Ev kredisi faizleri..

Hiç peşinatınız yoksa çok zordur.Faizler yüksek..Bir süre otursyu kirada,nasılsa düğünü olacak takılarla falan peşinat yapıp daha rahat alırlar.Hem konuyu dağıtmak istemem ama abinize evi siz neden alıyorsunuz kendisi alsın..Yanlış hatırlamıyosam siz de nişanlısınız..Sizin de ileri de kendi harcamalarınız olacak.Banka,kredi işleri zordur arkadaşım,o yüzden söylüyorum...

malesef birikim yok ..böyle şeyler el birliği ile olur ,kendi evi olsun istiyorz yok ben nişanlı değilim canım,teşekkür ederim yorumunuz için.

maşallah ne kadar düşüncelisiniz. ama ben olsam hiç girişmezdim.çünkü sizin geleceğinizde ne olacağınızı bilemezsiniz. belki evlilik kararı alacaksınız. o zaman para lazım olacak ve siz borca bağlanmış olacaksınız. en iyisi herkez kendi evini alsın. siz kardeşler aranızda anlaşsanız bile aileye giren gelin ve damatlardan huzursuzluk çıkabilir

Bizde yarın kısmetse emin evim projesi ile ilgili görüşmeye gideceğiz.Kafamıza yatacakmı bilemiyorum..Ama banka kredisi ile ev almak gerçekten çok zor.

haklısın aslında.o yönden hiç düşünmedim ama o zamnada abimden yardım görürüm diye düşünüyorum..

Bizde yarın kısmetse emin evim projesi ile ilgili görüşmeye gideceğiz.Kafamıza yatacakmı bilemiyorum..Ama banka kredisi ile ev almak gerçekten çok zor.

umarım kafanıza yatar ,görüştüktn sonra benide bilgilendirir misiniz?kesinlikle bir ev sahibi olucaksın ama faiziyle 2 ev kadar para ödeyeceksin.çok zor..

Arkadaşım abinin düğünden sonra milyarlarca altını olacak büyük ihtimal. Onların altınları duracak siz kardeşler faiz ödeyeceksiniz çok saçma.Onu peşin yapsın. Ayrıca gelin çalışmıyorsa çalışsın kenidleri alsın bence. İlerde sorun çıkabilir kafanı taşlara vurma sonra.

bu kadar emin olmayın,yani size yardım etme hususunda..ilerde ne olacağı belli olmaz..küçük bir rakamdan bahsetmiyosunuz sonuçta canım

bir fotğrafını bile almayan abinin sana sonra yardım edeceğini hiç zannetmiyorum.herkes oturacağı evi kendisi alsın.sonra gene yardım ettiğine pişman olursun

zaten o takılanları satacaklar...çalışıyor çok düşük maaşla çalııyoruş,bende kendine bir iş baksın olmaz öyle ,sonuöta lise mezunu sekreterlikte bile 1000 aşağı maaş alınmıyor benim bakytığım ilanlarda öyle yani..ama kendi bilir ,sonuçta bizim uğraşımız onların rahatlığı için..

bu kadar emin olmayın,yani size yardım etme hususunda..ilerde ne olacağı belli olmaz..küçük bir rakamdan bahsetmiyosunuz sonuçta canım

haklısınız evet yüksek br rakam ...hayırlısı herşeyn...

bir fotğrafını bile almayan abinin sana sonra yardım edeceğini hiç zannetmiyorum.herkes oturacağı evi kendisi alsın.sonra gene yardım ettiğine pişman olursun

şöyleki abimin demesine göre yengem resimleri göndermiş abimde alıp çıkmış ,bizimle bakktı resimlere ,ama yinede biraz karışık o durum yengem resimlerde yanlışlık olmuş dediydi.abim 2 tane benimle olan resimden çıkartmış biri bende diğeri nişanlıısnda,ama şimdi nişanlısı bana karşı tavırlı bir durumda..resimden dolayı mı onuda anlamış değilim.

resimler ev konusundan öncemi çıkarıldı,sonra mı

hayırlısı olsun arkadasım

yanı 10 sene kırada otursa aylık 1000lıradan
120 bın lıra eder.eee cıkarken evden elınde ne kalacak hıcbırsey...

Iyısımı kredı oranlarına fazla takılmadan evını alın
el bırlıgı ıle odenır.

Bızde su sıra satılık ev bakıyorum,haftasonu bakmaya gıdecegız.

Tabıkı kredı ıle alacagız mecburen.
Hayırlısı bakalım...
Allah herkese gonlundekını versın
evı olmayanlara Ev nasıp etsın...

Bu arada emın evımden bızı de cagırdılar ama guvenemıyorum pek bır ara ugrarız dedık.

resimler ev konusundan öncemi çıkarıldı,sonra mı

ev konusundan önce çıkarıldı..:)

saol canım amin ama bu şartlardada çok zor malesef kirada oturacaklarrrrr..umarm sz gnlünüze göre bulursunuz canım..eminevine baktımm ama çok karışık .

