- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.201
30 dk ew nasıl temizler warya azerinin onu dene derim
Kaynın bekar mı ewlimi hani ewliyse eltin için mutfak ve banyo biraz daha fazla beklersin))))
Yemektede yoksa eger
Fırında tavuk yap 2 dk hazırla patatesli falan mercimek cırbası at blendırdan çek
Bide pirinç pilavı
Yanında ayran kola
Cayın yanına kakaolu pudıng al bide kakaolu yada sade püskiviyle bi tatlı yaparsın olduda bitti bnce cnm
Bnm calışırkn anlık misafire yada böle hazırlıksız oldugum zamanlardaki tariflerden birkacı
Bayan olmak hem ew hanımı hem calısıyor olmak cok zorr
Bnde rahatsızım ewdeyim ama hiçbişiye dokunmadım bileeee
Betülüm öncelikle hoşgeldinnn
Sonrasında senin de kandilin mübarek olsun canım
ben de senin yazdıklarına bakınca kendi yapıp da umursamadıklarımı yazmamışımyazayım bari da bişey yaptığım anlaşılsn :)
çöpler toplandı bugün sabah atacaktım kaldı ama yeniden dönüşümlükler ana yola kadar gidilip konteynıra atıldı-alışveriş yapıldı - bi posta çamaşır yıkandı habire yenisi çıkıyor
bu arada dediğin gibi benim de küçük oda garibim üvey evlat gibi - yüzüne bakan yok
anacım ben burayı okuyunca fena gaza geliyorum bu hafta sonu video da izlemedimizlesem kesin gece yarısı demez yapardım bişeyler
aynen yaaaa bi beğen yapayım diyorum başka birilerini beğen diyor eee onu da yapıyorum yine aynı uyarısanırım daha üzerinde çalışıyorlar tam tasarlandığı gibi olmamış zamanla oturur napalım idare etcez
merhaba kizlar sohbetize katilabilirmiyom
Slm kızlar
Gçmiş kandilimizi kutluyorum herkesin
Bn dün yaptıklarımızzı yazayım
Sofra toplandı
Camasır Astım
Yatakları kaldırdım
Kv gıttık silip süpüremedin
Yarında misafirim var
Bügun hastayum cok dolanıyorum ole inanaın cocugun yatagı kendi yatagım camasırlar ole ortada duruyo walla napcam bilmiyorum biraz toparlanıp diyorum öle yapayım güzel bi temizlik
Yarına sadece yemek işim kalsın
ben utanarak soyluyorum hic bir is yamadim ev berbat durumda ise gittim sabah direk ne yataklar toplandi ne baska bi is yaptim bugunde ankaradan kaynim gelecek ne yapicami sasirdim iste kara kara dusunuyorum simdi ne halt edicem ben diye uffff bayan olmak cok zor ya
yok yok bekar aradi simdi 10 da gelicekmis aksam ben saat 7 de evde oluyorym tavugu attimmi firina zaten ev kucuk bizim baya makine tutup toz aldimmi usten idre edilir heralde dolapta tavuk vardi valla iyiki soledin aksama firina atim pilac da kolay artik anlayisli olsunlar ama calisiyorum sonucta pazarsa mesayiydim zaten ev ama harp halinde
Cok yorma kendini bacim, o dedigin vefasizliklarin benzerlerini yasadim maalesef yarali parmaga isemek degilde s..çmayi tercih ediyor bazilari. Esyalarina sevindim insaallah gonlune gore olur bu seferKızlar evden geldim annemle toplamaya gitmiştik eşyaları
Allahım iki tane ev taşısam bu kadar yorulmam azerin öldürdü beni
tozun toprağın içinde yuvarlaniyo
aynı mahallede amcamlar var 6 tane çocuğu
büyüğü lise sonda küçüğü ana okuluna gidiyor bi tanesi gideyim de şu işin ucundan tutayim demiyor
işi geçtim kızım onlarla oynamaya bayılıyor gelip bi saat oynamiyolar çocuklar ben de işimi yapayım
bundan öncede tasindigimda yine 7 aylık hamileydim yalnız başıma yaptım her şeyi bir tane akrabam yardım etmedi
olsun bu günün yarını da var sonuçta
salonun eşyalarını bosalttik mutfak falan duruyo akşam gidip yapıcam
esyalarimdan bi tek salonun mobilyası kaldı satılmadik diğer hepsini sattik şükür
bu arada yasemincim esyalarim eski değildi 4 yillikti daha ama o zaman aceleye gelmişti istediğim gibi olmamıştı şimdi her şeyi kendim secicem inşallah
Salonumun fotosunu eklemistim topige
Lilyyyyy kiss gorusemedik ne zamandirGünaydınnnnnn
Hepinize "bol temizlikli"güzel bir hafta dilerim kızlar...
Aşkcım canım çok çok üzüldüm yazını okuyunca, Rabbim şefaatçi etsin inşallah yakın zamanda tekrardan güzel haberlerini alırız ve inşallah kucağına da aldığın günlerin müjdesini verirsin bize buradan
Azerinim tatlım bu hamiş halinle maşallah iyi dayanıyorsun yorma kendini fazla canım benimmmm
Kızlar bende rapor falan yok maalesef
Hafta sonu bol bol bulaşık yıkadım bulaşık çıkardım - mutfak şu an savaş alanı gibi dün akşamdan kalma, yıkayamadım artık
Bir arkadaşa tarif vermştim o da garibim becerememiş yakmış dedim bak olmazsa söyle ben yapayım dedim yok zahmet etme falan dedi ama ben kıyamadım - dün "lily mutfakta" günüydü yani :) Ama içim öyle rahat ki, birini mutlu etmek gönül almak bile beni mutlu ediyor
Akşam eve gidince bulaşıkları yıkar, ortalığımı toplar mis gibi otururum yani pis değilim şükür ama işte bi sil süpür yapmak da koymaz insana hani...
