- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.601
hamarat hanımlar merhaba benim çamaşır makinem bosch ama memnun değilim uzun ve 40 derecede yıkamazsam temiz olmuyor..
lekeyi elimde yıkamam çıtılemem lazım yoksa çıkmıyor
siz leke çıkarmada neleri kullanıyorsnz özellikle meyve suyu lekesini çıkaramyrm ben
bir de halı temizliği için ne önerirsiniz sir asprin aldım onu bir deneyeceğim kullananlar var mı aranızda
royem dogurdun mu annem
ben doguracam senin yerine hadi cabik cabik
Ooooo betulcum hayirli olsun makinen gule gule kullanSelamlar beybiler,
Neler yaptınız bakalım... Ayy ben buraya girmeyince ev birbirine giriyor anladım :)
şu an git evime eve bomba düşmüş gibii.... yarın misafir gelebilüüü bu akşam evde çoook çalışmam gerekiyo çoook....
Bu arada bulaşık makinası aldım kendime sevgülüler günü kıyağı ama gel gör ki benim evde onu takacak tesisat yokmuş(( garibim öyle kala kaldı köşede... gidip gelip seviyom :)) amanda amaaan sen bana mı geldin deyip bir yanak alıveriyorum.... çok acıklı çoook... tesisat için para lazım dolayısı ile 1 ay kadar bekleyecek.... olsun aldım ya gerisi gelir elbet... eşikten geçti ya buna şükür :))
bu akşam yapacağım işleri düşündükçe eve gitmesem mi diye düşünüyorum....
ben şu işleri bitireyimde erken çıkayım bari... daha saçlarımı kırptırcam... erkek gibi kestircem bu yaz rahatım....
Aresercim korkarim yakinda sen konu komsuya atlicaksin bu hizlaGunaydınlarrr
Nerdesiniz bakıyım ya sıkıldım tek basına yazmaktan sizde yazın da rapor okuyayım azıcık
Ben sabah cocukları gönderdim eşime kahvaltı hazırladım
Cocukların ve bizim Yatak çarşaflarını sirkeledim yatakları topladım
Bir makine çamaşır attım
Mutfağı toparladım
Etrafı toparladım
Camasırlarımı astım
Kazakları attım makineye
Simdi onlarda bitti
Asıyım kayınvalideme gidecegım biraz hastaymıs biraz evini süpüreyim
Sonrada bizim burda pazar var Pazartesi günleri ama öyle sebze pazarı değil giyim ıvır zıvır pazarı oraya gideceğim bugun pek iş yok anlayacağınız.......
Benim makinede ariston bende memnun degilim.hamarat hanımlar merhaba benim çamaşır makinem bosch ama memnun değilim uzun ve 40 derecede yıkamazsam temiz olmuyor..
lekeyi elimde yıkamam çıtılemem lazım yoksa çıkmıyor
siz leke çıkarmada neleri kullanıyorsnz özellikle meyve suyu lekesini çıkaramyrm ben
bir de halı temizliği için ne önerirsiniz sir asprin aldım onu bir deneyeceğim kullananlar var mı aranızda
Zumba ne hatuuuun zayiflamaya ihtiyacim vardaSelam bayanlar hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun
Her zaman ki gibi sabah cocuklar okula esim işe ben işlere
Yataklar toplandı
Mutfak bulaşıklar makineye yerleştirildi
Ev yukarıdan aşıya supuruldu
mutfak hol yatak odası cocuk odası sopayla silindi
Banyo lavabo, wc çiflendi yerler silindi
25 dk zumba yaptım harika bişey zayıflamak isteyenler deneyebilir
20 dk da yürüyüş yaptım
Duş aldım
Yemek yiyorum bıraz dınleniyim
Waaaaooooowwww romantizme gel. Bizim icimiz gecmis, ozel gun mun kalmadi, benimki beni tavlayana kadar cok ince ruhluyduda sonra bisey kalmadi, ben bi kac sefer adim attim baktim bizimki adim atmiyo, eeee dedim senlemi ugrascam ister kutla ister kutlama banane, cocuklar dogmadan once bide aglar zirlardim salakmisim, simdi hic aklima bile gelmiyo kendi dogum gunumu bile unutuyorum.kizlar iste 14 subat sevgililer gunu hediyelerim
Puf patatesmiii, patates kroketmi ki o. Ben kroket yapiyorum o zor degilde.Merhaba hanimlarpuf patates kizartmasi yapan var mi aranizda? Kolay mi oluyor?
