En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Allah in izni ile hic bisey olmaz bebegine bende yalnizdim bizimkiler hemen dogurmam diye durmamisti yanimda bilmiyorum belkide doktorlar alnamistir :/ basta yanimdalardi cunku
Bir dus al rahatla gevse biraz belki vucudunda rahatlar sancin gelir
Bazen dogum hikayelerini okuyorum hicbir dogum birbirine benzemiyor hepsi kendine özel seninkide oyle olacak . Kiiizzzzz sen evde dogurmayasin :)) saka saka
bence bu dogumun coook kolay olacak senin(insallah)

Gunaydin kizlar,nasilsiniz bakalim.ben malum erken kalkiyom kizim sayesindr:) normalde uyurum,bugun emzirdikten sonra kalktim,kahvalti hazirladim,mutfagi topladim,kuruyan camasirlari topladim,koltuk ortulerimi makinaya attim.oturma odami sole bi dip kose temizlexip.utu yapmayi dusunuyorum:)bundan sonra erken kalkip gunumu planlamam lazim,bebisle beraber uxuyunca,cok uyudum oluyorum,disari Hava almaya bile cikamiyorum,bakalim insallah istikrarli bir sekilde devam ettiririm:)
Azerincim allah kolaylik versin.canim,hayirlisiyla bi dogumun gerceklessede rshatlasan canim ya,suni sancidan korkma,ben ayni gun verilen ikinci dozdan sonra hemen sancim oldu ve dogum gerceklesti,bebisin icin endiselenme bir sorun olsa doktorlar bu kadar bekletmezlet,icin rahat olsun,benim kizimin kalp atisinini cihaz bes dk olcemedi diye bana hemen suni sanci verdiler,dusun halimi,cok endiselenmistim,biliyorum zor ama stres yapma,rahat olmaya calis birde evinde banyo kuveti varsa,dayanabilecegin kadar sicak su ile doldurup icine gir,hem rahatlatir,hemde sicak su,sancinin gelmesini acilma olmasini sagliyormus aklinda bulunsun,hadi bakaliim saglicakla al yavrunu kucagina insallah.
Kizlar hepiniz.iyisinizdir insallah,ben bu enerjiyle gidip birsryler yapim,sonra gorusuruz:)

Ayy azerinn valla ben çatladım hergün açıp bakıyorum azerinin doğurmuş mu diye yok anam ama korkma canım hayırlısıyla olacak Rabbim kolaylık versin bir avazda kurtarsın seni dualarımız seninle canım..... bugün içimde bir his var sanki sen bu gece gidecen gibi hadi hayırlısı...

Ne zamandır yazamadım kızlarr hepiniz iyisinizdir okuyorum yazılarınızı ama cevap yazamıyorum telefondan girmek zor oluyo ıpad i de hırsız götürdü..
ben neler yaptım bu arada yardımcı kadın tuttum bir gün bütün ev dip köşe silindi halılar yıkamaya gitti holun duvarları silindi yeni kapı takılınca duvarlar toz içinde kalmıştı. bende düğün koşturmalarına başladım kıyafet arıyorum çok kararsızım. bir yandan da sürekli çamaşır yıkayıp ütülüyorum malum hırsızlar herşeyi dökmüşler ellemişler çekmece çekmece yıkayıp yerleştiriyorum....

Aaaa cok gecmis olsun ayy cok korkarim boyle seylerden Allah kimseye vermesin insan eve girmeyede korkar

Azeriiiiiin dogurmadinmiiiiii kizlaaaaaar toplanin sicak su havlu getiriiiiiin doguralim bu kiziii aranizda hemsire ebe doktor yokmuuuu
Saka bi yana Allah bi avazda kurtarsin tatlim

Lily cim cok hamaratsin

Canım benim endişe etme Allah' ın izniyle hiç bir şey olmaz
Benim oğlum da beklenen doğum tarihinden bir hafta sonra doğmuştu
Rabbim kolay doğum nasip etsin, sağlıkla Belki de doğum yapmışsındır bile

Tşkr ederim royemcim aynen. Öyle günler geçmek bilmiyo bide mide bulantılarım oldumu o günü zor ediyorum walla
Biran önce doğum yaklaşsada bende doğursam sizin gibi alsam bebişimi kucağıma

Aşkitom yeniden hamileymişsin:Çok sevindim canım
İnşaAllah bu sefer çok güzel bir şekilde geçirirsin hamişliğinive sağlıkla kavuşursun meleğine canım
Kendine, bebişe çok dikkat et canım, Allah'a emanet olun

Kizlar on gundur giremedim
Azerin bol bolyuruyus yap. Okumadim coktandir belki yapiyosundur ama ben iki saat yurumustum gece 3 te sancim basladi ayni gun..40 haftalikti benimkide..
Bugun evi supurdum yerleri sildim tuvalet lavabo ovdum balkonu sildim..annem var yemek yapti sagolsun bulasiklari halletti.. ben camasir attim makinaya simdi yatiyorum cok yoruldum..hamislik bi taraftan mide bulantisi yorgunluk bi taraftan.. allah herkese kolaylik versin iyi geceler kizlarr..

