- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.001
Azimmmm canım benim iyi olmana nasıl sevindim anlatamam 15 gündür hastanedeydim mide bulantısından dolayı serum takıldı giremiyodum aklım hep sendeydi ama gördüm ki çoktan toparlanmışsın hep böyle güçlü ol olurmu rabbim daha büyük acılar yaşatmasınben de sizi ozledim kizlar
insallah yine cosacak bu topik
yine raporlar havada ucusacak
askos,cinis doguracak
ben yine hamileyim diyecegim
ve bu sefer mutlulugumuz bozulmicak...
insallah...
tesekkur ederim mervem
iyi olmaya calisiyorum olucam da insallah
sen nasilsin minik prensesin nasil
Teşekkür ederim estoşum aminCanim senin de gozunaydin hamileymissin Rabbim saglikli bir sekilde kucaina alip buyutmeyi nasip etsin insallah
kac haftalik oldu peki
Selam kızlar
Azerinimin acısının üstüne rapor yazmak istemiyordum sağolsun Betülümüz gelmiş az biraz şenlendirmiş topiğimizi
Aresercim nasılsın??? Sen hangi diyet topiklerindesin bakalım?
Betül kız neler yaptın bu zaman diliminde özledik valla yazdığını görür görmez yazmak istedim
Fatihpepe, ultraanne, yasemin, ask, royem ve adını kaçırmış olabileceğim güzel arkadaşlarım nasılsınız?
Azimmmm canım benim iyi olmana nasıl sevindim anlatamam 15 gündür hastanedeydim mide bulantısından dolayı serum takıldı giremiyodum aklım hep sendeydi ama gördüm ki çoktan toparlanmışsın hep böyle güçlü ol olurmu rabbim daha büyük acılar yaşatmasın
Teşekkür ederim estoşum amin
12 haftalık olduk teyzesi
kız Betül valla içime doğmuş evlenmek istediğin bak özelden de yazdım buradan da yazayım takıldığım topik var bekar kişiler olarak dertleşiyoruz oraya da beklerim canımişştte geldim burdayım :) ne olsun borç harç okul mokul düşmeler kalkmalar bol arıza enteresan günler yaşadım biraz da böyle sevimsiz huysuz olmuştum girmedim hiç .... çok şükür geçti şimdilik.... okulu bırakmaya karar verdim ekstradan kalp ağrısı yapıyor bende... bırakacağımada üzülüyorum amaneyse.... yaş olmuş 32 yürümüyo gari.... almıyo kafa... ya alırda kafa rahat olmalı... ama bende nerdee... sınavda farkettim ki maaş dağılım mı yapıyorum :))) şu kadar kiraya vercem şu kadar kredi kartına versem :))) abi bu kafayla ne okucan....
bundan sonra evimin gadını guşlarımın anasıyım.....
askoo geçmiş olsuun.... umarım şuan iyisindir...
kızlar banada dua edin bende beybi istiyorum... 32 yaşında kartım ben artık dua edin nolur bak ne ana var bende ne baba sap gibiyim şu hayatta :)) acındırayım kendimi bana dua edin şu mübarek üç aylarda....
kız Betül valla içime doğmuş evlenmek istediğin bak özelden de yazdım buradan da yazayım takıldığım topik var bekar kişiler olarak dertleşiyoruz oraya da beklerim canım
senin de epey yoğun geçmiş bu süreç valla ben sözde bu dönemi okuluma adayacaktım ama nerdeee dediğin gibi hayat koşuşturmasından kafa kalmıyor ki... seminerden cuma akşamı gelmişim 7 saatlik yol o kafayla sabah sınava gir sonra pazartesi gelsin işe git falan seni çok iyi anlayabiliyorum
ben de şimdi sen yazdın da gördüm açıklanmış olduğunu hemen açıp baktım kaç almışım diye 30-65 arası notlarım eh idare eder o yol yorgunluğu üzerine ancak o kadar olur - bence bırakma yaaa olduğu kadar oku en azından üç beş dersten geçer alttan üstten ala ala halledersinaçıklanmış sınavlar yahu.... valla ömrümde ilk defa bir şeyi yarım bırakıcam tiiiyyylerim dike diken oluyo.....
Azimmmm canım benim iyi olmana nasıl sevindim anlatamam 15 gündür hastanedeydim mide bulantısından dolayı serum takıldı giremiyodum aklım hep sendeydi ama gördüm ki çoktan toparlanmışsın hep böyle güçlü ol olurmu rabbim daha büyük acılar yaşatmasın
Teşekkür ederim estoşum amin
12 haftalık olduk teyzesi
ev işi nankördür bitmezD:
ben de şimdi sen yazdın da gördüm açıklanmış olduğunu hemen açıp baktım kaç almışım diye 30-65 arası notlarım eh idare eder o yol yorgunluğu üzerine ancak o kadar olur - bence bırakma yaaa olduğu kadar oku en azından üç beş dersten geçer alttan üstten ala ala halledersin
Bu ev işleriyle tek başı dertte olan benim sanıyodum.sizi bulduğum iyi oldu.sık sık görüşürüz artık.büyük bir evim küçücük iş yapma hevesimle benide alın aranıza sevabına olmamı yaa
:26:
Dun gece yaptigim bir milyon parca utunun ardindan bugun hiiiiic birseye dokunmadan parka kactim oglumla ooooohhh sefamiz olsun :)) biraz gunes enerjisi alayim sarj oliyim belki is yaparim eve gidince
Betul(sana betul diyebilirmiyim:))o tavukcagizin kokusunuda mi duymadin?bir kere ben oyle unutmustum ööööö o nasil tarifi imkansiz igrenc bir kokuAzerincim geri dön sensiz tadı yok yaaa....