Bide ben begeni yapamiyorum nedenini bilen var mi acaba? Uzun zaman okdu da girmeyeli kkya ondan soruyorum :)
Size iyi günler dilerimmmm
Neeeeeyyy elektrikmi cok gecmis olsuuuun, cok korkarim boyle kazalardan, Allah korumus. Kizina yaramaz deme bence, ikincide gelsinde sen ozaman gör senligi, tecrubeyle sabitBen geldim ki
nasılsınız kuzular topik yine deterjan kokmus kesin areser ablanın işi
royem annem doguruyon ya sen
bi avazda kurtulursun inşallahdoğurunca haber et:18:
bu arada benim kızı geçen elektrik çarptı off zaptedemiyorum çocuğu Allahım korudu yemin ederimçocuğum yaramaz diyenler benim kız ne oluyor acaba
hepinizi çok özledim kizceler
14 Şubat için neler yapacaksınız ben çok güzel deri cüzdan aldım bi de kurabiye yaparım herhalde
Kiz lilyyyy nerelerdesin bakiyiiim, betulle bir olup koca adayi falanmi buldunuz yoksamda bizi is mis diye yiyosunuz buralardaSelam kknın en titiz hatunları
Ben bu aralar diyet topiklerinde takılmaktan buralara uğrayamaz oldum bi de iş yüküm artınca pek internette istediğim gibi takılamıyorum
Bana gelirsek,
geçen hafta sonu arkadaşa gittik Pazar günü de temizliğe giriştim oturma odası hol falan toplandı sil süpür sonra odamı sil süpür yaptım yatağın üstündeki tüm çamaşırları oturma odasına taşıdım katladım dün ütü yaptım falan.. Bugün yerleştireceğim odam da ferahladı yatağıma çarşafını serdim çamaşır askısını da oturma odasına götürdüm en azından işi bitince kaldırabilirim yatak odasında olunca kalıyor:26: kanepelerime kırlent aldım yıkadım işte dün de kılıflarını geçirdim çok şirin oldular
Bugün de mutfağa zaman ayıracağım hafta sonuna iş bırakmak istemiyorum
Kısaca bende durumlar bu - arada fırsat buldukça gelir yazarım
Şimdilik hoşçakalın
Ooooo betulcum hayirli olsun makinen gule gule kullan
Aresercim korkarim yakinda sen konu komsuya atlicaksin bu hizlamaasallahin var
Benim makinede ariston bende memnun degilim.
Ben lekelerin ustune arapsabunu surup oyle atiyorum makinaya, jel olandan.
Halilarimida cok guc harcamadan 3-4 gunde bir fircalarim. Benim iki kuzu coook doktugu icin ortu serdim olmadi hergun ortu yikamaka zoruda kaldim. 1 litre kadar suya 1 yemek kasigi karbonat, 1 kahve fincani kadar elma sirkesi dokuyorum, bu karisimla fircaliyorum. Halilar parliyo resmen. Karbonatli kaldigi icinde halilara bisey dokulse cok leke tutmuyor cabuk cikiyor. Hemde organikkuzularima zarari olmasin diye kimyasallarla silmek istemiyorum
Zumba ne hatuuuun zayiflamaya ihtiyacim varda
Waaaaooooowwww romantizme gel. Bizim icimiz gecmis, ozel gun mun kalmadi, benimki beni tavlayana kadar cok ince ruhluyduda sonra bisey kalmadi, ben bi kac sefer adim attim baktim bizimki adim atmiyo, eeee dedim senlemi ugrascam ister kutla ister kutlama banane, cocuklar dogmadan once bide aglar zirlardim salakmisim, simdi hic aklima bile gelmiyo kendi dogum gunumu bile unutuyorum.
