En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Rapor 2
Banyoyu cifledim lavoboyu cifledim aynasini sildim yerlerini sildim
Yatak odasini supurdum sildim (komidinleri cektim) mobiltalarin tozunu aldim kapisini sildim
Wc camasir suyu ile yikadim
Sinirsiz camasir yikandi serdim hala yikaniyo:)) zaten bizim evde giyimden cok ne varki.....
~~SON~~

Ben, karbonat, elma sirkesi, limon tuzu, kayta tuzu, arap sabunu camasir sodasi
Bunlarla butun her yeri temizliyoru
Deterjanlara saas actim
Bulasik makinasinda bie bunlari kullaniyorum

yasemin bi yerlerden mi esinlendin
yani neden savaş açtın deterjanlara
takip ettiğin biri mi var, bunu merak ettim

bugün kadın geldi
salonun, yatak odasının, çocuğun odasının camlarını sildi, mobilyaların tozunu aldı, döşemeyi sildi
iki kapalı balkonum var, onların da camlarını ve zeminini sildi, yarım gün çalıştı
ben de ufak tefek bi sürü iş yaptım
anlatmaya bile mecalim ve hevesim kalmadı

ama ev tertemiz oldu en azından
birazcık çamaşır var ve sonrasında ütü tabi

kadın gelmeden sizlerin de gazıyla bayağı iş yaptım, tam gün almadım o yüzden
yarım günlük para cebime kaldı

şubat ayında gün bende toplancak
ayrıca 3 kez misafir alcam tatilde
o yüzden yarın babam çocuğa bakcak ben de yöremize özgü "kete" yapıp buzluğa atcam

bugün bende vereyim raporumu canlarım
evi havalandırdım kahvaltı hazırladım onları kaldırıp makinama dizdim
eşim evi süpürdü sagolsun bende çamaşır serdim evde bikaç tadilat vardı eşime yardım ettim
akşama yemek yaptım bugünlük bu kadar canlarım

royemcim ihmal etme lütfen demir hapları çok önemli bebişe kan lazım .bisürü iş yapmışsın yorma kendini...sevimli arkadaşım o bayanı bizede yollasana şu mutfağımı bir hale yola koysun hiç enerjim yok bu akşam benden sık duyacağınız bişey söyleyim bu gün yine şekerim çok düzensiz aynıo gün hem ev işi hem gezme vücudum kaldırmıyo hemen düzen bozuluyo.neyse eğer yarın iyi kalkarsam çekmeceleri düzenleyip mutfak dolaplarının dışını silcem .bakalım inşallah ...iki oturma grubu olayı zor çok iş demek ama bizim aile çok kalabalık bir araya gelince oturcak yer kalmıyo mecburum yani yoksa bencede hiç gerek yok .

iyi akşamlar geztapocum nasılsın

Hayirli geceler hamarat hatunlar
Dusakanin temizligi icin pratik bilgilrriniz varmi zaman zaman su lekesi okulor banyiya girdikce sinirkerim bozuluyir
Agir kimyasallae kullanamiyirum alerjik astimi.olan bir bebegim.var
Simdiden tesekkur ederim

bizim burda çok çok kireçli oluyor ben de marc banyoyu sıktım duşakabine durulamadan sildim kuruyunca da ıslak bezle sildim şiimdi kireçlenmiyor haftada bir ıslak bezle siliyorum ben böyle buldum çözümü

bizim burda çok çok kireçli oluyor ben de marc banyoyu sıktım duşakabine durulamadan sildim kuruyunca da ıslak bezle sildim şiimdi kireçlenmiyor haftada bir ıslak bezle siliyorum ben böyle buldum çözümü

Cvb im icin tesekkur ederim.arkadasim marc banyo bende kullanmistim.gercekteb cok guzel
Oglumun rahatsizligindan dolayi kimyasallara girmemeye calisiyorum oysaki cok severim.mis kokulu

Takip derken kisi yada kurummu
Yok canim ben kendi basima bi devletim oldum olasi dogal meraklisiyim, esimede tozmatik deterjanlar alerji yapiyor, tabi kuzularda dogunca tam pekisti, hepten deterjan dusmani oldum kaygi bozuklugum var vd bununda erkisi var ya zarar vrerirse djye korkuyorum

Günaydın canacağızlarım ne cok yazmışsınız oku oku bitiremedim alıntı da yapamadım yeni gelen arkadasımız var sanırsam hoş gelmiş sefalar getirmiş raporlarınız dolu dolu maşallah ellerinize saglık ben hafta sonu giremiyorum Cumartesi kahvaltıdan sonra çektik kapıyı çıktık aksamı da abime gittik oturmaya hiç bir iş yapmadım anlayacağız....pazar gunu kahvaltı bulaşık falan evdeydik hava soğuk diye bir yere çıkmak istemedik sadece evi süpürdüm mutfağı topladım tezgahı ocağı aspiratörüü sildim aksama câya misafir geldi onları ağırladım onlar gittikten sonra ortalığı mutfağı topladım makineye bulasıkları yerleştirdim gece de internette Benim Adım Khan diye harika bir film seyrettim saat 4 uyumudum biraz once kalktım cocuklar evde 15 tatil, benımde kürsüm yok şimdi kalkıp kahvaltı hazırlıyim sonra rapora ve alıntı yapmaya gelirim...

merabalar bugün çook işm var ama hiç yerimden kalkasım yok hava çok kasvetli ondan herhalde,

banyo duşa kabiniden bende muzdaribim hemen damla damla kireç oluyor,banyo temizliyicileri soluya soluya ciğerlerim mahvoldu,gerçekten doğal çözüm varsa bana da lazım

merhaba arkadaşlar raporumun vereyim bi ugradım yine kimse yok

yatagımın örtüsünü çarşaflarını degiştirdim çıkanları makinaya attım
gardolabımı döktüm sildim çamaşırları havalandırdım katladım yerlerine koydum
odayı temizleyip çıktım
yıkanan çamaşırları katladım onlarıda yerine koydum
banyoyu aceyle çifle temizledim
bulaşık makinamdaki temizleri dizdim ocagımı aspiratörü dolabı yag çözle güzelce temizledim
mutfagımı da süpürdüm
çamaşır attım onlar yıkanıyor
onları serecem yemek yapacam şimdilik bu kaadar yine gelirim rapora devam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…