En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Tanismiyoruz ama hamilelik haberini okumustum simdi dusurmussun cok uzuldum ALLAH tekrarini yasatmasin INSALLAH

canım çok geçmiş olsun...Allah sabır versin
daha yolun başındasınız çok üzme kendini
Amin canım üzülmemek elde değil tabi ama şimdi daha iyiyim

canım cok üzüldüm....allah tekrar nasıp eder inş....
Amin canım ...

Evet vardır bundada bi hayır öyle düşünerek teselli ediyorum kendimi
Evet cnm doktorumda aynen senin söylediklerini söyledi biraz olsun rahatladım ama içim acıyo o ayrı
Saol canım sordum sağlıksızmışki düşmüş dedi bide 2 yııl korunmadan sonra hemen tutması pek sağlıklı zaten değil dedi

Kızlar evden geldim annemle toplamaya gitmiştik eşyaları
Allahım iki tane ev taşısam bu kadar yorulmam azerin öldürdü beni
tozun toprağın içinde yuvarlaniyo
aynı mahallede amcamlar var 6 tane çocuğu
büyüğü lise sonda küçüğü ana okuluna gidiyor bi tanesi gideyim de şu işin ucundan tutayim demiyor
işi geçtim kızım onlarla oynamaya bayılıyor gelip bi saat oynamiyolar çocuklar ben de işimi yapayım
bundan öncede tasindigimda yine 7 aylık hamileydim yalnız başıma yaptım her şeyi bir tane akrabam yardım etmedi
olsun bu günün yarını da var sonuçta
salonun eşyalarını bosalttik mutfak falan duruyo akşam gidip yapıcam
esyalarimdan bi tek salonun mobilyası kaldı satılmadik diğer hepsini sattik şükür

bu arada yasemincim esyalarim eski değildi 4 yillikti daha ama o zaman aceleye gelmişti istediğim gibi olmamıştı şimdi her şeyi kendim secicem inşallah
Salonumun fotosunu eklemistim topige

canım çok üzüldüm Allah sabır versin

Askcım cok geçmiş olsun cok üzüldüm ilk hamilelik geçirenlerin cogunda düşük, ölü dogum yapma olasılığı genelde oluyor benimde ilk hamileliğim 5 aylık ölü dogumla bitmişti maalesef ama Rabbim tekrar verir unutma alan da o verende sakın sıkma canını Allah sana tekrar nasip etsn saglıcakla inşallah...

Azerincim şu cocukların büyüseydi de öyle kalkışsaydın bu tür işlere be canım cok zor olacak şimdi senin için mobilyaların da cok eski değilmiş.... Ne diyelim sen girişmişsin cok buyuk işlere Allah kolaylık versin

KıZlar bende uzun zamandır yazamıyorum yapamadığım zamanlardan bir kac rapor veriyim bari
Salonun camlarını sildim yerleri silindi vitrin yerleştirildi
Holün halılarını süpürüp sildim kaldırdım
Yerleri süpür sil yaptım
Toz aldım
Üst katı silip süpürdüm
Banyo wc lavabo yerler kuvet silindi
Cumartesi ve pazardan beri bir iş yapmıyorum bu yaptıklarım da Perşembe ve cuma gunünden

Günaydınnnnnn
Hepinize "bol temizlikli" güzel bir hafta dilerim kızlar...

Aşkcım canım çok çok üzüldüm yazını okuyunca, Rabbim şefaatçi etsin inşallah yakın zamanda tekrardan güzel haberlerini alırız ve inşallah kucağına da aldığın günlerin müjdesini verirsin bize buradan
Azerinim tatlım bu hamiş halinle maşallah iyi dayanıyorsun yorma kendini fazla canım benimmmm

Kızlar bende rapor falan yok maalesef
Hafta sonu bol bol bulaşık yıkadım bulaşık çıkardım - mutfak şu an savaş alanı gibi dün akşamdan kalma, yıkayamadım artık
Bir arkadaşa tarif vermştim o da garibim becerememiş yakmış dedim bak olmazsa söyle ben yapayım dedim yok zahmet etme falan dedi ama ben kıyamadım - dün "lily mutfakta" günüydü yani :) Ama içim öyle rahat ki, birini mutlu etmek gönül almak bile beni mutlu ediyor
Akşam eve gidince bulaşıkları yıkar, ortalığımı toplar mis gibi otururum yani pis değilim şükür ama işte bi sil süpür yapmak da koymaz insana hani...
Ütülere el atmam lazım ütümün şok buhar butonu çalışmıyor ama servise versem 1 haftadan önce gelmez o yüzden olan ütülerimi halledip vereyim en azından geri gelene kadar idare edeyim istiyorum geçen haftadan beri idare modundayım ama o şok buhar düğmesi benim ütüde en sevdiğim şey

Günaydın beybiler,

Geçmiş andiliniz mübarek olsun... İşler yoğun ben ruh gibi dolanıyorum.... Siz neler yapıyorsunuz bakalım....

