En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

senin işin daha zor tabi
ama çocuklarını büyütmüş hanımlara acayip hevesleniyorum
evet burası hoş sohbet, fırsat buldukça girerim
şu an okuldayım, dersim boş, not gircem e okula
ama önce buraya bakim dedim

Yardımcın varsa daha iyi - ki zaten bence hem çalışan hem de çocuğu olan birine yardımcı şart
çok da almam aslında kadın
çocuktan sonra şart oldu evet
zaten senede iki defa (yaz tatili ve yarıyıl tatili) büyük temizlik yaparım
belki onun haricinde de iki defa yarım günlüğüne gelir kadın, dip köşe temizler
haftasonları rutin işleri de ben yaparım

öyle bi motive oldum ki, dün akşam mutfak dolaplarını indirdim, içlerini temizleyip yerleştirdim
yıkanacakları da makineye attım
gözümde büyüyen mutfağın önemli bi kısmı bitmiş oldu
tabi yorgunluktan rahatça uyuyamadım
çocuk da 4 defa emmek için uyandı :37

Guanydıınnn hatunlar
Ben bugun fazla bir iş yapmayacağım yataklarımı ve ortalığı toplayıp arkadasa kahvaltıya gitcem kaç gundur evde cok bunaldım otur otur ordanda pazara giderim sebze meyve alır donerim artık gelince görüşürüz.....

Ohhh mis gibi olmuştur ellerine saglık buyuk bir bölümü bitirmişsin işte bak kalanlarını da yavaş yavaş yaparsın.....

Günaydın hanımlar nasılsınız hayırlı cumalar bugün yeni yeni kendime geldim temizlik yapıp kafamı biraz dağıtıyım dedim herkese kolay gelsin rapora gelirim inşallah

Günaydın canlar
ya ben bi türlü rahat rahat takilamiyorum yine kızım hasta dünden beri kusuyor
ben de uykusuzum normal olarak
doktor ilaç yazdı onu içiriyorum
ben de geçen idrar testi yaptırdım bobregimde problem varmış doktor ilaç yazdı
annemin boğazı ağrıyor
anlicaginiz ev ev olmaktan çıktı
ustalar da dünden beri başladılar evde çalışmaya inşallah çabuk biter
masraf şimdiden zorlamaya başladı bile bizi :18:
askosum hoşgeldin o uzuuuunca raporlarindan mahrum etme bizi
Lily areser abla raporlarinizi okuyorumsiz olmasanız topic batardi herhaldeLily ben de zaman buldukça o videoları izliyorum
Betül karusu nerdetotosu eridi mi bari:2:
yasemincim hayran kaldım sanaev bitsin bi topik daha acicam dipfrize neler ata biliriz diye
fatihpepe geçen boğaz için kızıma şu pekmez yağ karışımından yedirdim gerçekten işe yaradı aklınızda bulunsun kızlar
başka kalan olmamıştır umarım:26:
bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdiniz

canım yazarken bazen oluyor :) Benim ailemin evinde de ıvır zıvır çoktur bana kalsa atarım diyorum bazen kızıyorlar Ama napayım gereksiz eşyaları ayıklamak gerekiyor şimdi evimde bazı eşyalarımı koyacak yerim yok o yüzden baza altında tutuyorum ama ileride daha küçük ama bol dolaplı bir eve geçersem daha düzenli olur sanırım - bu evde gardırobum harici dolap yok o yüzden idare ediyorum

Günaydın hanımlar nasılsınız hayırlı cumalar bugün yeni yeni kendime geldim temizlik yapıp kafamı biraz dağıtıyım dedim herkese kolay gelsin rapora gelirim inşallah
Hoşgeldin canım - nasılsın gel yaz özledik yaaa

Canımmmmm hoşgeldinnn
Kızına çok geçmiş olsun Kıyamam ya hem küçük kızla uğraş hem hamişsin bi de ev işin çıktı Rabbim kolaylık versin canım
Ben de o videoları birkaç gündür izlemiyorum ama tekrar başlamayı düşünüyorum epey guzel pratik temizlikle ilgili püf noktaları öğrendim
Betülden haber alan yok canım kimbilir nerelerde:44: valla diğer topiğimize de gelmiyor işleri mi yoğun hasta mı haberimiz yok

