ay yapamıyorum.. bakalım önerileriniz güzeldi kopyaladım aldım hepsini ama ben onlara yapsam ölürüm herhalde hastahanelik olurum

Merhabalarrrr sevgili titiz, mis kokulu, kimi hamiş kimi çalışan temizlik gurularıııı
Hepinize güzel, mutlu, sağlıklı, huzurlu bir hafta dilerim.
Maşallah epey lak lak etmişsiniz hafta sonu oku oku bitiremedim
Şimdi bi yandan okuyup bir yandan da önümdeki müsveddeye aldığım notlarımı yazayım Sırası karışık olabilir idare ediverin canlarım

Sardunyam, öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim güzel duana da amin diyorum benim de hep dileğim kayınvalidemle öyle iyi anlaşayım ki yeri gelsin annemden bile önce onu arayabileyim öyle isterim yani hele ki yakın oturuyorsak bi de... o yüzden öyle içten amin dedim ki sağolasın

Yasemincim, canım evlat edinme konusunda eşin farklı düşünüyor tamam bi yandan onu sahiplenirken bir yandan da bağırıp çağırmak istemez hassas düşünmüş ama bence yuvadan alınan çocuk-doğurduğun/kendi geninden olan çocuk arasında bir fark yok yani fark olmamalı, ikisi ayrı tutulmamalı. Zaten kendi evladından tek farkı onu başka bir kadının doğurması oluyor ama büyüten sensin, emek veren sensin, kişiliğini yapılandıran sensin. O da senin öz evladın oluyor - eğer farklı davranırsan onu ayırmış, benimsememiş oluyorsun gibi bir şey olur bilmem doğru anlatabildim mi? tam doğru kelimeleri de bulamadım sanırım yani bi nevi ayrımcılık yapılmamalı demek istiyorum. Eğer çok istiyorsan eşinle oturup konuşursun, bununla ilgili sosyal hizmetlerdeki görevlilerle görüşüp bilgi de alabilirsin koruyucu aile olmakta dediğin gibi biyolojik ailenin çocuğu tekrar geri alma durumu var ama 0-3 yaşta daha az bi olasılık bu - aile ne evlat edinilmek için izin veriyor ne de çocuğu alıyor bu durumda da olan çocuğa oluyor. Hem bu korkularını içinde yaşayarak acaba demektense acizane tavsiyem, bir uzmanla görüşüp fikir almalısın doğru yönlendirmeyi onlar elbet yapacaktır.

Azerinim canım benim - ben evlat edinmeyi ileride düşünüyorum şimdi bekarken çok zor yani hem sıra zor gelir hem de 30umdan önce zaten başvuramıyorum - evlendikten sonra çocuğum olsa da olmasa da istiyorum eşim ne der bilmiyorum ama zaten bu tür konular baştan konuşulur yani ben biraz garanticiyimdir direkt konuşurum
Bebişinin de sağlıklı olmasına ve kızına benzemesine sevindim, ne mutlu ikiz gibi büyütürsün işte hem kızın o kadar güzel ki eminim oğluşun da yakışıklı olacaktır
Bu arada raf örtüsü dediğim buzdolabı için değil normal mutfak dolapları içindi buzdolabı raflarını ben de çıkarıp yıkayıp kurulayıp öyle yerleştiriyorum yerine

Areser, canım kızına çok geçmiş olsun kıyamam yaaaa, üşütmüş mü, ilaç verdin mi?

Efser, kocana hiç şaşırmadım :)) benim kafamdaki tipik erkek modeli yani ne bileyim "erkekler odundur" lafına çok inanırım anlattıkların da bunu doğrular nitelikte. Bence bir erkeğin odun olması romantik olması değil de önemli olan kişilikli olması - eşim dediğinde gerçekten hissederek demek - Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla sıhhatle inşallah... gerisi teferruat

Tolganınprensesi, canım dediğin gibi videolardaki kadar örümcekgillerden değiliz valla evimde öyle bişey bulamazsınız ama bende alışkanlık yaptı her akşam izliyorum gerçi dün gece halim kalmadı ayrı mevzu.. ama canım sıkıldıkça açıp izliyorum tv izlemiyorum onu izliyorum valla

Aşkcığım, senin yorumu en sona bıraktım çok duygulandım ben de okurken - Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah evladınızı da hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, mutluluğunuz perçinlenir. Eşinle duygusal ama çok hoş anlar yaşamışsınız anladığım kadarıyla o da en az senin kadar garip duygular içinde baksana, ben baba oluyorum diye kendi kendine söyleniyormuş bu arada sen de hemen hamilelik takvimi yap

Royem, sopranos, fatihpepe, loveli, zeraseba, chocolatechips... ve ismini yazmadığım herkes... nasılsınız? hepinizin güzel raporlarını okudum maşallah yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada dikkatimi çekti son 2 gündür yazanların hepsinin hamilelik takvimi var maşallah topiğimiz ev işi kadar hamiş kızlar topluluğuna da döndü hepinize sağlıklı doğumlar inşallah...
Notlarım bu kadar, sıra hafta sonu raporumda...
Hepinize sevgiler...

