En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

işte bu
ben de yarıyıl tatilinde temizlik yaptırmayı düşünüyorum
çocuk küçük olduğu için kendim yapamam diyorum
ama burada yazılanları okuyunca gaza geldim sanki
ufaktan ufaktan başlasam, bitirebilir miyim ki acaba
hani eşim evdeyken falan
zaten dolap içlerini kadın yapmıyor, ben onları yapıyorum
kadın geldiği gün mobilyaların dışını, döşemeyi, camları falan siliyor
yani kaba temizliği o yapıyor
belki tam gün değil de yarım gün alsam, gerisini ben yapsam...
hem paranın yarısı da bana kalır
aaahh ahh, işte bu hayallere daldım az önce ilk sayfadan biraz okuyunca

hoşbuldum canım çok sevindim beni kabul ettiginiz için bende önceki yazılarınızı okuyodum ve çokk begendim hazırlayanın eline ve yüregine saglık peki canım bende seni tanıyabilirmiyim

Aslında topik sahibimiz Azerin o şimdi oldukça meşgul fazla giremiyor siteye girdiğinde onunla da tanışırsın zaten ben 33 yaşındayım 12 yıllık evliyim 9 yasında bir kızım, 6.5 yasında bir oğlum var

salon
oturma odası
çocuk odası (şimdilik ıvır zıvır odası)
yatak odası
mutfagım
kiler
banyo
duşluk
wc
balkonlarım

inanırmısın çok zorlanıyorum bazen
Kiler hariç hepsi var bende de... Anlayabiliyorum yani..Salonum boş ama yine de havalandırıp viledayla siliyorum tozlanıyor sonuçta... Küçük wcyi temizlikte kullanıyorum çocuk odası olan yerde ıvır zıvırlar var yatak odası çamaşırhaneye dönecek yakında - oturma odası en sık kullandığım ama en derli toplu odam Balkonlar saatlerimi alıyor yıkarken çünkü evin tüm giderleri sorunlu

Yardımcın varsa daha iyi - ki zaten bence hem çalışan hem de çocuğu olan birine yardımcı şart

Bak başladın bile motive olmaya yavaş yavaş yap canım kendini sıkmadan her gun bugun burayı bitiricem diye şartla kendi bölüm bölüm yap bakma bizde her gun sil süpür yıkama yaglama yapmıyoruz ben kendi adıma soyliyim yapan arkadaslar var mutlaka da şartlı surtlu temiz ve duzenli olsun yeter

allah kolaylık versin benim evimde allahtan çok eşyam yok sadeligi çokkkk seviyorum

allah kolaylık versin benim evimde allahtan çok eşyam yok sadeligi çokkkk seviyorum
bende de yok oturma odamda 2 kanepe + küçük bi masa üstünde tv bi de halı perde yatak odamda yatak ve masa ha bi de kış olduğundan çamaşır askım kaloriferin önünde küçük odada da koliler içinde kitap (kitaplık alacağım ama fazlalık olmasın diye şimdilik bekliyorum) ütü masası ve gardırop yani hem ütü hem giyim odası - mutfakta da masa ve buzdolabı var o kadar

canım bende yazılarını okuyunca bahar temizligine başlayasım geldi şimdiden başlasam anca biter senin yardımcın varmış çokkk güzel bence

anlaşıılan sende seviyosun sadeligi

canım bende yazılarını okuyunca bahar temizligine başlayasım geldi şimdiden başlasam anca biter senin yardımcın varmış çokkk güzel bence

Benim yardımcım yok canım sevimsizin yardımcısı geliyormuş. Bende bir ara alıyordum ama yardımcı kadın ama simdi kendim yapmayı daha cok seviyorum cok sıkışınca alıyorum

bencede hem tek başınaymışın küçük bi ev daha mantıklı temizligide kolay olur zorlanmazsın

10 aylik demistin cocugunu o aylarda durum daha zor, misafir gelirdi benimkiler ikisi birden kucak isterdi, dun gece cocuklr uyurken ev yapimi bebe biskuvisi ve cubuk kraker yaptim, cok basit yapiliyor, cocugun icinde cok iyi olur, belki isine yarar
Evet bu konularda aldim yurudum nacizane tabi cunku bebisler koca vardiyali ani misafir falan derken surekli alarmda olman gerekiyo

[QU10 OTE=fatihpepe;33546825]Yasemiiiiiiiin 41 sen neler yapmissin oyle, senden banada bulassin biraz yaaaa ben niye bukadar marifetli degilim ki :/sende dondurucuya koyulacaklar diye bir konu acsana orda ayrintili yazarsin bende ogrenirim[/QUOTE]
Kiss ne marifeti internetden ordan burdan arastirip yapmaya calisiyorum, isler cigrindan cikmasin diye bogusuyorum anlican, bide ben 15 yil calistim 2 aylik hamileligimden bu yana aev hanimiyim, cok becerikli ve pratik degildim yani anca anca 34 ümde gari olmaaa calisiorum )

Aynı şeyi bende söyleyecektim buzdolabı temizliği ve düzeni cok önemli ben eltimden (kendisi temizlik hastasıdır) bilirim ilk baktığı yer buzdolabının içidir.
Allah korusun kem gozlerdeeeeennn ) bendede var oyleleri hem habersiz gelir bazen hem ayyy buranin haline der bende bizde boyle bul bi totoluk yer otur diyorum hiiicc umursamiyorum ) kusura bakmasin haber etseymis, o biyana kendisi bir kisiyi misafir etmeye korkar biz cok sukur herkese kapimiz acik varsin dagilsin toplayalim dimi

Daha ne yapcan bacim lazimlari koymussun, senin bebeler buyumus herzaman yaparsin zaten, ben aslinda buzlugu cok doldurmayi sevmemde cocuklar kucuk misafir gelince klaylik oluyor ihtiyac yani bi yerde

merhabalar benide alırmısınz aranıza
Hosgeldiiiin kardes, ben 34 yasindayim, kocaelide yasiyorum, 27 aya giren iki cocugum var Allah im bagislarsa, 3 yil oncesine kadar caisiyordum, simdi ev garisiyim, 8 yillik evliyim, topicci arkadaslara basarilar dilerim

Yok kardes hergun yapamiyorum ben ustunuze afiyet biraz pasakliyim galiba ama kapi aralikti daldim iceri bu hamarat hatunlarin icine, evlerini bilmem kalpleri piril piril hepsinin cok candanlar, ev isi bahane sohbet sahane, hepsi cok titiz okuyup gaza gelip evi baya adam ettim, ayikladim attim yerlestirdim duzenledim falan filan, gel arasira goruselim okk..

Lilyyyy aaaa nasil becermisimki oyle alinti yapmistim senin msjinin icine yazmisim

Bu arada azerin cok yogun ortalikta yok

Areser iyilestin sanirimm formundasin

Betuuuuuul bizi hangi topikle aldatiyrsun cabuk soyle

Ask cim nasil oldun psikolojin ne durumda seni merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…