En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ask cim sen kesin soyle kurmali bi robot falan kullaniyosun, bu ne yaaa eve bakinca kesin insanin gozunu aliyordur partlamaktannnn

Azerin sende ne cevherler var, kiz daha konusu gelmedende biseyler varsa soylede ogrenelim bacim

Bende bugun raporun " r " si yok. Gezmeye gittikte gec geldik. Bugun avarelik gunumdu yani. Size bi slm veriyim dedim. İyi geceler balli borekler

aşk arkadaşım valla sendeki enerjinin yarısı bende olsa buraya neler yazardım ama yok maalesef.bekliyorum param olcak bayan gelicek camlarımı silecek diye ..Ve çok üzülüyorum bu duruma ...topiğe balıklama atladım bu arada ..ben evimin her daim temiz ve düzenli olmasını istiyorum amaaa sağlık sorunlarım nedeniyle hergün aynı enerji ve güçte olmuyorum sosyalde bir insanım arkadaşlarıma zaman ayırıyorum zaten eve kapanınca daha çok kuruyorum o yüzden benim işler biraz karışık.bugün iyi kalktım bakalım iş yaptıkça yazarım inşallah size ...

Son düzenleme:
askçım maşallah sana
ben şimdi azerinin 3 saatte dip köşe sistemine göre işlerimi yapacağım
bu hafta eşimle dib bucağa gireceğiz detaylı olacak malum tatil zamanı ve doğuma az kaldı
bugüne de en yakın arkadaşım gelecek akşama yemek yapacağım

Yok canım ya ilham geliyo kalkıyorum yoksa kalkamam yani bide ev temizken acayip huzurlu oluyorum yorğunluğuma değiyo yani
Hoş geldin canım aramıza burada arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyup gaza gelebilirsin sonra bide rapor verdinmi iyice motive oluyosun işlerini aksatmadan düzenli yapıyosun ama işi abartmamak lazım o yüzden gez dolsş keyfini bak
Bu arada geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli o yüzden hiç yorma kendini

kahvaltı sofrasını topladım temizleri yerlerine kirlileri bulaşık makinesine yerleştiridim.bezelyeyle pilav pişirdim 4 makine perde yıkadım bütün evin perdeleri bitti ütü istemediği için yaşken taktırdım eşime camlarımı silemedim şakır şakır yağmur bastırdı.şimdide eltime gidiyoruz bugünlük bu kadar yarına allah kerimdir.

merhaba kızlar ne zamandır girem,yodum nasılsınız bugün nerler yaptım raporunu vereyim sizlere

evi güzelce havalandırdım
yatak odamın çarşafını çırptım odayı topladım
kuruyan çamaşırları topladım tekrar çamaşır attım
çamaşır serdim bulaşık makinamdaki temizleri dizdim
fırınımı sildim bugünlük bu kadar arkadaşlar

merhabalar
bu topiği okuyup gaza geliyorum,bi çırpıda işlerimi bitiyorum okuyup çıkıyordum bende artık rapor veriyim dedim
dünle başlıyım
sabah 6 da kalkıldı,geceden kalan dağınıklık toplandı(bol bol oyuncak)balkonu yıkayıp yatak odasına geçtim
süpürdüm sildim, bazanın içini döktüm yıkanacakları yıkadım, (kısa proda)diğerlerini poşetleyip,hurçlara koydum ,nevresimleri değiştim,mobilyaların tozunu aldım çıktım

salona geçtim dantellerini topladım,koltukların altını süpürdüm sildim halısını süpürdüm mobilyaların tozunu aldım
oğlumun odasının perdesini makinaya attım dantellerle birlikte, odayı süpürüp sildim
oturma odası da koltukların altı süpürüldü tabii önce halı kaldırılmıştı,tv ünitesinide sildim,perdeyi astırdım
dantelleri ıslakken ütüledim yerleştirdim
akşam anca makarna yapacak gücüm vardı,yemekti çaydı derken bir gün geçti

bu gün
mutfağın dolapları içi ,dışı temizlendi yağ çözücüle ,buzdolabını boşaltım,parçalarını yıkadım kuruladım tekrar yerleştirdim
beyz eşyalarımı sildim,mutfağın yerini sildim,masamı,sandelyeleri ovdum sıra banyo vewc deduvarlarını lavaboları temizledim pas pasları makinaya attım ,astım
holünde yolluklarını kaldırıp sildim,vestiyerin içini düzledim veee mutlu son
iki gün öncede kapı ve camları sildirmiştim evim mis gibi oldu

Yeni cifbalerinalar hosgeldinizzz
Merak etmeyin ask, azerin ve areser sizide hizaya sokar
Hergun ictima var unutmayin ona gore

Ben bisicikler yapamaadi. Temizlik namaina, misafirim vardi.

Hayirli geceler hamarat hatunlar
Dusakanin temizligi icin pratik bilgilrriniz varmi zaman zaman su lekesi okulor banyiya girdikce sinirkerim bozuluyir
Agir kimyasallae kullanamiyirum alerjik astimi.olan bir bebegim.var
Simdiden tesekkur ederim

Hayirli geceler hamarat hatunlar
Dusakanin temizligi icin pratik bilgilrriniz varmi zaman zaman su lekesi okulor banyiya girdikce sinirkerim bozuluyir
Agir kimyasallae kullanamiyirum alerjik astimi.olan bir bebegim.var
Simdiden tesekkur ederim

Ben, karbonat, elma sirkesi, limon tuzu, kayta tuzu, arap sabunu camasir sodasi
Bunlarla butun her yeri temizliyoru
Deterjanlara saas actim
Bulasik makinasinda bie bunlari kullaniyorum