Kızlar nihayet doğum yaptım bu gün suni sanciylabebis 3700 gr ikimizde iyiz yarın cikicaz
hepinizi öpüyorum

Ayyyy azim nasıl sevindim anlatamam gözün aydın rabbim size bağışlasın sağlıcakla büyütürsünüz inşallah
Kendine iyi bak öp o nazlı oğluşunuda yerime

Kızlar nihayet doğum yaptım bu gün suni sanciylabebis 3700 gr ikimizde iyiz yarın cikicaz
hepinizi öpüyorum

Azim Rabbim analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin İnşaAllah
MaşaAllah kilosu da çok iyiymiş, Rabbim nazarlardan saklasın
Gıdıktan bir kokla yerime azim

canım analı babalı sağlıcakla büyütün bebeginizi

Ayyyy azim nasıl sevindim anlatamam gözün aydın rabbim size bağışlasın sağlıcakla büyütürsünüz inşallah
Kendine iyi bak öp o nazlı oğluşunuda yerime

Gozun aydin canim Allah anali babali buyumesini nasip etsin. Masallah kilosu super.

Yaaaaaaa
Çok ama çok sevindim sizin de biZim de gözümüz aydın
Allah analı babalı büyütsün

Azerinimmmmm geçmiş olsun çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına almışsın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah

Azim Rabbim analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin İnşaAllah
MaşaAllah kilosu da çok iyiymiş, Rabbim nazarlardan saklasın
Gıdıktan bir kokla yerime azim

Wuuuuuuu bebis gelmiiisss gozumuz aydin. Anali babali ablali buyutun insaallah

Canlar hepinize çok teşekkür ederimdarısı isteyenlerin başına inşallah
şimdi anlatiyim nasıl oldu
Malumunuz ben son günde doguramiyinca 10 nisan sabah saat 11de evden çıktım
doktorum ameliyatta olduğundan asistana hap vermiş gelince ver yarım saatte bir dilinin altına koysun demiş
ilk hapı saat 11.30da dilimin altına koydum
ilkin pek bi şey olmadı bi taraftan da bobregim agridigindan sanciyi da anlayamıyorum
sonra ikinci hapı koydum üçüncü derken sancı iyice arttı artık titremeye başladım
eşim kızımı götürdü annemle kv yanimdaydi
eşim geldi su istedim içtim biraz sonra doktorum alttan muayene edeyim sen hiç sancı cekene benzemiyorsun dediyok ölüyorum da sesim çıkmıyor dedimbaktı tamam hazirsin git yatisin yapılsın deyip yolladı beni:18:
Sancim çok da acitmadi beni açıkçası hastane hatta sen doguruyormusun yahu diye bakıyordu nerdeyse
e dedim kolay olucak herhalde çünkü usg de 3000 gr bile olmaz demişlerdi ben ne bilem eşşek sipasinin 3700 gr olduğunu
neyse beni doğum masasına aldılar 3 doktor 1 hemşire
amanin o saatlerim gitsin gelmesin en son çıkarın şu bebeği dediğimi hatırlıyorumşimdi gülüyorum ama o an ölüyorum sandımkizimdan 10 tanesini dogururdum bu sipanin yerinebi de ikinci bebek kolay olur diyorlar
neysem 14.30 da sipa doğdu doktor 3700 gr deyince gözüm portledi tabi
yan tarafa koydular ufak sıyrıkla atlatmisim 1 tane dikiş atıldı:18:
o da fazla kipirdadigimdan olmuş
neyse bi baktım benim sipa mir mir konuşuyo hemsireye çocuk resmen karnimda dil açmış baksana konuşuyor dedim gulustuk
sonra doktor eşimi annemi aradı ben de telle konuştum
16.30 gibi odaya geçtim ağrım var az da olsa ama ondan daha fenasi tüm gece disimin ağrısından uyuyamadim hala ağrıyor
şimdi odadayim bebisi gördüm geldim yine babasının aynısı bi bebek doğmuşumeşimi görmeniz lazım uçuyor sevincinden
kızım beni ozler derken çocuk yanımda durmadı bile bebeği canlı olarak daha görmedi fotosunu gösterdim iğrenç dedi
bu öğlen çıkarım inşallah
umarım hamislerin gözünü korkutmamisimdirtüm seffafligiyla anlattım
öpüyorum hepinizi kızlar eve geçince Paşanın fotolarini eklicemAllahım her kese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…