- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.481
Günaydın canacağızlarım ne cok yazmışsınız oku oku bitiremedim alıntı da yapamadım yeni gelen arkadasımız var sanırsam hoş gelmiş sefalar getirmiş raporlarınız dolu dolu maşallah ellerinize saglık ben hafta sonu giremiyorum Cumartesi kahvaltıdan sonra çektik kapıyı çıktık aksamı da abime gittik oturmaya hiç bir iş yapmadım anlayacağız....pazar gunu kahvaltı bulaşık falan evdeydik hava soğuk diye bir yere çıkmak istemedik sadece evi süpürdüm mutfağı topladım tezgahı ocağı aspiratörüü sildim aksama câya misafir geldi onları ağırladım onlar gittikten sonra ortalığı mutfağı topladım makineye bulasıkları yerleştirdim gece de internette Benim Adım Khan diye harika bir film seyrettim saat 4 uyumudum biraz once kalktım cocuklar evde 15 tatil, benımde kürsüm yok şimdi kalkıp kahvaltı hazırlıyim sonra rapora ve alıntı yapmaya gelirim...
merabalar bugün çook işm var ama hiç yerimden kalkasım yok hava çok kasvetli ondan herhalde,
banyo duşa kabiniden bende muzdaribim hemen damla damla kireç oluyor,banyo temizliyicileri soluya soluya ciğerlerim mahvoldu,gerçekten doğal çözüm varsa bana da lazım
lilycim,kendimi yormadan yapmaya calisiyorum,yapamazsam esimden yardim aliyorum zaten,yorgunlugumun sebebi vitamin eksikligi,bastan beri hem doktor hem ebe,vitaminlerini ihmal etme dedi,ama ben cok tembelim yaa,birde cok ilac kullandigim icin bir bikkinlikta vardi,gecen gittim,demir seviyem iyice dusmus,korktum vallahi,aldim hemen kullanmaya basladim,simdilik iyi gibiyim,biraz daha fit hissediyorum kendimi.
Almanca cok zor bir dil degil aslinda,zaten biraz temelin varsa,iyi kotu hasir nesir olmuslugun varsa cabuk ogrenirsin,gezmeye geldigindede,en azindan etrafinda neler olup bitiyor iyi kotu anlarsin,bu iyi birsey...ben hamburgda yasiyorum canim,senin akrabalarin hangi sehirdeler??
evet hint film leri biraz uzun oluyor,3 aptalı da izlemediysen tavsiye edrim oda güzel,
merhabalar
bu topiği okuyup gaza geliyorum,bi çırpıda işlerimi bitiyorumokuyup çıkıyordum bende artık rapor veriyim dedim
dünle başlıyım
sabah 6 da kalkıldı,geceden kalan dağınıklık toplandı(bol bol oyuncak)balkonu yıkayıp yatak odasına geçtim
süpürdüm sildim, bazanın içini döktüm yıkanacakları yıkadım, (kısa proda)diğerlerini poşetleyip,hurçlara koydum ,nevresimleri değiştim,mobilyaların tozunu aldım çıktım
salona geçtim dantellerini topladım,koltukların altını süpürdüm sildim halısını süpürdüm mobilyaların tozunu aldım
oğlumun odasının perdesini makinaya attım dantellerle birlikte, odayı süpürüp sildim
oturma odası da koltukların altı süpürüldü tabii önce halı kaldırılmıştı,tv ünitesinide sildim,perdeyi astırdım
dantelleri ıslakken ütüledim yerleştirdim
akşam anca makarna yapacak gücüm vardı,yemekti çaydı derken bir gün geçti
bu gün
mutfağın dolapları içi ,dışı temizlendi yağ çözücüle ,buzdolabını boşaltım,parçalarını yıkadım kuruladım tekrar yerleştirdim
beyz eşyalarımı sildim,mutfağın yerini sildim,masamı,sandelyeleri ovdum sıra banyo vewc deduvarlarını lavaboları temizledim pas pasları makinaya attım ,astım
holünde yolluklarını kaldırıp sildim,vestiyerin içini düzledim veee mutlu son
iki gün öncede kapı ve camları sildirmiştim evim mis gibi oldu
Ben, karbonat, elma sirkesi, limon tuzu, kayta tuzu, arap sabunu camasir sodasi
Bunlarla butun her yeri temizliyoru
Deterjanlara saas actim
Bulasik makinasinda bie bunlari kullaniyorum
titiz hanimlar merhaba :)
ben bugun ustunkoru birseyler yaptim,kuruyan camasirlari topladim,simdi iki makina camasirim var onlar yikaniyor,mutfagimin ve girisin kucuk halilarini makinaya attim.yatak yuzleri degistirildi,tozlar alindi yerler silindi,mutfak derlenip toplandi,mutfak bezleri yikandii,banyo yaptim,sonra banyoyu bir guzel temizledim,evi havalandirdim.Bu kadar :)haa birde dun gece,abur cunur cekmecesini derledim,guzel hava gecirmeyen kavanozlara ihtiyacim var,alamadim bir turlu,bende mutfakta kullandigim kapakli plastik kaplarima koydum,birseyi agzi acilinca hemnen nemlenip,etrafa dagiliyorlar,boyle hersey kapali olunca hem daha duzgun oluyor,hemde taze kaliyor,cekmecelerimi felan duzeltmem lazim,cok cabuk dagiliyorlar,haftaya,bir dip kose temizlik yapmam lazim ki,beni biraz idare edebilsin..hadi bakalim,mis kokulu gunler hepinize :))
Selam kızlar
Uzun zamandır sayfaya yazmıyorum farkındayım en son Cuma günü okumuştum ama yazıp yazmadığımı bile hatırlamıyorum:44:
Benim hafta sonu aöf sınavları vardı ev işiyle uğraşmadım desem yeridir
Dün işte akşam üstü çamaşırları makineye attım ama hala asamadım kombimde sorun var ev nem koksun istemedim akşam asarım inşallah...
Bulaşıklarımı yıkadım sabah da erken kalktım malum ev soğuk uyku tutmuyor
Mutfakta yıkadığım ama ara verdiğim için durulamayı unuttuğum bulaşıklar vardı onları hallettim - dağıntıları topladım ufak tefek yıkancaklar vardı onları da hallettim sadece ocağı ve masayı silmek kaldı ha bi de yerini sil süpür yapacağım akşam yarım saatte hallederim sanırım kombi için servis gelecek zaten...
Ev işleri duruyor yapacak çok iş var hepsini bu haftaya yayacağım akşamları eve gidince her gün bir oda yapsam hafta sonuna iş bile kalmaz
Geçmişi okumadım müsait bir ara ona da bakarım yazmadan geçmek istemedim kızlar - şimdilik hoşçakalın
Neeeeyyyy 180 metremiii evinizbenimki evcik. Oluyor galiba bu durumda 75 metrede hani o koca ev nasil temizleniyor nasil isiniyor anacim. Tabi feerah ferah genis evde ayri bir guzellik )
Ellerinize sağlık areser abladüğün ne zaman
Ütüden nefret ettiğim kadar hiçbişiden nefret etmedim şu hayatta..
Allahtan eşim mühendis keyfen olmadıkça gömlek giymiyorda yırtıyorum ütüden
bende sevmem,benimde dün ütüm bozuldu hiç buhar vermiyor,hangi marka alsam bilemiyorum
Ben ilk tefal kullanıyordum hiç memnun kalmadım.. 2 yıldır philips kullanıyorum gayet memnunum..
Tabii ayda bir ütü yaptığımı düşünürsek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?