- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.441
sen şakamısın yaa ?
Okurken yoruldum
Yok canım ya ilham geliyo kalkıyorum yoksa kalkamam yani bide ev temizken acayip huzurlu oluyorum yorğunluğuma değiyo yaniAsk cim sen kesin soyle kurmali bi robot falan kullaniyosun, bu ne yaaa eve bakinca kesin insanin gozunu aliyordur partlamaktannnn
Azerin sende ne cevherler var, kiz daha konusu gelmedende biseyler varsa soylede ogrenelim bacim
Bende bugun raporun " r " si yok. Gezmeye gittikte gec geldik. Bugun avarelik gunumdu yani. Size bi slm veriyim dedim. İyi geceler balli borekler
Hoş geldin canım aramıza burada arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyup gaza gelebilirsinaşk arkadaşım valla sendeki enerjinin yarısı bende olsa buraya neler yazardım ama yok maalesef.bekliyorum param olcak bayan gelicek camlarımı silecek diye ..Ve çok üzülüyorum bu duruma ...topiğe balıklama atladım bu arada ..ben evimin her daim temiz ve düzenli olmasını istiyorum amaaa sağlık sorunlarım nedeniyle hergün aynı enerji ve güçte olmuyorum sosyalde bir insanım arkadaşlarıma zaman ayırıyorum zaten eve kapanınca daha çok kuruyorum o yüzden benim işler biraz karışık.bugün iyi kalktım bakalım iş yaptıkça yazarım inşallah size ...
Hayirli geceler hamarat hatunlar
Dusakanin temizligi icin pratik bilgilrriniz varmi zaman zaman su lekesi okulor banyiya girdikce sinirkerim bozuluyir
Agir kimyasallae kullanamiyirum alerjik astimi.olan bir bebegim.var
Simdiden tesekkur ederim
Ben, karbonat, elma sirkesi, limon tuzu, kayta tuzu, arap sabunu camasir sodasi
Bunlarla butun her yeri temizliyoru
Deterjanlara saas actim
Bulasik makinasinda bie bunlari kullaniyorum
Pekala.ne sekilde.kullaniyorsun yasemincim
Ben ersag nin.urunlerini kullaaniyorum yuzde 95 bitkisel denikdigi icin ne kadar dogru orasinida bilemedim
Pekaka bu urunlerle dusakabini ne sekilde temizliyorsun biraz ayrinti alabikirmiyim
Sadece camasir sodasi olabilir.
Bir buyuk fincan sirke, bir fincan ilik su,, bir tatli kasigi arapsabunu olabilir
1 lt ilik su, bir fincan sirke, 1 er tatli kasigi kaya tuzu-limon tuzu-karbonat olabilir.
haa haaYeni cifbalerinalar hosgeldinizzz
Merak etmeyin ask, azerin ve areser sizide hizaya sokar
Hergun ictima var unutmayin ona gore
Ben bisicikler yapamaadi. Temizlik namaina, misafirim vardi.
lilycim,kendimi yormadan yapmaya calisiyorum,yapamazsam esimden yardim aliyorum zaten,yorgunlugumun sebebi vitamin eksikligi,bastan beri hem doktor hem ebe,vitaminlerini ihmal etme dedi,ama ben cok tembelim yaa,birde cok ilac kullandigim icin bir bikkinlikta vardi,gecen gittim,demir seviyem iyice dusmus,korktum vallahi,aldim hemen kullanmaya basladim,simdilik iyi gibiyim,biraz daha fit hissediyorum kendimi.
valla ben de oturma odasıyla salon için ayrı takım almaya karşıyım ama şu yeni çıkan bol yastıklı - yastığı çiçekli diğer yerleri beyaz olan takımlara bayılıyorum - ama alamam yani şu an 2 çekyatım var onlar varken 2. bir oda döşemek istememev alırsam 1+1 olsun önemli değil valla ben hep derim küçük olsun benim olsun - kirayla uğraşmaktansa kredi öderim sonunda tapusu elimde olur.
canım hamişsin sen önce sen ve bebişin ev işlerini yapabileceğin kadar, çok zorlanmadan yapmaya gayret etuyku halin yorgunluktan mı yoksa diyabet falan mı var?
canım bu konuda ne desem bilemedim çocuklu olup hem ders hem ev işleri çok zorama yasemin güzel fikirler vermiş sen kendine göre uyarla istersen
valla ben de 1+1 derken bazen diyorum 2+1 mi düşünsem herkes öyle diyor bi de ama en önemli olan kendimin olması - bi de ben 2 oturma grubuna pek sıcak bakmıyorum tabii herkesin aile yapısı olsun gelen misafirleri olsun çok farklı... çok misafiri olana 2 oda şart oluyor bazen hani erkekler bi odada sohbet ederken hanımlar diğer odada konuşabiliyorlar falan...
benim de amcamlar Almanya'da okulda da Almanca görmüştüm lisede - ama çok az biliyorum bazen diyorum biraz geliştirsem de turist olarak gitsem :) sen hangi şehrindesn?
Valla maşallahhem çocuklar hem ev iyi idare ediyorsun misafirin de çokmuş demek ki Rabbim kolaylığını veriyor tabii en önemlisi emek verip kendiniz birşeyler yapmışsınız - Allah iyi günlerde sağlıkla oturmayı nasip etsn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?