En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Canım aramıza hoşgeldinn seni yine böyle dolu listelerle görmek ne güzel canını sıkma üzmemeye çalış kendini kuzum yaaa inşallah tekrar aynı güzel haberleri alırsın

Aramıza hoşgeldin sen burayı takip et mutlaka faydası oluyor

sevgili doğa dostu arkadaşım nasılsınnnn?

merhaba canım nasılsın görüşmeyeli? ben ancak okuyorum malum haftasonu giremedim cuma da biraz yoğundum topiği boşladım yazılarınızı görünce halinizi hatrınızı sorayım dedim

Kaç gundur boyle uzun rapor okumuyoduk içime sindire sindire sanki kendim yapmış gibi okudum raporunu özlemişim senin uzun raporlarını.......
aynen ben de kendim yapmış gibi okudum ve yoruldum

yaz bakalım
bu arada tanışalım ben 23 yaşında ev hanımıyım birde kızım var
ya sen
bi de yaşlandım diyorsun valla topiğin çoğunluğu 23 yaşında ve evli...

Bende 18 yasimda evlendim simdi 28 yasimda 10yillik evliyim 3yasinda oglum var calismiyorum (istiyorum oglum anasinifina baslayinca)
maşallah bu ne hız - aynı yaştayız sen 10 yıllık evlisin ben daha evliliği bile düşünmüyorum:44:

bi an dedim bu benim evimi anlatıyo ultra aynen benim oğlanlar da böle yaa hiç durmakda bilmiyolar herşeye rağmen çok tatlılar şuan yanyana oturmuşlar ç.flim izliyor birbirlerini dürte dürte tabi

Allah iyiliğinizi versin koptum ya okurkennnnn bi de işteyim sessiz kalmaya çalışıyorum ama engel olamıyorum o derece

Sorma kardes bayaaaa yoruldum, dinlenmeye calisiyorum

Anneyi cildirtma yollari kitabini bizim bebeler yazdi zaten

Ay aklima gelince hep gülerim annem bize derdiki sizsabaha kadar oturup beni nasil kizdiracaksiniz diye mi düsunuyorsunuz derdi

Allah iyiliğinizi versin koptum ya okurkennnnn bi de işteyim sessiz kalmaya çalışıyorum ama engel olamıyorum o derece
gül anam gül
Gülme komsuna gelir basina canim benim

darisi basina canim bol bol bebislerin olur insallah
Bende 18 yasimda evlendim simdi 28 yasimda 10yillik evliyim 3yasinda oglum var calismiyorum (istiyorum oglum anasinifina baslayinca)
baya beklemissin sen bebisi..
evlendigime pisman degilim ama cok toydum okul bitti evlendim sadece bjna uzuluyorum
ayyykiyamam korkma canim evlat dünyanin en harika seyi Allah herkese versin õzellikle olmayanlara

yani olabilir. Belki ama kayseri büyüksehir kim bilir

Son düzenleme:
Selam bayanlar geçmişe soyle bir baktım am hepsini okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah.... malum haftasonu pek giremiyorum topiğe fırsat bulamıyorum pazar sabah kahvaltıya misafirlerim vardı yedik içtik sonra hep beraber alışveriş merkezinde dolandık bu sabah da kursa gittim simdi geldim bu hafta cok işim var tam gunu belli değil ama oğlumun sünnetini yaptırcam 15 tatilde evde dinlensin diye düğün yaza kısmetse simdi kestirdiğimi duyan yakın akrabalar ziyarete gelirler hatta kesildiği gun aksamı evde yemek vermeyi düşünüyorum o yüzden dip köşe temizlik yapmam gerek sindi bugun yapmayı planladıklarımı yazıyım sonra gece yaptım yapmadım diye okeylerim boyle daha iyi oluyor
Mutfak tülü yıkanıyor gelir gelmez makineye attım
Fırın iç dış temizlenecek
Buzdolabı iç dış temizlenecek
Bulaşık makinesi silinecek arkası çekilip silinecek
Halısı yıkanacak
Dolaplar dışları silinip içleri düzenlenecek
Avizesi ve kapı silinecek
Caycım temizlenecek
Yerleri silinecek
Sandalyeler silinecek
Mutfakta yapılacak işler bu kadar
Diğer odalar toplanıp süpürülse yeter bana bu gunluk art bişeyler yapabilirsem yazarım