Canım lilycim çok teşekkür ederim evet kaç gündür değişik duygular içerisindeyiz bi an oluyo eşimle oturup aglıyoruz ben sürekli bebişle konuşuyorum deli gibi benim herifte gidip gelip bebişi seviyo O rabbimin mucizesi resmen darısı senin başına inşallah

Gelelim benim raporuma...
Valla kızlar o kadar yorulmuşum ki bir aylık temizliği bir güne sığdırdım sanırım her tarafım ağrıyor gece 1:30da yattım

Şimdi Cuma günü, klozeti çamaşır suyuyla dezenfekte ettim, ortalığı toparladım yemek yaptım hepsi bu...

Cumartesi - oturma odamın balkonunu yıkayayım dedim demez olaydım su gitmiyor üstelik meyil ters yönde - su diğer köşede birikiyor bunu yeni öğrendim çünkü normalde viledayla siliyordum ama balkonu kullanmadığımdan ne zamandır ne yıkadım ne sildim önce asprinli suyla demirlerini, mermerini, iç kısımdaki fayanslarını sildim - odamın camının biri balkona bakıyor onun da mermerini sildim camı dıştan sildim balkonu süpürdüm sonra suyu boca ettim ama gitmedi ben de mecbur eve girdim.
Akşam üstü tekrar işe koyuldum :) baktım suyu gitmiş ben de o gider kapağını çıkardım vileda kovasıyla su taşıya taşıya yıkadım
Mutfağı toparladım, bulaşıkları yıkadım yiyecek birşeyler hazırladım ne zamandır evde çay yapmıyordum çaydanlığımı yıkadım çayımı demledim oturdum
Koyu renklileri yıkamaya attım gece- sabah astım

Pazar ise canım çıktı günü ful temizlikle geçirdim
kahvaltıdan sonra, ortalığı topladım süpürge açtım oturma odasını süpürdüm sildim - radyatörü sildim camını sildim iç dış mermerlerinin tozunu aldım, havalansın diye açtım camı - sonra asprinli suyla halıyı sildim
kanepeyi süpürdüm örtüsünü serdim diğerinin örtüsünü daha önce sermiştim onu da çırpıp tekrar serdim
sonra odamının 2 camı ve radyatörünün tozu alındı camları silindi - mermerleri falan da tabii... yerler silindi bazanın deri kısmının tozunu aldım yatağı eski yerine çektim yerini sildim halısını serdim çamaşırlar serildi
banyonun holün küçük odanın radyatörleri silindi - küçük odanın camı silindi gardırobun 2 rafının ve dışının tozunu aldım
hol süpürülüp silindi
akşam bi makine daha çalıştı havlular ve açık renkliler anca dün yıkanabildiler onları astım
yatağımın üstündeki çamaşırları katladım bir kısmını yerleştirdim bir kısmı kaldı gardıobu iyice temizleyip öyle yerleştireceğim
mutfağın radyatörü silindi - camını, balkon kapısını içten sildim oturma odasınınkini de silmiştim iç dış silindi tabii o malum yıkanmıştı zaten
bir gün önceden yıkanan bulaşıklar yerleştirildi yenileri yıkandı ocağı silmeye çalıştım ama bulaşık deterjanım bittiği için birkaç parça bulaşığım kaldı ocağın da tellerini yıkadım ama ocak gözlerini de yıkamam lazım bi de tam istediğim gibi temizleyemedim mutfağı buzdolabı falan silinecek onu da akşam yapacağım iş falan kalmıyor
artık 1 ay iş yapmasam ev kirlenmez
bu arada camları yetişebildiğim kadar sildim bende düşme korkusu var o yüzden tabureye çıkamıyorum yani evdeyken sorun değil de cam silerken aşağı düşme korkum var o yüzden kolum eriştiği kadarıyla dışını sildim iç kısımda zaten uzanabiliyorum

Son düzenleme:
kız ne diye ağlıyorsunuz eşin de çok duygusal anlaşılan...

kız ne diye ağlıyorsunuz eşin de çok duygusal anlaşılan...

Onlar ailecek duygusallar bacım kaynanama söyledik agladı görümceme söyledik agladı küçük kaynım var 12 yasında o bile ağladı benim hormonlar tavan yapmış zaten ağlıycak yer arıyorum resmen

kızlar ben şimdi youtubedayım arada bakarım buraya da - öğle arası malum biraz video izleyeyim dün zaten izlemedim ya kendim,i eksik hissediyorum

Yaaa ben ne zaman temizlik yapmaya kalksam niye hep bir engel cikiyor yaaa ne guzel rapirlar vercektim aksama. Kurtan eve donmek uzereyken kaynanam aradi ablasi rahatsizlanmis ona gidecekmis kayinpeder de evde tek kalamiyor onun yaninda dururmusun diye tel acti bende duramam diyemedim ama aglamak istiyorum evde o kadar cok yapilacak is varki makinede camasir var yikanacak kiz dun gece her yere kustu ev silinip supurulecek yemek yok cocuklar okuldam gelcek ben ne zaman yapcam ayyyyy yaaaa

Kizlar teldn giriyom alinti yapmak zor oluyor lilycim kiz usuttu heralde bir kere cikartti ama yetti her yeri batirdi.
Aramiza yeni katilanlar olmus hpiniz hosgeldiniz herkese bol temizlikli bir gun diliyorum her ne kadar ben yapamasamda sizler benim ywrime guzel guzel yapin islerinizi....

