- 4 Ekim 2012
- 16.759
- 33.191
- 798
- Konu Sahibi Yavrumveben
Büyüme tam olarak ne zaman gerçekleşiyor acaba? Takvime çentik atarak, hevesle, heyecanla bekliyorumÇocuk olan ev sürekli derli toplu olamaz ki. Büyüyene kadar sabır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüme tam olarak ne zaman gerçekleşiyor acaba? Takvime çentik atarak, hevesle, heyecanla bekliyorumÇocuk olan ev sürekli derli toplu olamaz ki. Büyüyene kadar sabır
Bende merak ediyorum o büyüme yaşını benim kız 10 yaşında son gaz devamBüyüme tam olarak ne zaman gerçekleşiyor acaba? Takvime çentik atarak, hevesle, heyecanla bekliyorum
Bunları 10 yaşında yapmıyor herhalde, anılar mı canlandıBende merak ediyorum o büyüme yaşını benim kız 10 yaşında son gaz devammutfak bardakları tabakları odasına, odasindakileri mutfağa oturma odasına,misafir odasına, sürekli makyaj malzemelerini karıştırır,resim yapmayı çok sever duvarlar masalar da dahil, annecim böyle yapma diyorum artık herşey yerinde güzel tamam annecim der hop ertesi güne aynı
![]()
Ah anılarım da kalsaydı mutlulukla hatırlardım ama devam halen şuanBunları 10 yaşında yapmıyor herhalde, anılar mı canlandı
Benim kızımda 9 yaşında , alıştırmaya bağlı , odasını, çalışma masasını kendi siler , süpürür. Yatağını toplar, camasrlarini katlar . Ders programını hazırlar . Onlar senin sorumluluğun diyorumBende merak ediyorum o büyüme yaşını benim kız 10 yaşında son gaz devammutfak bardakları tabakları odasına, odasindakileri mutfağa oturma odasına,misafir odasına, sürekli makyaj malzemelerini karıştırır,resim yapmayı çok sever duvarlar masalar da dahil, annecim böyle yapma diyorum artık herşey yerinde güzel tamam annecim der hop ertesi güne aynı
![]()
O zaman ona toplat benceAh anılarım da kalsaydı mutlulukla hatırlardım ama devam halen şuan
Doğrudur ben biraz kiyamayip sorumluluk konusunda geç davranmış olabilirim açıkçası, düzensiz diyemem odasına ama kendi istediği düzende tutuyor ben herşeyi ayrı ayrı gruplayip koyarım mesela,masa üstünü boş severim öyle yerleştiririm, kızım tam tersi dehb tanısıda var onunda düzende etkilediğini düşünüyorum,ben böyle rahat ediyorum diyor ortada buluşuyoruz artıkBenim kızımda 9 yaşında , alıştırmaya bağlı , odasını, çalışma masasını kendi siler , süpürür. Yatağını toplar, camasrlarini katlar . Ders programını hazırlar . Onlar senin sorumluluğun diyorum
Kendimde topluyor ama kendi düzen anlayışı içinde, birde dehb tanısı var onunda etkili olduğunu düşünüyorum,ben ayrı ayrı gruplar yerleştiririm herşeyi masa ustunu boş severim felan o tam tersi kendi istedigi düzende geri düzenliyor bir şekilde buluşuyoruz artık ortadaO zaman ona toplat bence![]()
Sanslisiniz , eşiniz iyi yorgunum çalışıyorum, sen annesin tabiki sen yapacan kafasında değilŞu an biri 5 aylık, diğeri 4.5 yaşında iki oğlum var. Büyük olan bildiğin Tazmanya geçtiği yeri hortumlama yeteneği ile doğmuş, küçüğü de potansiyel taşıyor gözler hep onda.
Şimdi eşimle komple evi toplayıp çocukları yatırdık. Ben çocukları yıkadım. Eşim bulaşıkları yıkayıp, evi süpürdü ve topladı komple. Biz de her zaman iş bölümü vardır ve bu otomatik olur. Benim bir şey dememe gerek kalmaz. Ev dağınıksa ve kim müsaitse toplar. Böyle olunca da dağılmıyor. Tek başıma redbull da içsem kanatlandırmaz.