Ben, karbonat, elma sirkesi, limon tuzu, kayta tuzu, arap sabunu camasir sodasi
Bunlarla butun her yeri temizliyoru
Deterjanlara saas actim
Bulasik makinasinda bie bunlari kullaniyorum

Pekala.ne sekilde.kullaniyorsun yasemincim
Ben ersag nin.urunlerini kullaaniyorum yuzde 95 bitkisel denikdigi icin ne kadar dogru orasinida bilemedim
Pekaka bu urunlerle dusakabini ne sekilde temizliyorsun biraz ayrinti alabikirmiyim

Pekala.ne sekilde.kullaniyorsun yasemincim
Ben ersag nin.urunlerini kullaaniyorum yuzde 95 bitkisel denikdigi icin ne kadar dogru orasinida bilemedim
Pekaka bu urunlerle dusakabini ne sekilde temizliyorsun biraz ayrinti alabikirmiyim

Sadece camasir sodasi olabilir.
Bir buyuk fincan sirke, bir fincan ilik su,, bir tatli kasigi arapsabunu olabilir
1 lt ilik su, bir fincan sirke, 1 er tatli kasigi kaya tuzu-limon tuzu-karbonat olabilir.

Mutlu pazarlar♥♥♥
Disarida ilginc bur hava var uzaklara bakinca sanki sus var oldugum yere bakinca ruzgarka birlikte sisler ucuyor sanki:-D ruzgar degilde firtina var resmen
Esimi isr gonderfim simdi bismillah deyip ise basliyorum

Arkadaşlar merhaba, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben çalışıyorum ve kas rahatsızlığımdan dolayı hem çalışıp hem ev işi yapamıyorum. Çünkü çalıştığım işde masabaşı değil.. Masabaşı çalışırken ev temizliğimi de yapabiliyordum..
İzmir karşıyaka çiğli taraflarında bildiğiniz temiz, tavsiye edebileceğiniz temizlikçi bayan var mı, uygun fiyatlara gelen..
Önerileriniz için teşekkürler şimdiden. :)

Yeni cifbalerinalar hosgeldinizzz
Merak etmeyin ask, azerin ve areser sizide hizaya sokar
Hergun ictima var unutmayin ona gore

Ben bisicikler yapamaadi. Temizlik namaina, misafirim vardi.
haa haa cif ballerina güzelmiş ... valla hemen anlatayım bende ..bugün pazar kahvaltısından hemen sonra mutfağı topladığım gibi camlara giriştim gene yağmur başladı ama pes etmedim hepsini sildim.salonun örtülerini makineye attım tozunu aldım .eşim bütün evi süpürdü [bel fıtığım kötüleşiyo büyük süpürge onun anatomik pratik süpürge benim ayıptır sööölemesi ] ondan sonra tozları aldım heryerin banyoya geçtim deterjan kutuları aynanın önündeki süsler çamaşır makinesi ne varsa hepsini cifledim lavaboyu klozeti filan halledip en son yerinide silip çıktım .tuvaletide yıkadım sonra saat 2 oldu yine acıktık sofra kur kaldır topla sonra mısır patlattım şimdide sinemaya gidiyoruz mısırı çantama attım .

Raporumun yarisini veriyim :))
Salonu koktuklari cekerek supurdum, sildim toz aldim kapiyi sildim koltuk ortulerini silkekeyip serdim
Mutfak halisini kaldirdim supurdum sildim, ocagi cifledim demirlerini cifle telledim bulasiklari mak.dizdim (pazar gunu cok bulasik oluyo:)) tezgahi cam.suyuyla sildim
Antreyi supurdum sildim celik kapiyi sildim, cercevelerin tozun aldim
Simdi oglumu uyutuyorum mola verdim :)) bu arada once babam sonra arkadasim geldi birde markete gittim

titiz hanimlar merhaba :)
ben bugun ustunkoru birseyler yaptim,kuruyan camasirlari topladim,simdi iki makina camasirim var onlar yikaniyor,mutfagimin ve girisin kucuk halilarini makinaya attim.yatak yuzleri degistirildi,tozlar alindi yerler silindi,mutfak derlenip toplandi,mutfak bezleri yikandii,banyo yaptim,sonra banyoyu bir guzel temizledim,evi havalandirdim.Bu kadar :)haa birde dun gece,abur cunur cekmecesini derledim,guzel hava gecirmeyen kavanozlara ihtiyacim var,alamadim bir turlu,bende mutfakta kullandigim kapakli plastik kaplarima koydum,birseyi agzi acilinca hemnen nemlenip,etrafa dagiliyorlar,boyle hersey kapali olunca hem daha duzgun oluyor,hemde taze kaliyor,cekmecelerimi felan duzeltmem lazim,cok cabuk dagiliyorlar,haftaya,bir dip kose temizlik yapmam lazim ki,beni biraz idare edebilsin..hadi bakalim,mis kokulu gunler hepinize :))

lilycim,kendimi yormadan yapmaya calisiyorum,yapamazsam esimden yardim aliyorum zaten,yorgunlugumun sebebi vitamin eksikligi,bastan beri hem doktor hem ebe,vitaminlerini ihmal etme dedi,ama ben cok tembelim yaa,birde cok ilac kullandigim icin bir bikkinlikta vardi,gecen gittim,demir seviyem iyice dusmus,korktum vallahi,aldim hemen kullanmaya basladim,simdilik iyi gibiyim,biraz daha fit hissediyorum kendimi.
Almanca cok zor bir dil degil aslinda,zaten biraz temelin varsa,iyi kotu hasir nesir olmuslugun varsa cabuk ogrenirsin,gezmeye geldigindede,en azindan etrafinda neler olup bitiyor iyi kotu anlarsin,bu iyi birsey...ben hamburgda yasiyorum canim,senin akrabalarin hangi sehirdeler??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…