Dün yaptıklarımın raporunu vereyim;

- salon yatak odası mutfak hol süpürüldü
- halıları kaldırılıp siliindi
- battaniyeler yıkandı
- toz alındı salondaki çalışma masası toparlandı silindi
- kapılar silindi
- ev havalandırıldı
- gardrop silindi
- petekler silindi
- mutfak dolaplarını kapakları silindi içli dışlı
- koltuk ve bazanın derileri silindi
- yemek yapıldı yendi...
- alışverişe gildidi
- çöpler atıldı
- gardrop komple boşaltıldı kurumuş çamaşırlar toplandı bütün çarşaf nevresim takımı dahil ütülenecek ne varsa ütülendi güzelce gardropa yerleştirildi....

saat 23:30 oldu ben hala ütü yapıyodum...bütün gün totom yer yüzü görmedi... bir anda başım dönmeye başladı.... yer beni resmen çekiyordu son ütüleri artık bitik bir halde yaptım bıraktım ütü masasını ortada yattım kanepeye yattığım yerde dinlenemiyorum yorgunum deyip duruyorum uyuyamıyorum... tansiyonum düştü herhalde yada çıktı anlamam bu işlerden :)

Sabah bulaşıkları yıkadım apar topar çıktım evden...

Şimdi evde her yer gıcır ama bir iki dağınıklık var....

Bu akşam yapacaklarım...
- Kurumuş bulaşıklar yerleştirilecek
- mutfak tezgahı silinecek
- ocak silinecek
- buzdolabının içine el atılacak
- sebzelik temizlenecek....
- ütü masası yerine konulacak
- yatak odasındaki malzemeler kremdir aynadır makyaj malzemesidir güzelce yerleştirilecek
- kuşların kafesleri temizlenecek
- küçük oda süpürülüp silinecek bir o kaldı garibim.... evimin üvey evladı....
- diğer battaniyelerimide yıkamalıyım... yıkadığım mis gibi oldu....
- banyo duvarları temizlenecek....
- wc çamaşır suyuyla temizlenecek.....

tabi misafir gelmez ise gerçi gelene kadar yapabildiğimi yaparım... işte iylee...

senin akrabalarda benim gibi... yaralı parmağa işemeyen cinsinden sanırım... Amaaan eksik olsunlar boşver...Hadi bakalım hayırlı olsun.... bebiş kısmetiyle geliyor demek ki....

çok geçmiş olsun... Ne denirki... Allah bir dahakini kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Üzülme toparla kendini gene çalışmalara başla aaa..... Allah verir dener alır dener.... Konuşmak kolay biliyorum Allah sabrını versin inşallah...

beğen butonlarına ne olmuş öyle bir garipler...... aaaa sevmedim.... beğenemiyorum beybiler...

Betülüm öncelikle hoşgeldinnn
Sonrasında senin de kandilin mübarek olsun canım
ben de senin yazdıklarına bakınca kendi yapıp da umursamadıklarımı yazmamışım yazayım bari da bişey yaptığım anlaşılsn :)

çöpler toplandı bugün sabah atacaktım kaldı ama yeniden dönüşümlükler ana yola kadar gidilip konteynıra atıldı-alışveriş yapıldı - bi posta çamaşır yıkandı habire yenisi çıkıyor
bu arada dediğin gibi benim de küçük oda garibim üvey evlat gibi - yüzüne bakan yok
anacım ben burayı okuyunca fena gaza geliyorum bu hafta sonu video da izlemedim izlesem kesin gece yarısı demez yapardım bişeyler

beğen butonlarına ne olmuş öyle bir garipler...... aaaa sevmedim.... beğenemiyorum beybiler...
aynen yaaaa bi beğen yapayım diyorum başka birilerini beğen diyor eee onu da yapıyorum yine aynı uyarı sanırım daha üzerinde çalışıyorlar tam tasarlandığı gibi olmamış zamanla oturur napalım idare etcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…