Son düzenleme:
Kiss ne marifeti internetden ordan burdan arastirip yapmaya calisiyorum, isler cigrindan cikmasin diye bogusuyorum anlican, bide ben 15 yil calistim 2 aylik hamileligimden bu yana aev hanimiyim, cok becerikli ve pratik degildim yani anca anca 34 ümde gari olmaaa calisiorum )

Allah korusun kem gozlerdeeeeennn ) bendede var oyleleri hem habersiz gelir bazen hem ayyy buranin haline der bende bizde boyle bul bi totoluk yer otur diyorum hiiicc umursamiyorum ) kusura bakmasin haber etseymis, o biyana kendisi bir kisiyi misafir etmeye korkar biz cok sukur herkese kapimiz acik varsin dagilsin toplayalim dimi

Daha ne yapcan bacim lazimlari koymussun, senin bebeler buyumus herzaman yaparsin zaten, ben aslinda buzlugu cok doldurmayi sevmemde cocuklar kucuk misafir gelince klaylik oluyor ihtiyac yani bi yerde

Hosgeldiiiin kardes, ben 34 yasindayim, kocaelide yasiyorum, 27 aya giren iki cocugum var Allah im bagislarsa, 3 yil oncesine kadar caisiyordum, simdi ev garisiyim, 8 yillik evliyim, topicci arkadaslara basarilar dilerim

Yok kardes hergun yapamiyorum ben ustunuze afiyet biraz pasakliyim galiba ama kapi aralikti daldim iceri bu hamarat hatunlarin icine, evlerini bilmem kalpleri piril piril hepsinin cok candanlar, ev isi bahane sohbet sahane, hepsi cok titiz okuyup gaza gelip evi baya adam ettim, ayikladim attim yerlestirdim duzenledim falan filan, gel arasira goruselim okk..[/QUOTE]

hoşbuldummm yasemin kardeşimm çok memnun oldum çocuklarınıda allah bagışlasın darısı bana inşh ben 2.5 yıllık evliyim 23 yaşındayım

hoşbuldumm canım geçmiş olsun bu arada allah yardımcın olsun en kısa zamanda tanırım sizide inşh. çok sevdim topigini

Bitti işler çok şükür
Sabah evi havalandırdım çarşaflarımı silkeledim serdim
Yatk örtümü silkeledim
Yolluklarımı süpürdüm kaldırdım
Tozunu aldım
Komidinleri çektim altlarını süpürdüm sildim
Gardolabımı düzenledim
Kapının tozunu aldım çıktım
Ytak odasındaki kiler balkonumuda süpürdüm sildim

Oturm odasına geçtim
Yolluğumu süpürdüm kaldırdım
Koltuğu açıp süpürdüm
Koltukları, mobilyalrı çekip süpürdüm
Sildim
Tozunu aldım , aksesuarları sildim
Koltuk derilerini aspirinle sildim
Kapının tozunu aldım çıktım

Holdeki halıyı süpürüp kaldırdım
Yerini süpürüp sildim
Ütü dolabımın içini sildim düzenledim
2 gömlek bi pantolon ütüledim

Salona geçtim
Koltukları süpürdüm
Koltuk derilerini aspirinle sildim
Koltukları mobilyaları çekip altlarını süpürdüm sildim
Halısını süpürdüm büyük olduğu için kaldıramadım
Mobilyaların tozunu aldım
Salondaki balkonumu yıkadım
Salonun kapısının tozunu aldım çıktım

Mutfağa geçtim
Mutfak dolaplalarımı içli dışlı sildim düzenledim
Beyaz esyalarımı sildim
Çaycımı yıkadım
Fırınımın içini sildim
Buzdolabımın içini sildim atılacakları attım düzenledim
Buzdolabımın üstünü sildim
Bulaşık makinamın altını temizledim
Masamı sandalyelerimi cifledim
Erzak kavanozlarımı sildim
Baharatlıklarımı sildim
Ocagımı temizledim
Ocak demirlerimi yağ çözle yıkadım
Kaşıklığımı temizledim
Çöpleri çıkardım çöp kutumu domestosla bi güzel yıkadım
Ekmekliğimi temizledim
Lavaboyu tezgahı çamaşır suyu cifle bi güzel ovdum duruladım
Yolluğunu süpürdüm
Yerini sildim
Kapısının tozunu aldım çıktım

