En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Iyı geceler kızlar geçmişi hıZlıca okudum hepinize ayrı ayrı alıntı yapamıyorum guzel dilekleriniz için teşekkür ederim Yasemincim sana da cok geçmiş olsun sen de inşallah kolay bir sekilde atlatırsın senin ki sunnet ve ameliyat bir arada gibi bişey olacak anladığım kadarıyla.....

Çok şükür kızlar sünneti atlattık ilk gun biraz zor gecti bugun daha İyiyiz gidenim gelenim oluyor kayınvalıdemler bende yatıya bugun kahvaltıdan sonra evi sildim süpürdüm toz aldım iki kere bulaşık makinesini calıştırdim boşalttım iki kere de çamaşır yıkandı astım bir makine çamaşır katladım öğlen bir posta aksam da arka arkaya misafirlerim vardı onlara ikram falan cok yoruldum anca yatağa girdim size yazıyorum Heee bi de sunnet olduğu gun aksamı toplam 19 kişi yemeğe misafirim vardı....

KıZlar ben de evde değilm anneme attm kendimi başka şehrde annem buraya geldim yazdıklarınızı okuukca hayal ediyorm tertemiZ ne kadar güZel nasipse salı günü döncz evimize ben de cok yorulmadan hamile oldgm için yavas yavas yapıcam işlerimi ohh miss oluyo ev temizlendkçe insanın içi acılıyo sonra da bi kahve yapıyo insan kendine huzur dolu oluyo hepimize kolay gelsiiin😊

bugün ağırlık eşimde olmak üzere yatak odasını ve oğlumun odasını halılarını sildik komidinleri çektik bazaların altını heryerşi sildik temiz temiz halısını serdik .sonra mutfağa geçtim ben buzdolabımı cillop gibi yaptım ışıldadı resmen.sonra biraz ütüm vardı onları yaptım.koltuklarımın kılıflarını söküp makineye attım kuruyolar şu anda.bütün evi süpürüp sildim.ve pert oldum şimdi bir tost bir çay sonra cup yatağa kızlar...

heyecan dorukta kızlar duanızda unutmayın beni yarın son kontrolumuz var çarşambada sezeryan olacağım hayırlısıyla oğluma kavuşacağım
ev curcunaya dönecek yarından itibaren kalabalık çok fazla evde
kayınvalide kayınpeder anneanne teyze enişte kuzenleri gelecek kuzucuğum
hoooop temizlenen ev beş dakikada alt üst olacak

bu gün buzdolabımı fırınımı bulaşık makinemi ocağı mikrodalgamı temizledim
tencere ve çaydanlıkların dışlarını cifledim parlattım
nevresimlerimi değiştirdim
makineye çamaşırları attım
mutafak dolabının kapaklarını tezgahı tezgah dolap arası fayansları temizledim
yarında son kez evi eşimle süpürüp sileceğim mobilyaların tozunu aldım mı
hooooopppp doğuma herhalde

doğum sonrası kaç günde kendime gelirim merak ediyorum sezeryan olanlar kaç zaman sonra işlerinizi yapacak hale geliyorsunuz
uzun bir liste yaptım kendime doğum izninde yapacaklarım diye

birde merak ettim evde kullandığınız temizlik malzemelerini yazdııgınız bir sayfa var mıydı
tavsiyelerinizi merak ettim
bulaşıkta elde ve makinede fairiyi
krem temizleyici olarakta bim deki mr bee limonlusunu ve yağ çözücüsünü kullanıyorum
çamaşır suyu güldalın limonlusu
çamaşır makinesinde rinso
yumuşatıcı vernel
calgon kullanmıyorum çamaşır sodası atıyorum
nilemin aspirini kullanıyorum arada bir arapsabunu veya koslanın leke çıkarıcısı
yüzey temizlemede herhangi birşey kullanmıyorum
bazen lavantalı duş jelinden bazen kuru lavantadan veya aspirinden herhangi birinden bir kaç damla damlatıyorum

işte benden böyle

Merhaba arkadaslar;
Bugün çok yorucu geçti

Oturma odam
mobilyalari çektim altlarini süpürdüm
sildim
koltuklari süpürdüm
kumasini ve deri kisimlarini sildim
halisini serdim
tv ünitemin tozunu oldim
cam önlerini ve kapisini Sildim
VEEE çiktim