Merhaba kızlar nasılsınız
benim kız şimdi de kabiz oldu karnim ağrıyor diyip duruyo
zeytinyağı verdim çare etmedi
ne önerirsiniz kabızlık siskinlik için:26:
ben de topigi iyice hastaneye çevirdim bu arada

merhabalar ben çalışan biri olarak temizlik yapmaktan pek hoşlanmıyorum. akşam eve gidince yemek yiyip direk yataga geçme istegim çok fazla.. bu alışkanlıgımdan kurtulmaya çlışıyorum :S ama çalıştıgm için yorgnluktan böle oldugunu düşünüorum.. ve evde abimin eşi yani yengem var benden 1yaş küçük.. kendisi ben yapmayım sen yap temizlik diye düşüünüo akşama kadr evde .. napcam bilmiorm :S bazen hatta çogu zaman sırf laf etmesn diye bn yapıorm işleri yada yardım ediorum ama hep şikayetci :S

Ben de hafta sonu raporumu vereyim bari kimse yokken :)
Mutfağımı toparladım gerçi dün gene dağıldı akşama yine mutfak temizliği var zaten yerini silememiştim onları hallederim artık
Çamaşırlar yıkandı asıldı komşumun verdiği bir kitap rafı gibi bişey vardı çok sağlam değil sallanıyor falan ama dün onu küçük odaya taşıdım holde duruyordu taşırken zor geldiği için orada bırakmıştım küçük odaya taşıdım sildim bazı kitapları yerleştirdim dergileri de odamdaki bilgisayar masasının pc kasası yerine koyacağım tam dergilik orası :)
oturma odasını topladım eşyalarn tozunu aldım yerini süpürdüm sildim çekyat örtüsünü silkeledim ama sermedim bugun sererim artık holü süpürdüm sildim benim holüm uzun bi de ana kapı girişi falan da var orayı da süpürüp sildim çamaşır makinesi için girinti var çamaşır makinesinin yanındaki boşlukları da süpürdüm sildim küçük wcnin lavabosu da ayrı bir girintide oranın da yeri silinip süpürüldü paspaslarını sermedim henüz
klozeti çamaşır suyuyla beklettim temizledim
bu akşam mutfağımı istediğim şekle sokmam lazım dün de pazara gitmiştim sebzeleri ayıklayıp pişireceğim biraz fazla aldım ayıklar azıcık haşlar buzluğa atarım yemeğim olmadığında çıkartırım
küçük wc lavabosunun ve çamaşır makinesinin önündeki paspasları sereceğim banyodakileri de silkecektim ama camların telleri var onlar hiç açılmıyor boya yapılmış o yüzden açılmıyor önden de silkelemek yasak ay sinir bozucu bir tek yatak odasınınki açılıyor orada da çamaşırlar vardı yeni yıkanan tozlanmasın diye yapmadım bu akşam çamaşırları katlar, yerleştiririm ondan sonra hem silkeleme işimi yaparım hem de odamı silip süpürürüm
durum bu kızlar aslında pek kayda değer iş yaptım sayılmaz da işte hafta sonu dinlenmek istiyorum ev işlerine zaman ayırmak da yoruyor
zaten evle ilgili sorunlarım bitmiyor bana kalsa en kısa zamanda çıkmak istiyorum ev güzel bişey diyemem de sorunu çok dolap namına bişey yok bi de demesinler mi biz herşeyini yaptırdık kendi evimiz gibi ya banyoda küçük de olsa bi dolap olması lazım ya da çamaşır makinesinin olduğu girintide üste birkaç raf ilave etmeleri lazımdı kendilerine boydan boya yaptırmış ev sahibimin annesigil aynı zamanda alt komşum kendileri - kızına vermişler evi o da bir tek benim kullanmadığım salona kartonpiyer yaptırmış ay dünden beri sinirleniyorum evin haline... bi de hep karşıma eski kiracılar çıkıyor nüfusta ikametlerini benim evden aldırmamışlar kaç kez söyledik yani ev sahibime söyledim ha bi de ben çalışıyorum ya faturaları hep öğle arası pttye gidip yatırıyordum o da yoruyordu beni öğle yemeğim aksıyor falan dedim otomatiğe bağlatayım bu sefer o da engel çıktı eski kiracı da kendi bankasında otomatiğe vermiş iptal ettirmemiş ben yine gidip kendim yatırmak zorundayım ya hem çalış hem evle uğraş tamam evli değilim tabii kendim ilgileneceğim ama erkeklere sorsan ver otomatiğe gitsin derler uğraşmazlar bile benim yaşadığım sorunun onda birini bir erkek çekmez sabrediyorum yaza doğru çıkacağım bu evden
bir de size bir şey sormak istiyorum ben girmeden önce ev sahibim badana yaptırmış ben ilk girerken de bunu sen ödeyeceksin dediler biz de buranın adeti bu sandık tamam dedik ama bakıyorum herkes bana sen enayi misin diyor benim başka bir arkadaş sıfır eve girdi badanayı beğenmedi diye ev sahibi istediği şekilde yaptı ve para da almadı benim ev sıfır da değil hatta eski kiracıların sorunlarını çekiyorum gördüğünüz gibiüstelik ben duvarın rengini hiç sevmiyorum ama söz verdik bi kere - sizce ben mi yanlış yaptım? yani bu durumu bir tek ben yaşamışım arkadaşlar arası konuşulunca saçmalama öyle şey mi olur dediler:44: ay dertlendim size anlatayım dedim bugun kafam çok karışık ve sinirlerim çok yıprandı bu eski kiracılar yüzünden - ev sahibimin annesi de burada değil şehir dışındalar... napacağımı bilemedim

