En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlaar hc bişey yapmadm ama yoruldm cok cabuk yoruluyorm hamile oldgmdan mi blmyrm eşim bugun sabah evdeydi ondan geç kalktık biraz sonra işlerimiz vardı dısarda onlar için kahvaltı yapıp cıktık sadece bulaşıklaro yerleştrdim pazara gttik evde bişey kalmamıstı sebze meyve onları aldık dönüşte eşimi işyerine bıraktm yetişemicekti cunkü beni eve bırakmaya eve geldim taşıyabldgm kadar arabadan eve pazar harcını taşıdım ama agırdı bıraz korktum şimdi meyve soydum onu yiyorm dinleneym diye namaz kılıp hemen yemek koyucam ocaga sonra süpürge yapıcam gec kaldm bugun ama erken kalkmadıgm için böyle oldu napalım

Bugun sadece çamaşır yıkandı asıldı
Cocukların nevresimleri değiştirildi
Klozet takımları yıkandı
Yemek yapıldı
Mutfak topladı o kadar
Yarın inşallah bir engel çıkmazda şöyle güzel bir temizlik yaparım....

Gunaydın kızlar bugun misafrm gelck kahvaltıya 11 gibi şmdi camasır astım akşam yıkanmıştı bulaşık makinasını boşaltıp supurge yapıp toz alcm sonra kahvaltılık bşeyler hazırlıcm hepimize kolay gelsiiin🎀🎀

Günaydın
Kızlar dün akşam markete uğradım bulaşık deterjanını aldım ama ne yalan diyeyim akşam sadece bi çay demlemeye bi de yiyecek bişyler hazırlamaya girdim mutfağa. Hafta sonu çok yorulmuşum ayak bileklerim şişti o yüzden dinlenmeye ve fazla ayakta durmamaya karar verdim
sabah da kalktım duşumu aldım işe getireceğim beslenmemi de hazırladım giyeceklerimi ütüledim hazırlandım çıktım akşama mutfağımı istediğim şekle sokmayı düşünüyorum
bi de eve gittiğimde derli toplu odaya girince bile insanın içi açılıyor - bir ara kendimi salmıştım çok fazla eve zaman ayırmıyordum yani oturduğum odayı öyle gelişi güzel toplardım hafta sonu da hafta içi dokunmazdım tabii bu topikten önceydi şimdi ufak bişey olsun hemen toparlayıp öyle oturuyorum içim açılıyor gerçekten yaşasın temizlik

azerin kızın çok tatlıymış oğlunda ablası gibi tatlı olur inşallah
bu arada kaç yaşında senin kız

İyi geceler bayanlar bugünün raporu
Cocukların odasının tülü yıkandı camı silindi tül takıldı
Yatakları çekildi altı arkası her bir yeri süpürülüp silimdi
Cocukların ellerinin deydiği duvarlar silindi
Oda daki her şeyin tozu alındı düzenlendi yine bir poşet ıvır zıvır atıldı
Kapısı silindi
Çamaşır asıldı
Diğer odalar supuruldu
Banyo kuvet ovuldu, wc lavabo yıkandı ayna silindi banyo dolabının iç dış silindi yerler silindi
Yemek vardı yanına ek makarna yapıldı
Bulaşık makinesi boşaltılıp yenileri dolduruldu
Mutfak toparlandı

günaydın kızlaaar 2 gündür bi gaza geldim ki valla ev gıcırdamaya başladı yaw salona girdim halıyı kaldırdım koltuk kanepe ne varsa çektim altlarını süpür sil çek geri cam önü sil tekrar halıyı ser süpür toz al ve çıktım kapa kapıyı oturma odası da aynen öle erindim uzun uzun yazmaya yatak odası, çocuk odası ve mutfak süpürüldü silindi tertemiz edildi ohh sonra banyo ve tuvalet çamaşır suyu ile bekletmiştim bi girdim yıkadım duruladım çıktım sadece ütü kaldı onu da sevmem hiç ama mecbuuurr yoruldum eccik dinnenem ona da bi el atcem benden bu kadar aaaaaen önemlisini utuyodum canlaaaaar bilen başına gelen varsa bana akıl verin oğlum koltuk kenarını ve sandalyemi (deri) tükenmez kalemle cici yapmış öle diyonası çıkcak yaa çıkmıyo bi türlü cif çamaşır suyu karbonat kosla denedim banamısın demedi öpüyorum hepinizi

