En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

evet hint film leri biraz uzun oluyor,3 aptalı da izlemediysen tavsiye edrim oda güzel,

Selam kızlar
Uzun zamandır sayfaya yazmıyorum farkındayım en son Cuma günü okumuştum ama yazıp yazmadığımı bile hatırlamıyorum:44:
Benim hafta sonu aöf sınavları vardı ev işiyle uğraşmadım desem yeridir
Dün işte akşam üstü çamaşırları makineye attım ama hala asamadım kombimde sorun var ev nem koksun istemedim akşam asarım inşallah...
Bulaşıklarımı yıkadım sabah da erken kalktım malum ev soğuk uyku tutmuyor
Mutfakta yıkadığım ama ara verdiğim için durulamayı unuttuğum bulaşıklar vardı onları hallettim - dağıntıları topladım ufak tefek yıkancaklar vardı onları da hallettim sadece ocağı ve masayı silmek kaldı ha bi de yerini sil süpür yapacağım akşam yarım saatte hallederim sanırım kombi için servis gelecek zaten...
Ev işleri duruyor yapacak çok iş var hepsini bu haftaya yayacağım akşamları eve gidince her gün bir oda yapsam hafta sonuna iş bile kalmaz
Geçmişi okumadım müsait bir ara ona da bakarım yazmadan geçmek istemedim kızlar - şimdilik hoşçakalın

2-3 sayfa once yazdim canim, okuyabilirsin ordan

Sie lieben in Hamburg sanırım doğru yazdım :)
benim yabancı dilim ingilizce ama almancada da benzer kelimeler var mesela lern... bi ara kabusumdu bu kelime - elim alışmış hep learn yazardım

slm hanımlar

bayadır yazmıyorum buraya ama hergün okuyup gaz alıyorum :) baya yeni arkadaşalar geldi hepsi hoşgeldii

e bende rapor vereyim , artık ev işi yapmak çok yoruyor beni doğuma az kaldı, yapmayım diyorum ama bir gün elimi değmesem ev elden gidiyor işleri günlere yayıyorum ben artık hafta sonu yaptıklarım:

yatak odamızı topladım nevresimleri mak. attım, yatağın altını mobilyalrn altını süpürdüm sildim,tozunu aldım yerlerini süpürdüm sildim çıktım

mutfağı elimden geldiği kadar dağıtmamaya işleri biriktirmemeye çalışıyorum en zor yer orası dolapların ,içini hep düzenli tutmaya çalışıyorum böylece işim kolaylaşıyo...mutfagıda şöyle dip köşe sürpürdüm sildim beyaz eşyaları sildim ,tezgahı çam.suyuyla ovdum duruladım...

bu günde salon ve çocuk odasını yatakların altları, kanepe koltukların altları, çekip süpürdüm sildim, oğlumun nevresmleri attım makınaya,cam önlerini sildim ,halılarını ve yerlerini süpürdüm toz aldım sildim bende bittimmm az kalsın düşüp bayılacatım biraz ara verdim çocuklarn karnını doyurdum...bayoyuda dün gece çam.suyuyla kırklamıştım :) şimdi hol ve wc kaldı ama bende bittim kendimde güç bulabilirsem oralarıda yapmayı düşünüyorum...akşama yemekde yapılamadı tabiii sigara böreği ve cevizli kek yapmıştm çocuklara akşam menusu o olcak galiba

herkese iyi akşamlaaaarrr

Son düzenleme:
Evett rapor vermeye geldım
Yatağımı topladım
Kahvaltı hazırladım topladım
Bulaşık makınesini boşalttım kırlıleri yerleştirdim
Tezgahı topladım sildim
Mutfağın halısını sirkeledim
Yerlerini sildim
Salonun koltuklarını cekip altlarını süpürüp sildim
Halısını süpürdüm
Yerleri süpürüp sildim
Camın içten önlerini sildim
Toz aldım
Holün halılarını süpürdüm yerlerini sildim toz aldım
Yatak odasını süpürdüm sidim komedilerin tozunu aldım camın önünü içten sildim
Kapalı Balkonumu süpürdüm
Cocukların odasını süpürdüm sildim camın önü içten silindi kızım da tozunu aldı
Klozet takımlarını silkeledim
Banyonun yerlerini, wc lavabosunu çamaşır suyuyla sildim
Çamaşır attım yıkanmaya birazdan asacağım
Kuruyan camasırlarımı katladım, cocukların okul tişörtlerini ütüledim
Cay demledim hamur kızarttım komşularım geldi yedik içtik
Şimdi mutfağı toparlanıp yemek yapacagım
Aksama yine câya misafirlerim var....

evet hint film leri biraz uzun oluyor,3 aptalı da izlemediysen tavsiye edrim oda güzel,

Yok canım izlemedim bir de onu deniyim bir ara teşekkürler tavsiyen için...

