- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.321
yaz bakalım
bu arada tanışalım ben 23 yaşında ev hanımıyım birde kızım var
ya sen
memnun oldum canım bende 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim
bebek yok herhalde
gerçi bende 2 yıl sonra hamile kaldm beklemek iyi oluyor başbaşa vakit geçirmenin kıymetini bilin
biz artık başbaşa hiçbirsey yapamıyoruz
Öncelikle yatak odamdaki duşluguma aceyi döktüm fırçaladım mikroplar kırılsın diye bıraktım sonra yatak odamı süpürdüm tozunu aldım yerini sildim kapısını sildim sonra duşlugumu temizleyip çocuk odama geçtim (şimdilik ıvır zıvır odası)orayı süpürdüm sildim tozunu aldım banyoyu klozeti laubayı aceledim bıraktım öyle aralıgın halısını süpürdüm kaldırdım yerini sildim banyoyuda yıkadım aralıgında kapısını örttüm orası BİTTİ
Oturma odamı süpürdüm kanepelerini açtım aralıklarınıda süpürdüm tozunu aldım yerini sildim tv üniteminde tozunu aldım örtüsünü dün yıkamıştım bugün onları örttüm çıktım aralıgımı sildim süpürdüm vestiyerimin tozunu aldım giymedigim ayakkabıları sildim kaldırdım eşiminde benimde beyaz spor ayakkabılarımızın bagcını çıkarıp aceyle yıkadım dış kapımıda sildim orasıda bitti
Sonra misafir odama geçtim süpür sil tozunu al yemek masamı sildim köşemin derilerinin tozunu aldım bu arada bütün prizlerimi sildim kapı kollarını sildim balkonumu yıkadım temizledim tuvaleti temizledim laubasını cifledim çıktım
MUTFAGIMda hiç bulaşık bırakmam akşamdan atarım çok yoksa bile makinama mutlaka dizerim ki sabah mutfagımı temiz görünce çok mutlu oluyrm
bulaşık makinamdaki temizleri dizdim mutfagımıda süpürdüm sildim balkonunu sildim dolapların yüzünü sildim iki posta çamaşır serdim duşumuda aldım bitti çok şükürrr
yaklaşık 1 senedir istiyoruz rabbimden kısmet bakalımmm
kızınıda allah bagışlasın canım
sağol canım evlat başka birşey kızsanda yeri gelip çıldırsanda sinir krizleri geçirtse de gülüşüyle herşeyi düzeltiveriyor
inşallah seninde olur
benim arkadaşımın 5 düşükten sonra oldu ama inancını hiç yitirmedi çok üzüldü
hatta ben doğum yaptım ardından oda bebek düşürdü kızımı yanında sevince kendimi suçlu hissettiğim bile olmuştu
ama çok şükür oldu 6 aylık bir bebeği var
inşallah sende nihayet bebeğimi kucağıma aldım diye mesaj atarsın buraya
Aminnnnnn canımmmm hayırlısıyla inşallahhhh hayırlısı olsun bakalımmmmsen ne kadarlık evlisin
4.5 yıllık canım
yaşlandık artık
ne yaşlanması canımmm yaaaa sen erken evlendin sanırım
öyle oldu 18 dim........................................
hayırlısı canımm kısmetttt bu işlerrr
öyle tabii Allah pişman olacağımız iş yaptırmasın
aminnn canımmm ben kayseride yaşıyorum peki ya sen?
yok artık şaka mı
bende kayserideyimmmm
neresindesin peki
buralı mısın
merkezindeyim evet buralıyım sen neresindesin nerelisin
yillisi misin?
ben talaslıyım fakat ilçede oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?