Sagol canim iyiyim cok sukur, sen nasilsin
bn de iyiyim canım şükür işte bugun kafamı bazı şeylere taktım biraz ama şükür iyiyim

Anneyi cildirtma yollari kitabini bizim bebeler yazdi zaten

Ay aklima gelince hep gülerim annem bize derdiki sizsabaha kadar oturup beni nasil kizdiracaksiniz diye mi düsunuyorsunuz derdi

valla kızlar dediğiniz gibi anneyi deli etme kitabını bebişler yazıyor bakalım Rabbim nasip ederse ileride biz de deneyimleyeceğiz :)) Benim birlikte çalıştığım arkadaşların küçük kızları var biri daha yaşına girmedi diğeri de 3 yaşına girecek maşallah çok şekerler ikisi de - 3 yaşındaki yerinde durmuyor ama beni çok sevdi diğeri de beni çok seviyor hemen alıştı birlikte gülüyoruz oynuyoruz o da şimdilerde eşya karıştırmalara girişmiş annesiyle şehir dışındalar gelince artık yeni hareketli hallerini görürüz

oh oh maşallah oğlun için de şimdiden hayırlı olsun valla sünnet düğünleri güzel olur :))

oyyy kuzum yaaa... bol su içir canım susuz da kalmış olabilir bünyeesi

açıkçası aynı düşüncelerdeyim ben de eve gidince yatıp dinlenmek istiyorum ama yemek yap ye topla derken en az 1-2 saat sonra oluyor -ama yengenin de yaptığı ayıp hadi müsait olsan da yardım etmesen tamam ama işten geliyorsun ama napcan işte insanlar bi garip...

açıkçası aynı düşüncelerdeyim ben de eve gidince yatıp dinlenmek istiyorum ama yemek yap ye topla derken en az 1-2 saat sonra oluyor -ama yengenin de yaptığı ayıp hadi müsait olsan da yardım etmesen tamam ama işten geliyorsun ama napcan işte insanlar bi garip...

