En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Azerin,nasilsin birazdaha iyisindir insallah...hep aklimdasin,dusundukce cok uzuluyorum,kendimi senin yerine koyuyorum da bu aci,ta derinlerdr insani canevinden vuruyor.Allahim sana dayanma gucu versin,kizina hayirli saglikli bir omur versin,kizina her sarildiginda,her gulumsediginde yureginin,acisi dinsin insallah,allaha emanet ol....

Azerinciğim uzun süredir kadınlar kulübüne girmiyordum ama bugün kalbime doğdun bir bakayım dedim neler yaşamışsın neler
çok çok üzüldüm başın sağolsun yazdıkların çok duygulandırdı beni ALLAH sabırını versin umarım rahatsız etmedim bu acıyı veren YARADANIM inş biran evvel sana sabırınıda verir

azerincim çok üzüldüm, Allah kızına eşine sana uzun hayırlı ömürler versin. inşallah daha iyi olursun da kardeşinin kep törenine gidersiniz... ortam değişimi iyi gelir....

azerincim çok üzüldüm, Allah kızına eşine sana uzun hayırlı ömürler versin. inşallah daha iyi olursun da kardeşinin kep törenine gidersiniz... ortam değişimi iyi gelir....
hepinize tesekkur ederim kizlar
bu zor gunumde en buyuk destekcimsiniz
kep torenine gereksiz bir nedenden dolayi gidemiyoruz malesef
oysa cok istemistim gitmeyi
kismet...
artik oyle ah vah etmiyorum hic bir seye
bu aralar zaten bi seylerin yolunda gitmesini de beklemiyorum
nazar denen seyin var olduguna son bir aydir iyice inandim
su evin tamirine karar verdigimiz gunden beri basimiza gelmeyen kalmadi
millet ne saniyorsa artik bizi habire nasil yapiyorsunuz falan demeye basladilar
babamizdan miras kalmadi herhalde disimizle tirnagimizla kazandik o parayi
neyse onumuzdeki hafta mobilya bakmayi dusunuyoruz
ustanin dedigine gore en fazla 15-20 gune bitecekmis ev

rahatsizlik ne demek bu zor gunumde teselli vermek icin yazman bile buyuk incelik
tesekkur ederim canim

Canım hakkınızda hayırlsı olsun eviniz de en kısa sürede biter inşallah
Sen güçlü bir kadınsın inşallah herşeyin üstesinden geleceğine ve o pozitif enerjinle tekrardan aramıza döneceğine inanıyorum

Azerin canimmmmmmm nasilsin?
Yaaa cok sey var yazmak istedigim ama yanlis bisey soyleyip seni kirarim incitirim diye korkuyorum.acin birazda olsa hafiflemistir insallah
Kizina saril ondan guc al ve tekrardan aramuza don olur mu?

tesekkur ederim lily cim
hayatta her sey insanlar icin dimi
beterin de beterini dusunup bu gune sukur demeyi bilmeliyiz
Nasılsın kuzum biricik hemşom. Azerinim nasıl?
oyyy hemsom takvimini gorunce istemsiz gulumseme olustu yuzumde :)
hayirli olsun Allahim sagsalim buyutmeyi nasip etsin insallah
Azerin canimmmmmmm nasilsin?
Yaaa cok sey var yazmak istedigim ama yanlis bisey soyleyip seni kirarim incitirim diye korkuyorum.acin birazda olsa hafiflemistir insallah
Kizina saril ondan guc al ve tekrardan aramuza don olur mu?

canim kirmak ne demek
siz beni kiracak en son kisisiniz
evime donunce tekrar temizlik konulariyla aranizda olucam insallah

azerinn cnm başın sağolsun, çok kötü oldum ağladım.
rabbim sabır ve dayanma gücü versin..
allah'ım sana eşine kızına sağlıklı uzun ömürler versin..

Bende senin msj ini gorunce yuzumde bir gulumseme olystu :))
En kisa zamanda raporlarini ve senin raporlarinla gaza gelmeyi bekliyorum :))

Canım sağol hemşom...hayat iyi kötü surprizlerle dolu...bundan sonra Rabbim sana hep iyi surprizlerle karşılaşdırsın..
Gel artik özledi her kes seni ....işbaşı yapmanı bekliyorum canım arkadaşım. ..

Son düzenleme:
Bende senin msj ini gorunce yuzumde bir gulumseme olystu :))
En kisa zamanda raporlarini ve senin raporlarinla gaza gelmeyi bekliyorum :))

ben de sizi ozledim kizlar
insallah yine cosacak bu topik
yine raporlar havada ucusacak
askos,cinis doguracak
ben yine hamileyim diyecegim
ve bu sefer mutlulugumuz bozulmicak...
insallah...
Azerinim nasılsın iyi misin
Merak ettim seni bi topige bakayım dedim
Dualarmdasın Allaha emanet ol

tesekkur ederim mervem
iyi olmaya calisiyorum olucam da insallah
sen nasilsin minik prensesin nasil

Azerinin nasılsın canım Ben de ne zamandır girmiyorum topiğe çok yoğunum bu aralar diğer arkadaslar sizlerde iyisiniz umarım herkesin kandili mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin.....

Azim canim arkadasim kac aydir girmiyordum bu sabah bi sana bakayim dedim Allah sabir versin yazip da hatirlatmak istemedim ama ne yapacagimi da bilemedim cennet kapisinda seni bekleyen bir melegin var artik senin sefaatcin olacak.
Haberini ilk okudugumda aklima gelen ilk sey emzirip emzirmedigin olmustu Allah oyle buyuk ki belki de acini fazla hissetmemen icin o bagi yasatmadi
herseyde bir hayir vardir
Cok metanetlisin seni takdir ediyorum
hakkinda herseyin hayirlisi olsun yuzunden gulucuk,yuvandan da mutluluk ve huzur hic eksik olmasin canim arkadasim
saglicakla kal

Canim senin de gozunaydin hamileymissin Rabbim saglikli bir sekilde kucaina alip buyutmeyi nasip etsin insallah
kac haftalik oldu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…