Bazen dalga geccerim kocamla benim herif ince ruhluydu, yoksa sen ikizi falansinda bana senimi kakaladi diye
Netcen artik canlari sagolsun
Puf patatesmiii, patates kroketmi ki o. Ben kroket yapiyorum o zor degilde.
Neeeeeyyy elektrikmi cok gecmis olsuuuun, cok korkarim boyle kazalardan, Allah korumus. Kizina yaramaz deme bence, ikincide gelsinde sen ozaman gör senligi, tecrubeyle sabit
Kiz lilyyyy nerelerdesin bakiyiiim, betulle bir olup koca adayi falanmi buldunuz yoksamda bizi is mis diye yiyosunuz buralardaunuttunuz bizi
Kiz lilyyyy nerelerdesin bakiyiiim, betulle bir olup koca adayi falanmi buldunuz yoksamda bizi is mis diye yiyosunuz buralardaunuttunuz bizi
Aresercim korkarim yakinda sen konu komsuya atlicaksin bu hizlamaasallahin var
Zumba ne hatuuuun zayiflamaya ihtiyacim varda
Ayyy sorma azerinn yaaa,daha doguramadim vallahi:)) herkes arayip duruyo zati:)) .daha uv gunum var,bakalim,zamanindami gelicek,bekleticekmi bizi.Ben ve esimde cok sabirsitlaniyoz,gozumuz yollarda kaldi vallahi:)))
Bu arada hediyelerin cok guzelmis,iyi gunlerde kullan:).ben de bugun esimin yardimiyla,etrafi topladim ustten,iki makine camasir yikandi,bi ara disari cikmistik.simdide tembellik yapiyom,hakketen nerde bu millet,bahar geldi,havanin tadini cikarmaktan eve girmeye firsat olmuyor...
yasemin bebegim nerdesin sen yaKisssslaar napiyosunuz
Osleidim siziiiiiio,
Benim baya isim vardi uzun hikaye onu geceyim, bide bayaaa misafirim geldi, tabi ikram, cocuklar, temzlik derken ben cooook yorgunum
Neyseee,
Azeriiin
Royeeem
Doguruyosunuz ayooool, titizlik vardi bide dogurganlik eklendi topige, kiz bereketli burasi, cogu amis zaten, bence dogurmayanlarada cagri yapalim gelsinler,
Nerde hareke orda bereket ya ondan olsa gerek
Bide gecmise goz atiiiym bakiiyyym ne var e yokmus
Alemsin yasemin yaWaaaaooooowwww romantizme gel. Bizim icimiz gecmis, ozel gun mun kalmadi, benimki beni tavlayana kadar cok ince ruhluyduda sonra bisey kalmadi, ben bi kac sefer adim attim baktim bizimki adim atmiyo, eeee dedim senlemi ugrascam ister kutla ister kutlama banane, cocuklar dogmadan once bide aglar zirlardim salakmisim, simdi hic aklima bile gelmiyo kendi dogum gunumu bile unutuyorum.
Bazen dalga geccerim kocamla benim herif ince ruhluydu, yoksa sen ikizi falansinda bana senimi kakaladi diye
Netcen artik canlari sagolsun
Neeeeeyyy elektrikmi cok gecmis olsuuuun, cok korkarim boyle kazalardan, Allah korumus. Kizina yaramaz deme bence, ikincide gelsinde sen ozaman gör senligi, tecrubeyle sabit
masallah senin evin de hic bos kalmiyorKizlar alinti yapamadiklarim varsa kusura bakmayin,
Rapor falan hak getire bende, sizi evmis olmam bu topige gelisimin ana nedenidir biline
Kac keere supurdum, kac kere sildim, kac kere camasir yika as kurut topla, kac kere yemek bulasik ...... sayisi belli digil
Eve bi bakin sanki hic bisey yapmiyorum. Bide annem demezmi camlarin kirli. Oldu dedim baska neresi kirli helebi kontrol et, gormuyonmu beni halimi camlarda kirli kalsin
Optum sizi kislar,
Hamisler yormayin kendinizi, hayir duasi edip, hayirli haberlerinizi bekliyoruz by byyyy
selcosum o tariflere baktim ben de evde kabartma tozu kalmamis alinca ilk is denicem bakalim nasil olucakMerhaba cnmyok kroket degil puf patates bende gecenlerde gördüm internette. Her nezaman internetten bir tarif alsam olmuyor nedense..
