- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.921
Teşekkür ederim balım artık kendimden sancidan falan geçtim yemin ederim bebek için endişelendiriyorum içimde kötü bi his variçim içimi yiyor
bi de bizim burda hastaneye kimseyi almıyorlar anlicaginiz sanciyi falan çekerken tek başına olucam
Allahım hepsine razıyım bebeğe bi şey olmasın tek duam bu
Kızlar hepinize teşekkür ederim
bu gün yine iğne yapıldı ama yine sancim yok
doktor yarın da bekleyelim dedi öbür gün gel dedi
stres yaptım iyice çok korkuyorum kızlar lütfen dua edin suni sancisiz dogum baslasin sagsalim aliyim yavrumu kucagima
Aaaa cok gecmis olsun ayy cok korkarim boyle seylerden Allah kimseye vermesin insan eve girmeyede korkarNe zamandır yazamadım kızlarr hepiniz iyisinizdir okuyorum yazılarınızı ama cevap yazamıyorum telefondan girmek zor oluyo ıpad i de hırsız götürdü..
ben neler yaptım bu arada yardımcı kadın tuttum bir gün bütün ev dip köşe silindi halılar yıkamaya gitti holun duvarları silindi yeni kapı takılınca duvarlar toz içinde kalmıştı. bende düğün koşturmalarına başladım kıyafet arıyorum çok kararsızım. bir yandan da sürekli çamaşır yıkayıp ütülüyorum malum hırsızlar herşeyi dökmüşler ellemişler çekmece çekmece yıkayıp yerleştiriyorum....
Azeriiiiiin dogurmadinmiiiiii kizlaaaaaar toplanin sicak su havlu getiriiiiiin doguralim bu kiziii aranizda hemsire ebe doktor yokmuuuuKızlar hepinize teşekkür ederim
bu gün yine iğne yapıldı ama yine sancim yok
doktor yarın da bekleyelim dedi öbür gün gel dedi
stres yaptım iyice çok korkuyorum kızlar lütfen dua edin suni sancisiz dogum baslasin sagsalim aliyim yavrumu kucagima
Günaydın ve mutlu haftalar herkese
Azerinim sanırım artık bebiş doğdu yani bugün kontrolün vardı hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aresercim çok çok geçmiş olsun yeni gördüm gerçekten zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Fatihpepe hayırdır ceza puanın mı vardı
Şaka bir yana arkadaşlar bugün nasılsınız? Umarım güzel bir hafta sonunun ardından mutlu bir haftaya merhaba demişsinizdir
Ben bu ara pek işlere yetişemiyorum geçen hafta saatler değiştiğinden midir seçim olduğundan mıdır nedir hafta içini uykusuz geçirdim diyebilirim - haliyle de hafta sonunu iple çekiyordum.
Cumartesi tüm gün yattım dinlendim tembellik ettimdün de tabii işler yetişmedi haliyle
geçen hafta renkliler yıkanmamıştı o yüzden çamaşırlar epey birikti - Cumartesi akşam astım sabaha kadar kaloriferin önünde kurusun diye - Pazar kuruyanları topladım nevresimdi havluydu işte pikeydi onlar yıkandı balkonu hafta içi yıkamıştım yine yıkadım çamaşır asılacak diyedemirlerini mermerini iç kısımdaki fayansları da asprinli suyla sildim çamaşırları astım renklilerden kurumayanları da odada yatağın üstüne serdim akşam topladım işte...
Mutfağı toparladım - pazara markete gittim çöpleri döktüm aslında yapılacak çok şey var da dedim ya eksik kaldı
bakalım kalanları da bu akşam halletmeye çalışırım bir sürü ütü çıktı ama bu akşam yapamam sanırım - anca yarın giyeceklerimi ütülerim belki...
Bugün iş çıkışı eve gidip oradan kargoya gideceğim bir tunik siparişi vermiştim ama bedeni büyük geldi halbuki küçük bile gelir diye düşünmüştüm demek ki zayıflamışımiadeye vereceğim sonra marketten brokoli almam lazım dün pazarda bulamadım nasip olursa yemek yarışmasına katılacağım tabii yapmayı becerebilirsem...:44:
Ay daha apartmanın merdivenler silinecek off ya hem çalışıp hem de herşeye yetmek gerçekten zor üstelik henüz evli ve çoluk çocuk sahibi bile değilim
Teşekkür ederim balım artık kendimden sancidan falan geçtim yemin ederim bebek için endişelendiriyorum içimde kötü bi his variçim içimi yiyor
bi de bizim burda hastaneye kimseyi almıyorlar anlicaginiz sanciyi falan çekerken tek başına olucam
Allahım hepsine razıyım bebeğe bi şey olmasın tek duam bu
Tşkr ederim royemcim aynen. Öyle günler geçmek bilmiyo bide mide bulantılarım oldumu o günü zor ediyorum walla
Biran önce doğum yaklaşsada bende doğursam sizin gibi alsam bebişimi kucağıma
Kızlar nihayet doğum yaptım bu gün suni sanciylabebis 3700 gr ikimizde iyiz yarın cikicaz
hepinizi öpüyorum
Kızlar nihayet doğum yaptım bu gün suni sanciylabebis 3700 gr ikimizde iyiz yarın cikicaz
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
Azerinimmmmm geçmiş olsun çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına almışsın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallahKızlar nihayet doğum yaptım bu gün suni sanciylabebis 3700 gr ikimizde iyiz yarın cikicaz
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
canım analı babalı sağlıcakla büyütün bebeginizi
Ayyyy azim nasıl sevindim anlatamam gözün aydın rabbim size bağışlasın sağlıcakla büyütürsünüz inşallah
Kendine iyi bak öp o nazlı oğluşunuda yerime
Gozun aydin canim Allah anali babali buyumesini nasip etsin. Masallah kilosu super.
Yaaaaaaa
Çok ama çok sevindim sizin de biZim de gözümüz aydın
Allah analı babalı büyütsün
Azerinimmmmm geçmiş olsun çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına almışsın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah
Azim Rabbim analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin İnşaAllah
MaşaAllah kilosu da çok iyiymiş, Rabbim nazarlardan saklasın
Gıdıktan bir kokla yerime azim
Wuuuuuuu bebis gelmiiisss gozumuz aydin. Anali babali ablali buyutun insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?