En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
rapor vereyim ben de
evi sildim süpürdüm banyolarımı tuvaleti yıkadım toz aldım mutfağı toppladım çamaşır attım makineye teldekileri topladım katladım yerşetirdim sonra makinedekileri serdim bulaşık makinesindeki bulaşıkları yerleştirdim haaa çarşafları havluları değiştirdim bu kadar

canımmm bugün çokkk yoruldugum için kısa kısa yazıyom k.bakma senin çocukda varmış zorlanıyonmu temizlikte

temizlikte zorlanmıyorum aslında tek bir odayı batırmasına müsade ediyorum o yüzden çok sıkıntı olmuyor

yalnız benim şikayetim dağınıklık kızım çooook dağıtıyor ben yetişemiyorum

daha ne yapacaksın canım sonuna bu kadar yazmışsın bide....

zaten birgün temizlik birgün çamaşır bu böyle gidiyor
gerçi çocuktan öönce haftada bir temizlik yetiyordu
çamaşırda iki kere oluyordu

ama şimdi her boşlukta temizlik artı çamaşır

amannn dagıttıgı şey oyuncaktır canımm ne olacakkk sankiii

tabi tabi hiiiiiççç dağıtmazzzz

canııııımm bizim Türk bebeleri oyuncakla oynamaz evdeki eşyalar daha cazip geli
yatak odasını açık unut çamaşır çorap dağıtılır yetmez gardırop boşaltılır
mutfağa mı girdi yumurta fırçasını koltuğun altında buldum
bir ayda 7 tane çay bardağı 2 altlık 2 tane su bardağı kırdı
bunu süpür sil kontrol et yoksa çocuk buldu mu eli kesilirAllah korusun
banyoda geçen gün bizim kızı klozetten çıkardım resmen suyunu yüzüne sürüp bide ooohhh diyo

wc fırçasını geçen gün oturma odasında gördüm halıyı 3 kez makineyle yıkadım bide sildim
ama çıldırdım tabiiii
kaçtane kitap defter yırttı neleri kırdı döktü sayamam yazmaktan yorulurum

ha bide çamaşırsuyu dökmüş koluna bacağına hep yandı derisi

ne kadar peşinde koşarsan koş o hem dağıtır hem arkandan iş çevirir

doğru diyorsun vallabugün evi süpürdüm işim bitti oturayım dedim baktım bizimki kraker yemiş kırıntılar yerde hadiii bir daha makineyle çek yemekmhazırlıyorum yiiyelim diye bu sefer oğyuncakları toplamış getirmiş oynasa gam yemicem yığmış ortaya oturuyor hadiiii topla bi daha
kızdım odasına kapattı kendini bir açtım dolabı indirmiş dellendimm valla

ne kadar doğru demişsin biz oyuncak alırız en fazla 2 gün kırılır o sonra ama benim mutfak eşyaları daha cazip
bugün de burun aspiritörünü bulmuş ne ettiyse alt kısmı kayıp

bi an dedim bu benim evimi anlatıyo ultra aynen benim oğlanlar da böle yaa hiç durmakda bilmiyolar herşeye rağmen çok tatlılar şuan yanyana oturmuşlar ç.flim izliyor birbirlerini dürte dürte tabi

bi an dedim bu benim evimi anlatıyo ultra aynen benim oğlanlar da böle yaa hiç durmakda bilmiyolar herşeye rağmen çok tatlılar şuan yanyana oturmuşlar ç.flim izliyor birbirlerini dürte dürte tabi

bende ilk başlarda sadece benim kız böyle sanırdım bir iki kişi benim çocuk böyl falan diyince aha dedim bu benim....
onlar dürtmeyi nerden biliyorlar yaramazlar
Allah hepsine sağlık versin önemli olan o

benim kızda gidip televizyonu öpüyor bebi bebi anne bakk diyo..
üzerine düşecek diye korkuyorum

Gunaydiiiiin on parmaginda on marifet hatunlar
Az once esimi ise yolladim birazdan baslarim rutin islere hava ruzgarli henen canasir asicam
Oglende de oglumka tiyatroya gidicez :))