Buraya rapor yazmadan olur mu işin en zevki yanı bence yaptıklarım bittikten sonra gelip yazmak bundan sonra raporlarını bekliyoruz canım

[SUP][/SUP]
Ben, karbonat, elma sirkesi, limon tuzu, kayta tuzu, arap sabunu camasir sodasi
Bunlarla butun her yeri temizliyoru
Deterjanlara saas actim
Bulasik makinasinda bie bunlari kullaniyorum

Valla tebrik ediyorum canımcım seni ben cok uşenirim onları teker teker karıştırmaya bende Arap sabunu kullanıyorum ama ona bile gerçekmi diye düşünüyorum tavsiye ettiğin bir marka varmı yoksa hepsi aynımıdır??:44::44:

Üstün körü de olsa hiç bişey yapmamaktan cok iyidir bence en azından iş birikmemiş oluyor bende herseyi kavanoza koyarım mutfakta yarım kalmış makarnayı bile kavanoza koyarım paketi açılmış bişey hiç sevmem...

Lilycim tek başınasın zaten her aksam bir oda dip köşe yapsan seni bayağı idare eder haftosunun sana kalır rahat edersin canım..

Neeeeyyyy 180 metremiii eviniz benimki evcik. Oluyor galiba bu durumda 75 metrede hani o koca ev nasil temizleniyor nasil isiniyor anacim. Tabi feerah ferah genis evde ayri bir guzellik )

Yasemincim evim dublex 4+1 iki banyo bir kiler bir kucuk balkon ve teras var ama işi de cok zor oluyor bazen benim 3-4 gunde yaptıgım işleri arkadaslar bir gunde bitiriveriyorlar sasıp kalıyorum o zaman ben mi cok yavasım diye kendime soruyorum ama değil tabiki buyuk evin işide buyuk oluyor şimdiki aklım olsa 3+1 tek kat alırım tek avantajı bence yatılı misafir gelince iyi oluyor...

Ellerinize sağlık areser abladüğün ne zaman

Haziran'ın basında canım okullar kapanmadan olacak inşallah ama ben 15 tatilde kestirmeyi düşünüyorum bir daha telaş olmasın diye...

merhaba kızlar ben geldim.sabah güne eşime bir pantalon bir gömlek ütüleyerek başladım .sonra oğluşla ikimize detaylı bir kahvaltı hazırladım patates filan kızarttım .sonra ocağı sildim bulaşığı makineye dizidim doldu zaten kurdum elde tencereler filan vardı onları cifledim uğraştım biraz ama parladılar.sonra mutfağın yeerini araları oturma odasını süpürdüm.tabii yatakları gözümü açar açmaz kapamıştım.sonra temiz mutfakta iş yapması zevkli oluyo bir mercimek çorbası yaptım birde poğaça hamuru mayaladım .oğluşla alışverişe gittik 1 saatte hallettik.eve geldim poğçayı şekillendirip fırına koydum pişene kadar getirdiklerimi yerleştirdim.sonra yemek yedik saat 3 oldu.biraz kitap okuduk oğluşla sonra kalktım fasulye kavurdum .kuruyan çamaşırları katlayıp kaldırdım .eşim geldi yine yemek yedik bitttiimmm ....ben yaşlıyım sizin gibi enerjik değilim şu an sofram duruyor nasıl kalkcam

Aresercim

Allah yardimcin olsun. Helede dubleks ev cok yorar insani. 4+1 ev buaralar hayalim, ama yasliliktan heralde dubleks olmasin lutfen alabildikde merdiveni kaldi

Arap sabunu nun genetiginide bozmuslar heralde. Deterjanlara rakip olunca eski guzelligi kalmadi. Hele sivinolanlar bence cok kotu. Kase olandan aliyorum. Onceden vapurcu diye bi marka vardi artik yok, nazar marka var onu aliyorum, bide icinde gliserin olmasaydi iyi olurdu ama var. Temizlite gliserin iz apabliyor, mobilyayi parlatir sanirsamda. Gliserinsiz bakiniyorum bulamiyorum.