raporum
- salon süpürüldü silindi
- hol süpürüldü silindi
- yatak odası süpürülldü silindi
- mutfak süpürüldü silindi
- bulaşıklar yıkandı
- buzdolabının içi temizlendi fotoları öncesi ve sonrası atıcam buzdolabı kendinden geçmiş hali ve benim bunu farkettikten sonraki hali :)) güççücük boyu var türlü türlü huyu var.... el kadar buz dolabı nasıl bu kadar pislenir arkadaş... yemekler akmış otlar çürümüş konservedeki bezelye yaşayan bir varlık haline gelmiş kendine ait bir dünya kurmuş....pişirmeyi unuttuğum tavuktan bahsetmek dahi istemiyorum....arada bi buzdolabına alıcı gözüyle bakmak lazım demek ki...
şimcik yarına yarın ola hayrola mı desek acep... yarının işini bu günden kayırma mı desekaha bu da benim atasözüm olsun.... tam beni yansıtıyo zira...
- kapılar silinecek bunu belkim bu gün bitiririm hazır hızımı almışken....
- koltuklar silinecek
- baza ve başlığı silinecek
- camlar silinecek -- buna bende inanmadım valla :))
- perdeler yıkanacak eksik kopçaları dikilecek -- camların durumuna bağlı....
- banyo ovulacak
- mercimek köftesi yapılacak... kimse gelmesede yapılacak....
anaaa saat dokuz olmuş.... vay arkadaş zaman nasıl geçti anlamadım :))
hadi öptüm şekerler toplaşın gariii....
kardiş yol yakınken kaç kurtar canını bu grup adamın cibresini çıkarıyo.... bir rapor veriyolar utanıyosun şunu yaptım demeye.... hayır bir de kötü yönleri var onlara özenip sende yapmaya çalışıyon hem yetişemediğin yetmiyomuş gibi her şeyde gözüne bööölee batmaya başlıyo diken gibi.... kaç bacım kaaçç :))
valla son sayfayi okuyup daldiydim konuya ama geri geri gidince gozumde korkmadi degil yani.
Ama yigitligede ... surmek olmaz simdi
sirf burda rapor vercem diye kirdim kendimi bugun
-teras kat komple temizlendi,teras yikandi cam ve demirler temizlendi,cicekler sulandi
-carsaflar degistirilip 2 makine camasir yikandi
-alt mutfak cam kapi yer dolap ne varsa elden gecti
-Hurc dolabi duzenlendi temizlendi
-patlican kebabi yapildi
-bir kahve icimlik misafir agirlandi
-aksam misafirlige gidildi(cocuklu olunca misafirlige gitmeyide isten saymaya basladim)
raporun acilisini betusle kutladik lilym gelsin uzun uzun raporlarSelam kızlar
Azerinimin acısının üstüne rapor yazmak istemiyordum sağolsun Betülümüz gelmiş az biraz şenlendirmiş topiğimizi
Aresercim nasılsın??? Sen hangi diyet topiklerindesin bakalım?
Betül kız neler yaptın bu zaman diliminde özledik valla yazdığını görür görmez yazmak istedim
Fatihpepe, ultraanne, yasemin, ask, royem ve adını kaçırmış olabileceğim güzel arkadaşlarım nasılsınız?
ay canim ya o mide bulantisi kadar zor bir sey var mi Allah yardimcin olsunAzimmmm canım benim iyi olmana nasıl sevindim anlatamam 15 gündür hastanedeydim mide bulantısından dolayı serum takıldı giremiyodum aklım hep sendeydi ama gördüm ki çoktan toparlanmışsın hep böyle güçlü ol olurmu rabbim daha büyük acılar yaşatmasın
areser abla iyim tesekkur ederim sen nasilsinAzerinin nasılsın canım Ben de ne zamandır girmiyorum topiğe çok yoğunum bu aralar diğer arkadaslar sizlerde iyisiniz umarım herkesin kandili mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin.....
tesekkur ederim canim estosumAzim canim arkadasim kac aydir girmiyordum bu sabah bi sana bakayim dedim Allah sabir versin yazip da hatirlatmak istemedim ama ne yapacagimi da bilemedim cennet kapisinda seni bekleyen bir melegin var artik senin sefaatcin olacak.
