- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.161
sabah 9 da uyandım ama rahatsızdım ayakta duramdım yattım tekrar 2 de uyandım
yatağımı topladım
salonu topladım
misafir odasını topladım küvet lavobo klozeti temizldeim
makinaya çamaşır attım
bulaşık makinasını boşlatıp kirlileri yerleştirdim
yapılcaklar
yatak odamadiki dağınık çamaşırlar katlanıp yerleşcek
ev süpürülcek
yemek yapılcak
mutfak dolapları ocak ve etrafı temizlencek
ütüyü yazmıorum bile
çıkartırmı bilmem ki evde yoktu denemedim alıp deneyim bakalım bi çizdiği için deilde deri yerlerinin köşelerini toptan kemirdiği için
Askcım, biraz önce mesajını gördüm, bebeğinin düştüğünü yazmışsın
Ama belki dr. keseyi görememiştir, (İnşaAllah öyledir) bir daha görünsen dr.a.
Canım benim ne olur üzülme, öyle bile olsa yavrun melek olarak cennetin en güzel yerin de ve annesine şefaat etmek için bekleyecek.
Çok öpüyorum seni canım benim.
Evet vuslatım düşürmüşüm çok kötüyüm şu an oysa ne çok alışmıştım ben ona eşimde bende kahrolduk kesenin görünmemesi mümkün değil hem karından hem vajinal baktı malesef yok bebişim beni bırakıp erkenden gitmiş çok zor katlanılmıycak bi acı rabbim kimseye yaşatmasın...
Evet vuslatım düşürmüşüm çok kötüyüm şu an oysa ne çok alışmıştım ben ona eşimde bende kahrolduk kesenin görünmemesi mümkün değil hem karından hem vajinal baktı malesef yok bebişim beni bırakıp erkenden gitmiş çok zor katlanılmıycak bi acı rabbim kimseye yaşatmasın...
Amin canım benim inşallah dmek hayırlısı böyleymiş yapıcak bişey yok dua etmekten baskaCanım çok üzüldümRabbim sabrını versin tez vakkite tekrar sağlık bir şekilde nasip ettsin.
Canım ne olur üzme kendini, yavrum cennette bekliyor diye düşün. Rabbim sabrını versin ve en yakın zaman da tekrar hayırlısıyla nasip etsin.
İnşaAllah bir daha ki sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım.
Bir tarafın hep mutlu olsun ki sana şefaat edecek bir meleğin var bitanem.
Selam kızlar nasılsınız
Arkadasım şimdi yazarken ismin unuttumda büyü acı yasamıssın
Rabbim sabır versin eşinede sanada
Cok üzme kendini rabim inş tekrardan nasip etsin
Amin canım benim inşallah dmek hayırlısı böyleymiş yapıcak bişey yok dua etmekten baska
İnşallah canım ben biraz fazla kaptırdım kendimi sanırım ondan hayal kırıklığı oldu ama atlatıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?