Canım o şekilde yapacağınıza şey de yapabilisiniz. Banka kredisiyle uğraşmadan bi' ev projesine girin 1+1 bile olsa. Geçen gördüm 690 lira aylık taksit diyordu. Oradan ev alın, teslimat süreleri de çok uzun olmuyor. Orayı kiraya verirsiniz. Abin yine kirada oturur ama kirası oradan karşılanır. İleride de kendi evinde oturmak isterse o evi satar, alacağı evin de ücretinin büyük bir kısmını karşılamış olur. Üzerine kredi çeker.

var nmı öyle bişey,peşinatsız canım.nerelerde var acaba link atabilir misin canım ,prim yapan yerlerde olması daha iyi..

Hesaba dökünce bankadan daha fazla para cıkıyor o projeyle cebimizden. Aman aman....

Bi dönem epey arastırdım.

Arkadaşa katılıorum.Hafta sonu eşimle beraber görüşmeye gittik.Verdiğin peşinata ve almak istediğin fiyata göre
bir gruba dahil ediyorlar.ne kadar çok peşinat verirsen kurada diğerlerinden önce çıkma payını yüzdeliyorlar.

Atıyorum.100 bin tl lik ev almak istiyorsun.25.000 tl peşinatla giriyorsun.ilk 25 ayda çıkma garantisi veriyorlar.

Birde emin evim projesi ile ilgili bu organizasyona 6.500 tl komisyon alıyorlar.

İlk bakışta olabilir gibi geldi.Bunları duyunca.

Fakat biraz daha konuştuktan sonra.Detaylı anlatmaya başladı.

Kurada ilk 25 ' in içersindesin evine geçtin diyelim..

Sana ev ilk aylarda çıktığı için karlısın..Fakat grubundaki diğer üyeler arasında , ilk ev sahibi olanla en son ev sahibi olabilen üyeler arasında

adaletin sağlanabilmesi için KİRA YARDIMI adı altında senden ücret alıyorlar.
Bu ücresin tutarıda 400 tl . aylık ev inin taksidi 1.000 tl dersen .. ev yardımı ile beraber 1.400 tl toplam tutar ödüyorsun.

İşte bu açıdan bu emin evim projesinin banka kredisi alarak ev sahibi olmaktan hiç bir farkı yok..

Bir açıdan banka kredisi daha mantıklı.Çünkü kura beklemiyorsun.Evini bulup drek beklemeden yerleşiyorsun.hemde kendi evinin parasını ödemiş oluyorsun.

Bu emin evim proojesi bana göre ihtiyacı olmayanlar açısından avantajlı.

Adam kiraya vermek için ev almak istiyor.evimi en son alsam da olur diyor.Ve kira yardımı kendi ödemesine dahil edilince taksitleri düşmüş oluyor.
Yani olay bundan ibaret.

Açıkçası bildiğimi yapıp banka kredisi almayı düşünüyorum.

Allah isteyen herkese ev nasip etsin.

var nmı öyle bişey,peşinatsız canım.nerelerde var acaba link atabilir misin canım ,prim yapan yerlerde olması daha iyi..

Peşinatsız değil canım. halamla konuştum az önce. o bahsettiğimin ilk etabından aldı o da ev. Daha taksitlerinin bitmesine 2 yıl varmış ama kiracı oturuyor uzun süredir. 79 milyara gelmiş toplamda. 16 milyara yakın bir peşinat vermiş, 1+1 ev için. %20'sine denk geliyormuş. Şu an aylık ödemesi 800 milyonu bile bulmuyormuş ve kiracı 600'den oturuyor. Yalnız %10'luk ara ödemesi varmış sanırım senede bir. Bu arada şu an satmak ister misiniz 115 bin liradan alırız diye telefon açmışlar geçen gün. Bayağı karlı.

Bahsettiğim proje de bu Innovia - Son Faz Son Frsat!

hımmm ,hayırlı olsunnn halanın evi canım,mükemmel bir proje canımmm,harika bir ev şekili var ..
bu projeyi ben annemlere bir bahsedeyim,çok saol canım.

Biz haziranda 50000 TL konut kredisi çektik.10 yıl vade ile geri ödemesi 80000 falan olacak.Faiz ödemek insanın zoruna gidiyo ama başka türlü de olmuyo maalesef.
Akbankta o sıralar konut kredisi çok düşüktü biz 0.81 den aldık.Gerçekten baya bi yığılma vardı.Sonuçlanması 1 hafta sürdü.
Çalıştığım bankanın da faiz oranı düşüktü ama kendi personeline kredi vermiyor diye alamadım :))
Abine ve yengene bu kadar yardımcı olma isteğine hayran kaldım,umarım üzmezler seni :))) Bırak kendileri ödesin bence sen kendine birikim yap bak evlenirken çok lazım olacak birikmiş para.Kafanı duvarlara vurursun benden söylemesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…