Haberini ilk okudugumda aklima gelen ilk sey emzirip emzirmedigin olmustu Allah oyle buyuk ki belki de acini fazla hissetmemen icin o bagi yasatmadi
herseyde bir hayir vardir
Cok metanetlisin seni takdir ediyorum
hakkinda herseyin hayirlisi olsun yuzunden gulucuk,yuvandan da mutluluk ve huzur hic eksik olmasin canim arkadasim
saglicakla kal
betus ne yalan soyliyim senin yaptiklarindan cok yapmadiklarin daha cok hosuma gidiyoGünaydın güzel baağğyanlar,
şimdi ben dün o kadar saydım döktüm dün peki noooldu.... bi sorun noooldu.... bu gün evim dünkünden daha dağanık :))
eve gittim zırt telefon sana geliyom yemeğin var mı yok idi :) hallederiz dediim ekmek al gelirken dedim kalktım misss gibi kabak yemeğee pişirdim... Aman naısl güzel olmuşşşş.... Çok seviyom diye mi güzel geliyo yoksa harbiden yetenekliyim bilemedim :)) afiyetlen yedik.....akp den girip chp den çıkınca bol bol gerildik birbirimiz gırtlaklamadan dağalalım dedik ama gece bir di sofrayı bile ööyle bıraktım geldim.
şimdi o saydıklarımın alayı bu gün ellerimden öper... siz beni öpmiceksiniz nasılsa :))
şimdi iş vaktı..... akşam ola hayrola....
sizin raporlar nerde hanımlar.... aa aaaa tek pis ben miyim merak eder oldum.... azeerriiin gel topla bu gacıları.....yaydılar iyice... geldi bahar ayları gevşedi temizlik gruplarııı ....
hosgeldin canimBu ev işleriyle tek başı dertte olan benim sanıyodum.sizi bulduğum iyi oldu.sık sık görüşürüz artık.büyük bir evim küçücük iş yapma hevesimle benide alın aranıza sevabına olmamı yaa
:26:
her yeri silip supurmushsun de neden toz almadin kizAzerincim geri dön sensiz tadı yok yaaa....
raporum
- salon süpürüldü silindi
- hol süpürüldü silindi
- yatak odası süpürülldü silindi
- mutfak süpürüldü silindi
- bulaşıklar yıkandı
- buzdolabının içi temizlendi fotoları öncesi ve sonrası atıcam buzdolabı kendinden geçmiş hali ve benim bunu farkettikten sonraki hali :)) güççücük boyu var türlü türlü huyu var.... el kadar buz dolabı nasıl bu kadar pislenir arkadaş... yemekler akmış otlar çürümüş konservedeki bezelye yaşayan bir varlık haline gelmiş kendine ait bir dünya kurmuş....pişirmeyi unuttuğum tavuktan bahsetmek dahi istemiyorum....arada bi buzdolabına alıcı gözüyle bakmak lazım demek ki...
şimcik yarına yarın ola hayrola mı desek acep... yarının işini bu günden kayırma mı desekaha bu da benim atasözüm olsun.... tam beni yansıtıyo zira...
- kapılar silinecek bunu belkim bu gün bitiririm hazır hızımı almışken....
- koltuklar silinecek
- baza ve başlığı silinecek
- camlar silinecek -- buna bende inanmadım valla :))
- perdeler yıkanacak eksik kopçaları dikilecek -- camların durumuna bağlı....
- banyo ovulacak
- mercimek köftesi yapılacak... kimse gelmesede yapılacak....
anaaa saat dokuz olmuş.... vay arkadaş zaman nasıl geçti anlamadım :))
hadi öptüm şekerler toplaşın gariii....
fatihpepe ben sana ne diyim acabaBetul(sana betul diyebilirmiyim:))o tavukcagizin kokusunuda mi duymadin?bir kere ben oyle unutmustum ööööö o nasil tarifi imkansiz igrenc bir koku
Bende yarin kendimi cezalandirip yaprak sarmasi yapmayi planliyorum hatta karişık yapiyim daha agir bir ceza olsun
Bu arada nercimek koftesine bayiliyorum
Benimde camlar beni sil diye bagiriyor ama gaza gelmeden silemiycem galiba once sen silde vende gaza gelip sileyim
valla son sayfayi okuyup daldiydim konuya ama geri geri gidince gozumde korkmadi degil yani.
Ama yigitligede ... surmek olmaz simdi
sirf burda rapor vercem diye kirdim kendimi bugun
-teras kat komple temizlendi,teras yikandi cam ve demirler temizlendi,cicekler sulandi
-carsaflar degistirilip 2 makine camasir yikandi
-alt mutfak cam kapi yer dolap ne varsa elden gecti
-Hurc dolabi duzenlendi temizlendi
-patlican kebabi yapildi
-bir kahve icimlik misafir agirlandi
-aksam misafirlige gidildi(cocuklu olunca misafirlige gitmeyide isten saymaya basladim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?