En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

yatak odasındaki yığını katladım yerleştridm
kirlileri kirliye uğurladım
evi süpürdüm sildim tozları aldım
en sonra banyoyuda sildim paspaslrı yerleştirdim
temiz havlu koydum
ütüyü akşam yemekten sonra yapıcam inş

nohut ıslattım haşlamaya koycam
o arda mutfağı temizlerim
yemeği koyarım yemek pişerkende banyo olurm ohhh misss

selam kızlar işlerimin çoğunu bitirdim birtek perdelerim camlarım kaldı içim çok rahatladı valla işleri bitirdikçe keyfim yerine geldi am belim koptu bebekte kendini sertleştirdikçe sertleştiriyor az kaldı ama işlerimin çoğu bitti yaa ne zaman gelirse gelsin biz hazırız

çıkartırmı bilmem ki evde yoktu denemedim alıp deneyim bakalım bi çizdiği için deilde deri yerlerinin köşelerini toptan kemirdiği için

ben sizleri takip edipte düzenli okuup yazmayanlardanım. bulaşık makinası parlatıcısını ıslak bir bez yada havlu üzerine lekelerinizi silebilirsiniz. benimde 5 yaşında kızım var ve boya olmadık yerim yok. ben çözümü parlatıcıda buldum siliyorum geçiyo ayrıca çamaşır makinasında beyazlara renklilere falanda ekliyorum biraz ne leke kalıyor ne kir pırıl pırıl parlatıyo valla. deneyin isterseniz...

Askcım, biraz önce mesajını gördüm, bebeğinin düştüğünü yazmışsın
Ama belki dr. keseyi görememiştir, (İnşaAllah öyledir) bir daha görünsen dr.a.
Canım benim ne olur üzülme, öyle bile olsa yavrun melek olarak cennetin en güzel yerin de ve annesine şefaat etmek için bekleyecek.
Çok öpüyorum seni canım benim.

Evet vuslatım düşürmüşüm çok kötüyüm şu an oysa ne çok alışmıştım ben ona eşimde bende kahrolduk kesenin görünmemesi mümkün değil hem karından hem vajinal baktı malesef yok bebişim beni bırakıp erkenden gitmiş çok zor katlanılmıycak bi acı rabbim kimseye yaşatmasın...

canım çok geçmiş olsun vardır bundada bi hayır üzme kendini rabbim inş. tekrar bebe sahibi olmanı nasip eder benimde başıma gelmişti nası bi acı bilirim rabbim sabır versin

Canım çok üzüldüm Rabbim sabrını versin tez vakkite tekrar sağlık bir şekilde nasip ettsin.

Canım ne olur üzme kendini, yavrum cennette bekliyor diye düşün. Rabbim sabrını versin ve en yakın zaman da tekrar hayırlısıyla nasip etsin.
İnşaAllah bir daha ki sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım.
Bir tarafın hep mutlu olsun ki sana şefaat edecek bir meleğin var bitanem.

Canım çok üzüldüm Rabbim sabrını versin tez vakkite tekrar sağlık bir şekilde nasip ettsin.
Amin canım benim inşallah dmek hayırlısı böyleymiş yapıcak bişey yok dua etmekten baska

İnşallah canım ben biraz fazla kaptırdım kendimi sanırım ondan hayal kırıklığı oldu ama atlatıcam inşallah

Selam kızlar nasılsınız
Arkadasım şimdi yazarken ismin unuttumda büyü acı yasamıssın
Rabbim sabır versin eşinede sanada
Cok üzme kendini rabim inş tekrardan nasip etsin

Selam kızlar nasılsınız
Arkadasım şimdi yazarken ismin unuttumda büyü acı yasamıssın
Rabbim sabır versin eşinede sanada
Cok üzme kendini rabim inş tekrardan nasip etsin

Saol canım . Amin rabbim sabrını vermezse dayanamam zaten bu acıya üzülmemek elde değil tabi

Askitom çok geçmiş olsun
nasıl moralim bozuldu anlatamam hayırlısı boyleymis kuzum üzme kendini lütfen
iyi ki daha küçükken olmuş ya 3-4 ayında falan olsaydı daha çok uzulurdun
daha ilk denemeniz yine olur inşallah
doktora sordun mu neden düşmüş diye:26:

Ask cim cok uzuldum yaaa uzme kendini, dr lar dusen bebek icin uzulmeyin problemli oldigu icin tutunamiyor zaten diyorlar, ama iste annelik duygusu evlat nasil olursa olsun degerli.
En azindan hamile kalabildigini ogrendin, ya olmazs korkusunu ben cok yasadim cok zor bi duygu.
Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin en kisa zamanda dualarimiz seninle.

Kizlar bu arada her sayfayi okuyamadim herkes iyidir insallah
Ben yogundum, misafir, ev isleri derken bide regl girdi araya agrim vardi
Ozledim sizi , benim mutfaga girmem lazim optum sizi by by

Askcim cok gecmis olsun( cok uzuldum .hayirlisi boyleymis canim uzme kendini.

Azerin ,sende Evi yenilemeye girismissin,hayirli olsun,bir sure sonra,esyalar eskiyince yenilemek,degistirmek sart oluyor.insallah icine sine sine yaptirir dayar dosersin.kendini cok yorma ama Dikkat et emi:))

canım cok üzüldüm....allah tekrar nasıp eder inş....

canım çok geçmiş olsun...Allah sabır versin
daha yolun başındasınız çok üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…