- Konu Sahibi december90
-
Hiç peşinatınız yoksa çok zordur.Faizler yüksek..Bir süre otursyu kirada,nasılsa düğünü olacak takılarla falan peşinat yapıp daha rahat alırlar.Hem konuyu dağıtmak istemem ama abinize evi siz neden alıyorsunuz kendisi alsın..Yanlış hatırlamıyosam siz de nişanlısınız..Sizin de ileri de kendi harcamalarınız olacak.Banka,kredi işleri zordur arkadaşım,o yüzden söylüyorum...
maşallah ne kadar düşüncelisiniz. ama ben olsam hiç girişmezdim.çünkü sizin geleceğinizde ne olacağınızı bilemezsiniz. belki evlilik kararı alacaksınız. o zaman para lazım olacak ve siz borca bağlanmış olacaksınız. en iyisi herkez kendi evini alsın. siz kardeşler aranızda anlaşsanız bile aileye giren gelin ve damatlardan huzursuzluk çıkabilir
Bizde yarın kısmetse emin evim projesi ile ilgili görüşmeye gideceğiz.Kafamıza yatacakmı bilemiyorum..Ama banka kredisi ile ev almak gerçekten çok zor.
haklısın aslında.o yönden hiç düşünmedim ama o zamnada abimden yardım görürüm diye düşünüyorum..
umarım kafanıza yatar ,görüştüktn sonra benide bilgilendirir misiniz?kesinlikle bir ev sahibi olucaksın ama faiziyle 2 ev kadar para ödeyeceksin.çok zor..
haklısın aslında.o yönden hiç düşünmedim ama o zamnada abimden yardım görürüm diye düşünüyorum..
umarım kafanıza yatar ,görüştüktn sonra benide bilgilendirir misiniz?kesinlikle bir ev sahibi olucaksın ama faiziyle 2 ev kadar para ödeyeceksin.çok zor..
Arkadaşım abinin düğünden sonra milyarlarca altını olacak büyük ihtimal. Onların altınları duracak siz kardeşler faiz ödeyeceksiniz çok saçma.Onu peşin yapsın. Ayrıca gelin çalışmıyorsa çalışsın kenidleri alsın bence. İlerde sorun çıkabilir kafanı taşlara vurma sonra.
bu kadar emin olmayın,yani size yardım etme hususunda..ilerde ne olacağı belli olmaz..küçük bir rakamdan bahsetmiyosunuz sonuçta canım
bir fotğrafını bile almayan abinin sana sonra yardım edeceğini hiç zannetmiyorum.herkes oturacağı evi kendisi alsın.sonra gene yardım ettiğine pişman olursun
haklısınız evet yüksek br rakam ...hayırlısı herşeyn...
şöyleki abimin demesine göre yengem resimleri göndermiş abimde alıp çıkmış ,bizimle bakktı resimlere ,ama yinede biraz karışık o durum yengem resimlerde yanlışlık olmuş dediydi.abim 2 tane benimle olan resimden çıkartmış biri bende diğeri nişanlıısnda,ama şimdi nişanlısı bana karşı tavırlı bir durumda..resimden dolayı mı onuda anlamış değilim.
resimler ev konusundan öncemi çıkarıldı,sonra mı
hayırlısı olsun arkadasım
yanı 10 sene kırada otursa aylık 1000lıradan
120 bın lıra eder.eee cıkarken evden elınde ne kalacak hıcbırsey...
Iyısımı kredı oranlarına fazla takılmadan evını alın
el bırlıgı ıle odenır.
Bızde su sıra satılık ev bakıyorum,haftasonu bakmaya gıdecegız.
Tabıkı kredı ıle alacagız mecburen.
Hayırlısı bakalım...
Allah herkese gonlundekını versın
evı olmayanlara Ev nasıp etsın...
Bu arada emın evımden bızı de cagırdılar ama guvenemıyorum pek bır ara ugrarız dedık.
canım o şekilde yapacağınıza şey de yapabilisiniz. Banka kredisiyle uğraşmadan bi' ev projesine girin 1+1 bile olsa. Geçen gördüm 690 lira aylık taksit diyordu. Oradan ev alın, teslimat süreleri de çok uzun olmuyor. Orayı kiraya verirsiniz. Abin yine kirada oturur ama kirası oradan karşılanır. Ileride de kendi evinde oturmak isterse o evi satar, alacağı evin de ücretinin büyük bir kısmını karşılamış olur. üzerine kredi çeker.
Hesaba dökünce bankadan daha fazla para cıkıyor o projeyle cebimizden. Aman aman....
Bi dönem epey arastırdım.
var nmı öyle bişey,peşinatsız canım.nerelerde var acaba link atabilir misin canım ,prim yapan yerlerde olması daha iyi..
Peşinatsız değil canım. halamla konuştum az önce. o bahsettiğimin ilk etabından aldı o da ev. Daha taksitlerinin bitmesine 2 yıl varmış ama kiracı oturuyor uzun süredir. 79 milyara gelmiş toplamda. 16 milyara yakın bir peşinat vermiş, 1+1 ev için. 'sine denk geliyormuş. Şu an aylık ödemesi 800 milyonu bile bulmuyormuş ve kiracı 600'den oturuyor. Yalnız 'luk ara ödemesi varmış sanırım senede bir. Bu arada şu an satmak ister misiniz 115 bin liradan alırız diye telefon açmışlar geçen gün. Bayağı karlı.
Bahsettiğim proje de bu Innovia - Son Faz Son Frsat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?