Ütülere el atmam lazım ütümün şok buhar butonu çalışmıyor ama servise versem 1 haftadan önce gelmez o yüzden olan ütülerimi halledip vereyim en azından geri gelene kadar idare edeyim istiyorum geçen haftadan beri idare modundayım ama o şok buhar düğmesi benim ütüde en sevdiğim şey
Betul, napiyon anacim, diet topiginede ugriyamadim naptiniz devammi, ayrica pek hamarat goruyorum senibeğen butonlarına ne olmuş öyle bir garipler...... aaaa sevmedim.... beğenemiyorum beybiler...
Aramiza hosgeldin bacim, insaallah misafir isini halledebilmissindir.merhaba kizlar sohbetize katilabilirmiyom
Areser gecmis olsun tatlim, dikkat et kendine bu yilki grip fena carpiyor insaniDun geceden itibaren ortada gezen salgın bizimde evin kapısını çalmadan içeri girdi oğlum gece ateslendi ben öksürmekten dilim içeri girmedi boğazlarım yamıyo öksürmekten gözlerimden ateş çıkıyo sanki kafamın içinde. Beynim pelte olmuş gibi doktora gittim 1 torba ilaç verdi yatıyorum bugun yaptıgım tek iş lavabodaki bulasıkları makineye koyup çalıştırmak oldu.....
Ayyyy tebrik edin beni coklu alintiyi basardim bu elimdeki pc dokunmatik zor basardim azcik aksaklik oldu ama idare edin kisslar:128::122:
canım çok geçmiş olsunDun geceden itibaren ortada gezen salgın bizimde evin kapısını çalmadan içeri girdi oğlum gece ateslendi ben öksürmekten dilim içeri girmedi boğazlarım yamıyo öksürmekten gözlerimden ateş çıkıyo sanki kafamın içinde. Beynim pelte olmuş gibi doktora gittim 1 torba ilaç verdi yatıyorum bugun yaptıgım tek iş lavabodaki bulasıkları makineye koyup çalıştırmak oldu.....
ya benim anladığım, yaptığın yorumlara ne kadar beğeni aldıysan ona göre puan veriliyor sana ve bu da sanırım sitede bir tür performans değerlendirmesi gibi bişey:44: tabii net bişey diyemiyorum zamanla - alıştıkça görecezBu beğeni butonu değişmiş puan falan aldınız diyo pek bişey anlamadım ama neyse öğreniriz artık
valla ben daha eve 6 ay oldu taşınalı, ev güzel olmasına güzel de dolap kıtlığı var her gün yeni bir pürüz çıkıyor hadi tek başınayım çok da önemli değil deyip idare ediyorum ama cidden o kadar para verip üstüne sorun yaşamak insana koyuyor - ütüye gelince 3 ay oldu alalıCok yorma kendini bacim, o dedigin vefasizliklarin benzerlerini yasadim maalesef yarali parmaga isemek degilde s..çmayi tercih ediyor bazilari. Esyalarina sevindim insaallah gonlune gore olur bu sefer
Lilyyyyy kiss gorusemedik ne zamandirsenin bi utu bozulmus, benim beyaz esyalar ve ev yapboza döndu, ne tutsak elimizde kalir oldu. Nedir bu anlamadim. Mutfak muslugu uzun boyunlulardan acinca yerinden firliyor, firin dolabinin kapagi dustu kizim cekti duserken camasir makinesinin dugmesini cikardi yerinden. Gecen yil bulasik mk bozuldu bu senede tuhaflasmaya basladi, buzdolabim resmen islik caliyor ne gicik bi ses bi de elektri faturasini giciklastirdi sogutmasida arizali sanirim. Ayyy daha saymiyim fenalik basmasin bana. Teselli ol yani canim
Betul, napiyon anacim, diet topiginede ugriyamadim naptiniz devammi, ayrica pek hamarat goruyorum senidarisi basima
O begene hep basmak istiyorum aceleden hep unutuyorum, ben ona alismadan yenisini yapmislar
oh oh maşallahGevezelikten yaptigim isleri yazmayi unuttum
Defalarcaaaa daginiklik topladim
Yemek yaptim
Supurge yaptim
Halilari sildim karbonatli suyla
Mutfak dolaplarini distan sildim. Arapsabunu sirke ilik su üclusu cok guzel yapiyor bilgilerinize sunarim.
Yerleri sildim.
Ardiyeye inecekleri indirdim
Copleri toparladim.
Anneme gitmistik ordada dolaplari ayiklayip duzenledim gardrop dahil, anam atmaya kiyamazda pek ben firsat bulunca ativeriyorum eskileri
3 makina camasir yikayip astim tabi bu iki gun de oldu
Ekmek yaptim, baska seylerde yaptimda caninizi istetmiyim
Kuzularimi uyutmam lazim ve benimde coook uykum geldi acep kacta uyicaklarda bende uyicam
De haydeyin optum sizi
Beğen butonu nerde?
dün akşam sağ alttan sol alta gelmişti şimdi ise sol alt köşede kötü içerik butonun yanındaki yıldız senin yorumunu okuduktan sonra gördümçünkü tek değişik ikon oydu
Kod:
Bu msj ini begendim :) olmusmu?? ?Begenebilmismiyim?
olmuş olmuşşşşşşşevet uygulamalı olarak da öğrenmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?