Wc yi domestosla bekletip. Bi güzel yıkadım
Banyoya geçtim
Dolapların içlerini sildim düzenledim
Aynalarını sildim
Çamaşır makinamın yüzeyini sildim
Küvetini lavabosunu çamaşır suyu cifle ovdum duruladım
Muslukları parlattım sabun sepetimi yıkadım
Havlularımı değiştirdim
Yerleri domestosla cifle bi güzel fırçaladım duruladım sildim
Makinaya çamaşır attım , çıkınca hemen astım
Temizlik bezlerimi elimle yıkadım astım

Ardından yemek yaptım duşa girdim Yorgunluktan olsa gerek 2 saat uyumuşum yeni uyandım temizlik gibisi yok walla bu hafta morelmen sıfır olduğum için sadece rutin işleri yapıyodum çok şükür kendime geldim rabbim daha büyük dertler vermesin hiç kimseye...

Ben evimi çekip çevirecek enerjiyi bulamıyorum kendimde. Şu anda mutfak darmadağın. İmreniyorum sürekli tertipli olan kadınlara.
Önceden tertipliydim bende. Bebeğim olduktan sonra işin ucu kaçtı. Hiçbirşeye vaktim yok.

Ask hosgeldinn canim, iyi olmana sevindim

Areserde atlatmis gezmelere baslamis

Azerin Allah yardimcin olsun bi yandan tadilat, bi yandan hastaliklar, bi yandan masraf wuuuu gozumde buyudu
Bizde bu evi satabileydik böyügunu alacaktik ama olmadi, , mis mis yerlesirdim yeni eve ....ay ama cok ta yorucu bi durum, sanki aldikda yorulmasi kaldi banada bakin hayal alemindeyim

Neyse biz kismetse aksama biyere gidicektik ayriyeten telf geldi yarin sabah kahvaltiya misafirim geliyor ben mutfaga kacar by by size.....

Merhaba arkadaslar,keyifler Iyidir insallah.simdi detayli yazamicam ama bugun erken kalkip kahvalti faslindan sonra esim ise gitti.Bende eve girisip Evi topladim,biraz zorlandim ama yaptim cok sukur.ev kirli degildi pek,tozlari al,Evi havakandir sil sülze yaptim.nevresimleri degistirdim,cam onlerini sildim.bulasiklar yikandi ama daha cikarmadim.banyoyu aksam dustan sonra temizlicem,bide camasir aticam makinaya.isler bitince disari ciktim,kuafore gittim saclarimi kestirdim,eksiklerimi aldim ,daha yeni eve girdim.cok yorulmusum,birseyler yedim dinleniyorum simdi.evde mis gibi,daginik eve girmemek cok guzel:).sonrada yemek fasli gelecek.

Azerin cok gecmis olsun canim,Klasse ISIN gucun arasinda ,hasta olmamak mucize olurdu,allah tez samanda Sifa versin,Dikkat et kendine:)masraflar insani zorlasada ihtiyacin varsa mecbur yaptirman lazim.Bizde borc yaptik,onumuzdeki ay baslicak odemeler,biraz korkuyorum ama ,yapariz biliyorum,borcsuzda birsey sahibi olunmuyor ne yapalim,allah odeme kolayligu versin insallah..

Ask,iyi olmana sevindim.cokta ustunde dusunup yipratma kendini,inan bana dogru zaman geldiginde,sen bile inanamayacaksin gerceklesen mucizene,biz 5 sene ugrastik cocuk sahibi olmak icin,gel gitler,tedaviler,ameliyatlar.tedavi suresince,gerekenleri harfi harfine yaptik ama hic ummuyordum hamile kalacagimi,guzel haberi alincada rahatsizliklar pesimi birakmadi,dusun.cok sukurki bu gunlere geldik.senin cok sukur hamile kalmada sorunun yok,allahin izniyle olur gene,niye anlattim bilmiyorum ama,kendini cok uzup yipratma diye ankatmak istedim.maalesef bazen kolay olmuyor birseylere kavusmak,ben halen inanamiyorum bi cocugumun olacagina,Tuhaf duygular icindeyim,sanki bi ruyadayimda,hersey elimden akip gidecek diye korkuyorum.bilmiyorum belkide annelik duygusu dedikleri budur,allah her isteyene bu duyguyu tattirsin insallah...

