En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız maşallah aşkkk ne kadar iş yapmışsın öyleee

canım ben burda yeniyim sizleri tanımaya çalışıyorum çokkk memnun kaldım diger arkdşlardn senide tanıyblrmym bende tanıtayım kendimi 23 yaşındyım 2.5 yıllık evliyim

Hoşgeldin canım aramıza bende 23 yaşındayım 2 ay sonra bizde 2,5 yılımızı doldurcaz inşallah

vaaavv demek bi gün içinde yaptın
alkışlıyorum, başka da bir şey diyemiyorum

yaşadığın durumda zor evet, Allah yardımcın olsun

Kaç gundur boyle uzun rapor okumuyoduk içime sindire sindire sanki kendim yapmış gibi okudum raporunu özlemişim senin uzun raporlarını.......

Kaç gundur boyle uzun rapor okumuyoduk içime sindire sindire sanki kendim yapmış gibi okudum raporunu özlemişim senin uzun raporlarını.......
Canım çok saol bende içime sine sine yaptım valla temizliği

hoşbuldum canım tanıştıgıma memnun oldum allah mutlu etsinn
Bende memnun oldum canım amin tüm sevenleri inşallah
askçım süper temizlik valla kendi evimi böyle yapasım var
ellerine sağlık kaydetsem mi ki

Aman lovelim sakın sen girişme bu işlere elinden ne geliyosa onu yap yeter senden de bebişinden de önemli değil ya

1-Arka giyinme odası toplanacak silip süpürülecek
2-Ebeveyn banyosu tavanı silinecek duvarları silinecek duşakabin silinecek ayna silinecek dolap içleri düzenlenecek lavabo yıkanacak
3-Yatak odası dolap içi ve çekmeceler düzenlenecek penceresi silinecek perdesi yıkanacak bazanın altı düzenlenecek yerler silinip süpürülecek duvar silinebilirse silinecek
4-Kiler düzenlenecek buzdolabı silinecek çamaşır makinesi silinecek çamaşır sepeti yıkanacak yerleri silinecek
5-Mert erenin odası dolabı silinecek içi düzenlenecek penceresi silinecek perdesi yıkanacak yatağı silinecek halıları süpürülecek kaldırılıp yeniden düzenlecek
6-Oturma odası kanepelerin altı ve gümüşlük düzenlenecek penceresi silinecek perdesi yıkanacak yerler silinip süpürülecek toz alınacak
7-Banyo tavanı silinecek duvarları silinecek dolaplar düzenlenecek ayna silinecek duşakabin silinecek klozet ve lavabo yıkanacak yerleri silinecek klozet takımı yıkanacak
8-Tuvalet tavanı silinecek duvarları silinecek ayna silinecek dolap içi düzenlenecek yerleri silinecek
9-Giriş portmanto silinip örtü serilecek düzenlenecek fazlalıklar çıkarılacak aynası silinecek çekmece düzenlenecek yerleri silinecek
10-Salon pencereler silinecek perdeler yıkanacak silinebilecek duvarlar silinecek tuvalet aynası düzenlenecek koltukların örtüleri kaldırılacak koltuklar silinecek içleri temizlenecek
11-Mutfak dolap içleri düzenlenecek fazlalıklar kaldırılacak içlerine örtü konacak silinecek fayanslar silinecek ocak fırın buzdolabı silinecek buzdolabı yerleştirilecek silinebilen duvar silinecek halısı silinecek yerleri silinecek perdesi yıkanacak
Her odanın kapısı silinecek
Balkon yıkanacak
kızlar şimdi bunlar benim listemde yapılacak işler eksik var mı
nerden baaşlamam gerek eşimle şubat tatilinde yapacağız bunları her güne bir iki yer diye düşünüyorum ama nerden başlayacağıma karar veremed,m

temizlik gibisi yok vallahi evin her yeri temizken insan kuş gibi oluor

bende iki gündür baya iş yaptım ama bitmedi
temizlik olsa biter ama yerleştirme yapıyorum
ayıptır söylemesi yeni tv ünitesi aldımda:21

malesef yerleşemedim tek başıma hem iş hem çocuk bitiremedim birazdan totoyu kaldırıp başlıcam inşallah

canım tatil boyu temizlikle neden uğraşasın bence sen sadece yerleştirmeleri yap dolaplarını bazanı yerleştir
atacaklarını at vereceklerini ver yani detaylara gir.
cam kapı banyo falan bunlarıda kadın tut halletsin
eğer yerleştirme yaparsan iki günde çıkarsın dolapların içinden
ama temizliğede girersen tatilin yarısı gider
kadın yerleştimeye girmeyeceği için sadece işini yapıp çıkacak hem yerleştir hem temizle sana daha şimdiden kabu gibi geliyordur
tabi tercih senin

herkese hayırlı günler arkadaşlarımmm bende daha yeni oturabildim pcnin başına size yazayım neler yaptıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…