lilyyyyyyyyyyyyyyyyym nerelerdesin kuzum yaOy Yaseminimmmmm valla iyi ki alıntı yapmışsın hafta başından beri gireyim şu topiğe yaptığım onca iş havada kalmasın az buçuk rapor yazayım hem arkadaşlarımı da çok boşladım diyordum sen yazmışsın ne mutlu ki bahanem oldu girmek için
Bu aralar işler de yoğun bir de zayıflama uğruna birçok yol aramışken diyet gruplarından bir takıma girdim gün içinde onlara bile yetişemiyorum
Betül nerelerde hiç haberim bile yok diyet günlüğüne de girmiyor
en iyisi ben biraz rapor vereyim de kendimi affedireyim size
Teşekkür ederim canım..... Zumba müzik eşliğinde dans ama cok zevkli acıyorum Youtube tan baka baka yapıyorum cok zevkli baya bi ter attırıyor...
Gnel ev temizliğinde sıralamanız nedir.. En kestirme nasıl yspılır.ben cok derinlemesine ve yavaş yapıyorum pratik olmak istiyorum
Güzel gözüküyor dimi azerinimbenim kiz da beklenen tarihden 4 gun sonra gelmisti bilirim o bekleyisi
hediyeler icin de tesekkur ederim balim
simdi evi daha derli toplu tutma zamani tabi
kimler gelicek dogumdan sonra canim:26:
yasemin bebegim nerdesin sen yaozlettin kendini
royem doguruyor da benim daha var ya pofff bi dogursam keske
ama dogru soyluyosun topik bereketlendi hamislerle
Alemsin yasemin yanerden buluyosun bu laflari
ben de kullanayim ara sira bu lafi guzelmis
simdi Allahi var benimkinin ozel gunlerde mutlaka hediye alirben almazdim eskiden simdi 2dir aliyorum bizde sizinkinin aksine yani ama ben de mutlu oluyorum ona hediye alirken
her ne kadar cogu zaman ne istedigimi soylesem de ben bu adami seviyorum ya
masallah senin evin de hic bos kalmiyormisafir agirlama konusunda hayranim sana canim
ama bize de ugra ya eski gunleri ozledim ben
selcosum o tariflere baktim ben de evde kabartma tozu kalmamis alinca ilk is denicem bakalim nasil olucak
Güzel gözüküyor dimi azerinimbende yapicam da üseniyorum biraz
he valla soyle pofuduk pofuduk cok guzell
valla usta mart sonuna bitiricem demis ama goren her kes daha 2 ayiniz var diyo selcos:18::18::18::18::18:Sizin ev ne durumda cnm bebisde yakinda gelicekkizum bak resmini isteriz bebisin ona göre
Merhaba ben hafta içi çalışıyorum ve izinlerim haftasonu.
dolayısıyla ev işlerimi hep haftasonu yapıyorum ( detaylı )
Haftaiçi eve geç gittiğimden fazla dokunamıyorum (ses yalıtımı kartondan yapılmış gibi sesler yan dairelerden çok kolay duyuluyor süpürge hak getire)
suan ilk sayfayı detaylı okuyamadım uygun bir zamanda okuyacagım ancak okudugum kadarıyla bilgiler harika ve çok işime yarayacak ( sarımsak ve kaşar peynir özellikle )
sizleri talkp ediyor olacagımm ve bende haftasonu temizliklerimi paylaşıyor olacagım ( katılabiliyormuyuz bu sekilde ?? )
Öpüyorum hepiniziiii
bende bir tavsiye
@ ben büyük salça alıyorum ve içine yağ koyuyorum /(1 yk kaşığından biraz fazla ) ve sanırım 3. ayım geçti hala kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?