Sabah sabah nasil guldum :)) tabi biraz komik oldugu icin birazda sinirden guldum
Bizimde klozet hikayelerimiz coktur :)) mesela birgun kapagi kaldiririm iciinde kocaman olmus bir rulo tuv.kagidi, birgun yuz havlusu, brgun top, birgun baska bir oyuncak, birgun beyaz sabun.....en komigi esimin birkacdefa elinde sismis tuv.kagidi ile gelmesiydi
Camdan attiklarida var tabiiii suan hala agacta duran lif, arka bahcede icer ayakkabisinin teki, badana yaptigimiz rulo, firin torbalari, gecen senede bezlerini atmisti bir anda:)) en son benim cep telefonumu atinca bu isi zirvede birakalim dedim ve birdaha kesinlikle cam kapi acmiyorum oglum uyanikken hatta cocuk kilitlerini bile cikartmiyorum
Ev icinde yaptiklarini yazmaya icim el vermiyor :))))
Ama sizin klozet fircasina coook guldum valla bunlar alem akillarina neler geliyorr :) aslinda cocuk iyi niyetli firca bulmus haliyi fircaliyilor annesinin buraya yazdigi rapor kabarik olsun diye

Maşallah canım allah bağışlasın çalışmıyosun sende anladığım kadarıyla bizim gibi evdesin
yok, çalışıyorum ben
iyiki çalışıyorum diyorum
oğlana babannesi bakıyor, azıcık uzaklaşınca özlemiş oluyorum hiç değilse
yani kalan vakitlerde de ona tahammül etmeye gücüm oluyor özlediğim için

:18::18::18::18::18:
demeyin öyle yaa, gözüm korkuyor

dün sabah annem çağırdı kahvaltıya
malum benim de ev işi günüm
dediki oğlanı bırakırsın bize, eve dönersin bi daha (ev yakın)
bu teklifi çok cazip geldi
kahvaltıdan sonra geldim
evi süpürdüm
tuvaleti yıkadım
banyoyu sildim
çamaşır vardı, onları astım, yenilerini koydum makineye
oturma odasının pencerelerini sildim, halının altını sildim
çekyatları çekip altlarını sildim
azıcık da kendimi temizledim (epilasyon )
bunları 2 buçuk saate sığdırdım
sonra koştur koştur annemlere döndüm
kayınvalidem yemeğe çağırmıştı
kardeşim pasta istedi, onu da yapıp çocuğu hazırladım
kayınvalideye geçtim
Allahtan evler birbirine yakın
akşam gelince nevresim vs.ütüledim
kirlileri değişmiş oldum böylece
çocuğu banyo yaptırdık

bu sabah da çocuğun odasına girdik eşimle
eşimin kitaplığı bu odada
o kendi kitaplığını sildi, kitapların tozunu aldı ve tekrar yerlerine yerleştirdi
ben de çocuğun gardırobunu, şifonyerini, diğer çekmeceleri boşaltıp silip yerleştirdim
onun da nevresimlerini söküp attım makineye
bizim ebeveyn banyosunun tesisatı yok diye kiler olarak kullanıyorum
orayı düzenledim, silip çıktım
yine ütü vardı yarım saatlik, halletim
öğleden sonra da çarşıya çıktık

çok pis gaza geldim burayı görünce
yaz tatilinde temizliğimi kendim yapıcam inşallah, çocuğu da anneme ya da kv.ye bırakırım

Sizi titiz gevezeler siziiii amma kaynatmissiniz ben yokken

Cocukarin kesesinden harcamissiniz, siz bide benim evi gorun 27 ayliklar yaptiklarini anlatmayada toplamayada yetisemiyorum, canlari sagolsunda napalim anneyiz

Ultra ve mutluluk kiss accik daha kurcalasaniz akraba cikicaksiniz

Benim dun kahvaltiya misafirim vardi, sonra telf geldi aksam yemegede misafir geldi, dusunun halimi anltmama gerek yok gece ve sabah pert olmustum, sonra bu sabah gozumu acamiyorum, kahve iceyimde acilayim evitopliyim dedim hoooop bi telf aksama misafir geliyo
Kuzulkari uyutunca motora agladim isi

Misafirler gidince mutfagi topladim, bir kamyonda oyuncak topladim, cocuklari uyuttum, esnemekten agzim yirtilacak ama burda gevezelik yapiyorum

İyi geceler topikdaslarim optum sizi by byyy

Sevimli supersin tatlim,ne cok sey yapmissin.iste gordugun gibi,biz kadinlar yeterki isteyelim,iki saate neler sigdiriyoruz.birde topiktw gaza getiriyor insani baxagi.yasemin,allah kolaylik versin canim,ev isi,cocuk neysede,misafir gelince,daha bir geriliyor insan,bugunude atlatirsan,yarina bir guzel dinlen artik.
Bende bugun Evi toplamayi dusunuyorum ama cok halsizim,dip kose yapamasamda ustten bi toplarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…