- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.141
Günaydın ay coreklerim
dün mutfak dolaplarimi mutfak masami firinimi
koltuk takimimi tv ve tv unitemi orta sehpami
mutfak halimi
oturma odamin perdesini sattım:26:
içim bi tuhaf oldu ama sanki ihanet ettim eşyalara
dün toplanıp annemlere geldik
ama daha bosaltmadik evi
yatak odam ve salonumun mobilyaları da satilirsa ki isteyen birileri var
3 gün içinde evi bosalticaz ve tamirat baslicak inşallah
usta 1 odayı herşeyi dahil 10 günde bitiririm demiş:26:
Siz nasılsınız kızlar♥♥♥♥
günaydın kızlaaar 2 gündür bi gaza geldim ki valla ev gıcırdamaya başladı yawsalona girdim halıyı kaldırdım koltuk kanepe ne varsa çektim altlarını süpür sil çek geri cam önü sil tekrar halıyı ser süpür toz al ve çıktım kapa kapıyı oturma odası da aynen öle erindim uzun uzun yazmaya yatak odası, çocuk odası ve mutfak süpürüldü silindi tertemiz edildi ohh sonra banyo ve tuvalet çamaşır suyu ile bekletmiştim bi girdim yıkadım duruladım çıktım sadece ütü kaldı onu da sevmem hiç ama mecbuuurr yoruldum eccik dinnenem ona da bi el atcem benden bu kadar aaaaa en önemlisini utuyodum canlaaaaar bilen başına gelen varsa bana akıl verin oğlum koltuk kenarını ve sandalyemi (deri) tükenmez kalemle cici yapmış öle diyo nası çıkcak yaa çıkmıyo bi türlü cif çamaşır suyu karbonat kosla denedim banamısın demedi öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım beyaz herhalde derileri
benimki siyah olmasına rağmen belli oluyor zaten derileri kızım dişleriyle kemirdi
heryeri parça pinçik oldu taşınmaya gerek kalmadan mahvoldu mobilyammm
saol evet beyaz canım leke gözüme gözüme batıyımalesef benim oğlum da aynen kemirgenlerden mi nee yesyeni molbiyayı 2 hafta içinde eskitti saolsun yaptırmaya vercem ama o zamana kadar lekeli durmasın istemiştim
Siz nasılsınız kızlar♥♥♥♥
iyyim yorgunum taşınma işi var ufaktan ufaktan başladım toplanmaya canım ne güzel bebiş geliyo yeni eşyalar geliyo ohhhhsenin adına sevindim
bir arkadaş saç spreyinden bahsetmişti onu deneyebilirsin aslında kabartır lekeyi çıkar belki...
oğlun çizdiği için mi yaptırmaya vercen anlamadım
yeni bebek yeni eşyalar
bende doğurucam bu fikri sevdim
anam ben doğursam herif çocuk eşyayı kırcak dökcek diye yenilemezde hee sen dene bakim ultra oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?