En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hemmmmşomm kızzzzz doğurdunmu. .ayyy çok şükür. Nasıl sevindim anlatamam. .hatta dün annemle seni konuşuyorduk.demek doğumdaydın bak içime doğmuş benimde..Azerin yerim ben tatlı cadı. .iğrenç demiş demek. .ilk başlarda beğenmiyorlar ama sonrada küçük kardeşlerine annelik yapıyorlar bu cadılar. Allah analı babalı ablalı sağlıkla sihhatla büyütsün minik paşamızı...öpüyoruz üçünüzüde kızçelerimle.

Ya ben cok duygulandim :/
Allah anali babali buyutsun insallah
Anne karninda 42hafta durunca cocuk nerdeyse 4kilo olacakmisfotograflarini bekliyorum
Bu arada bebek uyutmuyor herhalde msj i sabahin 5inde yazmissinda

Kızlar o kadar bitkin uzgun halsizim ki ne dikisimin acısı ne başka bir şey hiç bir şey gözümde yok su an Bebeğimi kuzumu dün kaybettik
Daha bi sayfa öncesinde doğum hikayemi yazarken ondan 1 sayfa sonra ölüm haberini yazacağım aklıma gelmezdi
Sabah size yazdıktan 2-3 saat sonra doktor beni yanına çağırdı bebek sabaha karşı ateslenmis hemen sizi Bakuye sevkediyorum dedi
Apar topar lohusa kiyafetimi terligimi bile çıkarmadan hemen çıktık hastaneden
çocuğu hastaneye aldıklarında morarmisti nefes alamiyordu
hemen müdahele edildi bebeğe solunum cihazı falan takıldı
neyse konu uzun benimse detaylı anlatmaya gücüm yok dün bebeğin kalbinde damar darlığı varmış dendi ve bebeği kaybettik
Çok ağladım kızlar ben nasıl zorluklarla geçirdim hamileligimi doğumum nasıl zor geçti siz biliyosunuz
Son dakikasina kadar içimde bi kuşku vardı her şeyin yolunda gitmesine çok sasirmistim
bebek gözümün önünden gitmiyor
ALLAHIM nasıl güzeldi aşık olmuştum resmen
ben napicam kızlar bi daha bu psikolojiyle nasıl bebek düşünürüm
Allahım buyuksun dayanma gücü ver

Yazıp yazıp siliyorum, ne yazacağımı bilemedim şu an ben bile şok oldum...
Canım benim Rabbim sabır versin, Mevlam o güzel meleğini şefaatçi etsin. Desteğini tatlı prensesinden al ona dayan acını bir nebze de olsa hafifletsin canım. Rabbim dayanma gücü versin İnşaAllah, ne olur kendini bırakma...Seni çok seviyorum canım benim...

Canim arkadasim nasil uzuldum anlatamam keske yaninda olabilseydim keske sana destek olabilseydim. Rabbim sabirlar versin
Sanki hissetmis gibi birkac mesaj once icinde bir his var demistin (
Ahh arkadasim Allah dayanma gucu versin insallah

Son düzenleme:
Azerin ,ne denir,nasil denir hic bilmiyorum,okudugum satirlara inanmak istemiyorum gozlerim dolu dolu yaziyorum bu satirlari sana,senin acin benimde yuregime oturdu,nasil uzuldum ,bunu kelimelerle anlatmak cok zor basin sagolsun,allah kizina sarilip,sana dayanma gucu versin....

Azim dün okudum yazdıklarını inan üzüntüden şaşkınlıktan yazamadım hala inanmak istemiyorum ne olur kendini bırakma güzeller güzeli kızın için dayanmaya çalış rabbim sabrını verir inşallah aklım sende ne olur bizi habersiz bırakma....

Canim ne diyecegimi bilemiyorum basinsagolsun Allahim kizina sana esine omur versin....
analigi yasiyorsun suan bagrina kizini bas canim... sukurler olsun ki kizin var....
sabirli ol canim... keske yaninda olabilseydik......

canım ne denir ki Yüce Rabbim sabır versin sana dayanma gücü versin sana kendini bırakma

basin sagolsun azerincigim allah kuvvet versin sana cok üzüldüm inan allahim sana kizina esine uzun ömürler versin

Azim dünden beri aklım sen de sürekli bakıyorum geldin mi diye...
İnşaAllah kısa zamanda iyi olduğun haberlerini alırız canım arkadaşım...

Bir kaç gündür yoktum.
İyi haberini almak için topiğe bakayım dedim nutkum tutuldu.
Azerinim Rabbim sabrını versin.
Ne diyeceğimi bilemiyorum

Ne yazacağımı bilemiyorum gerçekten.

Allah sabırlar versin, inanılmaz üzüldüm. Takdiri ilahi demekten başka birşey gelmiyor elimizden

başınız sağolsunn:26::26:
rabbim sabır, dayanma gücü versin

Sözün bittiği yer bu olsa gerek,başın sağolsun ne söyleyeceğimide bilemiyorum..
Rabbim sabır versin,hiç kolay değil,

azerinim güzel arkadaşım dün gördüm msjını ama bi türlü buraya yazmaya içim el vermedi.özel msj attım sana.ne kadar üzgün olduğumu anlatmaya kelimelerim yetmez.

Allah sabırlar versin sana ve eşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…