En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
beni az çok tanıyorsunuz hayatta hiç bir seyden karamsar olmadım ben
hiç de sevmem karamsar insanları
kendimi güçlü tutuyorum nitekim de öyleyim Allahım bana öyle güç vermiş ki kabullenemiyecegim hiç bir şey yok hayatta
Basindan beri bu bebege karsi icimde bi korku vardi bi sey olucak bi sorun cikacak diye dogana kadar icimde kotu bi his vardi
Dogdugunda da sagsalim olmasina cok sasirmistim
O gece sabaha kadar gittim geldim yanına bebeği odaya vermiyolarmis süt vermiyolarmis ilk gün
sanki Allahım bebekle aramdaki bağı güçlendirmek istemedi
hiç emziremedim hiç kucağıma alamadım
tenine dokundum sadece
Ama o kadar güzeldi ki sanki Allahım kendi için yaratmıştı melegimi
fotosunu her gören şaştı kaldı bu ne güzellik diye
bebeğin güzel doğması iyi bir şey değil derlerdi inanmazdim
kızım yolda gördü bebeği bi kere bile dönüp bakmadi normalde küçük bebek görünce atlar üstüne
hafızası çok güçlüdür ama bi kere bile kardeşini sormuyor çok garip
bebeğin kalbine gelince ben hamileyken iki kez sırf kalbi için Doppler USG ye girdim hiç bir sorun yok dendi
nasıl USG görmez diyorum doktor görünmeyen kusurlar var diyo onu kimse bilemez diyo
Bebeğin durumu önceden farkedilse ameliyat oluna bilirmis ama ogrenildiginde artık çok geçti
belki de sabaha kadar ateşi oldu kuzumun hastane dandik bir yer bebeklere bakanlar bile keyif yapıyo diğer odada
bilemiyorum aklımda bin tane soru var kimsenin de günahıni almak istemiyorum
eğer ki ihmal varsa Allahım yanlarına birakmasin inşallah beni yaktıkları gibi yansinlar inşallah

Şimdi tek tesellim eşim o yanımda olduğunda her şeyi unutuyorum
dediğim gibi çabuk kabullendim galiba Allahım içime önceden kuşku saldigindanmidir nedir
ama her ne kadar kullanmak kismet olmasa da eşyalarını falan görünce bi tuhaf oluyorum
şimdi 1 haftaya dikisimin sokulmesi gerek ne o hastaneyi ne de doktorları görmek istemiyorum

Allahım kimseye böyle bir şey yasatmasin çok zor
Hamile olanlar da sagsalim kuzularinizi kucaginiza alın inşallah sagsalim büyütün Allahım kimseyi evladiyla sinamasin

Azerin az önce gördüm mesajını gözlerim doldu
Ne diyeceğimi bilemiyorum beynim durdu resmen
Artık cennette bir meleğin var senin
Başın sağolsun Allahım acini hafifletsin sabır versin sana

Canım il dışındaydım yeni gördüm mesajını çok çok üzüldüm.Başınız sağolun Allah kızına sana ve eşine hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...

Azerin canım başınız sağolsun...
Mesajını yeni gördüm Şaşkınlığımı ve üzüntümü anlatamam
Rabbim kızına sağlık, uzun ömür versin...Sana ve eşine sabır diliyorum.Umarım çabuk anlatırsınız..Söylemesi kolay biliyorum
Bebeğiniz melek olmuş .Allah rahmet eylesin..

Son düzenleme:
Azerin azerin azerin cok uzuldum zaten canim sikkindi suan biraktim kendimi agliyorum Allahim dayanma gucu versin ne diyecegimi bilmiyorum bu en zor sey gercekten hayatta..ama inancli ve guclu bi kadin oldugun icin cok sanslisin kolay atlatacaksin benim de yakin bi arkadasim ikizlerini kaybetti cok zor Allah sevdigi kuluna boyle dertler verirmis o nedenle Yavrunun seni cennet kapisinda bekleyip sefaatiyle kurtaracagini dusun ve teselli bul canim kardesim..Allah baska aci yasatmasin..cok uzuldum ben de ikinci yavruya iki aylik hamileyim ne diyecegimi bilemiyorum Allah veriyor Allah aliyor Allah baska aci yasatmasin canim benim..

Canımmm güzel arkadaşım, hemşom birtanem benim.seni çok seviyorum. .qurbetde kardeşim oldun bana...offff o kadar üzüldümki anlatamam.ağlıyorumm, üzülüyorum, acını taaa içimde paylaşıyorum.çok şaşkınım...ne yazıyımki sana...Allah sabır versin size..Bebeğimiz in ömrünü Azerinime versin...sizi ondan onu sizden ayırmasın...
Allah her kesi bir şeyle sınarmış..seninki en zoru oldu...ama sen çok güclüsün biliyorum ben...in şa Allah Rabbim bu sabrinin ödülünü vericekdir sana...

Neeeeeeeeeeeee gercekmi bu okuduklariiiiiiiiiim inanamiyoruuum yaaaa . Rabbim sabir versin. Ne diyecegimi bilemiyorum.
Ben cocuklarimin dogduklarindaki rahatsizliklarindan dolayi bebek konusunda cok hassasim ve gecmiyo bu hassasligim reklamlarda bile bebek gorsem aglayasim geliyor. Uuuufffff Allah im imtihanini verdin sabrini ver nolur.
Canim benim nasil icine dogdu neler soyledin sen hep
Benim anlamadigim nasil sut verilmedi bebegine beslenmedimi hic.
Uuuufffff ne dusunecegimi sasirdim.
Meleginiz siz sefaatci olsun insallah ve sizlere uzun omur versin.... basiniz sagolsun....