Areser,
canım üzülme ev işi olur gider kayınpederine söz vermişsin napcaksın üzme kendini - kızına da tekrardan geçmiş olsun

Şimdi eve geldim ama iş yapma hevesim yok oldu 1.30 saat sonra cocuklar gelecek onlar gelince zaten hiç iş olmuyo sadece makineye çamaşır attım ......

Kızlar bütün hafta hastanede dolastıgım için nerdeyse 1 haftadır ewimi istedigim gibi temizliyemiyordum
Bugün neler m i yaotım hadi listeye bakalım
Sabah 8 de basladım
Mutfak dolabı buzdolabı bosaltıldı iç dış silindi
Camını sıldım halının altı silindi üstü cektirildi
Hersey yerli yerine yerlestirildi
1.30 saat sürdü
Oturma odam
Halılarımı kaşdırdım koltuk altı cam tv ünitem tamamen silindi
Koltuklarımı çektirip sildim sürekli kullandıgımızdan haftda 2 kez siliyorum yazın bu 4 ü buluyo
Herseyi yerine yerlestirdim
Misafir odam genellikle temiz olur
Koltuk altları halı altı silindi süpürüldü camlar silindi
Gümüşlük gibi bişi var o silindi yerlestirildi
Yatak odamda gardolap silindi halılar cırpıldı yatak altı silindi yorgan yastık havalandırıldı
Newresimlee degişti
Tuvalet banyo cif camasır suyu ile güsel s ovalandı parlatıldı :))
Ohh ütüm kaldı yarın ütüü yapıcam
Aksam perdelerimi tüllerimi yıkayacagım eşime astırcam için aksama bıraktım
Camasırlar yıkanıyo asıcam
Sükür bu saatte bitti işte hatunlar
Şimdi ewde penye işi yapıyorum
Onu yapıcam
Bu arada ilk önce kızımla bi karnımızı doyuralım. .........
Ahh bu temizlik hiç bitmiyooo hiçç

merhaba kızla ben bugün yatak odasını topladım süpürdüm sildim
ardından bulaşıklaı yıkadım fının ve tezgahı sildim
otuma odamı sadece topladım temizdi süpürmedim o yüzden
sonra diğer odamı topalrdım süpüdüm
ardındanda leslie ile sporumu yaptım biazdan oğlumu uyutunca da matematik çalışıcam
bugünlük bu kadar yaın tekrar göüşüüz

kolay gelsin canım baya yorulmuşsun
ama evin pırıl pırıl olmuş ne güzel
cam silerken düşme korkusu bende de var yaa
ama benim evin camları eski tip ahşap ve mütahit sağolsun acaip tipsiz yapmış
benim değil uzun eşimin bile kolaarı asla yetişmiyo heyerine o yüzden bende yetişebildiğim kadaını siliyoum öbü türlü
3. kattayım düşmekten kokuyoum bende

oh oh ev işleri bitmiş bi de üstüne spor yapılmış ha yetmemiş bi de ders çalışıyorsun maşallah sana

Valla yaseminciğim aş benden de okadar,evde deli dana gibi dolanıyorum ama çıks olmuyor kirli değil ama sürekli bir dağınıklık var oğlumuzda hatrısayılır bir katkısı var bu dağınıklıkta :))sürekli dağıtma modunda başka ayarı yok :)))kış diye evde ne yapacağını şaşırıyor dışarı çıkıyoruz ama Parkta falan oynayamıyor ta bütün enerjisini evde atıyor neyse 2.5ay sonra bahar geliyor sıkalım dişimizi :/
Ne güzel birde dikişle uğraşıyorsun maşalkah bende geçen gün arkadaştan gördüm Tunus işi bebek yelekleri öğrenebilirsem yapıcam

Az önce raporunu okudum gözlerim böyle açıldı maşallah yaaa nekadar çok iş yapmışsın artık uzuun bir süre idare eder seni bu temizlik
valla bahar temizliğine kadar cam silmem heralde zaten eğer ki daha küçük eve geçecek olursam camları silmesi için yardımcı bulacağım çıkarken bu evinkileri siler bi de taşındığım evinkileri ben pek beceremem de... gerçi iş bitmedi bi mutfak kaldı çok işi yok ama bulaşık yıka - yerini sil süpür bi de buzdolabı silincek
ha bi de namı büyük kendi küçük odamız var onu saymadım bu ikisi de halloldu mu iş bitmiştir

bugün yapılanlar
evsüpürüldü silindi toz alındı
tuvalet ve banyolar yıkandı
balkondaki çamaşırlar toplandı ve yerleştirildi beyazlar makineye atıldı asılacak
yemek yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…