Salona geçtim;
halisini kaldirdim
kanepelerini çektim
camlarini sildim
perdelerini yikayip astim(kisa ayarda)
yerlerini süpürdüm
sildim
kanepeleri yerlestirip derilerini ve kumasini sildim
vitrinin içini bosalttim
Icindeki takimlari sildim
raflarini sildum
yeni ögrtülerini serdim
konsolun tozunu aldim
masasini cektim süpürdum sildim
yerlestirdim
halsini serdim
kapsini sildim cimtim

Yatak odami
süourdum sildim
tozunu aldim
halısını ve kapısını sildim
çıktım

kzımın nevresimini değiştirdim
bazasını çektim
camını sildim
komidin ve şifonyerini çekip altlarını süpürüp sildim
gardırop ve kitaplığını cifledim duruladım
halısını ve kapısını sildim
çıktım

hol ve mutfağa pek özenemedim
halılarını kaldırıp
süpürdüm
sildim
halılarını serdim

mutafakta sabahtan biraz bulaşık vardı
onları makineye dizdim çalıştırdım

birazdan yemek yapıcam eşim 1 saate gelir
yemek pişerken ütü yaparım belki

bu arada duşumu alıp saçımı fönledim
akşama sadece yemğin bulaşığını makineye dizicem

benden bukadaaaaaarrrr

Son düzenleme:
hey maşallah ne güzel raporlar var

bugün her yeri topladım
bulaşık makinasını boşalttım azcık kirli vardı attım
tepsileri elde yıkadım ocağı teszgahı sildim ocağın etrafını yağ çözle sildim
tüm halılarımı kaldırdım silkeledim
koltukları çektim heryeri güzelc esüprüp sildim
halıları yeleştirdim
ev yumoş kokuo
çamaşor yıkadım astım
tüm koltuk örtülerimi makinaya attım yıkanıo
banyoyu temizledim

yemek yapcam
ütü var

ismeğin dikiş kursuna gidiorum sömestırdayım son haftam
o yüzden son hız çalışmam lazım cumartesiye kadar yapıcaklarım şöyle

camlar silincek tüller yıkancak storlar silincek
duvarlar silincek
halılar silincek
gardıllop füzenlencek
mobilyalar avizeler kapılar silincek
mutfak temiz üstten geçerim

yaptıkça yazıcam inş

Loveli bitti mi işlerin senin doğuma çok az kalmış:18:
Abla sulalede insan kalmamışher ne kadar zor olsa da insanın böyle gününde gelen gideninin çok olması ne güzel
Döndün mu canım sen evine

Ellerinize sağlık kızlarbu ne hamaratlik böyle
Canim nasıl temizlik çekti anlatamam ama artık eskisi gibi eğilip kalkamiyorum:26:

yok azerincim eşim ara ver dedi dinlen devam edersin 3 gündür el sürdürmüyor ama bu hafta bitiririrm sanırım canım
evet az kaldı vallla hayırlıısyla gelsinler inşallahhhh

Selam titiz hatunlar,nasilsiniz bakalim.Ben bugun,iyi kotu evi temizledim.arada surup dinlendim sonra devam ettim.mutfagimi tam toplayamadim,sonra yapicam orayi.dusumu aldim,aksamada esim gelsin ,disari cikalim biraz,malum bebek gelince,alisana kadar pek birsey yapamicaz.

Loveli seninde az kalmis bayagi,:) ben cok heyecanliyim,birazda korkuyorum galiba,tatli,telasli bir duygu halindeyim:)

Cok oldu kk ya ugramayali. Ismimin altinda mavi kus ne icin merak ettim :) hanimlar bugün de isleriniz rast gider insallah

Selam kknın en titiz hatunları
Ben bu aralar diyet topiklerinde takılmaktan buralara uğrayamaz oldum bi de iş yüküm artınca pek internette istediğim gibi takılamıyorum
Bana gelirsek,
geçen hafta sonu arkadaşa gittik Pazar günü de temizliğe giriştim oturma odası hol falan toplandı sil süpür sonra odamı sil süpür yaptım yatağın üstündeki tüm çamaşırları oturma odasına taşıdım katladım dün ütü yaptım falan.. Bugün yerleştireceğim odam da ferahladı yatağıma çarşafını serdim çamaşır askısını da oturma odasına götürdüm en azından işi bitince kaldırabilirim yatak odasında olunca kalıyor:26: kanepelerime kırlent aldım yıkadım işte dün de kılıflarını geçirdim çok şirin oldular
Bugün de mutfağa zaman ayıracağım hafta sonuna iş bırakmak istemiyorum
Kısaca bende durumlar bu - arada fırsat buldukça gelir yazarım
Şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…