Azerinim canım neşeli arkadaşım, kardeşim...
Şu an evden yzaktayım seminer nedeniyle, pek internete de girmiyordum biraz önce mesaj kutumda Yasemin'in mesajını gördüm hemen neeee nasıl olur deyip topiğe geldim inan ki yazdıklarını okurken gözlerim doldu Rabbim sabır versin, sana ve eşine inşallah şefaatçi olsun, kızına sağlıklı güzel ömürler versin. İnan sözün bittiği yer derler ya aynen öyle ne desem boş acını hafifletmeyecek, yaşamayan bilemez ama her ne kadar yüz yüze tanışmasak da çok iyi bir dostluk kurduğumuza inanıyorum ve gerçekten kendi kardeşim gibi üzüldüm

Yazip yazmakta cok gidip geldim yasadigin durum beni cok sarsti allah sabir versin sana ve esine bunu soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama yeni doganlarda dogar dogmaz ateslenemeyecegini duymustum ne kadar dogru bilmiyorum birde neden emzirmene izin vermediler bunlari eger hastanenin bir ihmali vardi da ortpas etmeyemi calistilar diye aklimdan gecirdim eger oyleyse yanlarina birakmayin allah size ve kiziniza saglik versin tekrar basiniz sagolsun

Canim benimm inan suan yasadigim şoku üzuntüyü anlatamam kac gündur giremedim topige bir bakiyim dedim azerin ne durumda yaziyi okuyunca şok oldum. Rabbim sana sabir ve guc versin...ne diyecegimi bilemiyorum
belki suan senin icin zor bir durum ama Rabbim icin boyleyesi hayirliumis hayir da şerde Allahtan
Allah bazen oyuncagini elinden alir belki o an uzulur yikilir niye diye kendimizi hesaba cekeriz, her serrin arkadinda Rabbimin bir hediyesi vardir O bizim icin herseyi daha iyi bilendir canim sana Rabbimden sabirlar diliyorum sana guc kuvvet versin....

Azerinnnnn caniiimm nerelerdesin? Iyimisin? Hep aklimdasin :/ kendini toparlamaya basladin mi? Ooffff arkadasim Allah sana sabir versin (

azerin canım başınız sagolsun ne desem boş bılıyorum canım ama melegın cennette...allahım sabır versın sıze ...

hepinize tesekkur ederim kizlar
benim icin gunler biraz zor geciyo
oglen uyuyorum onun haricinde hic izlemem survivor izliyorum 1 bolumunden itibaren
baska turlu zaman gecmiyor
bi de kanamam cok fazla kizimda 4 gun surmustu simdi nerdeyse 10 gun olucak yogun bi sekilde devam ediyor
pazartesi dikisim sokulucek o zaman doktora sorucam
sutum hala geliyor
evimizin tamiri bi turlu bitmiyor bitse de esya falan secimiydi temizlikti derken oyalanirim baya
bi de gelecek ay kardesimin kep toreni var
biliyorsunuz Bartinda okuyo durumumuz el verirse biz de gitmeyi dusunuyoruz
boyle iste
siz nasilsiniz?
bu arada ozelden yazan arkadaslar kusura bakmayin tek tek ceap yazamiyorum hepinize tesekkur ederim

ablam geçmiş olsun inanki çok üzüldüm
ne desem bilmiyorum
evlat acısını kimse anlayamaz
sadece yaşayan bilir..
başın sağolsun
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.
bak yanında kızın var onun için, eşin için kendini çabucak topla aramıza dön.
meleğin cenneten seni izliyodur asla seni üzgün görmek istemez.
Allah'a emanet ol.

Azerinim kuzummmmm kaç gündür meraktaydım ama yazıp yazmama konusunda gidip geldim
İnşallah bir an önce toparlanıp aramıza eskisi gibi temizlik hikayelerinle dönersin
Sensiz topiğin tadı yok şimdi ev işinden bahsetmek bile içimizden gelmez sen önce iyileş, ev tadilatın bitsin hayırlısıyla, kardeşin de diplomasını alsın inşallah
Özlüyoruz ve aklımızdasın hep bunu bil

bugun bende bahar temizligi yapicam artik zamani geldi daha fazla ertelemenin anlami yok zaten bunlari okuyunca insanin temizlik yapasi geliyo :)

azerin canım şimdi okudumda çok üzüldüm inan ne bir söz teselli olur nede başka bir şey kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz Allah yardımcın olsun sana sabır ve dayanma gücü versin canım sen güçlü birisin eminim çabucak toparlanacak ve yeniden eski azerin olacaksın seni çok seviyorum tatlım menim

nasıl denir ne söylenir bu durumda bılmıyorum gerçektende söylenecekbir kelime bulamadım canım ne kadar üzülme desekte insanın canı uzun zamandır takıpteydın sizi ve forumu gerçekten çok üzüldüm

Azim, canım benim merak ediyorum seni, İnşaAllah biraz daha iyisindir...
Rabbim bundan sonra yüzünü hep güldürsün, umarım kısa zamanda eskisi gibi cıvıl cıvıl halinle dönersin azim.
Kendine iyi bak canım kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…