En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canım olan oldu hani irdelemek ya da can sıkmak falan değil de merak ettim dün arkadaşım dedi boşa para veriyorsun diye ben de szin de fikrinizi almak istedim - hani iyi insanlar gerçekten memnunum komşuluklarından sadece bu konuda tereddüt oluştu kafamda o yüzden sordum - biz de ailemle kirada oturduk kendi evimiz de oldu yani kirada otururken de kimse birşey demedi tertemiz eve girmiştik kirayı bile az az arttırıp bir de mesela bu sene arttırmasınız da olur derler öyleler yani... o yüzden biz de garipsedik de buranın adeti bu sandık ama etrafımda birçok kişi hayır öyle birşey yok dedi

yani annem hiç bişeyini eksik etmio bana almıor kendim alıorm die ona alıo.. ama gelip benle konşması daha iyi olurdu
valla senin annen gibi kayınvalide dostlar başına eğer canın sıkılırsa alır karşına konuşursun ve net bir şekilde uyarırsın sorunun varsa direkt benle konuş arkamdan diyeceğini yüzüme söyle diye...

o günü sabırsızlıkla bekliyorum... :) kesinlikle yapıcam onu. ama almaz ki huylu huyundan vazgeçmez

o günü sabırsızlıkla bekliyorum... :) kesinlikle yapıcam onu. ama almaz ki huylu huyundan vazgeçmez

yazışmalarınızı okudumda pek uzak gelmedi anlattıklarınız.. gelin görümce arasında olağan durumlar
yani sizde eve gidince yemekten sonra en azından sofrayı kaldırıp mutfağa yardım ediyorsunuzdur
kıskanıyor olabilir
yada huzursuzluk çıkarnak için bahane edeblirler
etrafımda gördüm o yüzden yazdım
hani belki siz farkında olmadan ona itici davranmış olabilirsiniz yada o çok komplekslilidir
siz sadece polemiğ girmeyin fırsatınızıda vermeyin derim
aynı evin içinde olur böyle terslikler ama tanıyınca zamanla aşılır bu sorunlar

katılıyorum .. surat asıo falan . vala bende bazen hiç aldırış etmiorum .. iş yorgunlugundan gelmişim bide seni hiç çekemem diyorum..[/QUOTE]
mazallah abinle sorun yaşamazsın umarım
bu aile kavgalarından hep çok korkmuşumdur

senden de yaşça küçükmüş artık yaşından mı yksa acaba kendince senin çalışmanı mı kıskanıyor ya da ne bileyim işleri ona yıktığını falan mı düşünüyor ki?
çalışmasını kıskanacak ne var ki eğer mesleği falan varsa kim ne karışır kocası izin vermiyorsa da onların sorunu arkadaşın değil sonuçta

insanın ekonomik özgürlüğü gibisi yok ben şimdi sizi kıskandım

katılıyorum .. surat asıo falan . vala bende bazen hiç aldırış etmiorum .. iş yorgunlugundan gelmişim bide seni hiç çekemem diyorum..
mazallah abinle sorun yaşamazsın umarım
bu aile kavgalarından hep çok korkmuşumdur
çalışmasını kıskanacak ne var ki eğer mesleği falan varsa kim ne karışır kocası izin vermiyorsa da onların sorunu arkadaşın değil sonuçta

insanın ekonomik özgürlüğü gibisi yok ben şimdi sizi kıskandım[/QUOTE]

kavga deil sadece uyarı.. aile kavgası demeyelim zaten uzaktan akrabam ben kavga etmeyi pek sevmem hep içime atarım zayıfımdır o konuda ztn

Azerincim gecmiş olsun canım kabızlıkta bende zeytinyağ içiriyorum kayısı suyu kuru kayısı yediriyordum bol su ver cok katı seyler yedirtme özellikle muz kanız yapar siye biliyorum....

Lilycim senin de nasıl bir ev sabin varmış canım benim nerde görülmüş kiracıdan boya parası almak mecbur boyatacak evin demirbaşıdır boya badana inşallah gönlüne göre bir ev bulursun tatlım....

