- 14 Haziran 2019
- 671
- 771
- 103
Bu konuyu açıp açmamak konusunda kararsızdım belki tuhaf karşılayanlarınız olacak ancak 25 yaşındayım ve ev işi yapmayı bilmiyorum
Annem çalışıyor, ben henüz işe girmedim yl yapıyorum onu da evden gerçekleştiriyorum. Dolayısıyla ev tüm gün bana kalıyor, müstakil bahçeli bir evimiz var biraz büyük sorun şu ki örneğin süpürge yapıyorum 5 dakika geçmiyor yerlerde yine saç teli, toz görüyorum. Bir yeri siliyorum kuru bezle silsem temizlenmiyor, nemli bezle silsem oradaki tozlar yapışıyor onları almaktan hepten zorlanıyorum. Mutfak tezgahını siliyorum yine kırıntılar kalıyor, izler kalıyor. Bir de evde iki kedimiz var her yerden toz ve saç yetmiyormuş gibi onların da tüyleri çıkıyor. Her taraf çok çabuk tozlanıyor. Nerede ne kullanılır neresi ne ile temizlenir onu da bilmiyorum sanırım. En basiti buzdolabının içerisi hep nemli, başka evlerde kupkuru temiz buzdolabı içi görünce içim gidiyor. Bizde o bile pis görünüyor
Çok özeniyorum temizlik videoları görünce ama asla yapamıyorum. Ev yemeği de başlı başına ayrı problem onu da yaparken etrafı berbat ediyorum, bir tarife baksam evde muhakkak eksik malzeme çıkıyor kafama göre uyduramıyorum. Aşırı beceriksizim sanırım başka açıklaması olamaz ama en azından neyin nerede kullanılacağını, evi nasıl temiz tutacağımı öğrenebilsem belki bir tık rahatlarım diyorum