- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.181
Saol canım . Amin rabbim sabrını vermezse dayanamam zaten bu acıya üzülmemek elde değil tabi
Evet vuslatım düşürmüşüm çok kötüyüm şu an oysa ne çok alışmıştım ben ona eşimde bende kahrolduk kesenin görünmemesi mümkün değil hem karından hem vajinal baktı malesef yok bebişim beni bırakıp erkenden gitmiş çok zor katlanılmıycak bi acı rabbim kimseye yaşatmasın...
Çok saol canım benim inşallah herşeyin hayırlısı artık.Cok uzuldum arkadasim, Rabbim en kisa zamanda tekrar verir insallah
Tanismiyoruz ama hamilelik haberini okumustum simdi dusurmussun cok uzuldum ALLAH tekrarini yasatmasin INSALLAH
Amin canım üzülmemek elde değil tabi ama şimdi daha iyiyimcanım çok geçmiş olsun...Allah sabır versin
daha yolun başındasınız çok üzme kendini
Amin canım ...canım cok üzüldüm....allah tekrar nasıp eder inş....
Evet vardır bundada bi hayır öyle düşünerek teselli ediyorum kendimiAskcim cok gecmis olsun( cok uzuldum .hayirlisi boyleymis canim uzme kendini.
Azerin ,sende Evi yenilemeye girismissin,hayirli olsun,bir sure sonra,esyalar eskiyince yenilemek,degistirmek sart oluyor.insallah icine sine sine yaptirir dayar dosersin.kendini cok yorma ama Dikkat et emi:))
Evet cnm doktorumda aynen senin söylediklerini söyledi biraz olsun rahatladım ama içim acıyo o ayrıAsk cim cok uzuldum yaaa uzme kendini, dr lar dusen bebek icin uzulmeyin problemli oldigu icin tutunamiyor zaten diyorlar, ama iste annelik duygusu evlat nasil olursa olsun degerli.
En azindan hamile kalabildigini ogrendin, ya olmazs korkusunu ben cok yasadim cok zor bi duygu.
Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin en kisa zamanda dualarimiz seninle.
Saol canım sordum sağlıksızmışki düşmüş dedi bide 2 yııl korunmadan sonra hemen tutması pek sağlıklı zaten değil dediAskitom çok geçmiş olsun
nasıl moralim bozuldu anlatamam hayırlısı boyleymis kuzum üzme kendini lütfen
iyi ki daha küçükken olmuş ya 3-4 ayında falan olsaydı daha çok uzulurdun
daha ilk denemeniz yine olur inşallah
doktora sordun mu neden düşmüş diye:26:
askcım çok üzüldüm ne denir bilmiyorum umarım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaaşarsın
Amin canım üzülmemek elde değil tabi ama şimdi daha iyiyim
Amin canım ...
Evet vardır bundada bi hayır öyle düşünerek teselli ediyorum kendimi
Evet cnm doktorumda aynen senin söylediklerini söyledi biraz olsun rahatladım ama içim acıyo o ayrı
Saol canım sordum sağlıksızmışki düşmüş dedi bide 2 yııl korunmadan sonra hemen tutması pek sağlıklı zaten değil dedi
Evet vuslatım düşürmüşüm çok kötüyüm şu an oysa ne çok alışmıştım ben ona eşimde bende kahrolduk kesenin görünmemesi mümkün değil hem karından hem vajinal baktı malesef yok bebişim beni bırakıp erkenden gitmiş çok zor katlanılmıycak bi acı rabbim kimseye yaşatmasın...
Kızlar evden geldim annemle toplamaya gitmiştik eşyaları
Allahım iki tane ev taşısam bu kadar yorulmam azerin öldürdü beni
tozun toprağın içinde yuvarlaniyo
aynı mahallede amcamlar var 6 tane çocuğu
büyüğü lise sonda küçüğü ana okuluna gidiyor bi tanesi gideyim de şu işin ucundan tutayim demiyor
işi geçtim kızım onlarla oynamaya bayılıyor gelip bi saat oynamiyolar çocuklar ben de işimi yapayım
bundan öncede tasindigimda yine 7 aylık hamileydim yalnız başıma yaptım her şeyi bir tane akrabam yardım etmedi
olsun bu günün yarını da var sonuçta
salonun eşyalarını bosalttik mutfak falan duruyo akşam gidip yapıcam
esyalarimdan bi tek salonun mobilyası kaldı satılmadik diğer hepsini sattik şükür
bu arada yasemincim esyalarim eski değildi 4 yillikti daha ama o zaman aceleye gelmişti istediğim gibi olmamıştı şimdi her şeyi kendim secicem inşallah
Salonumun fotosunu eklemistim topige
Kızlar evden geldim annemle toplamaya gitmiştik eşyaları
Allahım iki tane ev taşısam bu kadar yorulmam azerin öldürdü beni
tozun toprağın içinde yuvarlaniyo
aynı mahallede amcamlar var 6 tane çocuğu
büyüğü lise sonda küçüğü ana okuluna gidiyor bi tanesi gideyim de şu işin ucundan tutayim demiyor
işi geçtim kızım onlarla oynamaya bayılıyor gelip bi saat oynamiyolar çocuklar ben de işimi yapayım
bundan öncede tasindigimda yine 7 aylık hamileydim yalnız başıma yaptım her şeyi bir tane akrabam yardım etmedi
olsun bu günün yarını da var sonuçta
salonun eşyalarını bosalttik mutfak falan duruyo akşam gidip yapıcam
esyalarimdan bi tek salonun mobilyası kaldı satılmadik diğer hepsini sattik şükür
bu arada yasemincim esyalarim eski değildi 4 yillikti daha ama o zaman aceleye gelmişti istediğim gibi olmamıştı şimdi her şeyi kendim secicem inşallah
Salonumun fotosunu eklemistim topige
aynen yaaaa bi beğen yapayım diyorum başka birilerini beğen diyor eee onu da yapıyorum yine aynı uyarıbeğen butonlarına ne olmuş öyle bir garipler...... aaaa sevmedim.... beğenemiyorum beybiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?