Amin canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin sende çok zor günler atlatmışsın ama ne güzel gelmiş bebişin kavuşmanızada az kalmış sağlıkla alırsın inşallah kucagına bebeğini bizde 2 yıl korunduk gçen ay ilk denememizdi hiç umutlu değildim açıkçası beklemiyodum hamile olduğumu ögrenince şok oldum bi o kadarda sevindim ama bi hafta sürdü mutluluğumuz geçen hafta düşürdüm malesef bebegimi minikte olsa hissetmiştim ben onu keşke hiç olmasaydı diyorum bazen en azından. Bu kadar sevinip ardından üzülmezdik ama vardır bunda da bi hayır inşallah rabbim tez zamanda yine nasip eder

hoşbuldumm canım geçmiş olsun bu arada allah yardımcın olsun en kısa zamanda tanırım sizide inşh. çok sevdim topigini
Teşekkür ederim canım
Işte bu askosum nihayet eski formuna döndün
yaw sapasağlam hatunsun sen 10 nunu dogurursun evelallah
Hoşgeldin canım bebek olunca hayatımız 360 derece değişiyor dimi her açıdan
Teşekkür ederim canım valla öyle masraflar fena zorlayacak bizi daha bebeğin masrafları da var:18:
senin de bu aralar misafirlerin hiç eksik olmuyor maşallah
Öyle valla royem daha borç yapmadık ama yeni başladık hesaplamalarimiza göre yarısından çoğu borcla yapılacak inşallah çabucak atlatiriz:26:
senin doğuma da bi şey kalmamış

meraba ask
ne çok iş yapmışsın böyle
ne kadar vaktini aldı?
ben okurken yoruldum
helal olsun
bi de arkadaşlar teselli vermiş, sanırım bebekle ilgili bi problem yaşadın, geçmiş olsun

Askcim,bak gorursun,biraz kafani baska seylerle mesgul et,o guzel haberi tekrar alirsin.birde sana nacizabe tavsiyem hamile kalisan hemen herkesle paylasma,yakin cevren yada Forum farketmez sen ve Esin bilin yeter.normaler benim doktorumda demisti,bebegin kalp atislarini duymadan hamilesiniz diyemeyiz,buda 8. Haftaya denk geliyor ve bilirsin bizlerdede oyle bi inanis var uc ay olmadan kimseye soylenmez,allah cok bekletmeden versin bebisini insalah:)

Azerin,evet az kaldi.sanki son haftalar gecmiyor gibi geliyor.mide yanmalarim Gene basladi veee 8 ayda almadigim kiloyu bu son ayda aldim resmen yaaa,gayet iyi gidiyordum bi Kilo aldimki sorma,surekli yeme ve uyuma modundayim,cok sukurki bastan bole degildi yoksa halim yamandi:))

Aynen cnm çok haklısın biz en büyük hatayı orda yaptık oda saolsun eşim yüzünden oda heycanından annesine söyledi hemen ben 3 ay olmadan söyleme taraftarı değildim ama ne yapalım nasip kısmet bizede tecrübe oldu bundan sonra allah nasip ederde yine hamile kalırsam 3 ayım dolmadan söylemiycem

meraba ask
ne çok iş yapmışsın böyle
ne kadar vaktini aldı?
ben okurken yoruldum
helal olsun
bi de arkadaşlar teselli vermiş, sanırım bebekle ilgili bi problem yaşadın, geçmiş olsun

Mrb canım sabah 7 de uyandım 3 te tamamen bitirdim işlerimi , erken kalkmak avantaj tabi ayrıntılı bütün işi yapabiliyosun yoruluyosun tabi ama değiyo yani
Evet malesef düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…