doğumum yaklaştı temizlik tam gaz devam dün yaptıklarım
-yatak odamı temizledim dip köşe mobilyalar cilalandı falan yıkatmadan gelen halıları serdim missss
-oğlumun odasına girdim aynı dip köşe yaptım onunda halısı gelmişti serdim
dün sadece bunları yapabildim bugünde salonu ve mutfağı bitiricem camlarımı birtek silemiyorum onun için haftaya icabı bakılıcak yardım alıcam yemek odamı bitirdim zaten işler beni beklr görüşürüz

Evett biraz önce geldim hemen çamaşır makinesine çamaşır attım yıkanıyor yapılacak olan işlerim
Salon camı, yerleri, kapısı ve avızessi silinecek salon bomboş zaten koltukların gelmedi halı da yok yerlerde kolay
Hol halıları süpürülüp silinecek kaldırılacak yerleri süpürülüp silinecek toz alınacak
Yemek yapılacak
Çamaşır katlanacak
Yapabilirsem banyonun duvar fayansları sileceğim
Hadi canlarım bana ve sizlere kolay gesin.....temizlik başlasın......

Selam canlarım
Ev hafta sonu bal dök yala yapıldığından hafta içi de bu durumun saltanatını yaşıyorum
Dün akşam arkadaşla buluştuk çarşıda biraz sohbet ettik o yüzden eve geç geldim - bişey yiyip içmedim de
eve geldim mantar almıştım onları bi gün öncesinden beri suda bekliyordu hemen bi su daha yıkayıp doğradım soteledim - çok sulanmıştı suyunu da atmaya kıyamadım başka kaba süzüp çorba yaptım bu arada pişerken mutfaktaki ıvır zıvırları toparladım yemekten sonra da bulaşıkları mutfağa bırakıp çıktım akşam toplanacak artık
evim temiz kızlar hafta sonu genel bi toz al sil süpür yapar otururum inşallah

raporları okuyorum kızlar maşallah hepiniz benden çok çok hamaratsınız

leke ile ilgili soru soran arkadaşım (alıntılamadığımdan kimdi hatırlayamadım:44:) geçenlerde tvde görmüştüm - saç spreyini sıkıp sildiğinde leke çıkıyormuş Zahide Yetiş'in programında görmüştüm tükenmez kalem lekesi için demişti

bu arada azerin nerede??? betül de kaç gündür görünmüyor:44:

Merhaba bebekler
bu aralar çok mesgulum evi bebek olana kadar komple tamir ettirip esyalarini değişmeye karar verdik:18:
şu anda eşyalarımi satışa çıkardım
nasıl olucak hiç bilmiyorum bebek dogana kadar biter inşallah bi de çok fena masraf olucak ama giristik artik:18:
yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada

Oooooofffffff yaaa niye ben yaaaaa niye size temizliğe başlıcam dedikten sonra altkat komşum aradı napıyosun temizlik yapıyorum dedim 5 dakika kahveye gelicem dedi bu saate kadar oturdu cocukların gelmesine 1.30 saat kaldı yine işlerim yarım kalacak........

Ooooo azerincim hayırlı uğurlu olsunbende evde birsürü değişiklik istiyorum hiç olmazsa koltuklarımı değiştirmek istiyorum ama oğlum biraz daha büyüsün istiyorum malum döküp saçmak onun işi :))
Ne güzel birde bebek gelecek sizin hamilelik takvimlerini görünce bende heycanlanıyorım birde en yakın arkadaşımın 3.bebek haberimi duyunca biraz kıskandım :/ arkadaşımın biri 4 biri 2yaşı da iki çocuğu var 3.de yolda ben 2.ye cesaret edemiyorum maddi manevi yetebilirmiyiz bilmiyorum :/bakalım herşey kısmet
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Oohhhh ne guzel herseyler yeni yeni olacak mis gibi ......Allah kolaylık versin canım biraz yorucu olur ama deger sonunda dikkat kendini yorma....masraf olmadan hiç br sey olmuyor Allah verir kolaylığını canım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…