[/QUOTE]

katılıyorum .. surat asıo falan . vala bende bazen hiç aldırış etmiorum .. iş yorgunlugundan gelmişim bide seni hiç çekemem diyorum..

Canim karnini sicak tut ozaman damarlari gevser kakasini daha rahat yapar
sicak su koy siseye onuda havluya sarip karnina koy iyilesir insallah
gecmis olsun

katılıyorum .. surat asıo falan . vala bende bazen hiç aldırış etmiorum .. iş yorgunlugundan gelmişim bide seni hiç çekemem diyorum..

senden de yaşça küçükmüş artık yaşından mı yksa acaba kendince senin çalışmanı mı kıskanıyor ya da ne bileyim işleri ona yıktığını falan mı düşünüyor ki?

Canim bende kiraxayim ev sahibim biz evitutarken boyatti evin eksigini yaptirdi vede para almadi.
Benimde evim var sifir daire icine dogalgazini cektirdik kornisini taktirdik guvenlik sistemi yapildi biz ama bunlari verdik bunlar demirbasa girdigi icin ev sahibi öder
ama kiraci evi batirirsa ozaman kiraci telafisini yapar öyle cikar

Son düzenleme:

ya bana da herkes öyle dedi ama biz ilk girerken bilmediğimizden birşey diyemedik ben evi doğru düzgün kullanmadım bile oturma odasını en fazla kullanıyorum zaten duvarların kirlenmesi için ya soba yanması lazım ya da sigara içilmesi ben sigaraya karşı acayip duyarlıyım zaten değil evde balkonda bile içirmem ev de doğalgazlı ama en alttaki komşununki bir tek sobalı giriş kat olduğundan hatta onların yaktığı soba kokusu bile bacadan geliyor beni tıkıyor kaç kez söyledim ama çözüm bulunamadı hala...
ya valla ben anlamadım kornişler var tamam salonda dediğim gibi karton piyer var tavanda ama ben salonu kullanmıyorum ki... faturalar kabarık geliyor zaten ki ben her yeri yakmadığım halde inanın sırf masraf kapısı oldu bu ev bana...

şimdi senin dediğine bakarsak ben girmeden önce yapılan badananın parasını benden alması doğru değil öyle mi? kaldı ki bana sorulmadı ve rengi de beğenmiyorum ama hem parasını ödüyorum hem de hep idare eden benim inan evde yokum bile ne misafirim gelir ne ses çıkartırım işte şubatta son badana taksidini ödeyeceğim neredeyse bir kira parası... yaza doğru da çıkmayı planlıyorum zaten

Son düzenleme:

senden de yaşça küçükmüş artık yaşından mı yksa acaba kendince senin çalışmanı mı kıskanıyor ya da ne bileyim işleri ona yıktığını falan mı düşünüyor ki?

büyük ihtimal öle.. kendime bişey aldıgım zaman biraz kıskançlık oluyor ama onada annem alıo hiç bişeyini eksik etmior.. işler konusunda ailesine bile demiş hiç işe güce bakmıyo die bende kendisine söyledm inkar etti ama bana söyleyen kişiye itimadım tam. biizm gelin hanım birazcık kendini kurtarma çabasında.. arada kültür farklı oluşuo

ben de daha 6 aya kadar çalışmıyordum kendimi onun yerine koydum bi an tabii ben de belki kıskanırdım görümcem çalışıyor ben evdeyim diye ama kayınvalidem bana kendi kızına alır gibi eşya alsa çok sevinirdim ve eğer sorunum varsa direkt karşıma alıp konuşurdum yani öyle ona ayrı sana ayrı konuşması henüz yeterince olgun olmadığını gösterir.

yani kışkıtmak gibi olmasın da burda hiç kimse yaptırdığının parasını istemez
eğer bir ev sahibi evine boya parke doğalgaz vs yaptırıyorsa bunlar evinin değerini arttırır
en azından ben öyle biliyorum

sen de çok takma ya çıkarsın olur biter

yani annem hiç bişeyini eksik etmio bana almıor kendim alıorm die ona alıo.. ama gelip benle konşması daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…