- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.581
Kolay gelsin canim kisliklari kaldirmak icin daha erken degil mi ?
tesekkur ederim askitomAzimm hoş geldin nerelerdesin yahu ev durumu nasıl kuxunada geçmiş olsun gerçekten allah korumuş valla
14 şubatta bizde dışarı çıkmayı düşünüyoruz bende istediği bi spor ayakkabı vardı onu almayı düşünüyorumm bakalım onemli olan onun hediyesi
dun babam laptop aldi simdi onun onunde kalkmiyo ablaNerdesin ablacim sen ozlettin kendini......kiz nasil oldu Allah korumus valla cadiyi gecmis olsun dikkat et.... valka sevgililer gunu icin bir planim yok artik gecti bizden belki ufak bir hediye alirim..
senin doguma az kaldi masraflar buyuk tabi ben de 8 martta hediye beklemicem mesala yaziiik zaten o kadar masraf yapacakazerin,cok gecmis olsun canim yaa,cocuk iste nerede ne yapacagi belli olmuyor,allah korumus.Evet doguma az kaldi,cok heyecanliyim,bu aralar pek birsey yapasim yok,birsuru islerim var,haaletmeye calisiyorum.
Ben hediyemi coktan aldimda verdim :) esimde dgumgunu nedeniyle almis birsey,gecen ayda zaten eksiklerimizi almistik,onlarda hediye sayilir yani :).Biz oyle ozel gunleri beklemiyoruz hediyelesmek icin :).Bakalim 14 unde kendimi iyi hissedersem ,yada henuz doguma gitmediysem birseyler yapariz,olmadi evdede takiliriz,problem degil :)
kolay gelsin canim bitirdin mi dolap isini:26:Kızlaar ben de şmdi başlıyorm işleri yapmaya balkonu yıkıcm camasır attm makinaya onları asıp kıyafetlerin hepsini cıkardım dolaptan havalansın diye cok kalın kışlıkları ayırcm onları yerleştirip yemek koycm ocaga sonra süpürge silme yapıp bitircem inşallahh:) kolay gelsin hepimizee
hosgeldin canimSelam kizlar uzun zamandir yoktum :/int.bitmisti paketimin yenilenmesini bekledim artik gelirim rapor vermeye
abla senin raporlarin da olmasa halimiz ne olur ellerine saglikSelam arkadaslar
sabah cocuklari gonderdim
Yataklarini topladim
Kahvaltii hazirladim
mutfagi topladim bulasik makinesini doldurdum calistirdim
yatak odasinin tozunu aldim
banyoda wc yi cifledim
45 dk yuruyus yaptim
Dun yikadigim nevresimlerimi utuledim
Aksama yemek yapacagim sadece.....
kizlar iste 14 subat sevgililer gunu hediyelerim
Selamlar beybiler,
Neler yaptınız bakalım... Ayy ben buraya girmeyince ev birbirine giriyor anladım :)
şu an git evime eve bomba düşmüş gibii.... yarın misafir gelebilüüü bu akşam evde çoook çalışmam gerekiyo çoook....
Bu arada bulaşık makinası aldım kendime sevgülüler günü kıyağı ama gel gör ki benim evde onu takacak tesisat yokmuş(( garibim öyle kala kaldı köşede... gidip gelip seviyom :)) amanda amaaan sen bana mı geldin deyip bir yanak alıveriyorum.... çok acıklı çoook... tesisat için para lazım dolayısı ile 1 ay kadar bekleyecek.... olsun aldım ya gerisi gelir elbet... eşikten geçti ya buna şükür :))
bu akşam yapacağım işleri düşündükçe eve gitmesem mi diye düşünüyorum....
ben şu işleri bitireyimde erken çıkayım bari... daha saçlarımı kırptırcam... erkek gibi kestircem bu yaz rahatım....
tesekkur ederim vuslatimHediyelerin çok güzel azim güle güle kullan
Hiç denk gelemiyoruz, özledim siziDoğuma az bir zaman kalmış
Rabbim sağlıkla, kolay doğum nasip etsin İnşaAllah canım
Kendine ve bebişe iyi bak azimPrensesi de öpüyorum
betus kiz hayirli olsun makinanSelamlar beybiler,
Neler yaptınız bakalım... Ayy ben buraya girmeyince ev birbirine giriyor anladım :)
şu an git evime eve bomba düşmüş gibii.... yarın misafir gelebilüüü bu akşam evde çoook çalışmam gerekiyo çoook....
Bu arada bulaşık makinası aldım kendime sevgülüler günü kıyağı ama gel gör ki benim evde onu takacak tesisat yokmuş(( garibim öyle kala kaldı köşede... gidip gelip seviyom :)) amanda amaaan sen bana mı geldin deyip bir yanak alıveriyorum.... çok acıklı çoook... tesisat için para lazım dolayısı ile 1 ay kadar bekleyecek.... olsun aldım ya gerisi gelir elbet... eşikten geçti ya buna şükür :))
bu akşam yapacağım işleri düşündükçe eve gitmesem mi diye düşünüyorum....
ben şu işleri bitireyimde erken çıkayım bari... daha saçlarımı kırptırcam... erkek gibi kestircem bu yaz rahatım....
ellerine saglik ablamGunaydınlarrr
Nerdesiniz bakıyım ya sıkıldım tek basına yazmaktan sizde yazın da rapor okuyayım azıcık
Ben sabah cocukları gönderdim eşime kahvaltı hazırladım
Cocukların ve bizim Yatak çarşaflarını sirkeledim yatakları topladım
Bir makine çamaşır attım
Mutfağı toparladım
Etrafı toparladım
Camasırlarımı astım
Kazakları attım makineye
Simdi onlarda bitti
Asıyım kayınvalideme gidecegım biraz hastaymıs biraz evini süpüreyim
Sonrada bizim burda pazar var Pazartesi günleri ama öyle sebze pazarı değil giyim ıvır zıvır pazarı oraya gideceğim bugun pek iş yok anlayacağınız.......
bi bakima iyi olmus ablaKayınvalidemi aradım geliyorum diye gelme sakın diye yemin verdirdi sanada geçer sonra cocuklara bulaştırırsın dedi gitmedim o yüzden
Bir makine daha çamaşır attım onlar bitsin aşıp öyle gideceğim pazara
Mutfağın çöp kovasını yıkadım
Banyonun wc ve lavabosunu cifledim çamaşır suyu döktüm yerlerini sildim
Üst katın banyosunun lavabo wc şini de cifledim çamaşır suyu döktüm
Şimdi bişeyler atıştırıyorum pazardan gelince görüşürüz
Araser enerjine hayranim:- misler gibi yapmissin evini gene.Ben dun usten topladiydim,camasir yikadin,bugun de birseyler yapmaya niyetim vardi ama yapamadim.
Azerin,daha doguramadim canim:) ctg de sanci cikti ama Ben birsey hissetmiyorum,ama garip bir yorgunluk halsizlik var ustumde,bugun butun gun uyudum,halen cok yorgunum,basim falan donuyor,arada attim oluyor ama surekli degil.dun doktorum,bebek bayagi asagida dedi bakalim daha zaman var,merakla bekluyoruz.
Bu arada herkesin bu guzel gununu kutluyorum:)
kizlar iste 14 subat sevgililer gunu hediyelerim
Oooooo masallah masallah biz birtane bulamazsak hatuna 2tane hediye gelmis :))
Gule gule kullan arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?