En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba hanimlar puf patates kizartmasi yapan var mi aranizda? Kolay mi oluyor?

Bide ben begeni yapamiyorum nedenini bilen var mi acaba? Uzun zaman okdu da girmeyeli kkya ondan soruyorum :)

Size iyi günler dilerimmmm

Selam kizlar netim kopuk kac gundur giremiyorum simdi telden girdim bir selam veriyim dedim ozledim sizi misafirlerim oldu nerdeyse her gun birilerini agirladim kayinvalidem yeni gitti sagolsun cok yardimi oldu her gun ev sil supur yapildi pazertesi insallah netim olur rahat rahat girerim gorusmek uzere opuyorum hepinizi.....

Aaaa nerdesiniz kizlarr bir soluklaniyim bakiniyim dedim kimsecikler yok hava cok guzel tam temizlik gunu bende vurdum kendimi temizlige az kaldi bitiriyim hepsini yazcam sizinkilerini de merak ediyorum hadi bakalim kolay gelsin....

Hakikaten yaa,nerdesiniz millet.kimse ugramaz olmus buralara,temizlik yapmasanizda ugrayin arada,olmuyor boyle ama.Ben malum pek ugrasamiyorum artik,yemek yaomaya bile mecalim yok,bugun zor bela,biraz topladim biseyler pisirdim o kadar:) .burdada Hava cok guzel bahar geliyor artik.

Kizlar netim olmadi telden giriyorum pek ayrintili yazamiycam uykumda geldi bugun butun evi cocuk odasi haric dip kose sildim supurdum toz aldim birnozlar ve havlulari yikadim astim topladim, oglumu yikadim bu gunluk bu kadar....

Gunayydinnnnn

sabah kalktim once kizimi gonderdim sonra esime bir tost yaptim, pantolon ve gomlegini utuledim gonderdim. Ardindan katlanacak camasirlarim vardi onlari katladim kaldirdim bir makine beyazlari aytim yikaniyor mutagimi topladim bugun wc temizledim bugun biraz disarda banka islerom var onlari halletcem hadi gorusuruz gerci bu aralar kimse yazmiyor ama neyse.....

Ben geldim ki
nasılsınız kuzular topik yine deterjan kokmus kesin areser ablanın işi
royem annem doguruyon ya sen
bi avazda kurtulursun inşallahdoğurunca haber et:18:
bu arada benim kızı geçen elektrik çarptı off zaptedemiyorum çocuğu Allahım korudu yemin ederimçocuğum yaramaz diyenler benim kız ne oluyor acaba
hepinizi çok özledim kizceler
14 Şubat için neler yapacaksınız ben çok güzel deri cüzdan aldım bi de kurabiye yaparım herhalde

Azimm hoş geldin nerelerdesin yahu ev durumu nasıl kuxunada geçmiş olsun gerçekten allah korumuş valla
14 şubatta bizde dışarı çıkmayı düşünüyoruz bende istediği bi spor ayakkabı vardı onu almayı düşünüyorumm bakalım onemli olan onun hediyesi

Nerdesin ablacim sen ozlettin kendini......kiz nasil oldu Allah korumus valla cadiyi gecmis olsun dikkat et.... valka sevgililer gunu icin bir planim yok artik gecti bizden belki ufak bir hediye alirim..

azerin,cok gecmis olsun canim yaa,cocuk iste nerede ne yapacagi belli olmuyor,allah korumus.Evet doguma az kaldi,cok heyecanliyim,bu aralar pek birsey yapasim yok,birsuru islerim var,haaletmeye calisiyorum.
Ben hediyemi coktan aldimda verdim :) esimde dgumgunu nedeniyle almis birsey,gecen ayda zaten eksiklerimizi almistik,onlarda hediye sayilir yani :).Biz oyle ozel gunleri beklemiyoruz hediyelesmek icin :).Bakalim 14 unde kendimi iyi hissedersem ,yada henuz doguma gitmediysem birseyler yapariz,olmadi evdede takiliriz,problem degil :)

Aaaaaaa nodu bu topige boyle yaaa kimse bisey yazmiyor hadi bakalim nerdesiniz

ben sabah kalktim cocuklari okula gonderdim allahtan okulda yapiyorlar kahvaltilarini

sonra esime kahvalti hazirladim onu gonderdim
Cocuklarin ve bizim nevresimlerimizi cikartim makineye attim yenilerini gecirdim
yatak ortulerini serdim
kendime kahvalti hazirladim
mutfagi topladim bulasik makinesini bosalttim
Mutfagin halisini sirkeledim
Nevresimler bitti onlari astim
simdi yuruyus yapiyorum
sonra tekrar islere donecwgim
ben donenw kadar da sizde gelin artik hadi bakem...

Maşşallah ablacım sana
Walla süper bi hava tam bi yaz havası bende ayaklandım bütün camlarımı silcem inşallah

Kızlaar ben de şmdi başlıyorm işleri yapmaya balkonu yıkıcm camasır attm makinaya onları asıp kıyafetlerin hepsini cıkardım dolaptan havalansın diye cok kalın kışlıkları ayırcm onları yerleştirip yemek koycm ocaga sonra süpürge silme yapıp bitircem inşallahh:) kolay gelsin hepimizee

Kolay gelsin canim kisliklari kaldirmak icin daha erken degil mi ?

Evettt rapor vermeye geldim

Zeytin yagli pirasa pisirdim o piserken
mutfak, antre, cocuk odasini, yatak odasini supurdum
mutfagin camlarinin onunu sildim yerlerini sildim halisini yaydim
Antreyi sildim
banyoyu lavobo, wc, kuveti cifle, camasirsuyuyla ovdum yerlerini sildim
camasir topladim aksama utulemeyi dusunuyorum
En son dus aldim simdi oglen yemegini yiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…