Ütüden nefret ettiğim kadar hiçbişiden nefret etmedim şu hayatta..
Allahtan eşim mühendis keyfen olmadıkça gömlek giymiyorda yırtıyorum ütüden

günaydınlar bugün hiç enerjim yok maalesef,ama işim çokk

şimdi kuzularımla kahvaltı yapacağım ,öğleden sonra dolu bir raporla dönerim inş

bugün sabah ilk yatagımın çarşafını çırpım odamı toplayarak başladım
mutfagıma geçtim makinedeki temizleri yerleştirdim bi kaç tane tabak bardak vardı onları dizdim makinaya
mutfagımı kilerimi süpürdüm aralıgımı oturma odamı süpürdüm
yatak odamı misafir odamı çocuk odasını y.odamı da bi güzel süpürdüm
makinaya çamaşır attım çamaşır katlayacam şimdide sonra çıkanlarıda sererim inşallah bugünlük bu kadar

Selam kızlar
Şöyle bir geçmişe göz attım raporlar zaten on numara

Aresercim sen yokmuşsun sanırım güle güle git güle güle gel inşallah

Kızlar hep ütüden dert yanmışsınız - ben de ütüyü aksine çok severim ama vakit ayıramıyorum her zaman bir de uzun süre ayakta duramıyorum dinlene dinlene 2 saatte yapıyorum :) Çalışınca iş yapmak zorlaşıyormuş ama bunu fark ettim

Kızlar ben de dün kombi için servis gelecekti o yüzden biraz pratik davrandım akşam üstü eve gittim çamaşırları hemen makineye doldurdum (çamaşır sepetim yok o yüzden kirlileri makine içinde saklıyorum) üstüne örtüsünü örttüm dağınıkları topladım viledanın suyunu değiştirdim bi gün önceden kalmıştı - hemen mutfaktaki ıvır zıvırları toparladım yeri süpürdüm sildim masayı sildim oturma odasını topladım holdeki lavaboyu cifledim
Allahım bu ne hızdı - yarım saatte hallettim servis geldi baktı düzeltti gitti sonra yemek yedim ardından holü süpürdüm girişe kadar süpürüp sildim banyonun yerini süpürdüm (saçlarım çok dökülüyor da) viledayla geçtim bugün de paspaslarını sereceğim

Akşam bende bir temizlik aşkı ve enerji vardı ki maşallah malum alt komşum da yok şehir dışındalar - onlar olmadığından rahat rahat saat kaç olursa olsun yapabiliyorum işimi
Bu sabah da yıkanan renkliler vardı onları astım hatta biraz geç kaldım işe ama olsun en azından içim rahat akşama katlarım ütülenecekleri ayarlarım azar azar yaparım Areser dediğin gibi hafta sonuna iş kalmayacak hatta arkadaşımı çağırmayı planlıyorum
benden bu kadar yani kızlar...

Bu arada Yasemincim ben de geçen gün marketten tamizlik bölümünden çamaşır sodası aldım eski usul belki ama işe yarar sanırım çamaşır makinesine eklicem bi de dediğin gibi Arap sabunu da alacaktım ama frenledim kendimi ev deterjan dükkanı gibi oldu yerim de yok zaten
ya aklıma geldi sen bulaşık mak.ne ne kullanıodun deterjan yerine - benm makinem yok da bugun arkadaşla konuştu dedim parlatıcı yerine sirke kullan ama deterjana karbonat mı kullansın? sana sorayım dedim

bu günkü raporumm

ilk olarak yatakları kaopattım örtülerini serdim,kuzucuklarımla kahvaltı keyfinden sonra önce tüm ıvır zıvırı yerine koydum tabiki bol bol oyuncaksüpürgeyi açtım tüüm odalarımı güzelce süpürdüm,koltuk üstlerini,komidin arkalarnı..falan,sonra viedayla bir güzel sildim,bu arada makinaya renkliliri attım
wc mi ve lavabolarımı cifledim kalebodurlarını sildim yıkamadım cuma yıkamıştım
mobilyaların tozunu aldım ,vestiyerimi sildim,koltuk derilerini sildim
ve mutfağa geçtim,kahvaltı bulaşıkları makinaya atıldı,tezgah düzenlenip silindi bir güzel,ocağımı sildim,masamı sildim yrlerini elimle sildim ,mutfakta vileda kullanmıyorum acil durum yoksa
kızımı yıkadım,oğlanla kızın meyve ve yemek öğünlerini hallettim
yemek faslına geçtim yaprak sarması ve kuru biber dolması ,şu anda pişiyor

Ben ilk tefal kullanıyordum hiç memnun kalmadım.. 2 yıldır philips kullanıyorum gayet memnunum..
Tabii ayda bir ütü yaptığımı düşünürsek :)

bende ya tefal ya philips alırım ,ben nevresilerimi bile ütülerim ,ütü yapmayı sevmesemde yapıyorum sık sık
makinam çok kırıştırıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…