Evettt bugun neler yaptım

Mutfağın tulunu yıkadım camını sildim
Kapısını ve avizesini sildim
Sandalyeleri cifledim bacaklarını falan her yerini sildim
Tulu taktım
Fırın yağ çöz döküp bekletirken
Salon, hol cocuk odasını topladım süpürdüm
Salın tozunu aldım
Sonra fırını iç dış güzelce temizledim
Buzdolabını içindeki rafları çıkarıp yıkadım içini sildim yerleştirdim atılacakları ayırdım
Buzdolabının arkasını çektim yerlerini sildm
Bulaşık makinesinin kapağını sildim arkasını cekip yerlerini sildim
çamaşır katladım
Mutfağın halısını makinede yıkadım astım
Yerlerini sildim
Bir tek dolapları silemedim onlarda inşallah yarına yapılacak.....

kavga deil sadece uyarı.. aile kavgası demeyelim zaten uzaktan akrabam ben kavga etmeyi pek sevmem hep içime atarım zayıfımdır o konuda ztn[/QUOTE]

ay canım kavga ediyorsun demedim kusura bakma yanlış anlaşıldım sanırım
bu tip olaylara abinin karışmasından korktum sadece
neyse tatlıya bağlarsınız umarım

oo maşallah döktürmüşsün yine darısı başıma bende biradan başlıcam

Valla canım bilmiyorum biz burada böyle diye düşünüp tamam dedik ama konuştuğum herkes yok öyle şey dedi biz de birkaç yıl önce sıfır ev kiraya verdik kiracı hiçbişeyi beğenmedi sorun çıkardı falan... yani kendi sorunlarının bile çözümünü babamdan bekledi o derece ama ben bişeye itiraz etmedim herkesin düzeni kendine demek ki buranın adeti bu şekilde deyip saygı duyduk yani biz ailecek hani uyum sağlarız - sizden de öğrendiğim kadarıyla sorun bende değil ev sahibinde tamam neyse artık yaza doğru çıkarım hem işe yakın hem de kirası daha düşük bir yer bulmak istiyorum bakalım hayırlısı...
Bu arada raporuna bakınca yerin dibine girdim maşallah o ne öyle

Günaydın kk'nın evi mis kokan temizlik aşığı hanımları
Dün şunu şunu yapacağım dedim ne kadarını yaptım onu anlatayım
Akşam yemeği yedim haberleri dinlerken uyumuşum arada annem aradı onunla konuştuk O ses Türkiye'nin finalini bile izleyemedim düşünün
Sabah tabii erken kalktım saat 6:30du - bugün işe getirecek yemeğim yoktu ama bir gün önceden buzluktan haşlanmış nohut çıkarmıştım hemen soğan- salça yapıp onu da içine kattım 20dkda hazır oldu :) Bulaşıkları kenara dizdim yıkasaydım geç kalacaktım ben de düzgünce dizdim akşama sıcak suyla köpürterek yıkarım artık
Oturma odamı toparladım, battaniye-yorganı falan katladım çekyatın örtüsünü düzelttim fazlalık eşyaları kaldırdım, kıyıda köşede kalan birkaç parça kıyafeti makinenin içine attım çam.mak ile lavabo önündeki yollukları serdim banyodaki paspasları katladım kenara koydum akşama silkelenecek dün yapacaktım uyuyunca kaldı:26: hemen viledayla banyonun yerini sildim bir yandan da giyindim tost makinesine tost koydum o pişerken işe hazırlanmaya devam ediyorum derken beslenmemi hazırladım yiyecekleri çantama koydum parfümümü de sıktım sonra çıktım işe geldim
akşama bulaşıklar yıkanacak
paspaslar silkelenecek
yemeğim var yanına salata yaparım
mutfak sil süpür yapılsa iyi olacak - ev işi bitmiyor yaaa çalışsan da ev hanımı da olsan işler aynı ama sayenizde kendimi düzene koyabiliyorum

Günaydın hatunlar
oo areser abla naptin ya maşallah mutfağı kirklamishsin
Lily senin raporu roman okur gibi zevkle okuyorum valla
ben de şimdi başlıyorum işe
ha dönünce hatirlatn dün gece yaşadığımız trajikomik konuyu anlaticam size

kavga deil sadece uyarı.. aile kavgası demeyelim zaten uzaktan akrabam ben kavga etmeyi pek sevmem hep içime atarım zayıfımdır o konuda ztn

ay canım kavga ediyorsun demedim kusura bakma yanlış anlaşıldım sanırım
bu tip olaylara abinin karışmasından korktum sadece
neyse tatlıya bağlarsınız umarım[/QUOTE]

ben unutkan bi insanım ya :) kindar deilim dün öle dedim ama yarın onu unuturum iyimi kötümü bilmiyorum ama denk geldiği zaman söyledigim sözle kalıyorum . kırmam gine de ..

sağol tatlım valla pek kayda değer iş yaptığım söylenemez de işte her detayı yazıp dallandırıp uzatıyorum yazımı

topik canlanmaya başladı galiba işini yapan gelir 1 2 saate
gelirler canım mutlaka... şimdi tam iş zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…