- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.461
Ben, karbonat, elma sirkesi, limon tuzu, kayta tuzu, arap sabunu camasir sodasi
Bunlarla butun her yeri temizliyoru
Deterjanlara saas actim
Bulasik makinasinda bie bunlari kullaniyorum
royemcim ihmal etme lütfen demir hapları çok önemli bebişe kan lazım .bisürü iş yapmışsın yorma kendini...sevimli arkadaşım o bayanı bizede yollasana şu mutfağımı bir hale yola koysun hiç enerjim yok bu akşam benden sık duyacağınız bişey söyleyim bu gün yine şekerim çok düzensiz aynıo gün hem ev işi hem gezme vücudum kaldırmıyo hemen düzen bozuluyo.neyse eğer yarın iyi kalkarsam çekmeceleri düzenleyip mutfak dolaplarının dışını silcem .bakalım inşallah ...iki oturma grubu olayı zor çok iş demek ama bizim aile çok kalabalık bir araya gelince oturcak yer kalmıyo mecburum yani yoksa bencede hiç gerek yok .
iyiyim mutluluk çok şükür canım sen nasılsıniyi akşamlar geztapocum nasılsın
iyiyim mutluluk çok şükür canım sen nasılsın
yeni avatarımı beğendinmi mutluluk ?
bunda kusura bakcak ne var canım benim valla başka bulamadım nerden bulabilirimki acaba buraya boyutu uymuyo hepsiningüzelmiş canım ama biraz göz alıyo sanki parladıgı için ( biraz açık sözlüyümdürde k.bakmadın inşh)
bunda kusura bakcak ne var canım benim valla başka bulamadım nerden bulabilirimki acaba buraya boyutu uymuyo hepsinin
bunda kusura bakcak ne var canım benim valla başka bulamadım nerden bulabilirimki acaba buraya boyutu uymuyo hepsinin
Hayirli geceler hamarat hatunlar
Dusakanin temizligi icin pratik bilgilrriniz varmi zaman zaman su lekesi okulor banyiya girdikce sinirkerim bozuluyir
Agir kimyasallae kullanamiyirum alerjik astimi.olan bir bebegim.var
Simdiden tesekkur ederim
bizim burda çok çok kireçli oluyor ben de marc banyoyu sıktım duşakabine durulamadan sildim kuruyunca da ıslak bezle sildim şiimdi kireçlenmiyor haftada bir ıslak bezle siliyorum ben böyle buldum çözümü
Cvb im icin tesekkur ederim.arkadasim marc banyo bende kullanmistim.gercekteb cok guzel
Oglumun rahatsizligindan dolayi kimyasallara girmemeye calisiyorum oysaki cok severim.mis kokulu
yasemin bi yerlerden mi esinlendin
yani neden savaş açtın deterjanlara
takip ettiğin biri mi var, bunu merak ettim
bugün kadın geldi
salonun, yatak odasının, çocuğun odasının camlarını sildi, mobilyaların tozunu aldı, döşemeyi sildi
iki kapalı balkonum var, onların da camlarını ve zeminini sildi, yarım gün çalıştı
ben de ufak tefek bi sürü iş yaptım
anlatmaya bile mecalim ve hevesim kalmadı
ama ev tertemiz oldu en azından
birazcık çamaşır var ve sonrasında ütü tabi
kadın gelmeden sizlerin de gazıyla bayağı iş yaptım, tam gün almadım o yüzden
yarım günlük para cebime kaldı
şubat ayında gün bende toplancak
ayrıca 3 kez misafir alcam tatilde
o yüzden yarın babam çocuğa bakcak ben de yöremize özgü "kete" yapıp buzluğa atcam
teşekkürler canım bol bir zamanda uğraşırım inşallahCanım burdan bula bilirsin
bu arada iyi akşamlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=355781&highlight=Avatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?