- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.381
Canım olan oldu hani irdelemek ya da can sıkmak falan değil de merak ettim dün arkadaşım dedi boşa para veriyorsun diye ben de szin de fikrinizi almak istedim - hani iyi insanlar gerçekten memnunum komşuluklarından sadece bu konuda tereddüt oluştu kafamda o yüzden sordum - biz de ailemle kirada oturduk kendi evimiz de oldu yani kirada otururken de kimse birşey demedi tertemiz eve girmiştik kirayı bile az az arttırıp bir de mesela bu sene arttırmasınız da olur derler öyleler yani... o yüzden biz de garipsedik de buranın adeti bu sandık ama etrafımda birçok kişi hayır öyle birşey yok dediyani kışkıtmak gibi olmasın da burda hiç kimse yaptırdığının parasını istemez
eğer bir ev sahibi evine boya parke doğalgaz vs yaptırıyorsa bunlar evinin değerini arttırır
en azından ben öyle biliyorum
sen de çok takma ya çıkarsın olur biter
valla senin annen gibi kayınvalide dostlar başınayani annem hiç bişeyini eksik etmio bana almıor kendim alıorm die ona alıo.. ama gelip benle konşması daha iyi olurdu
Canım olan oldu hani irdelemek ya da can sıkmak falan değil de merak ettim dün arkadaşım dedi boşa para veriyorsun diye ben de szin de fikrinizi almak istedim - hani iyi insanlar gerçekten memnunum komşuluklarından sadece bu konuda tereddüt oluştu kafamda o yüzden sordum - biz de ailemle kirada oturduk kendi evimiz de oldu yani kirada otururken de kimse birşey demedi tertemiz eve girmiştik kirayı bile az az arttırıp bir de mesela bu sene arttırmasınız da olur derler öyleler yani... o yüzden biz de garipsedik de buranın adeti bu sandık ama etrafımda birçok kişi hayır öyle birşey yok dedi
valla senin annen gibi kayınvalide dostlar başınaeğer canın sıkılırsa alır karşına konuşursun ve net bir şekilde uyarırsın sorunun varsa direkt benle konuş arkamdan diyeceğini yüzüme söyle diye...
o günü sabırsızlıkla bekliyorum... :) kesinlikle yapıcam onu. ama almaz ki huylu huyundan vazgeçmez
açıkçası aynı düşüncelerdeyim ben de eve gidince yatıp dinlenmek istiyorum ama yemek yap ye topla derken en az 1-2 saat sonra oluyor -ama yengenin de yaptığı ayıp hadi müsait olsan da yardım etmesen tamam ama işten geliyorsun ama napcan işte insanlar bi garip...
çalışmasını kıskanacak ne var ki eğer mesleği falan varsa kim ne karışır kocası izin vermiyorsa da onların sorunu arkadaşın değil sonuçta
senden de yaşça küçükmüş artık yaşından mı yksa acaba kendince senin çalışmanı mı kıskanıyor ya da ne bileyim işleri ona yıktığını falan mı düşünüyor ki?
insanın ekonomik özgürlüğü gibisi yok ben şimdi sizi kıskandımbüyük ihtimal öle.. kendime bişey aldıgım zaman biraz kıskançlık oluyor ama onada annem alıo hiç bişeyini eksik etmior.. işler konusunda ailesine bile demiş hiç işe güce bakmıyo die bende kendisine söyledm inkar etti ama bana söyleyen kişiye itimadım tam. biizm gelin hanım birazcık kendini kurtarma çabasında.. arada kültür farklı oluşuo
mazallah abinle sorun yaşamazsın umarımkatılıyorum .. surat asıo falan . vala bende bazen hiç aldırış etmiorum .. iş yorgunlugundan gelmişim bide seni hiç çekemem diyorum..
mazallah abinle sorun yaşamazsın umarım
bu aile kavgalarından hep çok korkmuşumdur
çalışmasını kıskanacak ne var ki eğer mesleği falan varsa kim ne karışır kocası izin vermiyorsa da onların sorunu arkadaşın değil sonuçta
insanın ekonomik özgürlüğü gibisi yok ben şimdi sizi kıskandım
Evettt bugun neler yaptım
Mutfağın tulunu yıkadım camını sildim
Kapısını ve avizesini sildim
Sandalyeleri cifledim bacaklarını falan her yerini sildim
Tulu taktım
Fırın yağ çöz döküp bekletirken
Salon, hol cocuk odasını topladım süpürdüm
Salın tozunu aldım
Sonra fırını iç dış güzelce temizledim
Buzdolabını içindeki rafları çıkarıp yıkadım içini sildim yerleştirdim atılacakları ayırdım
Buzdolabının arkasını çektim yerlerini sildm
Bulaşık makinesinin kapağını sildim arkasını cekip yerlerini sildim
çamaşır katladım
Mutfağın halısını makinede yıkadım astım
Yerlerini sildim
Bir tek dolapları silemedim onlarda inşallah yarına yapılacak.....
Valla canım bilmiyorum biz burada böyle diye düşünüp tamam dedik ama konuştuğum herkes yok öyle şey dedi biz de birkaç yıl önce sıfır ev kiraya verdik kiracı hiçbişeyi beğenmedi sorun çıkardı falan... yani kendi sorunlarının bile çözümünü babamdan bekledi o derece ama ben bişeye itiraz etmedim herkesin düzeni kendine demek ki buranın adeti bu şekilde deyip saygı duyduk yani biz ailecek hani uyum sağlarız - sizden de öğrendiğim kadarıyla sorun bende değil ev sahibinde tamamAzerincim gecmiş olsun canım kabızlıkta bende zeytinyağ içiriyorum kayısı suyu kuru kayısı yediriyordum bol su ver cok katı seyler yedirtme özellikle muz kanız yapar siye biliyorum....
Lilycim senin de nasıl bir ev sabin varmış canım benim nerde görülmüş kiracıdan boya parası almak mecbur boyatacak evin demirbaşıdır boya badana inşallah gönlüne göre bir ev bulursun tatlım....
oo maşallah döktürmüşsün yine darısı başıma bende biradan başlıcam
kavga deil sadece uyarı.. aile kavgası demeyelim zaten uzaktan akrabam ben kavga etmeyi pek sevmem hep içime atarımzayıfımdır o konuda ztn
sağol tatlım valla pek kayda değer iş yaptığım söylenemez de işte her detayı yazıp dallandırıp uzatıyorum yazımıGünaydın hatunlar
oo areser abla naptin ya maşallah mutfağı kirklamishsin
Lily senin raporu roman okur gibi zevkle okuyorum valla
ben de şimdi başlıyorum işe
ha dönünce hatirlatn dün gece yaşadığımız trajikomik konuyu anlaticam size
gelirler canım mutlaka... şimdi tam iş zamanıtopik canlanmaya başladı galiba işini yapan gelir 1 2 saate
sağol tatlım valla pek kayda değer iş yaptığım söylenemez de işte her detayı yazıp dallandırıp uzatıyorum yazımı
gelirler canım mutlaka... şimdi tam iş zamanı
[/B][/SIZE][/COLOR]
kızlar merhaba nasıllısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?