Hülasa eşiniz de evi sizin gibi sürekli toplarsa dağılmaz. Çünkü iki kişi sürekli aktif olarak evi düzenler.
Çocuktur yapar evet ama sınırını bilmesi lazim 2 yaşına yaklasam oğlum var şuana kadar ne pirinç ne mercimek ne başka birşey dokmedi mesela yediği içtiği şeyleri tabiki döküyor ona çözüm de altına örtü sermek birşeyler dökmek istedigi zamanlar hep hayır o sana göre birşey değil onunla oynama falam dedim hep halada öyle onun için tehlikeli olan dolaplara bıçak vs olan yani kilitler aldım şuanda mesela kilitleri açmayı biliyor ama asla birşey dökmez dolapları açar içini inceler kapatır, her akşam hasta da olsam evi toplar yatarım sabah kalkinca kahvaltıdan sonra mutlaka bir süpürge açarım haftada 2 kez dip kose temizlik yaparim oğlumuza temizliğe dahil ederim ki sıkılmasın zorluk cikarmarmasin diye istedikten sonra evi toplu tutmak hiç zor değilAklımda surekli evin dağınıklığı var
Hep toplu olsun istiyorum. Ama hep yorgunum bi iş yapmak istemiyorum oğlum zaten ya pirinç döker ya bi kutu mercimek döker canımdan iyice bezdirir. Evi her an toplu olan İnsanlara özeniyorum.Cat kapı misafir gelecek diye ödüm kopuyor.Ev dağınık oluncada modum aşırı düşüyor
Kesinlikle aynı böyleyim. Her an dip köşe tertemiz olsun istiyorum ama eve bi gidiyorum ev ahıra dönmüşAklımda surekli evin dağınıklığı var
Hep toplu olsun istiyorum. Ama hep yorgunum bi iş yapmak istemiyorum oğlum zaten ya pirinç döker ya bi kutu mercimek döker canımdan iyice bezdirir. Evi her an toplu olan İnsanlara özeniyorum.Cat kapı misafir gelecek diye ödüm kopuyor.Ev dağınık oluncada modum aşırı düşüyor
Bunla ilgili bir deney vardı hatta. 12 yaş on çocuğu bir eve kuralsi koyuyorlar. Bir de kızları koymuşlar. Kızları görmedim ama erkeklerin evi getirdiği hal bizimkilerle aynı hemen hemenOğlan annelerinin dramı
Nereden biliyorum? 2 oğlum var![]()
Ben robot da aldım ama yok. Dün hatta isyan ettim çocuklara. Her yere oyun kartlarını atmışlar. Hepsini Cope attım. Oyuncakları da atacaktım da legolara dünya para verdik kıyamadım . Dün dedim kadın çağırıyorum olmuyor, robot alıyorum olmuyor. Ne yapacağım ben dedim. Kızdım oyuncaklari da çöpe atacaktım hemen almasalar.Kesinlikle aynı böyleyim. Her an dip köşe tertemiz olsun istiyorum ama eve bi gidiyorum ev ahıra dönmüşsabah 7de evden çıkıyorum akşam 6 gibi geliyorum yemek bulaşık zaten saat 9 oluyo bi akşam banyoyu temizliyorum bi akşam mutfak dolaplarını, eşime de görev veriyorum ama beceriksiz temizlik konusunda. Hafta sonu cumartesi genelde temizlikle geçiyor. Maddi olarak azıcık rahatlasam ilk iş robot süpürge alacağım. En azından süpürme işi hafifler
Benimkiler artık ortalığa oyuncaklarını dökmüyolar sadece kirli çorap çamaşırları fırlatıyorlar. Küçüklerken ben de bi ara ne kadar oyuncak varsa toplayıp atmıştım bi hışımla, sonra yenilerini aldıkBen robot da aldım ama yok. Dün hatta isyan ettim çocuklara. Her yere oyun kartlarını atmışlar. Hepsini Cope attım. Oyuncakları da atacaktım da legolara dünya para verdik kıyamadım . Dün dedim kadın çağırıyorum olmuyor, robot alıyorum olmuyor. Ne yapacağım ben dedim. Kızdım oyuncaklari da çöpe atacaktım hemen almasalar.
Robot çalıştırmak için de dağınıklık olmaması gerekiyor.